2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

malesef derken pişmanlık değil kesinlikle rabbimden gelene herşekilde razıyız iş çevremde bu tavrımı çok yadırgıyo ama bunu onlara anlatmak okadar zorki kelime kurmaya dermanım kalmıyo biz durumu kabullensekte çevre bizi aptalmış gibi görüyo buda bizi üzüyo.rabbim bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin tek duamız bu.

Bence öyle yapma, söyle. Sor bak Allah korusun ben doğuruyom kıssslaaar yazarsın buraya

yarın çıkınca yaz bak şimdi ben merak ettim en yakın doktor kontrolü senin :)) nst ye de giricekmişsin zaten anlaşılır

He inşallah giricemdir yani,vakti geldi. Ama o oda çok sıkıcı ya kocacığımı da almıyorlar

Hahahah
Bugün çok eğlenceli burası ya

deme öle yaa yazarken aklıma da geldi yani.. öle artislenip artislenip... dedim aman Allah korusun :) ama bu erken doğurma korkusu 40 haftaya kadar devam ediyor. bkz mayıs anneleri. birinin gebeliği olmuş 39+1 ya doğmasa bari diyodu. 1 hafta daha büyüsün bebişim diyodu. ohoooo dedim kardeş naaptın :) 37 yi görsem koşmaya zıplamaya özgürce temizlik yapmaya falan başlıcam ben.

Ben de 37 düşünüyorum canım yalnız değilsin ne kadar çok kalırsa o kadar iyi

Ben de 38 den sonra artık oksitosin seviyemi artırmaya yönelik çalışmayı düşünüyorum

Ben hiç pantolon giymedim ya hep tayt, onlarda oluyor hala, pantolonlarım hep yüksek bel olmuyor haliyle
Benim de tişört almam lazım ya, ya da bluz filan sonra da giyebileceğim tarzda.

hamile pantolonuydu benimki:)
rahat edeyim diye buyuk aldim ve 4 aydir giyiyordum. yine giyerim zorlasam ama otururken rahatsiz ediyor.

Bakayım bi dolaba birazdan

Ben toptan sorcam yarın doktora, herkesin kasılması var mı?

Sor sor, bende de var, daha kontrole de yeni gittim. Bilsem onun kasılma olduğunu sormaz mıydım hiç. Ben bebeğim kafasını karnıma dayamış çıkışı arıyor sanıyordum.

Sen yine de olanı söyle, ne olur ne olmaz. Erken gelmesindense birkaç iğne yemek daha iyi.

Bende hamileliğin başından beri var saçma sapan şeylere gözlerimden yaşlar gelene kadar gülüyorum, belli bir seviyesi vardı mizah duygumun, yerlere indi. Hormonlar mı yapıyor bunu bilmiyorum ama memnun değilim bu halimden. Bir şey konuşuyoruz mesela, bir espri yapıyor eşim. Gözlerim yaşarana kadar gürültülü gürültülü gülüyorum, baktım eşim bakıyor neden gülüyor bu kadar diye o zamanlarda durmaya çalışıyorum ama doya doya gülemediğim için zırt pırt tekrar başlıyor gülme krizi. Rezillik bildiğin ya, insan utanıyor kendinden. :)

Ben normal tişörtlerin büyük nedenlerinden aldım çok sıkıcı hep aynı birde ben ilcedeyim her hamile ayni tişörtleri giyiyor :)))

ben de normal gomleklerin buyuk bedeninden almistim bir tane. o zaman daha 3.aydaydim. havalar biraz isinmaya baslayinca giyerim diye. cok isime yaradi valla.
ama tisortleri hamile reyonundan aldim hep. 1-2 tane de elbise alsam yeter iste:)

biz kararimizi verdik,konu kapandi deyin ve kimsenin olumsuz yorum yapmasina izin vermeyin bu saatten sonra. zaten zor bir surec,bir de milletin laflari yetiyor yani insana.

merhaba arkadaşlar umarım herkesler iyidir
bir heyecanla geçmişi okumaya çalışıyorum zira 15 gündür annemlerdeyim 6 saatlik bi mesafeye geldim 28+3 de
geldikten üç dört gün sonra da bebek hareketsizliği nedeniyle doktora gittim
dr normal görünüyo dedi ama benim kendi dr mun parametrelerine göre gelişimi bi hafta geriiydi
endişelendim
28+7 de 1250 gr dı boyu 36 cm
sizlerin nasıldı bu gebelik haftasında
net imkanım olmadığı için çok istediğim halde size yazıp danışamadım

soyle hafif bol,sade beyaz tisort bulamadim ya:)
yani dedigin gibi zaten gobuslersen belli,bir de onlari giyip herkes gorsuuun ben hamileyiiim demek zorunda mi herkes:)
tamam onlari da alanlar var tabiki olacak ama bizi de dusunsunler azicik:)
defacto da var 15 tl hem düz siyah ve beyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…