malesef deme sakın en doğru kararı verdin sen sen çok güçlü bir annesin. herşey düzelicek inşaAllah.. inan bana sen imtihanını zaten kazandın bundan sonrası Takdir i ilahi.. zaten içicek suyu olmayanı bir nefes fazla yaşatamayız bu hepimiz için geçerli ama sonlandırma kararı vermek ömür boyu taşıyacağın bir yük olarak kalıcaktı sen de. çünkü hassas bir annesin. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşaAllah en hayırlı şekilde atlatırsın bu süreci. dualarımızdasın
malesef derken pişmanlık değil kesinlikle rabbimden gelene herşekilde razıyız iş çevremde bu tavrımı çok yadırgıyo ama bunu onlara anlatmak okadar zorki kelime kurmaya dermanım kalmıyo biz durumu kabullensekte çevre bizi aptalmış gibi görüyo buda bizi üzüyo.rabbim bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin tek duamız bu.
biz topicçe kasılıyoruz normal mi de :) benim de yarın randevum ama sormaya korkuyorum yine yazıcak hemen iğneyi biliyorum. ayy o da öyle yağlı pis yakan bi iğne ki istemiyorum hatta 32 haftalık oldum çalışabilir isticem onu da vermez pipirikli korkudan yatırır beni direk o yüzden sormıcam ya da arada 5 dakkada bir oluyo demicem de bazenleri ama çok bazenleri oldukça kasılıyorum ama çok da değil gibi yuvarlak cümleler kurucam :)
ahaha korkunun ecele faydası yok neyse onu sor sen arkadaşım boşver :) burda dalga geçerken sırayla doğuma gitmeyelim sonra ay allah korusun iptal iptal uf sanırım benim sinirlerim bozulmuş bugün her şeye gülesim var
ahaha korkunun ecele faydası yok neyse onu sor sen arkadaşım boşver :) burda dalga geçerken sırayla doğuma gitmeyelim sonra ay allah korusun iptal iptal uf sanırım benim sinirlerim bozulmuş bugün her şeye gülesim var
deme öle yaa yazarken aklıma da geldi yani.. öle artislenip artislenip... dedim aman Allah korusun :) ama bu erken doğurma korkusu 40 haftaya kadar devam ediyor. bkz mayıs anneleri. birinin gebeliği olmuş 39+1 ya doğmasa bari diyodu. 1 hafta daha büyüsün bebişim diyodu. ohoooo dedim kardeş naaptın :) 37 yi görsem koşmaya zıplamaya özgürce temizlik yapmaya falan başlıcam ben.
deme öle yaa yazarken aklıma da geldi yani.. öle artislenip artislenip... dedim aman Allah korusun :) ama bu erken doğurma korkusu 40 haftaya kadar devam ediyor. bkz mayıs anneleri. birinin gebeliği olmuş 39+1 ya doğmasa bari diyodu. 1 hafta daha büyüsün bebişim diyodu. ohoooo dedim kardeş naaptın :) 37 yi görsem koşmaya zıplamaya özgürce temizlik yapmaya falan başlıcam ben.
Ben hiç pantolon giymedim ya hep tayt, onlarda oluyor hala, pantolonlarım hep yüksek bel olmuyor haliyle
Benim de tişört almam lazım ya, ya da bluz filan sonra da giyebileceğim tarzda.
Sor sor, bende de var, daha kontrole de yeni gittim. Bilsem onun kasılma olduğunu sormaz mıydım hiç. Ben bebeğim kafasını karnıma dayamış çıkışı arıyor sanıyordum.
biz topicçe kasılıyoruz normal mi de :) benim de yarın randevum ama sormaya korkuyorum yine yazıcak hemen iğneyi biliyorum. ayy o da öyle yağlı pis yakan bi iğne ki istemiyorum hatta 32 haftalık oldum çalışabilir isticem onu da vermez pipirikli korkudan yatırır beni direk o yüzden sormıcam ya da arada 5 dakkada bir oluyo demicem de bazenleri ama çok bazenleri oldukça kasılıyorum ama çok da değil gibi yuvarlak cümleler kurucam :)
Bende hamileliğin başından beri var saçma sapan şeylere gözlerimden yaşlar gelene kadar gülüyorum, belli bir seviyesi vardı mizah duygumun, yerlere indi. Hormonlar mı yapıyor bunu bilmiyorum ama memnun değilim bu halimden. Bir şey konuşuyoruz mesela, bir espri yapıyor eşim. Gözlerim yaşarana kadar gürültülü gürültülü gülüyorum, baktım eşim bakıyor neden gülüyor bu kadar diye o zamanlarda durmaya çalışıyorum ama doya doya gülemediğim için zırt pırt tekrar başlıyor gülme krizi. Rezillik bildiğin ya, insan utanıyor kendinden. :)
ben de normal gomleklerin buyuk bedeninden almistim bir tane. o zaman daha 3.aydaydim. havalar biraz isinmaya baslayinca giyerim diye. cok isime yaradi valla.
ama tisortleri hamile reyonundan aldim hep. 1-2 tane de elbise alsam yeter iste:)
malesef derken pişmanlık değil kesinlikle rabbimden gelene herşekilde razıyız iş çevremde bu tavrımı çok yadırgıyo ama bunu onlara anlatmak okadar zorki kelime kurmaya dermanım kalmıyo biz durumu kabullensekte çevre bizi aptalmış gibi görüyo buda bizi üzüyo.rabbim bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin tek duamız bu.
biz kararimizi verdik,konu kapandi deyin ve kimsenin olumsuz yorum yapmasina izin vermeyin bu saatten sonra. zaten zor bir surec,bir de milletin laflari yetiyor yani insana.
merhaba arkadaşlar umarım herkesler iyidir
bir heyecanla geçmişi okumaya çalışıyorum zira 15 gündür annemlerdeyim 6 saatlik bi mesafeye geldim 28+3 de
geldikten üç dört gün sonra da bebek hareketsizliği nedeniyle doktora gittim
dr normal görünüyo dedi ama benim kendi dr mun parametrelerine göre gelişimi bi hafta geriiydi
endişelendim
28+7 de 1250 gr dı boyu 36 cm
sizlerin nasıldı bu gebelik haftasında
net imkanım olmadığı için çok istediğim halde size yazıp danışamadım
soyle hafif bol,sade beyaz tisort bulamadim ya:)
yani dedigin gibi zaten gobuslersen belli,bir de onlari giyip herkes gorsuuun ben hamileyiiim demek zorunda mi herkes:)
tamam onlari da alanlar var tabiki olacak ama bizi de dusunsunler azicik:)
Ben geçen sene almıştım onlardan, ama hamile değil. Aç karna girebiliyorum içine hala, ama ayakta durursam
Cidden çok rahatlar, ben de alacağım bulursam.
Ben geçen sene almıştım onlardan, ama hamile değil. Aç karna girebiliyorum içine hala, ama ayakta durursam
Cidden çok rahatlar, ben de alacağım bulursam.