2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
@ayshemina canim sen dr browns biberon almistin sanirim.
hangisini almak lazim?
genis agiz,dar agiz,standart olanlar var.

Yeni doğan döneminde Medela Calma biberon da öneriliyor. Ben normal şartlar altında almayı düşünmüyorum ama araştırmıştım. Dr browns da öneriliyordu ama ayrıntıları kalmamış aklımda.

ben suan bebisin dolaplarini siliyorum. bu kacinci silisim.
@ayshemina nin onerisi ile bu sefer maden suyu kullandim. ama kendi yorumumu katmazsam olmazdi bence. maden suyunun uzerine; vanilya, karbonat ve ilik su ekledim. birazdan firina vericem of igrencim

ahahaha senin yine gozlerin yasariyor iyi. benim katila katila guldugumu goren esim sakalarina devam ediyor ben guldurme dedikce. sonunda bildigin agliyorum ben. daha cok sinirim bozuluyo neden boyle oluyo bu aglama da neyin nesi diye

Dr den geliyorum kafası 35 mm dedi biraz büyük normal Doğum zor olacak gibi karar vermek için erken daha dedi ama

Gerçekten kek hamuru olurmuş senin temizlik suyundan :)

Evet ya çok ağlayınca ben de ağlamaklı oluyorum, sonrasında çok kolay ağlayabiliyorum onu söylemeyi unuttum. Hormonların köpee olduk resmen ya :)

Yeni doğan döneminde Medela Calma biberon da öneriliyor. Ben normal şartlar altında almayı düşünmüyorum ama araştırmıştım. Dr browns da öneriliyordu ama ayrıntıları kalmamış aklımda.

bebek bakimiyla ilgili hicbir sey bilmiyorum ya
ne zaman emzik verilecek,verilecek mi,her isteyince emzirilecek mi yoksa cok alistirmayip saatli mi olacak,kafada deli sorular

ne zaman emzik verilecek,verilecek mi,her isteyince emzirilecek mi yoksa cok alistirmayip saatli mi olacak,kafada deli sorular

İlk 3 ay patron o, gak meme guk meme. Fikrimi sorarsan biberon verme derim eğer çalışmayacaksan, mecbur değilsen. En sağlıklısı sütü memeden alması. Kendi fikrim emzik vermeyi düşünmüyorum bu biraz keyfi bi karar ver ya da verme diye bi kuralı yok yani. Uykuyu emzikle bağdaştırmasını ya da ona bağımlı olmasını istemiyorum bu sebepten vermiycem. Ben niye teorik olarak biliyorum bunları ben de bilmiyorum ama

Şöyle bişey de var, her bebek kendi kurallarıyla geliyor, tecrübe ya da teorik bilgiyle genel kalıplara ulaşılmıyor yani. Deneyerek öğrenicez. Her bebeğin yapısı, huyu, karakteri farklı. Genel geçer kurallar yok. O hayata alışıyor, biz anneliği öğreniyoruz. Bebeğine güven, o sana her şeyi öğretir.

senin de ilk mi?
kimisi de disarda rahat etmek icin emzige alistiracgim diyor. herkes kafasina gore yapiyor herhalde bunlari. 2.olanlar da 1.deki tecrubelere gore.

sudan cikmis balik gibi olmazsin diyorsun yani

senin de ilk mi?
kimisi de disarda rahat etmek icin emzige alistiracgim diyor. herkes kafasina gore yapiyor herhalde bunlari. 2.olanlar da 1.deki tecrubelere gore.

İşte bu yüzden ikinci yorumu yazdım sana.
Oku, araştır, bil ama daha öğreneceğimiz çok şey var. Her çocuk bir olmaz ki, kardeşler bile farklı özelliklere sahip. Biri emzik alır diğeri almaz, biri uykuya rahat geçer diğeri sabaha kadar diker anayı ayağa. Bu yüzden saygı duymakla beraber tecrübelerle hareket etmeyi pek düşünmüyorum ben şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…