2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım kapakları hep kapıyosan kapama :)) kapalı tutmuyosan o yüzden gitmiyodur koku,, hatta daha bile çok artabilir bence, aç kapakları da camları da çıksın gitsin :)

drucilla soğandan önce bi de lavanta kesesi mi denesen cnm ya :) aklım çıkıyo sonunda gerçekten soğan koycan diye :)))

yok canim olur mu 6 gun sonra tam 2 ay olacak 15 nisandan beri hic kapanmadi kapaklar da cekmeceler de hep acik. heralde bi 5.ye silmisimdir. bugun ilk kez kapadim kapaklari icine esya koyunca. odanin cami da devamli acik.

ahaha :) sogani da hem yabanci hem turkce bi sitede gordum. 1 sogani 3 4 parcaya bolup suyun icine koyup odanin kapisi kapali bikca gun tutuyormussun oyle odada. buyuk olcude azaltiyormus kokuyu. napayim canim vallahi bu gidisle yerlestiremicem esyalari. bazi yerlerde okudum 1 sene ugrasip da kokuyu cikaramayan var

bugun lavanta da geldi aklima. sirayla deniyorum iste hepsini

bebek bakimiyla ilgili hicbir sey bilmiyorum ya
ne zaman emzik verilecek,verilecek mi,her isteyince emzirilecek mi yoksa cok alistirmayip saatli mi olacak,kafada deli sorular
Diyor ki bir psikolog.. her bebek farklıdır yetişkinlerin farklı olduğu gibi.. o sizi yönlendirir ayak uydurun.. benim stilim de tam olarak bu :) kuralcı değilim olamam da. Bebek orda ağlıyo. Altı temiz gazı Yok. yani? Meme istiyo kucak istiyo. Yok efenim kucağa alışmasın Yok her ağladığında memeye ulaşmasın tarzı bana mürebbiye miyim anneyim dedirtiyo. El kadar bebeye ayar vermeye çalışmak hangi ekol olursa olsun bana ters. Hislerini dinle. Benim gibi düşünüyorsan kızın seni yönlendirecek Yok yeni doğmuş olabilir kurallara uymayı öğrenecek o sıpa diyosan al bir zart ekolüne göre yenidoğan bakımı oku ne diyim ben sana :)))

Bence İstanbul'a gel sen, ağırlayalım seni biz açık büfe Ayşe'yle :) evham mevham bırakmayız sende biz :)
Istanbulda 1 yil yasadim canim uzun zaman oldu ozledim acikcasi :) walla yolum duserse mutlaka qelip tanismak isterim hem senin fistik kizlarinida qormus olurum

Alemsin

Canım bahsettiğim şey bu resimdeki gibi bebek arka beline yakın oluyor. Doktor öyle söyledi. Göbek deliğimin arkasında plesenta var komple. O nedenle kasıklarımda ayaklarını hissediyorum ya da belimin soluna doğru gerinince oralarda sertleşme oluyor ama göbek deliği ve çevresinde elle birşey hissedilmiyor.

Eklentiler

• IMG_7488.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 86
Ben görmüştüm o çantayı ama bazı arkadaşlar sanırım kalitesinin çok iyi olmadığını söylemişti. Ben de almayı düşünüyorum. Hatta aliexpreste bulmuştum daha uyguna. Sen kaça aldın? Bir de gelince bana bilgi verirsen sevinirim canım :)

En rahatı bu bence cnm :)
Ben de bundan aldım. Doğal akıl yeni doğan için uyumlu.

İyi günlerde kullan cnm,, Ben çok beğendim
Teşekkürler :)

Evet ben de o yüzden özellikle markanın mağazasından aldım Ali Express yerine. 55$, kuru bizdeki kura göre değil Amazon'un kendi kuruna göre hesaplanıyor ama, biraz daha pahalı.

Ay bana bişeyler oluyoooo
Tam da alışveriş listesi yapıyordum işime öyle yaradı ki :)

Az önce sağ göğsümden kıvamlı şeffaf renkte sıvı geldi normal sanırım demi sabah o kadar konuştunuz ki göğüs süt vs etkilenmiş göğsüm :)

Allah yardımcısı olsun ne okuyorsunuz?
ama çok büyük değil mi bebek yani daha önce ikili ve üçlüde çıkması gerekmez miydi
2 li de 3lu de bakilan sey ile bu ayni sey olmuyor kromozom anomalisine bakiliyor ama gelisim geriligi baska birsey o ileriki haftalarda cıkıyor. 4444 adet salavat i tefriciye okuduk bitirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…