Canım kapakları hep kapıyosan kapama :)) kapalı tutmuyosan o yüzden gitmiyodur koku,, hatta daha bile çok artabilir bence, aç kapakları da camları da çıksın gitsin :)
yok canim olur mu 6 gun sonra tam 2 ay olacak 15 nisandan beri hic kapanmadi kapaklar da cekmeceler de hep acik. heralde bi 5.ye silmisimdir. bugun ilk kez kapadim kapaklari icine esya koyunca. odanin cami da devamli acik.
ahaha :) sogani da hem yabanci hem turkce bi sitede gordum. 1 sogani 3 4 parcaya bolup suyun icine koyup odanin kapisi kapali bikca gun tutuyormussun oyle odada. buyuk olcude azaltiyormus kokuyu. napayim canim vallahi bu gidisle yerlestiremicem esyalari. bazi yerlerde okudum 1 sene ugrasip da kokuyu cikaramayan var
bugun lavanta da geldi aklima. sirayla deniyorum iste hepsini
bebek bakimiyla ilgili hicbir sey bilmiyorum ya
ne zaman emzik verilecek,verilecek mi,her isteyince emzirilecek mi yoksa cok alistirmayip saatli mi olacak,kafada deli sorular
Diyor ki bir psikolog.. her bebek farklıdır yetişkinlerin farklı olduğu gibi.. o sizi yönlendirir ayak uydurun.. benim stilim de tam olarak bu :) kuralcı değilim olamam da. Bebek orda ağlıyo. Altı temiz gazı Yok. yani? Meme istiyo kucak istiyo. Yok efenim kucağa alışmasın Yok her ağladığında memeye ulaşmasın tarzı bana mürebbiye miyim anneyim dedirtiyo. El kadar bebeye ayar vermeye çalışmak hangi ekol olursa olsun bana ters. Hislerini dinle. Benim gibi düşünüyorsan kızın seni yönlendirecek Yok yeni doğmuş olabilir kurallara uymayı öğrenecek o sıpa diyosan al bir zart ekolüne göre yenidoğan bakımı oku ne diyim ben sana :)))
Istanbulda 1 yil yasadim canim uzun zaman oldu ozledim acikcasi :) walla yolum duserse mutlaka qelip tanismak isterim hem senin fistik kizlarinida qormus olurum
doğumda, düğün gecesi ve ölüm anında ar perdesi yırtılır derler bilir misin. ben de ayy ben utanıırıımmm diye düşünüyodum. ama öyle bi haldeydim ki eeeffff emaaannnnnn kim görürse görsün moduna girdim :) bazen emzirip mememi açık unutup muhabbte dalıyodum falan :) annem uyarıyodu tamam hepimiz gördük kapat artık hadi diye :) alışıyosun yani :)
Benimde bebek arkada,eşi önde ama hissediliyor hareketleri.
Sana doktor mu bu sebepten az hissedilir dedi... Biraz alakasız geldi bana :/ Çünkü bebegin esinin önde olması asagıda olması,bebegin yukarda olması demek. ön arka durumu benim bildiğim böyle yanii :)
Canım bahsettiğim şey bu resimdeki gibi bebek arka beline yakın oluyor. Doktor öyle söyledi. Göbek deliğimin arkasında plesenta var komple. O nedenle kasıklarımda ayaklarını hissediyorum ya da belimin soluna doğru gerinince oralarda sertleşme oluyor ama göbek deliği ve çevresinde elle birşey hissedilmiyor.
Ben de o yüzden biraz uzun taytlardan ya da boxer tipli çamaşırlardan alabilirim diye düşündüm. Öyle kurtarırım belki bacaklarımın yapışmasını. Ama kot falan giymektense elbiseyi defalarca kez tercih ederim ben, kotlar şimdiden bunaltıyor çünkü.
Bir de eşimin tişörtlerini giyiyorum, dışarı çıkarken de giyiyorum yakın yere işlerimi halletmeye falan gideceksem. Erkek kıyafetleri daha dökümlü olduğu ve üzerine yapışmadığı için benim de işime yarıyor.
Çantayı sipariş verdim Amazon'dan, gelecek aya gelirmiş, haber veririm size de buradan beğenirsem.
Ben görmüştüm o çantayı ama bazı arkadaşlar sanırım kalitesinin çok iyi olmadığını söylemişti. Ben de almayı düşünüyorum. Hatta aliexpreste bulmuştum daha uyguna. Sen kaça aldın? Bir de gelince bana bilgi verirsen sevinirim canım :)
Ben görmüştüm o çantayı ama bazı arkadaşlar sanırım kalitesinin çok iyi olmadığını söylemişti. Ben de almayı düşünüyorum. Hatta aliexpreste bulmuştum daha uyguna. Sen kaça aldın? Bir de gelince bana bilgi verirsen sevinirim canım :)
Evet ben de o yüzden özellikle markanın mağazasından aldım Ali Express yerine. 55$, kuru bizdeki kura göre değil Amazon'un kendi kuruna göre hesaplanıyor ama, biraz daha pahalı.
Canim benim iyiyim Allah'a sukur cok saqol sorduqun icin bu aralar malum iftar yemekleri falan oluyo akrabalar arasinda esimde beni bazen sabahtan birakiyo annemlere vs oyuzden yazamiyorum pek ama takipteyim
2 li de 3lu de bakilan sey ile bu ayni sey olmuyor kromozom anomalisine bakiliyor ama gelisim geriligi baska birsey o ileriki haftalarda cıkıyor. 4444 adet salavat i tefriciye okuduk bitirdik
Istanbulda 1 yil yasadim canim uzun zaman oldu ozledim acikcasi :) walla yolum duserse mutlaka qelip tanismak isterim hem senin fistik kizlarinida qormus olurum