kızlar ben gaviscon içtim dün
ilaç içmicem diye dayanıyordum 1 aydır ama artık dayanamaz hale gelmiştim
gece yatmadan 1 yemek kaşığı içtim melek gibi uykum bölünmeden uyudum
boşuna çekmişim ya
bugün ise hiç içmedim aşırı bi yanmam yok
siz ne kullanıyor ve ne kadar ölçü ile kaç kez içiyorsunuz??
Saçsız bebek daha sevimli oluyo kiii :)) benim kızım çok saçlıydı ama uzunlu kısalı karmakarışıktı mesela,, şapka takınca çok daha güzel oluyodu o yüzden... döküldükten ve hepsi aynı boy olduktan sonra da daha bi güzelleşti... yani tercih edilebilir bişey olsa saçsız tercih edersin emin ol :)
Saçsız bebek daha sevimli oluyo kiii :)) benim kızım çok saçlıydı ama uzunlu kısalı karmakarışıktı mesela,, şapka takınca çok daha güzel oluyodu o yüzden... döküldükten ve hepsi aynı boy olduktan sonra da daha bi güzelleşti... yani tercih edilebilir bişey olsa saçsız tercih edersin emin ol :)
Canim saqlikli olsunda qerisi olur zamanla bebeklerin hanqi hali kotuki ne quzel mucizeler nebiliyim sacli bebeklere zaafim var ya okdar hosuma qidiyoki :):) esime diyorum kirmizi bi bandaj aliyim doqar doqmaz taksinlar ben oyle qoruyum diye
Uzaktan yakından ilgisi yok. Arkadaşım ilaç şişesini kafasına dikiyordu kızı azıcık sacla doğdu. Benimde yandı ama çok kısa süre ve azıcık ilaçla duruyordu. Kizim maşallah bir doğdu saclarini tokaliyordum 40 tan sonra dusun
Evet aslinda bende okumustum daha once onunla hic alakli olmadiqini ama denqesiz insanlar yani moral bozmak icin konusuo duruyolar aman aman simdilik yanma falan yok ilerleyen haftalarda olurmu bilemem ama olmasinnn ben yillardir midemdem rahatsizim 2 yildir iyiyim endeskopiden sonra hic istemiyorum midemle alakali bi problem cikmasini ama sac bununla alakaliysa cekerim azicik aqriyi diyodum
Ben de 37 ye kadar işteyim canım. Zaten yıllık izinlerimi de birleştirince ancak 4,5 aylıkken bebeği yine bırakmam gerekiyor o yüzden ne kadar geç izine ayrılırsam kar.
boşuna çekmişim ya
ben her gun yasamiyorum. dayamayacak kadar olmadikca da kullanmak istemiyorum. gecen gunduz oldu cok fena, gaviscon tablet aldim 1 tane. 1 saat ancak etki etti sonra yanmaya devam. ben de saatte bir alacak degilim diye dayandim mecbur. gece de israrla yandigi zaman hem solum harici baska tarafa yatmiyorum hem de yastigimi yukseltiyorum. gerci o yanma gelecek olduktan sonra yastik yukseltme bir ise yaramiyor ama
evet ya. gece tuttugu zaman diyorum hadi yatiyorum o yuzden asit cikisi kolay oluyo falan. gecen gunku tum gun surdu resmen hep dik oturmama ragmen.
ben de bacak agrilari yuzunden uykusuzluk cekiyorum. tam uyuyorum, bi bakiyorum 1 saat sonra uyanmisim germekten, ayaklarimin yanmasindan uyuyamiyorum gecede kac kez bolunuyor uykum. sabah kalkinca gozler zombi gibi oluyor
boşuna çekmişim ya
Günaydin kızlar herkese mutlu hafta sonları annem bir sürü kıyafet göndermiş bebise kıyafet almamıza gerek kalmadı ben başladım yavaş yavaş yıkamaya bide utusu var tabi bunların bir daha yıkamaya düşünmüyorum dolap içinde bişey olmaz sanırım daha var ama
Pazartesi 30 haftalık oluyoruz zaten daha başka eksiklerimizde var onlarla ugrasirim.canta hazırlarım kıyafetlerle son hafta uğraşmamak için şimdiden basliyim.dedim
Pazartesi 30 haftalık oluyoruz zaten daha başka eksiklerimizde var onlarla ugrasirim.canta hazırlarım kıyafetlerle son hafta uğraşmamak için şimdiden basliyim.dedim
Günaydin kızlar herkese mutlu hafta sonları annem bir sürü kıyafet göndermiş bebise kıyafet almamıza gerek kalmadı ben başladım yavaş yavaş yıkamaya bide utusu var tabi bunların bir daha yıkamaya düşünmüyorum dolap içinde bişey olmaz sanırım daha var ama
Biz de hu hafta yikadik utuledik kaldirdik senin icin de tam zamani tam tamina 1 hafta surdu yikanmasi kurumasi utulemesi... tabi bu arada hastane cantasina da basladim. Hazirlarken eksikleri de farkediyorsun...