2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Allah yardım etsin cnm :)) ama daha var epey, son gün bile yerleşir nası olsa, silme artık bi dur bi dinlen :)))

2 li de 3lu de bakilan sey ile bu ayni sey olmuyor kromozom anomalisine bakiliyor ama gelisim geriligi baska birsey o ileriki haftalarda cıkıyor. 4444 adet salavat i tefriciye okuduk bitirdik
Canim ama ikili sonucunda down sendromu uclu sonucunda bu trizomi yaziyo bende buna bakiliyo saniyodum deqilmis demekki

Bu mide yanması delirticek beni ilaç almadan geçmiyo ya ((
Bende yanmiyo diye uzuluyorum varya hani mide yanarsa sacli olur bebek derlerya bebeqimin saci olmayacak diye taktim dun iftarda birisi sordu mide yanman basladimi dedi yoo dedim ozaman sacsiz olacak haha falan yapti benim okadar sacli bebek istediqimi bile bile moralimi bozdu yaaaa alakasi varmiki bunun mide yanmasiyla

canim mide yanmasiyla sacin bi alakasi yok hurafe onlar :) kac kat zar ve senin rahminin icinde bebek midenin icinde buyumuyo ki ne alakasi var :)) o kadar debeleniyor tekmeliyor da yanmiyor saci mi mide yanmasina sebep olacak :) mide girisindeki kapakcik hamilelik yuzunden gevsiyor bu da asidin yukari cikmasina sebep oluyor o yuzden bu yanmalar

A AysheDuru benim de basladi bikac gundur geliyorum arkandan :)))

Son düzenleme:
Mide yanmaların başladığında üzüldüğün için çok pişman olcaksın inan çok beter bir şey :) saçla hiç alakası yok öyle bilinmiş öyle devam etmiş o laf :)

ayy icim fena oldu izleyin :))

bana da oluyo boyle dalgalanmalar. tabi ki her zaman bunlar kadar belirgin degil ama basladi ufaktan

İzlemesi çok keyifli ama, hafif hafif dalgalanıyor benim ki de arada sabırla bekliyorum böyle kendini iyice belli etmesini :)

Az önce sağ göğsümden kıvamlı şeffaf renkte sıvı geldi normal sanırım demi sabah o kadar konuştunuz ki göğüs süt vs etkilenmiş göğsüm :)
Benim de 2-3 hafta önce başladı, vücut kendini hazırlıyor dedi doktor. Normal yani. Ama insan heyecanlanıyor doğuma az kaldığını fark edip :)

Canim ama ikili sonucunda down sendromu uclu sonucunda bu trizomi yaziyo bende buna bakiliyo saniyodum deqilmis demekki
Down ve trizomi bunlar kromozom bozukluklari ve vucuttaki diger arazlari gostermezler mesela cucelik bir bacagin kisa olmasi topallik ya da beyinde olan bir özür bunlari gostermez 2 li 3 lu bunlari gosteren ilk test ayrintili ultrasondur ama ayrintilinin temiz cikmasi da bebegin yuzde yuz saglikli oldugunu gostermez. Hafta hafta eger bebek 2 haftadan fazla gerideyse orada sikintilar basliyor.

Mide yanmaların başladığında üzüldüğün için çok pişman olcaksın inan çok beter bir şey :) saçla hiç alakası yok öyle bilinmiş öyle devam etmiş o laf :)
Evet aslinda bende okumustum daha once onunla hic alakli olmadiqini ama denqesiz insanlar yani moral bozmak icin konusuo duruyolar aman aman simdilik yanma falan yok ilerleyen haftalarda olurmu bilemem ama olmasinnn ben yillardir midemdem rahatsizim 2 yildir iyiyim endeskopiden sonra hic istemiyorum midemle alakali bi problem cikmasini ama sac bununla alakaliysa cekerim azicik aqriyi diyodum

Evet ya heyecanlandım suyum gelince napacam o geldi aklıma hemen :)

Hmmm tamam canim simdi anladim bunlar sadece kromozom anomalisi yani ayrintilida o anki organ durumu vs tesekkur ederim :) qecen qun ben riskli qebelik bolumune qittiqimde bu cucelik falan iste el ayak kisaliqiyla ilgili bi qebe vardi hatta dedim icimden nasil ayrintilida belli olmamis diye demekki qerilik baslayinca bu skntilar belli oluyo...Rabbim korusun hepimziin bebeqini

Amin cnm

Milleti dinlersek paranoyak oluruz canım :)

Bu mide yanması delirticek beni ilaç almadan geçmiyo ya ((

Hele ki yatınca olması daha bi felaket . Hem sıcaklar hem nefes alma sorunu ve üzerine bide mide eklenince aman sabahlar olmasın :))

kızlar ben gaviscon içtim dün
ilaç içmicem diye dayanıyordum 1 aydır ama artık dayanamaz hale gelmiştim
gece yatmadan 1 yemek kaşığı içtim melek gibi uykum bölünmeden uyudum
boşuna çekmişim ya
bugün ise hiç içmedim aşırı bi yanmam yok
siz ne kullanıyor ve ne kadar ölçü ile kaç kez içiyorsunuz??

Çok fena bişey ( galiba hamilelikle ilgili unutmak istediğim tek şeymiş bu safha,, hatırlamak çok acı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…