- 29 Mayıs 2013
- 3.004
- 5.289
- 358
MasaAllah canim hadi bakalim az kaldi sabirKızlar dun drdaydik :) 1850 gr olmusuz dr um 2000 i gecince onumuz acik dediinsallah 3000 i de goruruz. Haftada 200 gr civari aliyor kilo su siralar.
Tirnak makasi tarak vucut yaqi falan aldinmi canim :)Kızlar temizlik bakım ürünleri olarak bebeğe ne gerekir;
Hazır babalar gününden dolayı indirimler geliyorken almak istiyoruz ama karar da veremedik.
1)Şampuan
2)Yeni doğan bebek bezi
2)Deterjan
3)Islak mendil
başka ne lazım olur ki? Pişik kremi almak istemiyorum. Kendi tarlamızdan çıkardığımız zeytin yağı var onu kullanacağım.
Not: Bu arada herkese günaydın :)
Pars 32 aylık yani 4 ekimde 3 yaşında olacak allah nasip ederseinsallah canim:)
pars kac yasinda?
maşallah canım,inşallah az kaldıKızlar dun drdaydik :) 1850 gr olmusuz dr um 2000 i gecince onumuz acik dediinsallah 3000 i de goruruz. Haftada 200 gr civari aliyor kilo su siralar.
geçmiş olsun canım, inşallah büyümezgünaydınlar
haftasonu karından aşağıa doğru yoğun bir baskı hissi yaşadım tüm gün yattm genel olarak
pazartesi dr a gittim gebelik varisi oluşmuş o da baskı yaparmış ve gittikçe de varis büyyüyebilirmiş
var mı böle bi durum yaşayan
Evet şu babyjem'in seti vardı tarak falan içinde ondan almıştık. Vücut yağı olarak da araştırmalarıma göre saf zeytin yağı çok güzel oluyormuş hem de pişiği engelliyormuş ondan zeytin yağı kullanacağız. Deterjan olarak da benim makinam e-doz olduğu için sadece sıvı deterjan kullanabiliyorum sanırım dalin den başka markada sıvı deterjan yok. Sen deterjanı hangi marka alacaksın? Nedense Dalin'e de çok güvenemiyorumTirnak makasi tarak vucut yaqi falan aldinmi canim :)
Günaydın gözün aydın aydın inşallah 37. Haftaları görmende nasip olur sağlıkla alırsın kızını kucağınaKızlar dun drdaydik :) 1850 gr olmusuz dr um 2000 i gecince onumuz acik dediinsallah 3000 i de goruruz. Haftada 200 gr civari aliyor kilo su siralar.
Iyi bari onlar aradan cikmis canim :) zeytinyaqi qibisi yok hele bide orjinalse tamamdir :) walla bende markette hep dalinin yumusaticisini ve deterjanini qoruyorum daha saqlikli olanlar var qecen qun burda arkadaslar bahsetmisti.Etrafimda dalin kullananda cok vede memnunlar oyuzden bende dalin alirim.heralde diqerleri fiyati biraz tuzlu qeliyo bana :)):)Evet şu babyjem'in seti vardı tarak falan içinde ondan almıştık. Vücut yağı olarak da araştırmalarıma göre saf zeytin yağı çok güzel oluyormuş hem de pişiği engelliyormuş ondan zeytin yağı kullanacağız. Deterjan olarak da benim makinam e-doz olduğu için sadece sıvı deterjan kullanabiliyorum sanırım dalin den başka markada sıvı deterjan yok. Sen deterjanı hangi marka alacaksın? Nedense Dalin'e de çok güvenemiyorum
banyo süngeri aldınız mı canımEvet şu babyjem'in seti vardı tarak falan içinde ondan almıştık. Vücut yağı olarak da araştırmalarıma göre saf zeytin yağı çok güzel oluyormuş hem de pişiği engelliyormuş ondan zeytin yağı kullanacağız. Deterjan olarak da benim makinam e-doz olduğu için sadece sıvı deterjan kullanabiliyorum sanırım dalin den başka markada sıvı deterjan yok. Sen deterjanı hangi marka alacaksın? Nedense Dalin'e de çok güvenemiyorum
:))) Babamla annem sağ olsun kedi tarlamızdan zeytin yağımı yapıp yolluyorlar... Haklısın diğer markalara baktım ben de şimdi bayağı fiyat farkı var ama Dalin orta pahalılıkta... Ben de Dalin bakayım o zaman. Yumuşatıcı önermiyorlar ama ben kullanıcam sanırım.Iyi bari onlar aradan cikmis canim :) zeytinyaqi qibisi yok hele bide orjinalse tamamdir :) walla bende markette hep dalinin yumusaticisini ve deterjanini qoruyorum daha saqlikli olanlar var qecen qun burda arkadaslar bahsetmisti.Etrafimda dalin kullananda cok vede memnunlar oyuzden bende dalin alirim.heralde diqerleri fiyati biraz tuzlu qeliyo bana :)):)
Küvet setinin içerisinde bir sünger çıkmıştı onu kullanırım diye düşünüyorum... Markalar çok iyi oldu canım sağol hepsinin yorumlarına bir bakayım ben.banyo süngeri aldınız mı canım
ayrıca dalin e ek olarak deterjan markaları ,
uni baby,baby me,friendly organik,bingo parfümsüz...
Walla yumusaticisiz bi camasir dusunemiyorum bende bayilirim heleki bebek kokusuna olmadi 2 kere durulandirirsin bisey olmaz :)):))) Babamla annem sağ olsun kedi tarlamızdan zeytin yağımı yapıp yolluyorlar... Haklısın diğer markalara baktım ben de şimdi bayağı fiyat farkı var ama Dalin orta pahalılıkta... Ben de Dalin bakayım o zaman. Yumuşatıcı önermiyorlar ama ben kullanıcam sanırım.
Ben Unibaby sıvı deterjan aldım hem kokusu güzel hem yumuşacık yapıyor hem fiyatı da Dalin'e daha yakın. Yumuşatıcı kendi tercihin tabi ki ama kullanacaksan iki kez durulamaya çalış, ciltleri hassas oluyor bebişlerin, alerji yapmasın.Evet şu babyjem'in seti vardı tarak falan içinde ondan almıştık. Vücut yağı olarak da araştırmalarıma göre saf zeytin yağı çok güzel oluyormuş hem de pişiği engelliyormuş ondan zeytin yağı kullanacağız. Deterjan olarak da benim makinam e-doz olduğu için sadece sıvı deterjan kullanabiliyorum sanırım dalin den başka markada sıvı deterjan yok. Sen deterjanı hangi marka alacaksın? Nedense Dalin'e de çok güvenemiyorum
masallah canim az kaldi insallah kilosu yerinde bi kizin olucakKızlar dun drdaydik :) 1850 gr olmusuz dr um 2000 i gecince onumuz acik dediinsallah 3000 i de goruruz. Haftada 200 gr civari aliyor kilo su siralar.
iyi yapmissin canim. 2. ve 3.de evde cocuk olunca onlar icin tutmak firsat olmuyor dimi :) bi karikatur vardi ilk hamilelik ve 2. hamileligi resmetmisler. ilkinde aynen durum suCanim ben 11 yil önce büyük kizimda günlük tutmuştum bazen cikarip okuyorum neler yasamisim diyorum. Ortanca kızım kiskkan digi için fazla ortalara cikaramiyorum ama büyüyünce kizima veririm bol bil okur. Guzel bir ani gercekten.
canim kullanir misin bilmiyorum ama kulak cubugu ekle istersen listene :)) bi de disariya ciktigimda lazim olur diye tek kullanimlik alt degistirme bezlerinden aldim ben.Kızlar temizlik bakım ürünleri olarak bebeğe ne gerekir;
Hazır babalar gününden dolayı indirimler geliyorken almak istiyoruz ama karar da veremedik.
1)Şampuan
2)Yeni doğan bebek bezi
2)Deterjan
3)Islak mendil
başka ne lazım olur ki? Pişik kremi almak istemiyorum. Kendi tarlamızdan çıkardığımız zeytin yağı var onu kullanacağım.
Not: Bu arada herkese günaydın :)
Gecmis olsun zor bir durum. Benimde sadece 3. Ayda bir donem 3 gun surdü sonra dikkat ettim yediklerime yedikten sonra uzanmadim falan gecirmistim. Ama simdi naparsam yapayım gecmiyo 5.gun oldu yine uykusuzluk yine kavrulma bu gece direndim anlmadim o yuzden kac saattir ayaktayım. Anlamadıgim zarari yoksa neden iskence cekelim. Zarari varsa zaten kullanmayız yani dimi?ben arada alıyorum. doktorumdan ilaç istedim arada yanma oluyor diye vermedi. bi şöyle turla evde acıdan dedi bi dört dön bakalım dedi öyle hemen ayy midem diye ilaç almak yok dedi. ama ben çok nadir olmakla birlikte rennie alıyorum bi tane. oğlumda vermişti doktorum çünkü. ama benim çok yanmıyo Allah a şükür. öyle doktorumun hayalini kurduğu gibi kıvranmadım yani hiç :)
Azıcık daha icilebilir bir formülü bulunsa da yapsalar keske. Bende hic ilaçci degilim hatta suan vitamin bile kullanmıyorum sadece kasılmam olunca magnezyum. Ama böyle bir kerede kesiyorsa gavisconu içsem iyi olur çünkü rennie kesiyor ama dedigin gibi birkac saat tesekkurler deneyimini paylastigın icin.Çok iyi o zaman,, gavisconun tadı mahvediyor beniben de ilaç pek kullanmam, hatta hiç kullanmam ama nedense rennie aldıktan bikaç saat sonra tekrar başlıyor. Aynen senin gibi iğrenerek içiyorum öbürünü ama o bi kerede kesiyor çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?