Ay bende öyle karnım aç ama yemek yiyesim gelmedi.kan ilacimi kullanmadigim gunler böyle oluyorum. Kullanincada saat başı içim eziliyor. Hangisi iyi bilemedim. Kizim da son aylar çok almıştım. Ama umarım bunda almam. Hayatımda gördüğüm en fazla kg bu. Fazlasında çok zorlanacagim eminimKızlar bende de iştahsızlık var bu aralar. Belki havalardan olabilir. Gerçi Haziran, Temmuz anneleri grubunda okumuştum, son aylarda iştahsızlık olabiliyormuş. Hatta bazıları son ayda kilo bile vermiş. Tecrübeli anneler daha iyi bilir yine de :)
Gayet de iyisin cnm maşallah :) ben de koyayım da kendinizi iyi hissedin :)))))
Hiçbişey bulamadım... geçen sene ataköyde güzel bi otelde oda ayırtmıştım, havuza girip keyif yapmışlardı baba kız... gece de onu uyutup biz keyif yapmıştık denize nazır.. bu sene öyle bi enerjim yok tabi,, ne yaparsam yapayım o kadar mutlu olacağını da sanmıyorum. Güzel bi anı her hediyeden anlamlı oluyor çünkü.. O yüzden canım da sıkkın biraz zatençocuğu olmayanlara tavsiyem güzel bi piknik çantası, koca bi battaniye,, babalar günü temalı kurabiyeler, termosta kahve, çilek , mumlar ve doğruca en yakın sahil... hatta balkon bile yeter... ama hem çocuklu hem hamile olanlar için bişey gelmiyo aklıma işte; ben de tavsiye bekliyorum haliyle :))
Masallah hepimiz güzeliz tatlıyız:) önemli olan sağlığımız zaten o yerinde olsun dabulabildin mi canim? benim soyledigim albumun icerigi sayfalari falan vok hosuma gitmisti o yuzden onu tercih ettim.
naptiniz gezdiniz mi kiz evhamli :))
canim sonra baska markete baktim gercekten el ve makine ayriymis. baska bi markanin hem elde yikama hem matik olani vardi :) dalan aldim bakalim, bayram sonrasi perdeleri yikarken denerim :))
begenmezsem her turlu kullanirim ben onu ya. beyaz sabun bi cok deterjana gore cok daha iyi leke cikariyor.
supersin sekerim hic kamyon gibi falan hissetme
sanirim bisey almayacagim. anneler gununde bana bundan sonraki anneler gununde sen de anne olcaksin gibisinden biseyler soyledi. anne sayilirim ben artik dediysem de kutlamadi bile
sen de supersin canimherkes guzel hepimizin masallahi var
Bende bundan aldım da..icindeki bölümü çıkartıp kiraz çekirdeğini koyucaz di mi bundaSüt kansızlık yapar da kalsiyum da onda var :)
Bir de ben çok süt içmiyorum daha çok yoğurt yiyorum. Gerçi o da kalsiyum o da kalsiyum, demirin emilimini engelliyor ikisi de ama demir içeren şeylerle arasına zaman koyarsan çok da etkilememesi lazım. Bende eskiden beri var kansızlık, o yüzden nedeni budur diyemiyorum. 0 grubu kanlar için kansızlığa yatkın olur derler, belki ondandır.
Arada fiyat farkı var ama ben de bundan aldım, ekstradan kiraz çekirdeği yastığı almayı düşünüyordum o da dahil olduğu için daha ekonomik geldi bana. Sadece eğimi gittigidiyor linkindeki kadar fazla değil biraz daha az.
Almisken tam ortopedik alirim heralde canim rahat etsin bebisler :):) offf besik konusunda cok kararsizim hazirda var bi park yataqim ama napsam bilemedim yinede buyuyen karyola besikten alsammi cok kararsizimtam ortopedik mi yari ortopedik mi?
seninki park yatak miydi canim?
Ay bende öyle karnım aç ama yemek yiyesim gelmedi.kan ilacimi kullanmadigim gunler böyle oluyorum. Kullanincada saat başı içim eziliyor. Hangisi iyi bilemedim. Kizim da son aylar çok almıştım. Ama umarım bunda almam. Hayatımda gördüğüm en fazla kg bu. Fazlasında çok zorlanacagim eminim
Bende bundan aldım da..icindeki bölümü çıkartıp kiraz çekirdeğini koyucaz di mi bundaöyle de sabit durmuyo ama
kiraz cekirdegi ne icin?
allahim hicbir sey bilmiyorum ya
Almisken tam ortopedik alirim heralde canim rahat etsin bebisler :):) offf besik konusunda cok kararsizim hazirda var bi park yataqim ama napsam bilemedim yinede buyuyen karyola besikten alsammi cok kararsizim
Canım ben de anlamadım bu kiraz çekirdeği muhabbetini
Sanırım normalde içinde duruyor. İhtiyacın olursa da ısıBende bundan aldım da..icindeki bölümü çıkartıp kiraz çekirdeğini koyucaz di mi bundaöyle de sabit durmuyo ama
Canım kolik bebeklerde ısıtılarak karın ya da ayak bölgesine (tam bilmiyorum) koyuluyor ve bebeği çok rahatlatıyormuş o yüzden sevi bebe reflü yastığında kiraz çekirdeği için bölme de yapmış. Çok güzel düşünülmüş bence..kiraz cekirdegi ne icin?
allahim hicbir sey bilmiyorum ya
Ben photoresizer diye uygulama indirmiştim ordan boyutlandiriyodum.. Bide öyle dene istersen fotoğraf boyutlandırma diye ara..
yakin cevremdeki en kucuk cocuk suan ilkokulda,o yuzden hic boyle bebek muhabbeti olan bir ortamim yok. konusulanlar sanki baska dilde de ben cozmeye calisiyor gibiyim,nolacak bu halimiz
Sanırım normalde içinde duruyor. İhtiyacın olursa da ısı
Canım kolik bebeklerde ısıtılarak karın ya da ayak bölgesine (tam bilmiyorum) koyuluyor ve bebeği çok rahatlatıyormuş o yüzden sevi bebe reflü yastığında kiraz çekirdeği için bölme de yapmış. Çok güzel düşünülmüş bence..
Ben photoresizer diye uygulama indirmiştim ordan boyutlandiriyodum.. Bide öyle dene istersen fotoğraf boyutlandırma diye ara..
Hatta sevi bebe kiraz çekirdeğine vermiş kendini bu olay tutunca çekirdekli patik filan da çıkarmışSanırım normalde içinde duruyor. İhtiyacın olursa da ısı
Canım kolik bebeklerde ısıtılarak karın ya da ayak bölgesine (tam bilmiyorum) koyuluyor ve bebeği çok rahatlatıyormuş o yüzden sevi bebe reflü yastığında kiraz çekirdeği için bölme de yapmış. Çok güzel düşünülmüş bence..
Off aynen aynen cok zor ramazandan sonra herseyi halledip bitirecem bnde nasipse :) dolap almayacam canm war ewde ekstra bi dolabim onu kullanirim zaten kiradayim sıkışmayalim ewde daha fazla :)bir iki yerde yari ortopedik daha iyi diye okudum da ama bilemiyorum tabi hangisi iyi.
valla zormus ya bu karar verme kisimlari:)
biz de daha siparia vermedik.
dolap alacak misin?
Canım aynen. Benim de çevremde hiç küçük bebek yok, en küçüğü ergen.Yine de son 6-7 ayda çok şey öğrendim. "Çıtçıtlı badi" yi forumda ilk okuduğumda bu ne acaba diyip google görsellerde aratmıştım. O yüzden şuan master seviyesinde hissediyorum bazen kendimi
tabi tabi benim de cok oldu oyle bu ne ki dedigim. neyse daha zaman var,ogreniriz her seyi:))
Off aynen aynen cok zor ramazandan sonra herseyi halledip bitirecem bnde nasipse :) dolap almayacam canm war ewde ekstra bi dolabim onu kullanirim zaten kiradayim sıkışmayalim ewde daha fazla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?