2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay bende öyle karnım aç ama yemek yiyesim gelmedi.kan ilacimi kullanmadigim gunler böyle oluyorum. Kullanincada saat başı içim eziliyor. Hangisi iyi bilemedim. Kizim da son aylar çok almıştım. Ama umarım bunda almam. Hayatımda gördüğüm en fazla kg bu. Fazlasında çok zorlanacagim eminim

Masallah hepimiz güzeliz tatlıyız:) önemli olan sağlığımız zaten o yerinde olsun da

Bende bundan aldım da..icindeki bölümü çıkartıp kiraz çekirdeğini koyucaz di mi bunda öyle de sabit durmuyo ama

tam ortopedik mi yari ortopedik mi?
seninki park yatak miydi canim?
Almisken tam ortopedik alirim heralde canim rahat etsin bebisler :):) offf besik konusunda cok kararsizim hazirda var bi park yataqim ama napsam bilemedim yinede buyuyen karyola besikten alsammi cok kararsizim

Canım ben demir hapını iştah açmasın diye gece yatmadan önce içiyorum. Muhtemelen sıcaklardan da etkileniyoruz, ben çünkü normalde de yazın pek yemek yiyemiyorum. Ben de tüm zamanların kg rekorunu kırdım hamilelikte.

Almisken tam ortopedik alirim heralde canim rahat etsin bebisler :):) offf besik konusunda cok kararsizim hazirda var bi park yataqim ama napsam bilemedim yinede buyuyen karyola besikten alsammi cok kararsizim

bir iki yerde yari ortopedik daha iyi diye okudum da ama bilemiyorum tabi hangisi iyi.
valla zormus ya bu karar verme kisimlari:)
biz de daha siparia vermedik.

dolap alacak misin?

Bende bundan aldım da..icindeki bölümü çıkartıp kiraz çekirdeğini koyucaz di mi bunda öyle de sabit durmuyo ama
Sanırım normalde içinde duruyor. İhtiyacın olursa da ısı
kiraz cekirdegi ne icin?
allahim hicbir sey bilmiyorum ya
Canım kolik bebeklerde ısıtılarak karın ya da ayak bölgesine (tam bilmiyorum) koyuluyor ve bebeği çok rahatlatıyormuş o yüzden sevi bebe reflü yastığında kiraz çekirdeği için bölme de yapmış. Çok güzel düşünülmüş bence..

yakin cevremdeki en kucuk cocuk suan ilkokulda,o yuzden hic boyle bebek muhabbeti olan bir ortamim yok. konusulanlar sanki baska dilde de ben cozmeye calisiyor gibiyim,nolacak bu halimiz

Canım aynen. Benim de çevremde hiç küçük bebek yok, en küçüğü ergen. Yine de son 6-7 ayda çok şey öğrendim. Çıtçıtlı badiyi, zıbını forumda ilk okuduğumda bu ne acaba diyip google görsellerde aratmıştım. O yüzden şuan master seviyesinde hissediyorum bazen kendimi

hımmmm,tamam canim,anladim simdi. daha cok sey var ogrenecek:)

Hatta sevi bebe kiraz çekirdeğine vermiş kendini bu olay tutunca çekirdekli patik filan da çıkarmış

bir iki yerde yari ortopedik daha iyi diye okudum da ama bilemiyorum tabi hangisi iyi.
valla zormus ya bu karar verme kisimlari:)
biz de daha siparia vermedik.

dolap alacak misin?
Off aynen aynen cok zor ramazandan sonra herseyi halledip bitirecem bnde nasipse :) dolap almayacam canm war ewde ekstra bi dolabim onu kullanirim zaten kiradayim sıkışmayalim ewde daha fazla :)

tabi tabi benim de cok oldu oyle bu ne ki dedigim. neyse daha zaman var,ogreniriz her seyi:))

Off aynen aynen cok zor ramazandan sonra herseyi halledip bitirecem bnde nasipse :) dolap almayacam canm war ewde ekstra bi dolabim onu kullanirim zaten kiradayim sıkışmayalim ewde daha fazla :)

biz de ramazana kadar duvar kagidini yapip,mobilyalari siparis edelim,ramazandan sonra da hizli bi sekilde bebis esyalarini bitirelim,sonra da temizlik isini halledelim diye dusunduk. planlar boyle,uygulayabiliriz insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…