- 29 Mayıs 2013
- 3.004
- 5.290
- 358
Canım şaka yaptığını düşünmüştüm ama gerçekmişHatta sevi bebe kiraz çekirdeğine vermiş kendini bu olay tutunca çekirdekli patik filan da çıkarmış
aynen cnm sebamed şampuanı 2 yaşına kadar kullandık kızımda.mustela hakkında hiç fikrim yokSebamed in sampuanini kullandın mi canım..bende sebamed 'le mustela arasında kaldım şampuan ve pisik kreminde..mustela biraz daha tuzlu sebamed mi alsam dedim onun da yorumları güzel ama bilemedim..
aminn cnm sanada kolay gelsin gerçekten zor iş kadın olmak dün evim o halde iken şehirdışından çatkapı emrivaki misafirim geldi yatılı hemde hemde ben işteyken bana sormadan eşime soran bi misafir hemde iftara hemde ayaklarım hamur gibi kabarmışken şükür gittiler öğlendeKolay gelsin cnmbenim kayınvalidem de hem epey yaşlı hem karşıda oturuyor. Annemle aynı sitedeyiz ama onun da şu dönem pek bi faydası yok. Hem ramazan, hem kursuydu gezmesiydi... yaş da geçiyo tabi, hali de yok... anlayacağın ben de kadınların eline bakıyorum... kendim ne kadar yapsam da yetişmiyor evde çocuk olunca zor... halıları ben de doğumun hemen öncesinde vereceğim yıkamaya, koltuk ve yatağı da aynı firma yıkayacak.. bizim yatağımızda da yatıcak çünkü bebek ister istemez,, içime sinmez yıkatmadan... ama duvarlar falan yetişicek mi bilmiyorum... evde kadın görmekten de ayrı bunaldım Allah yardım etsin de kazasız belasız bitirip doğuralım ya :)
Paketinin üzerinde gördüğüm kadarıyla yorum yapıyorum ben de, çekirdek yastığını kendi yastık kılıfının içine, onu da büyük yastık kılıfının içine karnın altına gelecek yere koyuyorsun ama ayak altına koyunca da iyi geldiğini okumuştum, yani koyduğumuz yeri kendimiz belirliyoruz muhtemelen.Bende bundan aldım da..icindeki bölümü çıkartıp kiraz çekirdeğini koyucaz di mi bundaöyle de sabit durmuyo ama
kiraz cekirdegi ne icin?
allahim hicbir sey bilmiyorum ya
Kolik ve gazlı bebekler için yeni nesil sıcak su torbası. Fırına ya da mikrodalgaya atıyorsun, ısındıktan sonra bebeğin vücuduna tatbik ediyorsun. Kauçuk torbalara güvenmeyenler için mantıklı bir alternatif, bir de kiraz çekirdekleri ısıyı uzun süre saklayabiliyormuş o yüzden de tercih sebebi. Bir de buzluğa falan atılırsa migren, baş ağrısı, kas ağrısı gibi şeylerde soğuk tatbik de yapılıyormuş. Ben daha hiçbirini denemedim internetin yalancısıyım :)Canım ben de anlamadım bu kiraz çekirdeği muhabbetini
aminn cnm sanada kolay gelsin gerçekten zor iş kadın olmak dün evim o halde iken şehirdışından çatkapı emrivaki misafirim geldi yatılı hemde hemde ben işteyken bana sormadan eşime soran bi misafir hemde iftara hemde ayaklarım hamur gibi kabarmışken şükür gittiler öğlende
Aslında kazıklanmamışsın canım üzülme. Ben o arabayı hamileliğimin başından beri takip ediyorum daha yeni indirime girdi maksimum 1 ay olmuştur. Ben de indirime girer girmez aldım hepsiburada dan. 1100'e düşmüştü ama ben pembe almak istedim o satıcı da 100 tl fazla satıyordu 1200 e almış oldum pembesi hatırına. e bebekte daha yeni indirime girmiş demek ki. Biz de eşimle çok beğenerek aldık. Şimdilik her şeyi güzel gözüküyor bakalım kullanınca nasıl olacak :)e-bebek'te Casual Quantum Travel Sistem bebek arabaları indirime girmiş, 1100 lira olmuş.
Kendimi çok kazıklanmış hissettim, ben 400 lira daha fazla ödemiştim halbuki! Her neyse araştırıp en çok beğendiğim araba buydu, pratik kullanımını bilmiyorum ama birkaç gün evin içinde sürdük, değiştirdik parçalarını, gayet kolaydı. Tavsiye edebilirim travel sistem düşünenlere.
Bana e-bebek genel olarak fiyatlarda pahalı gibi geldi. İndirimde yazan çoğu ürünü başka sitelerde daha ucuza buluyorum ondan kapattım e bebek sayfasını :)e-bebek'te Casual Quantum Travel Sistem bebek arabaları indirime girmiş, 1100 lira olmuş.
Kendimi çok kazıklanmış hissettim, ben 400 lira daha fazla ödemiştim halbuki! Her neyse araştırıp en çok beğendiğim araba buydu, pratik kullanımını bilmiyorum ama birkaç gün evin içinde sürdük, değiştirdik parçalarını, gayet kolaydı. Tavsiye edebilirim travel sistem düşünenlere.
Bana e-bebek genel olarak fiyatlarda pahalı gibi geldi. İndirimde yazan çoğu ürünü başka sitelerde daha ucuza buluyorum ondan kapattım e bebek sayfasını :)
Aynen öyle. Akakçe yazıp aradığım ürünü aratınca en uygun fiyatları buluyorum. Mesela Lansinoh elektrikli göğüs pompasını e-bebek fiyatından 100 lira uyguna aldım.
e-bebek'te Casual Quantum Travel Sistem bebek arabaları indirime girmiş, 1100 lira olmuş.
gogus pompasini disari cikarken kullanmak icin mi aliyoruz?
Canım ben doğum iznim bittikten sonra çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum. Ağırlıklı olarak o yüzden aldım. Fazla sütü torbalara koyar dolaba atar saklarım ben yokken de eşim veya annem içirir diye düşündüm. Bir de tanıdıklarıma sordum 3.-4. günde bile kullanmaya başlayan olmuş. Bazen de göğüslerde süt birikip ateş falan yapıyormuş. O durumlarda da kullanıyor. İşime yarayacağını düşünüyorum.
Ben de çoğu şeyi akakçe ve cimri üzerinden kıyaslayarak alıyorum. E-Bebek marka yaptığı için sanırım normalden pahalı satıyor. Aynı ürüne sırf e bebekten diye fazla para veremem :)Aynen öyle. Akakçe yazıp aradığım ürünü aratınca en uygun fiyatları buluyorum. Mesela Lansinoh elektrikli göğüs pompasını e-bebek fiyatından 100 lira uyguna aldım.
dedigin siteye baktim simdi. 2li elektrikli vardi. biri 189 biri 279. seninki hangisi?
Benkan hapi icmesine ragmen kan degerleri düşük cikan var mi arkadaslar
Ben aldığım zaman araştırmıştım zaten, diğer sitelere de baktım her yerde fiyat aynıydı. Biz de gidip e-bebek'in mağazasından aldık, o zaman daha indirimli bir yer olsaydı oradan alırdık ama yoktu. e-bebek benim için daha çok örnek gösterme sitesi, çoğu ürün bu sitede var, birine örnek olarak bir ürün göstereceksem buranın linkini veriyorum.Bana e-bebek genel olarak fiyatlarda pahalı gibi geldi. İndirimde yazan çoğu ürünü başka sitelerde daha ucuza buluyorum ondan kapattım e bebek sayfasını :)
Evet ikisi birlikteydi.ana kucagini da aldin mi canim?
Benim aldığımın e-bebek linki şu canım. 339tl şuan.
https://www.e-bebek.com/lansinoh-2-si-1-arada-elektrikli-gogus-pompasi-p-lsi-90065/
Ben de hepsiburada'dan 192 tl'ye şu hesaptan aldım. Garantisi falan her şeyi de var:
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/lansinoh-2-si-1-arada-elektrikli-gogus-pompasi-280908023
Canım ben doğum iznim bittikten sonra çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum. Ağırlıklı olarak o yüzden aldım. Fazla sütü torbalara koyar dolaba atar saklarım ben yokken de eşim veya annem içirir diye düşündüm. Bir de tanıdıklarıma sordum 3.-4. günde bile kullanmaya başlayan olmuş. Bazen de göğüslerde süt birikip ateş falan yapıyormuş. O durumlarda da kullanıyor. İşime yarayacağını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?