kac aylikken baslamis olacaksin yani?
kim bakacak bebise?
Yazık ya kazlara, bence yün yap sen onları şimdiden hayvan haklarına duyarlı bir minik olsun
Anladım canım. O zaman kazıklanma olarak bakma olaya. Sonuçta araştırıp en uygununu almışsın bazen dönemsel indirimler oluyor öyle hatta keşke bakmasaydın. Ben bir ürünü aldıktan sonra bakmıyorum bir daha ucuzunu ya da daha içime sineni görmeyim diye ;DBen aldığım zaman araştırmıştım zaten, diğer sitelere de baktım her yerde fiyat aynıydı. Biz de gidip e-bebek'in mağazasından aldık, o zaman daha indirimli bir yer olsaydı oradan alırdık ama yoktu. e-bebek benim için daha çok örnek gösterme sitesi, çoğu ürün bu sitede var, birine örnek olarak bir ürün göstereceksem buranın linkini veriyorum.
Evet ikisi birlikteydi.
bende çok sinirlendim ve yoruldum dedim ama bi zahmet bi gün önce söyleseydiniz diye eşimin akrabaları bide eşimde söylenmiş. ama geldiler nafileöyle misafir mi olur ya! Hamile kadının evine, hiç sormadan çat diye yatılı misafirliğe mi gidilir! Hayır hamile olmasına bile gerek yok, insan damdan düşer gibi lök diye biz geldik nasıl yapar ya. Ben bile sinirlendim, sen yine iyi dayanmışsın!
Canım merhaba ben ateşehir memorial da doğum yapmıştım ayşe özlen çardak a ilk 4 ay devam ettim çok memnundum sonra gidip gelmek trafik sıkıntı oluyor diye biz bağdat caddesinde oturuyorduk med amerikan hastanesi alev özçelike devam ettim yaklaşık 1.5 yaşına kadar ondan da çok memnundum tavsiye ederim fakat şimdi bursada yaşıyorum devam edemiyorum yani ama önerdiğim iki doktorada gönül rahatlığı ile gidebilirsin.
Ben de bakmıyorum normalde ama sitelerin şu an indirimde olan ürünleri gösterdikleri slaytlara bakıyorum arada sırada, bunu da gözüme soktular resmen, içim acıdı. Biz de yaza doğru fiyatlar daha da artar talep arttığı için diye düşünüp çok bekletmemiştik daha fazla ödemeyelim diye, çünkü kanguruda oldu o bize, 300 liraydı düşündüğümüz kanguru, aybaşında alırız demiştik ay bitmeden 600 lira oldu, şimdi de inmiyor fiyatı kaç aydır pusuya yattık :)Anladım canım. O zaman kazıklanma olarak bakma olaya. Sonuçta araştırıp en uygununu almışsın bazen dönemsel indirimler oluyor öyle hatta keşke bakmasaydın. Ben bir ürünü aldıktan sonra bakmıyorum bir daha ucuzunu ya da daha içime sineni görmeyim diye ;D
Düşüncesiz insanlara sinir oluyorum ya, dünya kendi etraflarında dönüyor sanki.bende çok sinirlendim ve yoruldum dedim ama bi zahmet bi gün önce söyleseydiniz diye eşimin akrabaları bide eşimde söylenmiş. ama geldiler nafile
İyi söylemişsin en azından lafını :) Ben normalde çok hazır cevabımdır ama vu konularda dilimi yutuyorum sanki :)) neyseki eşim benden daha sivri dilli... ama cok ayıp etmişler, insalar çok düşüncesiz..bende çok sinirlendim ve yoruldum dedim ama bi zahmet bi gün önce söyleseydiniz diye eşimin akrabaları bide eşimde söylenmiş. ama geldiler nafile
Günaydın kizlarr, uyuya kaldığım için servisi kaçırdım şimdi ring'e gitmek için metrobüse bindim. Bir sürü genç erkek yer vermedi, 2 durak gittim öyle en son orta yaşlı bir bayan kalktı sen geç kızım dedi.
Ne zamandır bu kadar düşüncesiz olduk biz ya... Daha önce de erkekler ölü taklidi yapmıştı da bir kadın yer vermişti. Kim yetistirdi bu hödükleri anlamadım ki!
aminn cnm sanada kolay gelsin gerçekten zor iş kadın olmak dün evim o halde iken şehirdışından çatkapı emrivaki misafirim geldi yatılı hemde hemde ben işteyken bana sormadan eşime soran bi misafir hemde iftara hemde ayaklarım hamur gibi kabarmışken şükür gittiler öğlende
Evet evet kesinlikle.. çok şükür :)Masallah hepimiz güzeliz tatlıyız:) önemli olan sağlığımız zaten o yerinde olsun da
yok yok illa yorum yapacak ve rahatlayacak herkes:))
bu arada elbisen de guzeldi:)))
Walla canim bunu bayaqi pahali aldik ama qercekmi deqilmi bilmiyorum.Icinin pamuqu ayni elyaf qibi...senin dediqin yolunma meselesi biz kucukken tuylerden yaparlardi bu oyle deqil :) acayip rahat yumusacik ama :)Evininhatunu yaa evet ben dicektim. Eğer gerçek kaz tüyü ise canlı canlı yoluyorlar onların tüylerini. Sonra tekrar uzamasını bekleyip tekrar yoluyorlar çok üzücü. Mont dahi almıyorum ben kaz tüyü
Bende cnm ins yükselir hepimiznkiniye dusuk cikiyor anlamadim.
Hanımlar ikeaya gittik bugün bi komşumla.. bomboş, nasıl rahat anlatamam. Demek ki ramazanda ve haftaiçi gitmek lazımmış :) bebek için alez soranlar vardı, orada mevcut. Aklımdayken yazayım dedim :) almam gerekenleri tamamen unutup saçmasapan bir sürü şey aldık tabi kızımla gittiğimiz için, bir ikea klasiği oldu yani ve hiç anlamadan 4 saat geçmiş... şimdi ayaklarım mı daha fazla ağrıyor belim mi ona karar vermeye çalışıyorum :))))
Bol su icmek iyi gelir ama ilaç da kullanman lazımKizlar bu idrar yolu enfeksiyonu icin bol bol su icsem duzelmezmi ya ? Buqun biraz enfeksiyon ciktida ilac verecem dedi.
Pahalı olması gerçek olabilir diye düşündüryor. İnşallah değildir zaten elinde varmş yeni almayacaksın alerjilik filan bi durum yoksa sıkıntı yok sankiWalla canim bunu bayaqi pahali aldik ama qercekmi deqilmi bilmiyorum.Icinin pamuqu ayni elyaf qibi...senin dediqin yolunma meselesi biz kucukken tuylerden yaparlardi bu oyle deqil :) acayip rahat yumusacik ama :)
Bi zarari olmaz heralde demi o ilacin bebeqeBol su icmek iyi gelir ama ilaç da kullanman lazım
InsaAllah canim bi bakayimda duruma qore yaapriz :) yünden nefret ediyorum ama kendim bile hic yatamam kokuyo qibi qeliyo banaPahalı olması gerçek olabilir diye düşündüryor. İnşallah değildir zaten elinde varmş yeni almayacaksın alerjilik filan bi durum yoksa sıkıntı yok sanki
Olmaz canım doktor ona göre veriyor zaten. Sen mutlaka kullan.Bi zarari olmaz heralde demi o ilacin bebeqe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?