2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İnşaAllah tek temennim iki çocukla koştururken bu kiloların kalmaması. Ki öyle de olucak inanıyorum:)

Işte ben açtım inceledim de büyük yatağın ortasında bolme var ama çekirdek yastığı onun içine girmiyo direkt o bolmeyi çıkartıp çekirdek yastığını o boşluğa koyucaz sanırım neyse çozeriz

Çok geçmiş olsun, ben o kadar dikkat edeceğim mi acaba yaa, bunlar mühim meseleler aslında

Yaaaaa annemi aradım dedim ki bebeğin karyolasiyla dolabını aldık. İyi diyor Agustos'ta kurdudur yerleştiririz
Ben mi çok pimpirikliyim, etrafımdaki insanlar mı çok rahat anlamadım.

Oğluşumuzun odası hazıııır şimdi doldurmaa zamanııı
gule gule kullansin bebisin

Yaaaaa annemi aradım dedim ki bebeğin karyolasiyla dolabını aldık. İyi diyor Agustos'ta kurdudur yerleştiririz
cunku hamilelikte cekilen fiziksel sikintilari unutmus vaziyetteler o yuzden de rahat davraniyorlar :) benimki de bana 6. aydan sonra basla demisti. iyi ki dinlememisim evde nefes alamiyorum degil disarda dolanmak. o da yetmez gibi bide evde yapilmasi gerekenler ust uste binecekti.

Almisken tam ortopedik alirim heralde canim rahat etsin bebisler :):) offf besik konusunda cok kararsizim hazirda var bi park yataqim ama napsam bilemedim yinede buyuyen karyola besikten alsammi cok kararsizim
Hazırda yatağın varsa önce onu kullan Can'ım, Zaman geçtikçe neye ihtiyaç olursa ona göre aşırsın

Kizlar meraba bisey soracagim karnimda derinin alt kismda avuc ici kadar mideme yakin bi bolge cok aciyor yaniyor sanki orda kesik var gibi oksurunce yada biraz bagirinca yada nebileyim egilip kalkarken bile bi aci oluyo gercekten cok rahatsiz edici artik dr kontrolumu bekliyorum sabirsizlikla bu ikinci bebegim ilkinde boyle bisey yasamadim anlatmaya calistiklarim derin yirtiliyodur ondandir diyolar ama degil zaten digerinden yeterince yirtigim var olsa bilirim yani sizden boyle bisey yasayan veya duyan varmi fikri olan varsa yardimci olabilir mi

Evet herkes rahat ama bence yerleştir canım.yavas yavaş agirlasiyoruz ben artık hemen yoruluyorum.dun koşturdum bütün gün bugün dermanim kalmadı hicbiseye yattim hep bizim herşey yıkandı ütüleme kaldı birde beşiği halletseydim.esimlede kavga ettim tamir et de.diyemiyorum :))

Cnm sen artik bu haftalarda neden egilip kalkiyorsun ki? Ayaklar yukari donduyse ondan oluyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…