Ay beni korkutuyo bu fistik kizim yaelimle dokunuyorum.falan hani baska yere qitsin diye sadece rahatsizmi ne oluyosa bi iki kere vuruyo ama inatla hala orda duruyo hani daha 1400 gram yani okadar buyumedide niye dolasmiyoki diyorum seninkidemi sabit biyerde
ustteki buhar ayari bak. max da duruyor. onu utuledigin esyalarin kirisiklik durumuna gore ayarlayabilirsin :)
tahminimce on off seklinde degil o utunun tepesindeki dugme. solda max yaziyor cunku. biraz ortaya cek bakalim olacak mi :)
Nerden anlıyorsun Can'ım başını ayaklarını falanYa benimki hep ters hep daha hic asaqi inmedi basi saq qoqsumun altinda ayaklari sol tarafimda yan duruyo sanirsam :):) hic yer deqistirmiyo
normal cnm ya, ağlanır öyle sahnelerdeAslı enver in büyük hatası bence bu dizi.hiç yakısmamıslar.
Bu arada bende ultrason sahnesine denk geldim tam,gelmez olaydımmmm Gülme ama Ağladım yaa
Gunde ne kadar su ictin canım. Ne kadar surede gecti. Bendede var enfeksiyon cok su ic dedi doktorBende netten oyle okudumda canim tmm bi sorayim yinede :) enfeksiyon vardi demekki bitmis cok sukur :) su icmenin faydalari
Walla canim yalan soylemeyim en fazla 2 litre yani daha fazla icemiyorumGunde ne kadar su ictin canım. Ne kadar surede gecti. Bendede var enfeksiyon cok su ic dedi doktor
Canim benim surekli saq qoqsumun altinda bi sertlik vardi ben kesin basi diyodum doktora qittim kontrole oda bak basi saqda yukarda dedi qosterdi demekki benim o hissettiqim hep basiymis :):) halada orda yani hep orda zaten bas popoya qore daha sert olurmus :)Nerden anlıyorsun Can'ım başını ayaklarını falan
Ayyyy herseye karismasalar olmaz varya bende sinir oluyorum :) insan bazen kendi annesinin dediqini bile cekemiyo bi komsular eksikti yani bazilarina qore varya cocuk,bebek cok siradan seyler qibi qoruyolar qalibaAy saol cnm ya,, ben direk koyuyodum böyle :))) lanet ütüler,,, zaten nefret ediyorum bi de her yerimi yaktım iyice tiksindimbi de komşumla annesi uğradı, annesi bunların hepsi ütülenicek mi boşver dür gitsin dedi! Bunlar çocuğun ve bebeğin, bırak giydirmeyi dolaba koymam böyle diyorum, tamam işte güzel güzel dür dolaba koy diyo hala :) gölge etme başka ihsan istemez dicektim de sustum... sıcak başına vurmuş milletin, her yemeğe salça modundalar.. ya sabır...
InsaAllah bizimkide doner canim yoksa hic onaylamadiqim bisey olan sezeryana mecbur kalacam qibiBenim 32. Hafta döndü,, önceden aşağı vuruyodu şimdi yukarı. Onun dışında ben de aynı bölgede hissediyorum hep. Yalnız tabi atıyorum bi gün ayağı ordayken bi gün dirseği vs olabilir, onu anlayamadığımız için de hep aynı yerde gibi geliyodur belki :) ama alanı ve su/bebek oranı azaldığı için hareket etmelerinin de yavaş yavaş kısıtlandığını biliyorum, o yüzden henüz çok paniklemedim :))
ahaha kiyamam yardimci olabildiysek ne mutluSaolun cnm ya :))) wala kendimi aşırı salak hissediyorum şu an :)))) yani istesem yaparım, ev aletleri benden korksun havalarım patlamış lastik misali söndü şu 10-15 günde. Rezil durumdayım :))) söylemesen hayatta aklıma gelmezdi, dokunmadım bile ben o tuşa hiç(((( dediğin gibiymiş yerleri batırdım, oturarak yaptığım için dizler ve ayaklar da bolca yandı,,, zaten sen söyleyene kadar aşırı sıcak ütülüyomuşum, o yüzden eller de fena,,, kocam kafayı mı yedin bi gün fazla gelsin kadın modunda,,, benim de iyice inadım tuttu... sözde iş yaptım yani şu an sayenizde kontrol bende yalnız, az laflayayım da bitireyim şu işi
Ayyyy herseye karismasalar olmaz varya bende sinir oluyorum :) insan bazen kendi annesinin dediqini bile cekemiyo bi komsular eksikti yani bazilarina qore varya cocuk,bebek cok siradan seyler qibi qoruyolar qaliba
3D görüntü sanırım :) maşallah kuzuya, sanki doğmuş gibi her şeyi belli. Buruna takılma canım, hepsinin burnu şuan kocaman :) çünkü suyun içinde sıkışıp kocaman oluyor burunları, doğduktan bir kaç saat sonra bile farkediyor.kizlaaar doktordan ciktim bebisin herseyi iyi cok sukur bi sikinti yok2010 gr 43cm. kontrol 3 hafta sonra. yine 15 gune dusmedi :))
kocaman bi burnu var ya
Bana doktor 3 litre içecen dedi çok zor ya icemiyorum zorlaWalla canim yalan soylemeyim en fazla 2 litre yani daha fazla icemiyorum
Hem de nasıl :))) çok saol :) bitirdim şükür epeyce,,, bi tek bebeğin yeni alınanları kaldı,,, onları da annem halledicek. Daha fazlasını bünyem kaldırmaz :))ahaha kiyamam yardimci olabildiysek ne mutlu
InsaAllah bizimkide doner canim yoksa hic onaylamadiqim bisey olan sezeryana mecbur kalacam qibi
3 litre iyiymiş, ben de elimden geldiğince içiyorum. Belirli aralıklarla içince oluyo aslında cnm.. özellikle bu havalarda çok iyi olur içebilirsen..Bana doktor 3 litre içecen dedi çok zor ya icemiyorum zorla
Maşallah bebişe cnm :) kızına sana ve babanıza da tabi... raporu da iyi yapmışsın bence, ben de bu hafta evdeki kendim yapacağım işleri de bitirip son bir ayı tamamen kızıma odaklı geçirmek istiyorum Allah izin verirse :) iyice doysunlar bize :)Slm kizlar kontrole gittik geldik şükür hersey yolunda ilk nstmize girdik calisamaz raporu aldim artik isede gitmicem sirf kizim icin istedim raporu da bebek olmadan biraz ilgileneyim.istiyorum.bugun babamizi arabaya yatirdik kizimla avmde ona ve bana alisveris yaptik esimede babalar günü hediyesi aldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?