2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Benim 32. Hafta döndü,, önceden aşağı vuruyodu şimdi yukarı. Onun dışında ben de aynı bölgede hissediyorum hep. Yalnız tabi atıyorum bi gün ayağı ordayken bi gün dirseği vs olabilir, onu anlayamadığımız için de hep aynı yerde gibi geliyodur belki :) ama alanı ve su/bebek oranı azaldığı için hareket etmelerinin de yavaş yavaş kısıtlandığını biliyorum, o yüzden henüz çok paniklemedim :))

ustteki buhar ayari bak. max da duruyor. onu utuledigin esyalarin kirisiklik durumuna gore ayarlayabilirsin :)
tahminimce on off seklinde degil o utunun tepesindeki dugme. solda max yaziyor cunku. biraz ortaya cek bakalim olacak mi :)

Saolun cnm ya :))) wala kendimi aşırı salak hissediyorum şu an :)))) yani istesem yaparım, ev aletleri benden korksun havalarım patlamış lastik misali söndü şu 10-15 günde. Rezil durumdayım :))) söylemesen hayatta aklıma gelmezdi, dokunmadım bile ben o tuşa hiç (((( dediğin gibiymiş yerleri batırdım, oturarak yaptığım için dizler ve ayaklar da bolca yandı,,, zaten sen söyleyene kadar aşırı sıcak ütülüyomuşum, o yüzden eller de fena,,, kocam kafayı mı yedin bi gün fazla gelsin kadın modunda,,, benim de iyice inadım tuttu... sözde iş yaptım yani şu an sayenizde kontrol bende yalnız, az laflayayım da bitireyim şu işi

Nerden anlıyorsun Can'ım başını ayaklarını falan
Canim benim surekli saq qoqsumun altinda bi sertlik vardi ben kesin basi diyodum doktora qittim kontrole oda bak basi saqda yukarda dedi qosterdi demekki benim o hissettiqim hep basiymis :):) halada orda yani hep orda zaten bas popoya qore daha sert olurmus :)

Ayyyy herseye karismasalar olmaz varya bende sinir oluyorum :) insan bazen kendi annesinin dediqini bile cekemiyo bi komsular eksikti yani bazilarina qore varya cocuk,bebek cok siradan seyler qibi qoruyolar qaliba

InsaAllah bizimkide doner canim yoksa hic onaylamadiqim bisey olan sezeryana mecbur kalacam qibi

Slm kizlar kontrole gittik geldik şükür hersey yolunda ilk nstmize girdik calisamaz raporu aldim artik isede gitmicem sirf kizim icin istedim raporu da bebek olmadan biraz ilgileneyim.istiyorum.bugun babamizi arabaya yatirdik kizimla avmde ona ve bana alisveris yaptik esimede babalar günü hediyesi aldik

ahaha kiyamam yardimci olabildiysek ne mutlu

Ayyyy herseye karismasalar olmaz varya bende sinir oluyorum :) insan bazen kendi annesinin dediqini bile cekemiyo bi komsular eksikti yani bazilarina qore varya cocuk,bebek cok siradan seyler qibi qoruyolar qaliba

Aynen,, kendi kızları da habire hasta o yüzden. Çocukta genizeti büyümesi oldu, daha 3 yaşında ameliyat geçirdi. Bizim doktora götürmüşler, adam ya pasif içici olan çocuklarda (anne de baba da sigara içmiyo) ya da çok fazla mikropla temas ederse olur demiş. Düşün işte... kırk kere de izah ettim, çocuk elde ayakta yemek yiyo, lafta ambalajlı gıda yedirmiyo katkı maddesi var diye, pis pis pastanelerin açması pastası habire elinde; sürekli sentetik giydiriyor, ev zaten toz içinde, havalanmamaktan dolayı da tahammül edilemez bi koku var hep... anlamıyorum ben rahatlığın bu kadarını... bi de koca sene iki kere hastalık geçirdik biz kızımla, ikisi de ondan bulaştı o anlamda da rahat yani bi de ikisinde de "ay size bizden bulaştı daha sonra hastalandınız ama daha çabuk iyileştiniiiizz, neden acaba" diyor. Pislikten olabilir mi acaba? sonra da aaa koy dolaba geç, yok ya? Deterjan kalıntılarını silahla mı vurucam acaba :) ayrıca giydirilir mi öyle kırışık kırışık çocuğa... ay ne gıybet ettim di mi ya :))))

kizlaaar doktordan ciktim bebisin herseyi iyi cok sukur bi sikinti yok 2010 gr 43cm. kontrol 3 hafta sonra. yine 15 gune dusmedi :))
kocaman bi burnu var ya
3D görüntü sanırım :) maşallah kuzuya, sanki doğmuş gibi her şeyi belli. Buruna takılma canım, hepsinin burnu şuan kocaman :) çünkü suyun içinde sıkışıp kocaman oluyor burunları, doğduktan bir kaç saat sonra bile farkediyor.

InsaAllah bizimkide doner canim yoksa hic onaylamadiqim bisey olan sezeryana mecbur kalacam qibi

Döner cnm,, dönmese de koşullar uygunsa alabiliyolar heralde normalle ama? Yanlış bilmiyorsam tabi.. ama tekrar tekrar söylediğimiz gibiii sezeryanda da korkucak bişey yok. Panikleme hiç.. Hangisi hayırlıysa o olsun :)

Maşallah bebişe cnm :) kızına sana ve babanıza da tabi... raporu da iyi yapmışsın bence, ben de bu hafta evdeki kendim yapacağım işleri de bitirip son bir ayı tamamen kızıma odaklı geçirmek istiyorum Allah izin verirse :) iyice doysunlar bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…