2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben her randevuda bir kez cinsiyeti söyletiyorum doktora, o da bana kalmadan bak bunlar şusu bunlar busu diye söylüyor sağolsun. Sen de sor doktora emin olmak için dersin :)

Siz öyle yaparsınız ben böyle daha rahat edeceğim de geç, kendi yapmıyor bari yapana engel olmasın!

Gunde ne kadar su ictin canım. Ne kadar surede gecti. Bendede var enfeksiyon cok su ic dedi doktor

Bana doktor 3 litre içecen dedi çok zor ya icemiyorum zorla
Su içtiğin bardağıni büyüt. Ben 400 ml'lik bardaklarla içmeye başlayınca 3 litreyi de geçmeye başladım. İlk başta zor oluyor ama alışınca kolaylaşıyor. Her ilaçla 1 tam bardak su içmeye alıştır bir de kendini, böylece 3 ilaçla 1,2 litre içmiş oluyorum her gün kahvaltıdan kalkarken. Sonra arada bir yine kalk iç, taş çatlasa 1-1,5 saatte bir bardak içmeye zorla kendini. Her seferinde büyük bir bardağı bitir. Soda ayran falan iç su sıkarsa. Bardağın içine meyve ya da limon atabilirsin tatlandırsın diye. Denenmiş yöntem veriyorum bak
Bir de son tavsiye, cok zor oluyor ama bardaği tek dikişler içmeye çalış, mola verince uzuyor da uzuyor.

Kızlar iyi akşamlar geçmişi okuyamadim belki benim gibi biri vardır diye yazayım istedim dün memlekete geldim 10 saatte özel araçla sıcak olunca klima falan da açtık eve gelince bulantı kusma ve söylemesi ayıp ishal oldum ishal bugün yok gibi ama az önce yine çıkardım ne yapacağımı bilmiyorum ilk zamanlardaki gibi oldum korkuyorum da yola cikmadan doktorumla görüştüm bir sıkıntı yok çıkabilirsin dedi

Evet haklısın,, en güzeli kestirmeden gitmek :))) wala ben ne buradaki gruplarımızda ne yakın aile çevremizde ütülemeden giydiren görmedim zaten... ama varmış demek mi, garip geldi bana... bu arada yenidoğan için doktor bize iç ve dıştan ütülenicek demişti hatta, bebeğinkileri direk öyle yapıyorum o yüZden :)

sagol canim benim. 3d mi 4d mi oyle bisey. monitorde renkli aslinda ama cikti siyah beyaz.

Hem de nasıl :))) çok saol :) bitirdim şükür epeyce,,, bi tek bebeğin yeni alınanları kaldı,,, onları da annem halledicek. Daha fazlasını bünyem kaldırmaz :))
gozun aydin bitmis hadi :)) valla annemle ablamdan allah razi olsun bana yaptirmadilar hic utu. hepsini onlar utuledi. bursada da var baya bi esya hepsini yikayip utuleyip getiriyor.

biz de hic sormamistik sagolsun doktorumuz takim taklavat da saglam diye gosterdi sormamiza gerek kalmadi
BeyazBulut

ya se min Evininhatunu kizlar aslinda herkesin vucudu ayni degil 3lt fazla da gelebilir kimi insana. sonucta odem olmasin diye tuz da tuketmiyorsunuz fazla su tuketmek vucuttaki tuz seviyesinin dusmesine ve su zehirlenmesine sebep olabiliyor. o yuzden idrarinizi takip etmek en kolay yontem. beyaza yakin acik sari ise yeterli su iciyorsunuzdur.
bir de suyu genelde tek seferde yarim litre degil de gun icine yayarak icmeyi tavsiye ediyorlar. hem bobrekleriniz zorlanmaz hem de mesane sikistigindan rahatsiz edici boyuta ulasmaz diye dusunmekteyim.

canim yedigin bisey dokunmus olabilir mi? ya da misir, kiraz vs gibi bagirsak calistirici seyleri fazla tuketmis olabilir misin? gunde kac kez ciktigini takip et, bide agri var mi? eger bunlarda sorun yoksa yediklerindendir ya da usutmussundur ishal midene vuruyor olabilir ya da tam tersi miden bagirsaklara vuruyor olabilir. gecmezse pazartesi bi doktora gorun ama enfeksiyon ya da bakteri falan olmasin.
muz, nisastali seyler (patates, pirinc lapasi, bildigimiz lokum :)) , ozellikle kola ishali kesen seyler. bunlari deneyebilirsin. kola mide bulantina da iyi gelebilir hem.

Son düzenleme:
Sinirim çok bozuk kızlar, eşimle birkaç gündür tatsiziz. Bugün annesi hsnimefendiyle görüşüyordu. İste doğum az kaldı falan diyor. Ses hoparlörden.. ne zaman geleyim diyor. Ne zaman istersen diyor sinir oldum. 15-20 gün kala gelirim diyor annesi dee. Gelip napicaksa. Kizim da geldi de noldu. Ne muhabbet ne sohbet ne yardım. Yemekleri saf eşim yaptı. Bir süpürge yaptı onu da yapabilirdi eşim. Allahım ya rabbim yaa. Hadi doğum sonrasına birşey diyemiyorum da öncesinde gelmek nedir. Zaten ben kendi işimi kendi gören biriyim şükür. O gelene kadar zaten herşey tertemiz yerli yerinde olacak nerden çıkıyor anlamıyorum. İnsan der ki anne bir yaklaşalım sonlara bakalım dr ne diyecek. Önce olur geç olur sizi de alikoymayalim babam çocuklarda orda falan diye orta yollu konuşur ya. Sinir oldum hemde cok

tum ev mi?
ne kadar surede bitiyor duvarlar?
Bir komşum duvarları araba fırçasıyla kopurtup,sonra çektiğini ve sonra tekrar durulama suyu ile fircaladigindan bahsetti çok kolay anlatımı ama tüm eve nasıl olur bilmiyorum arkadasim..eşim boya yapmazsa tüm duvarları bu şekilde temizletecegim bende

Geçmiş olsun canm usutmussun büyük ihtimal. Dikkat et donuste insallah bir sıkıntı olmaz. Gerçekten cesurmussun ya. Benim gözüm hiç yol falan kesmiyor. Önümüzdeki bahara kadar yakın mesafeler hariç araba yolculuklarına kapadık kendimizi. Çilek yemissen o da dokunmuş olabilir. Ben bir defa yolda yedim de mahvolduk. Kahveyi askerle karıştırıp yersen ishal durabilir. Karbonhidratlı vr proteinli şeyler tuket geçene kadar canm

araba fircasi derken canim? nasil bir sey?
bezle temizlenmiyor mu duvarlar?

bildigimiz fircaysa,balkon banyo yikadigimiz onunla nasil temizlenir ki,bilemedim. gerci ilk kez sildirecegim ama.

araba fircasi derken canim? nasil bir sey?
bezle temizlenmiyor mu duvarlar?
Canm bende bezle silerdim..aa dedi o kadar ne ugrasicksin dedi. O hep böyle yaparmis , bildiğin araba yıkama fircalari oluyor ya canm nasıl anlatsam dikdörtgen fırça iste vileda sapı oluyor onu takiyorsun. Onunla kovada kopurtup fircayla boya yaparcasına kopuk yapıyormuş diyeyimn

bildigimiz fircaysa,balkon banyo yikadigimiz onunla nasil temizlenir ki,bilemedim. gerci ilk kez sildirecegim ama.
Aynen o canm. Valla bende yapmadım o sekilde ama çabuk olur gibi geliyor bu şekilde. Sirke ve herhangi bir temizleyici koyuyorum dedi. Bulaşık deterjani gini

Benim de eşim sürekli senin temmuzun 20 sinde falan Doğum olur, karnına sığmıyor bebek artık, sen ağustosu görmezsin diyip duruyor. Zorla erken getirtecek çocuğu :)
Hayırlısıyla, sağlıkla ve zamanında doğsunlar inşallah

Her geçen gün daha iyi anlıyorum artık eski enerjim yok hemen yoruluyorum. Alışveriş hiç yapmamıştım bugün çıktım bi kaç saat sürdü. Ama ben bitik durumdayım. Bir kaç sefere ancak biter eksikler. Hem çok yoruldum hemde hatrı sayılır bir harcama olmuş farkında olmadan. Üstelik oğlumdan kalan bir çok şey var diye almadım. Ama evin havası değişti hemen. Bebek kokusu geldi şimdiden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…