- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Ben her randevuda bir kez cinsiyeti söyletiyorum doktora, o da bana kalmadan bak bunlar şusu bunlar busu diye söylüyor sağolsun. Sen de sor doktora emin olmak için dersin :)Kızlar size saçma bir soru ve kuruntudan bahsedicem şimdiden gülebilirsiniz :)) şimdi biz en son ayrintilida cinsiyet ile ilgili doktorla görüştük kız dendi bir dahada sorulmadi yanlız usg kagitlarinda hep famela yazıyor bunu doktor her seferinde kendimi elle giriyor yoksa ilk sefer girip usg her seferinde kendimi yazıyor sorunun sebebi ise şu son bikac gecedir ruyalarimda erkek bebek kıyafetleri görüyorum bebeğin cinsiyetini soranlara rüyamda erkek diyorum yada gördüğüm rüyaların anlamı erkek bebeğe çıkıyor :))) komik ama kuruntu yaptım ayrintilida kız dendi artık yanılma payı olmazdır degilmi :)??
Siz öyle yaparsınız ben böyle daha rahat edeceğim de geç, kendi yapmıyor bari yapana engel olmasın!Ay saol cnm ya,, ben direk koyuyodum böyle :))) lanet ütüler,,, zaten nefret ediyorum bi de her yerimi yaktım iyice tiksindimbi de komşumla annesi uğradı, annesi bunların hepsi ütülenicek mi boşver dür gitsin dedi! Bunlar çocuğun ve bebeğin, bırak giydirmeyi dolaba koymam böyle diyorum, tamam işte güzel güzel dür dolaba koy diyo hala :) gölge etme başka ihsan istemez dicektim de sustum... sıcak başına vurmuş milletin, her yemeğe salça modundalar.. ya sabır...
Gunde ne kadar su ictin canım. Ne kadar surede gecti. Bendede var enfeksiyon cok su ic dedi doktor
Su içtiğin bardağıni büyüt. Ben 400 ml'lik bardaklarla içmeye başlayınca 3 litreyi de geçmeye başladım. İlk başta zor oluyor ama alışınca kolaylaşıyor. Her ilaçla 1 tam bardak su içmeye alıştır bir de kendini, böylece 3 ilaçla 1,2 litre içmiş oluyorum her gün kahvaltıdan kalkarken. Sonra arada bir yine kalk iç, taş çatlasa 1-1,5 saatte bir bardak içmeye zorla kendini. Her seferinde büyük bir bardağı bitir. Soda ayran falan iç su sıkarsa. Bardağın içine meyve ya da limon atabilirsin tatlandırsın diye. Denenmiş yöntem veriyorum bakBana doktor 3 litre içecen dedi çok zor ya icemiyorum zorla
Ben her randevuda bir kez cinsiyeti söyletiyorum doktora, o da bana kalmadan bak bunlar şusu bunlar busu diye söylüyor sağolsun. Sen de sor doktora emin olmak için dersin :)
Siz öyle yaparsınız ben böyle daha rahat edeceğim de geç, kendi yapmıyor bari yapana engel olmasın!
Su içtiğin bardağıni büyüt. Ben 400 ml'lik bardaklarla içmeye başlayınca 3 litreyi de geçmeye başladım. İlk başta zor oluyor ama alışınca kolaylaşıyor. Her ilaçla 1 tam bardak su içmeye alıştır bir de kendini, böylece 3 ilaçla 1,2 litre içmiş oluyorum her gün kahvaltıdan kalkarken. Sonra arada bir yine kalk iç, taş çatlasa 1-1,5 saatte bir bardak içmeye zorla kendini. Her seferinde büyük bir bardağı bitir. Soda ayran falan iç su sıkarsa. Bardağın içine meyve ya da limon atabilirsin tatlandırsın diye. Denenmiş yöntem veriyorum bak
Bir de son tavsiye, cok zor oluyor ama bardaği tek dikişler içmeye çalış, mola verince uzuyor da uzuyor.
Duvarları loc la sildik canım bir damlacık da domestos damlatıyoruz
Duvarları loc la sildik canım bir damlacık da domestos damlatıyoruz
sagol canim benim. 3d mi 4d mi oyle bisey. monitorde renkli aslinda ama cikti siyah beyaz.3D görüntü sanırım :) maşallah kuzuya, sanki doğmuş gibi her şeyi belli. Buruna takılma canım, hepsinin burnu şuan kocaman :) çünkü suyun içinde sıkışıp kocaman oluyor burunları, doğduktan bir kaç saat sonra bile farkediyor.
gozun aydin bitmis hadi :)) valla annemle ablamdan allah razi olsun bana yaptirmadilar hic utu. hepsini onlar utuledi. bursada da var baya bi esya hepsini yikayip utuleyip getiriyor.Hem de nasıl :))) çok saol :) bitirdim şükür epeyce,,, bi tek bebeğin yeni alınanları kaldı,,, onları da annem halledicek. Daha fazlasını bünyem kaldırmaz :))
Ben her randevuda bir kez cinsiyeti söyletiyorum doktora, o da bana kalmadan bak bunlar şusu bunlar busu diye söylüyor sağolsun. Sen de sor doktora emin olmak için dersin :)
Su içtiğin bardağıni büyüt. Ben 400 ml'lik bardaklarla içmeye başlayınca 3 litreyi de geçmeye başladım. İlk başta zor oluyor ama alışınca kolaylaşıyor. Her ilaçla 1 tam bardak su içmeye alıştır bir de kendini, böylece 3 ilaçla 1,2 litre içmiş oluyorum her gün kahvaltıdan kalkarken. Sonra arada bir yine kalk iç, taş çatlasa 1-1,5 saatte bir bardak içmeye zorla kendini. Her seferinde büyük bir bardağı bitir. Soda ayran falan iç su sıkarsa. Bardağın içine meyve ya da limon atabilirsin tatlandırsın diye. Denenmiş yöntem veriyorum bak
Bir de son tavsiye, cok zor oluyor ama bardaği tek dikişler içmeye çalış, mola verince uzuyor da uzuyor.
canim yedigin bisey dokunmus olabilir mi? ya da misir, kiraz vs gibi bagirsak calistirici seyleri fazla tuketmis olabilir misin? gunde kac kez ciktigini takip et, bide agri var mi? eger bunlarda sorun yoksa yediklerindendir ya da usutmussundurKızlar iyi akşamlar geçmişi okuyamadim belki benim gibi biri vardır diye yazayım istedim dün memlekete geldim 10 saatte özel araçla sıcak olunca klima falan da açtık eve gelince bulantı kusma ve söylemesi ayıp ishal oldum ishal bugün yok gibi ama az önce yine çıkardım ne yapacağımı bilmiyorum ilk zamanlardaki gibi oldum korkuyorum dayola cikmadan doktorumla görüştüm bir sıkıntı yok çıkabilirsin dedi
Bir komşum duvarları araba fırçasıyla kopurtup,sonra çektiğini ve sonra tekrar durulama suyu ile fircaladigindan bahsetti çok kolay anlatımı ama tüm eve nasıl olur bilmiyorum arkadasim..eşim boya yapmazsa tüm duvarları bu şekilde temizletecegim bendetum ev mi?
ne kadar surede bitiyor duvarlar?
Geçmiş olsun canm usutmussun büyük ihtimal. Dikkat et donuste insallah bir sıkıntı olmaz. Gerçekten cesurmussun ya. Benim gözüm hiç yol falan kesmiyor. Önümüzdeki bahara kadar yakın mesafeler hariç araba yolculuklarına kapadık kendimizi. Çilek yemissen o da dokunmuş olabilir. Ben bir defa yolda yedim de mahvolduk. Kahveyi askerle karıştırıp yersen ishal durabilir. Karbonhidratlı vr proteinli şeyler tuket geçene kadar canmKızlar iyi akşamlar geçmişi okuyamadim belki benim gibi biri vardır diye yazayım istedim dün memlekete geldim 10 saatte özel araçla sıcak olunca klima falan da açtık eve gelince bulantı kusma ve söylemesi ayıp ishal oldum ishal bugün yok gibi ama az önce yine çıkardım ne yapacağımı bilmiyorum ilk zamanlardaki gibi oldum korkuyorum dayola cikmadan doktorumla görüştüm bir sıkıntı yok çıkabilirsin dedi
Bir komşum duvarları araba fırçasıyla kopurtup,sonra çektiğini ve sonra tekrar durulama suyu ile fircaladigindan bahsetti çok kolay anlatımı ama tüm eve nasıl olur bilmiyorum arkadasim..eşim boya yapmazsa tüm duvarları bu şekilde temizletecegim bende
Bir komşum duvarları araba fırçasıyla kopurtup,sonra çektiğini ve sonra tekrar durulama suyu ile fircaladigindan bahsetti çok kolay anlatımı ama tüm eve nasıl olur bilmiyorum arkadasim..eşim boya yapmazsa tüm duvarları bu şekilde temizletecegim bende
Canm bende bezle silerdim..aa dedi o kadar ne ugrasicksin dedi. O hep böyle yaparmis , bildiğin araba yıkama fircalari oluyor ya canm nasıl anlatsam dikdörtgen fırça iste vileda sapı oluyor onu takiyorsun. Onunla kovada kopurtup fircayla boya yaparcasına kopuk yapıyormuş diyeyimnaraba fircasi derken canim? nasil bir sey?
bezle temizlenmiyor mu duvarlar?
Aynen o canm. Valla bende yapmadım o sekilde ama çabuk olur gibi geliyor bu şekilde. Sirke ve herhangi bir temizleyici koyuyorum dedi. Bulaşık deterjani ginibildigimiz fircaysa,balkon banyo yikadigimiz onunla nasil temizlenir ki,bilemedim. gerci ilk kez sildirecegim ama.
Benim de eşim sürekli senin temmuzun 20 sinde falan Doğum olur, karnına sığmıyor bebek artık, sen ağustosu görmezsin diyip duruyor. Zorla erken getirtecek çocuğu :)Aynen canım ben de halılar ve temizliği bayramdan sonra halledicem. Ütü ve yıkama biraz zaman alacak gibi, daha hastane için gecelik falan, ıvır zıvır alışverişi bir sürü iş var dediğin gibi. Hallederiz, onlar vakitli gelirse vaktimiz var aslında. Bana da nedense senin gibi 37de çıkıp kısa süre sonra doğum olacak gibi geliyor ama en hayırlısı, en sağlıklısı olsun bizim ve bebeklerimiz için inşallah
Aynen o canm. Valla bende yapmadım o sekilde ama çabuk olur gibi geliyor bu şekilde. Sirke ve herhangi bir temizleyici koyuyorum dedi. Bulaşık deterjani gini
braun thermoscan 7 aldik biz.kizlar ates olceri ne marka aldiniz?
Braunkizlar ates olceri ne marka aldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?