- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
Kızlar dün peşpeşe kasılmam oldu. 2 saat bekledim ama geçmedi. Bir de karın ağrısı eşlik etmeye başladı. Şu an hastanedeyim sancılarım var. İlaç iğne fitil serum ne varsa yaptılar sancıyı durdurduk sanırım İnşaAllah yani(( açılmam Yok ama idrarda lökosit bol çıktı. O nolucak bilmiyorum. Doktorumla sadece telefonda görüştük yarın sabah gelicek. çok tedirginim. Arch Seninle aynı durumdayız anladığım kadarıyla. Günlerimiz de aynı nerdeyse. Bizim kızların isyan çıkartası geldi aynı anda. Rabbim yardımcımız olsun. Erken Doğum riski olduğu halde çalışmaya devam eden varsa lütfen işi bıraksın çünkü şu an çok pişmanım ben keşke 32 de ayrılıp dinlenseydim. Ki çok zorlanıyorum kaç gündür işte. Vücut sinyal verdi dinlemedim neler yaşadım akşamdan beri
DUA EDİN LÜTFEN bari 3 haftacık daha dursunlar
Kesinlikle en ufak zorlanma hissediyorsan çalışma canım. Yine onlar için istiyoruz ama böyle çok daha kötü. İnşaAllah doktor evime gönderir birazdan. Allah kimseyi düşürmesincokk gecmiş olsun inşlh tedaviler işe yarar da minik yaramaz biraz daha bekler acele etmez gelmek için
bi hafta kadar önce iki gün kasıklara ve vajinaya baskı yaşadım korktum ben de meğerse varis olmuşum o yapıyormuş
yarın 32 doluyor ben de calışabilir raporu alıcam ama almasam mı diye düşünmüyor da değilim
iyi güzel haberlerini bekliyoruz inşlh canm Allah bu günlerin hürmetine yardımcınız olsun
haydaa noluyor kizlar yaaKızlar dün peşpeşe kasılmam oldu. 2 saat bekledim ama geçmedi. Bir de karın ağrısı eşlik etmeye başladı. Şu an hastanedeyim sancılarım var. İlaç iğne fitil serum ne varsa yaptılar sancıyı durdurduk sanırım İnşaAllah yani(( açılmam Yok ama idrarda lökosit bol çıktı. O nolucak bilmiyorum. Doktorumla sadece telefonda görüştük yarın sabah gelicek. çok tedirginim. Arch Seninle aynı durumdayız anladığım kadarıyla. Günlerimiz de aynı nerdeyse. Bizim kızların isyan çıkartası geldi aynı anda. Rabbim yardımcımız olsun. Erken Doğum riski olduğu halde çalışmaya devam eden varsa lütfen işi bıraksın çünkü şu an çok pişmanım ben keşke 32 de ayrılıp dinlenseydim. Ki çok zorlanıyorum kaç gündür işte. Vücut sinyal verdi dinlemedim neler yaşadım akşamdan beri
Canım geçmiş olsun. Noluyor anlamadim iki gündür bebisler acele etmeye basladi. Inşallah lökosit düşer kızın biraz daha durur. Benim de dün is yerinde son günümdu ve yollarda çok yipramdigimi hissettim. Gitmiyor bir yerden sonra...Kızlar dün peşpeşe kasılmam oldu. 2 saat bekledim ama geçmedi. Bir de karın ağrısı eşlik etmeye başladı. Şu an hastanedeyim sancılarım var. İlaç iğne fitil serum ne varsa yaptılar sancıyı durdurduk sanırım İnşaAllah yani(( açılmam Yok ama idrarda lökosit bol çıktı. O nolucak bilmiyorum. Doktorumla sadece telefonda görüştük yarın sabah gelicek. çok tedirginim. Arch Seninle aynı durumdayız anladığım kadarıyla. Günlerimiz de aynı nerdeyse. Bizim kızların isyan çıkartası geldi aynı anda. Rabbim yardımcımız olsun. Erken Doğum riski olduğu halde çalışmaya devam eden varsa lütfen işi bıraksın çünkü şu an çok pişmanım ben keşke 32 de ayrılıp dinlenseydim. Ki çok zorlanıyorum kaç gündür işte. Vücut sinyal verdi dinlemedim neler yaşadım akşamdan beri
takriben günde 8 10 kere popo mu yıkayacaksın :) o iş yaş :):) ama kaka yapar yapmaz değiştirmek ve güzel temizlemek pişiğe engel oluyor. biraz kızarınca da zeytinyağı sürdünmü devamı gelmez Allah ın izniyle..
Canm geçmiş olsun. Inşallah bebekleriniz sabreder. Keşke dinlenmiş olsaydın ama yapacak birşey yok artık geçmişe üzülme canm. Bundan sonra dinlenmeye bak. Haberdar et bizleriKızlar dün peşpeşe kasılmam oldu. 2 saat bekledim ama geçmedi. Bir de karın ağrısı eşlik etmeye başladı. Şu an hastanedeyim sancılarım var. İlaç iğne fitil serum ne varsa yaptılar sancıyı durdurduk sanırım İnşaAllah yani(( açılmam Yok ama idrarda lökosit bol çıktı. O nolucak bilmiyorum. Doktorumla sadece telefonda görüştük yarın sabah gelicek. çok tedirginim. Arch Seninle aynı durumdayız anladığım kadarıyla. Günlerimiz de aynı nerdeyse. Bizim kızların isyan çıkartası geldi aynı anda. Rabbim yardımcımız olsun. Erken Doğum riski olduğu halde çalışmaya devam eden varsa lütfen işi bıraksın çünkü şu an çok pişmanım ben keşke 32 de ayrılıp dinlenseydim. Ki çok zorlanıyorum kaç gündür işte. Vücut sinyal verdi dinlemedim neler yaşadım akşamdan beri
O zaman inşallah düşer ve 15 altında çıkar da biraz daha bekler İrem Hanim, dünyayı bu kadar merak ediyorsa 2-3 hafta sonra gezmeli tur var ona katılsın, hemen geldiğine değsin oyalanmasın boşuna hastanelerde :)Yok 13 ust sinir 15 cikti ama dr riske atmak istemiyor cunku bebek enf kaparsa cok sikinti olurmus yarin sabah 15 uzeri cikarsa dogum 15 altinda cikarsa bekleyecegiz
valla ben de hic cesaret edemiyorum cagirmaya,artik son 10 haftaya girdik giriyoruz,kimse cagirmadik diye alinip gucenmeZ. kendimizi yormamaliyiz.
Eşimin bi arkadaşını çağırmak istedim taşınıyorlardı Yok gelmeyiz dediler direk karşıdaki de düşünceli olunca hiç sorun olmuyor valla çağırdım o gelmedi içim de rahat etti :)
Çok geçmiş olsun, kendine yüklenme. Sen de yine bebeğin için gidiyordun işe, ona biraz daha zaman ayırmak için. Bilemezdin böyle olacağını. Dün çok yormuş muydun kendini, neden olurmuş söylediler mi?Kızlar dün peşpeşe kasılmam oldu. 2 saat bekledim ama geçmedi. Bir de karın ağrısı eşlik etmeye başladı. Şu an hastanedeyim sancılarım var. İlaç iğne fitil serum ne varsa yaptılar sancıyı durdurduk sanırım İnşaAllah yani(( açılmam Yok ama idrarda lökosit bol çıktı. O nolucak bilmiyorum. Doktorumla sadece telefonda görüştük yarın sabah gelicek. çok tedirginim. Arch Seninle aynı durumdayız anladığım kadarıyla. Günlerimiz de aynı nerdeyse. Bizim kızların isyan çıkartası geldi aynı anda. Rabbim yardımcımız olsun. Erken Doğum riski olduğu halde çalışmaya devam eden varsa lütfen işi bıraksın çünkü şu an çok pişmanım ben keşke 32 de ayrılıp dinlenseydim. Ki çok zorlanıyorum kaç gündür işte. Vücut sinyal verdi dinlemedim neler yaşadım akşamdan beri
Ne yazık ki canım, 5 gün olarak yazıyor yasada. İş günü değilcanim ben izin 5 is gunu diye biliyorum yani her halukarda haftasonu ile birlesir gibi geliyor ama yine de esin calistigi yerle bi konussa daha iyi olur
Canım çok geçmiş olsun. Kendini suçlama bence nerden bileceksin bu şekilde olacağını. Sonuçta 40a kadar ayakta olup 41de doğuran var. Senin bi suçun yok ki. Allah yardımcınız olsun bebisinin de senin de. Çok dua edeceğim size de inşallah biraz daha bekleyip biraz daha buyur ufaklık. Allah şifa versin. Sakın kendini üzüp suçlama.Kızlar dün peşpeşe kasılmam oldu. 2 saat bekledim ama geçmedi. Bir de karın ağrısı eşlik etmeye başladı. Şu an hastanedeyim sancılarım var. İlaç iğne fitil serum ne varsa yaptılar sancıyı durdurduk sanırım İnşaAllah yani(( açılmam Yok ama idrarda lökosit bol çıktı. O nolucak bilmiyorum. Doktorumla sadece telefonda görüştük yarın sabah gelicek. çok tedirginim. Arch Seninle aynı durumdayız anladığım kadarıyla. Günlerimiz de aynı nerdeyse. Bizim kızların isyan çıkartası geldi aynı anda. Rabbim yardımcımız olsun. Erken Doğum riski olduğu halde çalışmaya devam eden varsa lütfen işi bıraksın çünkü şu an çok pişmanım ben keşke 32 de ayrılıp dinlenseydim. Ki çok zorlanıyorum kaç gündür işte. Vücut sinyal verdi dinlemedim neler yaşadım akşamdan beri
Canım inşallah düşer, stres olma sen.Kizlar crp degerimde azalma var ama bu sefer de lokasit oranim artmis lokasit dusmezsse yarin doguma alacak dr insallah duser
MAŞallah canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bebeğinde çok güzel kilo almış. Bende oğlumu kucağıma alıyorum canım mecbur kalıyorum. Kucak istiyor bebeler gelip karnıma oturmak istiyor ben senin göbüşüne yatacağım o benim yastığım diyor. Göbüşünde kardeş yok sarp yok sarp çöpte diyor. Ben ona vuracağım ısıracapım diyor şimdiden kıskançlık başladı bizde yani.Kızlar biz bugün doktora gittik bu arada. Bebiş iyice kızıma benzemiş. Aynısı gibi duruyo :) 2300 küsur kilosu... nst ye girdik, onda da sıkıntı yok.. havuza giriyorum dedim, ne güzel, girin, hiç sorun yok dedi... Ayşe'yi hala kucaklıyorum zorda kalınca dedim, normal, bunlar da ağrı olarak döner size tabi dedi.. az hareket ediyor dedim, ona da olabilir dedi. Siz hareketli olduğunuz için de hissetmiyor olabilirsiniz dedi. değişik bi durum yok yani... zaten rahat adam,, yine kafamızı rahatlattı gönderdi bizi :)) bir de bekuzin gibi bişey verdi vitamin olarak, ellerim bacaklarım falan çok uyuşuyo dedim, ondan heralde... oradan da klasik avm turumuzu yaptık, mağazayı kolaçan ettik geldik. Yine yorgun, yine bitap, yine wc-yatak odası düzleminde bir gece başlıyor şimdi de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?