2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar dün peşpeşe kasılmam oldu. 2 saat bekledim ama geçmedi. Bir de karın ağrısı eşlik etmeye başladı. Şu an hastanedeyim sancılarım var. İlaç iğne fitil serum ne varsa yaptılar sancıyı durdurduk sanırım İnşaAllah yani (( açılmam Yok ama idrarda lökosit bol çıktı. O nolucak bilmiyorum. Doktorumla sadece telefonda görüştük yarın sabah gelicek. çok tedirginim. Arch Seninle aynı durumdayız anladığım kadarıyla. Günlerimiz de aynı nerdeyse. Bizim kızların isyan çıkartası geldi aynı anda. Rabbim yardımcımız olsun. Erken Doğum riski olduğu halde çalışmaya devam eden varsa lütfen işi bıraksın çünkü şu an çok pişmanım ben keşke 32 de ayrılıp dinlenseydim. Ki çok zorlanıyorum kaç gündür işte. Vücut sinyal verdi dinlemedim neler yaşadım akşamdan beri

DUA EDİN LÜTFEN bari 3 haftacık daha dursunlar

cokk gecmiş olsun inşlh tedaviler işe yarar da minik yaramaz biraz daha bekler acele etmez gelmek için
bi hafta kadar önce iki gün kasıklara ve vajinaya baskı yaşadım korktum ben de meğerse varis olmuşum o yapıyormuş
yarın 32 doluyor ben de calışabilir raporu alıcam ama almasam mı diye düşünmüyor da değilim
iyi güzel haberlerini bekliyoruz inşlh canm Allah bu günlerin hürmetine yardımcınız olsun

Kesinlikle en ufak zorlanma hissediyorsan çalışma canım. Yine onlar için istiyoruz ama böyle çok daha kötü. İnşaAllah doktor evime gönderir birazdan. Allah kimseyi düşürmesin

haydaa noluyor kizlar yaa canim gecmis olsun. niye yukseliyormus ki bu lokosit senin doktor bisey dedi mi? suan son durum ne?

arch2401 sen nasilsin?

gelismelerden haberdar edin kizlar allah yardimciniz olsun.

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun. Noluyor anlamadim iki gündür bebisler acele etmeye basladi. Inşallah lökosit düşer kızın biraz daha durur. Benim de dün is yerinde son günümdu ve yollarda çok yipramdigimi hissettim. Gitmiyor bir yerden sonra...

Bilmem ki
Kaka yapınca yıkarım diye düşünmüştüm ama deneyip görücem artık

Canm geçmiş olsun. Inşallah bebekleriniz sabreder. Keşke dinlenmiş olsaydın ama yapacak birşey yok artık geçmişe üzülme canm. Bundan sonra dinlenmeye bak. Haberdar et bizleri

Yok 13 ust sinir 15 cikti ama dr riske atmak istemiyor cunku bebek enf kaparsa cok sikinti olurmus yarin sabah 15 uzeri cikarsa dogum 15 altinda cikarsa bekleyecegiz
O zaman inşallah düşer ve 15 altında çıkar da biraz daha bekler İrem Hanim, dünyayı bu kadar merak ediyorsa 2-3 hafta sonra gezmeli tur var ona katılsın, hemen geldiğine değsin oyalanmasın boşuna hastanelerde :)

valla ben de hic cesaret edemiyorum cagirmaya,artik son 10 haftaya girdik giriyoruz,kimse cagirmadik diye alinip gucenmeZ. kendimizi yormamaliyiz.

Eşimin bi arkadaşını çağırmak istedim taşınıyorlardı Yok gelmeyiz dediler direk karşıdaki de düşünceli olunca hiç sorun olmuyor valla çağırdım o gelmedi içim de rahat etti :)

Ben de annemler ve kayınvalidemleri çağırdım iftara, ikisi de gelmedi sen artık misafir çağırma dediler sağolsunlar ısrar etsem de kabul etmediler. Zaten gelince de mutfağı toplayıp gidiyorlar ama yine de youlmamı istemediler. Şimdi sağolsunlar diyorum çünkü gün içinde ayağıma bir kramp giriyor tüm gün aksayarak yürüyorum bazen. Misafir gününe denk gelse hepten zor olurdu.

Çok geçmiş olsun, kendine yüklenme. Sen de yine bebeğin için gidiyordun işe, ona biraz daha zaman ayırmak için. Bilemezdin böyle olacağını. Dün çok yormuş muydun kendini, neden olurmuş söylediler mi?

İnşallah dayanır kızın içeride biraz daha, inşallah lökosit düşer de normal seyrine döner hamileliğin. Diğer belirtiler, kasılmalar falan azaldı mı bari?

Günaydın kızlar.

arch2401 Canım nasıl oldun, güzel haberlerini bekliyoruz.

MAVI_BEYAZ Canım geçmiş olsun sana da. Senden de güzel haberler alırız inşallah. Ayrıca kendini suçlama, bu durumun yorgunlukla falan direk alakalı olduğunu sanmıyorum canım. Olacağı varsa oluyor.

İnşallah grubumun iki bebişi de biraz daha bekler

canim ben izin 5 is gunu diye biliyorum yani her halukarda haftasonu ile birlesir gibi geliyor ama yine de esin calistigi yerle bi konussa daha iyi olur
Ne yazık ki canım, 5 gün olarak yazıyor yasada. İş günü değil dolayısıyla ctesi Doğum yaparsan perşembe cuma işe gitmek durumunda baba ne saçma

Canım çok geçmiş olsun. Kendini suçlama bence nerden bileceksin bu şekilde olacağını. Sonuçta 40a kadar ayakta olup 41de doğuran var. Senin bi suçun yok ki. Allah yardımcınız olsun bebisinin de senin de. Çok dua edeceğim size de inşallah biraz daha bekleyip biraz daha buyur ufaklık. Allah şifa versin. Sakın kendini üzüp suçlama.

MAŞallah canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bebeğinde çok güzel kilo almış. Bende oğlumu kucağıma alıyorum canım mecbur kalıyorum. Kucak istiyor bebeler gelip karnıma oturmak istiyor ben senin göbüşüne yatacağım o benim yastığım diyor. Göbüşünde kardeş yok sarp yok sarp çöpte diyor. Ben ona vuracağım ısıracapım diyor şimdiden kıskançlık başladı bizde yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…