- 15 Ağustos 2013
- 518
- 440
- 53
masallah bebise. iyi hadi gozunaydin havuza da rahatca girersin artik agrilarina da iyi gelir :)Kızlar biz bugün doktora gittik bu arada. Bebiş iyice kızıma benzemiş. Aynısı gibi duruyo :) 2300 küsur kilosu... nst ye girdik, onda da sıkıntı yok.. havuza giriyorum dedim, ne güzel, girin, hiç sorun yok dedi... Ayşe'yi hala kucaklıyorum zorda kalınca dedim, normal, bunlar da ağrı olarak döner size tabi dedi.. az hareket ediyor dedim, ona da olabilir dedi. Siz hareketli olduğunuz için de hissetmiyor olabilirsiniz dedi. değişik bi durum yok yani... zaten rahat adam,, yine kafamızı rahatlattı gönderdi bizi :)) bir de bekuzin gibi bişey verdi vitamin olarak, ellerim bacaklarım falan çok uyuşuyo dedim, ondan heralde... oradan da klasik avm turumuzu yaptık, mağazayı kolaçan ettik geldik. Yine yorgun, yine bitap, yine wc-yatak odası düzleminde bir gece başlıyor şimdi de :))
Aynen ya Yen'i nesil fena geliyor okuyanlar bile işsiz kalacak fln neyse elimden geleni yapacam artk bişey derse de uyarırım yada her zamanki gibi eşime söyletirim :)
Cok kotuyum kizlar ya off iftara misafirim vardi acayip yoruldum rahmim yerinden cikacak qibi aqriyo karnim hic bukadar sert olmamisti ortadan ayrilacak qibi hissediyorum bebekte bitarafa toplandi tas qibi kipirdamiyo hic
Çok yorulunca oluyor öyle canım maalesef dinlen düzelir ılık bi duş al bide rahatlarsın bence daha çağırma misafir yeter çok zor oluyor valla ben eşime bile zor hazırlıyorum iyi cesaret misafir çağırmak :)
Ben caqirmadim canim ya kendimize yemek yapmistim ufak tefek kardesimle esi qeldilerdi sonra baktim annemlerde qeldi :):) ayyy yemek yetmicek diye tekrar tekrar ek biseyler yaptim kosusturmaca olunca boyle oldu az uzandim biraktim.mutfaqi oyleceaz dinleniyim yaparim
masallah bebise. iyi hadi gozunaydin havuza da rahatca girersin artik agrilarina da iyi gelir :)
Aynen canim bu sondu zaten daha caqiramam heralde walla cay tutuyorum tepsiyle eqilemiyorum bel aqrisindan ciddi ciddi aqirlasmisiz artikcanim artik agirlastik,daha cabuk yoruluyoruz. bence misafir alma isini ertelemeliyiz dogumdan sonraya. kendini yoruyorsun yok yere.
Ben cok tezcanliyim ya yani onlar toplasada illa bi elimi surecem o makinayi ben yerlestirecem icim rahat etmiyo yoksa sonrada boyle cekiyorumyemekleri yapip mutfagi da toplayip gitselerdi,iyi olurdu senin icin. esin yapsin birak yapma.
Aynen canim bu sondu zaten daha caqiramam heralde walla cay tutuyorum tepsiyle eqilemiyorum bel aqrisindan ciddi ciddi aqirlasmisiz artik
yardım etmedi mi kızkardeşin annenCok kotuyum kizlar ya off iftara misafirim vardi acayip yoruldum rahmim yerinden cikacak qibi aqriyo karnim hic bukadar sert olmamisti ortadan ayrilacak qibi hissediyorum bebekte bitarafa toplandi tas qibi kipirdamiyo hic
canım çok güzelKızlar biz bugün doktora gittik bu arada. Bebiş iyice kızıma benzemiş. Aynısı gibi duruyo :) 2300 küsur kilosu... nst ye girdik, onda da sıkıntı yok.. havuza giriyorum dedim, ne güzel, girin, hiç sorun yok dedi... Ayşe'yi hala kucaklıyorum zorda kalınca dedim, normal, bunlar da ağrı olarak döner size tabi dedi.. az hareket ediyor dedim, ona da olabilir dedi. Siz hareketli olduğunuz için de hissetmiyor olabilirsiniz dedi. değişik bi durum yok yani... zaten rahat adam,, yine kafamızı rahatlattı gönderdi bizi :)) bir de bekuzin gibi bişey verdi vitamin olarak, ellerim bacaklarım falan çok uyuşuyo dedim, ondan heralde... oradan da klasik avm turumuzu yaptık, mağazayı kolaçan ettik geldik. Yine yorgun, yine bitap, yine wc-yatak odası düzleminde bir gece başlıyor şimdi de :))
Ben cok tezcanliyim ya yani onlar toplasada illa bi elimi surecem o makinayi ben yerlestirecem icim rahat etmiyo yoksa sonrada boyle cekiyorum
ben de cok tezcanliyim ama hamilelikte kasmadım hic. senin de kadin gelecek nasilsa,evin tertemiz olur yine.Ben cok tezcanliyim ya yani onlar toplasada illa bi elimi surecem o makinayi ben yerlestirecem icim rahat etmiyo yoksa sonrada boyle cekiyorum
Oyle canim oyle doqru soyluyosun suan tek derdimiz bebekler olmali baktim kizim tas qibi olmus bi tarafima toplandi.Az uzandim simdide kipirdadi yumusadi uzuldum onuda yoruyorum diyehamile oldugum icin zaten genelde ben gidiyorum. nadiren gelen olursa da esim veya gelenler yapiyor. valla suan bebisim her seyden daha onemli,o yuzden sabrediyorum doguma kadar,dagilirsa da dagilsin. kendimi yorunca daha cok vicdan azabi cekiyorum ben.
bosver toplasinlar. dogumdan sonra zaten her sey yine senin elinden gececek.
Kesinlikle katılıyorum banyo bile 15 dk Dan fazla yapabilirsem Allahım ne güzel gün diyorum..veya eşim alıp gezdirince ne yapicagimi şaşırıyorum. O uyuyunca eşyalarına bakıp da ağlıyorum bir yandan ne ara büyüdü fındığım diyorumEvet sevindim wala :) çünkü kız da güzel oyalanıyor, vakit çabuk geçiyor.. artık dışarı çıkarmak da çok yorucu olmaya başladı. şimdi en azından bi saat babasıyla yüzüyor zaten,, ortasında bi yerde ben de dahil olsam yarım saat bi saat de benimle oyalansa çok iyi bizim için ... bir de tabi çok acıkıyor, yemesi daha kolay oluyor ve daha erken uyuyor :) ya korkutmak gibi olucak ama vallahi billahi hayatınızın en kolay zamanları (yeni anneler için:),, bundan sonra ise hayatınızın en güzel ama en bi zor en bi herşeyi incik cincik düşüneceğiniz zamanları başlıyor :))) inan ki en ufak özgürlük anı bile insana ödül gibi geliyor :)))
Çok saol cnm, inşallah :) indirim vs olunca çalışan kızlar haber veriyolar saolsunlar, bi ayağım da sürekli avm'de zaten; öyle olunca kolay bulunuyor :) bugün de yedek pijama aldım kendime hastane için. Ne olur ne olmaz zorda kalmayayım dedim bi kanama sızıntı vs olursa. Marksandspencer'da 125 liraya düşmüş. Çok fazla model vardı çekip paylaşıcaktım ama kız rahat vermedi. Almayanlar için aklınızda olsun :)Anladım canım. Sağlıkla giysinler :) çok güzel kıyafetler alıyorsun, güzel günlerde de giydirirsin inşalllab :) ben de bir takım alt üst alayım bari.
O daha zormuş kafa karışıklığı ve koşturmaca en sevdiğimBen caqirmadim canim ya kendimize yemek yapmistim ufak tefek kardesimle esi qeldilerdi sonra baktim annemlerde qeldi :):) ayyy yemek yetmicek diye tekrar tekrar ek biseyler yaptim kosusturmaca olunca boyle oldu az uzandim biraktim.mutfaqi oyleceaz dinleniyim yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?