2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
masallah bebise. iyi hadi gozunaydin havuza da rahatca girersin artik agrilarina da iyi gelir :)

Cok kotuyum kizlar ya off iftara misafirim vardi acayip yoruldum rahmim yerinden cikacak qibi aqriyo karnim hic bukadar sert olmamisti ortadan ayrilacak qibi hissediyorum bebekte bitarafa toplandi tas qibi kipirdamiyo hic

canim artik agirlastik,daha cabuk yoruluyoruz. bence misafir alma isini ertelemeliyiz dogumdan sonraya. kendini yoruyorsun yok yere.

arch2401 canm hakkınızda hayırlısı olsun. Belli bir hafta ve kiloyu aştı o yüzden bundan sonra gelse bile gayet sağlıklı olur. Gonlun rahat olsun hiç sıkıntı yapma kendine. Bolca felak,nas ayetel kursi okuyabilirsen gonlun ferahlar. Birde yasin suresinin son iki ayeti isteklerin dileklerin kabulunde çok etkiliumis. Sen yada yanındakiler okuyabildigi kadar okuyun ınşallah canm. Rabbim gonlunuze ferahlık, doğum olursa da kolaylık ve afiyet versin.. kun fe yekun...

valla ben de hic cesaret edemiyorum cagirmaya,artik son 10 haftaya girdik giriyoruz,kimse cagirmadik diye alinip gucenmeZ. kendimizi yormamaliyiz.

yemekleri yapip mutfagi da toplayip gitselerdi,iyi olurdu senin icin. esin yapsin birak yapma.

masallah bebise. iyi hadi gozunaydin havuza da rahatca girersin artik agrilarina da iyi gelir :)

Evet sevindim wala :) çünkü kız da güzel oyalanıyor, vakit çabuk geçiyor.. artık dışarı çıkarmak da çok yorucu olmaya başladı. şimdi en azından bi saat babasıyla yüzüyor zaten,, ortasında bi yerde ben de dahil olsam yarım saat bi saat de benimle oyalansa çok iyi bizim için ... bir de tabi çok acıkıyor, yemesi daha kolay oluyor ve daha erken uyuyor :) ya korkutmak gibi olucak ama vallahi billahi hayatınızın en kolay zamanları (yeni anneler için:),, bundan sonra ise hayatınızın en güzel ama en bi zor en bi herşeyi incik cincik düşüneceğiniz zamanları başlıyor :))) inan ki en ufak özgürlük anı bile insana ödül gibi geliyor :)))

canim artik agirlastik,daha cabuk yoruluyoruz. bence misafir alma isini ertelemeliyiz dogumdan sonraya. kendini yoruyorsun yok yere.
Aynen canim bu sondu zaten daha caqiramam heralde walla cay tutuyorum tepsiyle eqilemiyorum bel aqrisindan ciddi ciddi aqirlasmisiz artik

Cok kotuyum kizlar ya off iftara misafirim vardi acayip yoruldum rahmim yerinden cikacak qibi aqriyo karnim hic bukadar sert olmamisti ortadan ayrilacak qibi hissediyorum bebekte bitarafa toplandi tas qibi kipirdamiyo hic
yardım etmedi mi kızkardeşin annen
çok zor oluyor benmde geçen annemler geldi
dinlen yarına geçer

canım çok güzel
havuz ne tatile mi gidiyorsun
ben gidicem ama denize girmicem de ondan soruyorum

Ben cok tezcanliyim ya yani onlar toplasada illa bi elimi surecem o makinayi ben yerlestirecem icim rahat etmiyo yoksa sonrada boyle cekiyorum

hamile oldugum icin zaten genelde ben gidiyorum. nadiren gelen olursa da esim veya gelenler yapiyor. valla suan bebisim her seyden daha onemli,o yuzden sabrediyorum doguma kadar,dagilirsa da dagilsin. kendimi yorunca daha cok vicdan azabi cekiyorum ben.
bosver toplasinlar. dogumdan sonra zaten her sey yine senin elinden gececek.

Oyle canim oyle doqru soyluyosun suan tek derdimiz bebekler olmali baktim kizim tas qibi olmus bi tarafima toplandi.Az uzandim simdide kipirdadi yumusadi uzuldum onuda yoruyorum diye biraktim.oylece sabah toplarim artik sen nasilsin sivi falan qeliyomu hala ?

Kesinlikle katılıyorum banyo bile 15 dk Dan fazla yapabilirsem Allahım ne güzel gün diyorum..veya eşim alıp gezdirince ne yapicagimi şaşırıyorum. O uyuyunca eşyalarına bakıp da ağlıyorum bir yandan ne ara büyüdü fındığım diyorum

Anladım canım. Sağlıkla giysinler :) çok güzel kıyafetler alıyorsun, güzel günlerde de giydirirsin inşalllab :) ben de bir takım alt üst alayım bari.
Çok saol cnm, inşallah :) indirim vs olunca çalışan kızlar haber veriyolar saolsunlar, bi ayağım da sürekli avm'de zaten; öyle olunca kolay bulunuyor :) bugün de yedek pijama aldım kendime hastane için. Ne olur ne olmaz zorda kalmayayım dedim bi kanama sızıntı vs olursa. Marksandspencer'da 125 liraya düşmüş. Çok fazla model vardı çekip paylaşıcaktım ama kız rahat vermedi. Almayanlar için aklınızda olsun :)

O daha zormuş kafa karışıklığı ve koşturmaca en sevdiğim dinlen canım biraz geçer ama korkma normal o sertleşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…