Kızlar dün peşpeşe kasılmam oldu. 2 saat bekledim ama geçmedi. Bir de karın ağrısı eşlik etmeye başladı. Şu an hastanedeyim sancılarım var. İlaç iğne fitil serum ne varsa yaptılar sancıyı durdurduk sanırım İnşaAllah yani(( açılmam Yok ama idrarda lökosit bol çıktı. O nolucak bilmiyorum. Doktorumla sadece telefonda görüştük yarın sabah gelicek. çok tedirginim. Arch Seninle aynı durumdayız anladığım kadarıyla. Günlerimiz de aynı nerdeyse. Bizim kızların isyan çıkartası geldi aynı anda. Rabbim yardımcımız olsun. Erken Doğum riski olduğu halde çalışmaya devam eden varsa lütfen işi bıraksın çünkü şu an çok pişmanım ben keşke 32 de ayrılıp dinlenseydim. Ki çok zorlanıyorum kaç gündür işte. Vücut sinyal verdi dinlemedim neler yaşadım akşamdan beri
DUA EDİN LÜTFEN bari 3 haftacık daha dursunlar
gunaydin canim. sevindim senin adina:)
seninki de su gibi miydi,renksiz?
doktor herhangi bir test falan yapti mi?
http://www.milliyet.com.tr/yeni-baba-olan-isciye-5-gun-pembenar-detay-hamilelik-2049122/Ne yazık ki canım, 5 gün olarak yazıyor yasada. İş günü değildolayısıyla ctesi Doğum yaparsan perşembe cuma işe gitmek durumunda baba ne saçma
rica ederim canim ne demekCanım çok sağol baya az yer kaplıyormuş
Gözümüz aydın canım çok sevindim. İnşallah her şey yolunda gider bundan sonra.Kızlar hepinize çok teşekkür ederim... şu an 3. Serumu taktılar. Son nst de sancı çıkmadı. Kaçağı durdurduk şimdilik :) dün öyle kasılmalar geldi ki kendimi Doğum pozisyonlarında bulmasam şüphelenmezdim çünkü hep kasılıyordu karnım. Ama dün adet sancısı gibi karın ağrısı eşlik etmeye başladı ve normalde bakmasam hissetmezdim kasılmayı. Dün kasıldıkça eğildiğimi kalorifer petrğine asıldığımı farkettim., Allahtan hastaneye erken geldik ve açılma olmadan müdahale edildi. Doktoru Bile eşim zorla arattı. Ben geçer şimdi modundaydım. Ama iyi ki gelmişsin dedi ebeler. Aman kızlar ihmal etmeyin böyle şeyler olursa. Bırakın yalancı sancı olsun pipiriklenmiş olun ama bi baktırın ihmale gelmez.
Şu an iyiyiz İnşaAllah doktor evimize yolladı öğleden sonra. Serum progestan ciğer geliştirme iğnesi sancı durdurma hapı vs. Uygulanıyor. Antibiyotik başlıcam. İdrar enfeksiyonu için ve 2 hafta evde hiç bişey yapmadan yatıcamTek korkum bunlar bitince tekrar sancı başlamasın.
Arch seni çok merak ediyorum çünkü çok iyi anlıyorum seni. Ki sen baştan beri temkinlisin. Rabbim hepimizin bebeğine sağlıklı miyadında Doğum nasip etsin.
Ondan olabilir o zaman, benimki baya oldu döneli çünkü. Hoş kızım da vaktinde dönmüştü ama ısrarla gelmedi, bakalım bu cadı napıcak :)Eller minnak olduğu için çok hafif geliyor hissi. Bir de benim bebeğin kafası yukarıda hala o yüzden eller de göğsüme yakın. Aşağıdaysa seninki hissetmek zor olmalı.
Maşallah canımBu arada ben de bugün kontrole gittim. Her şey yolunda, bebek baş aşağı duruyor. Kilosu 1400 olmuş. Haftası ile uyumlu dedi doktor. Enfeksiyon için kan idrar tahlili verdim. Onlar da temiz çıkarsa iyiyiz demek :)
Saol cnm :) hepberaber sağsalim bitiricez inşallah :)Ohh be ne güzel haberler
Gözünaydın cnm
Saol cnm :) kıyamam, seninki de epey zormuşMAŞallah canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bebeğinde çok güzel kilo almış. Bende oğlumu kucağıma alıyorum canım mecbur kalıyorum. Kucak istiyor bebeler gelip karnıma oturmak istiyor ben senin göbüşüne yatacağım o benim yastığım diyor. Göbüşünde kardeş yok sarp yok sarp çöpte diyor. Ben ona vuracağım ısıracapım diyor şimdiden kıskançlık başladı bizde yani.
memurlara 10 gun canim.10 gün değil mi ya babalık izni
Sağ ol canim:) Bizim kız baştan beri ters duruyordu aslinda ama insan yine de merak ediyor acaba düz mu döndü diye. İnşallah seninki de baş aşağı döner bir an önce. Daha varmış kontrol gününe cidden.Maşallah canımseninle günümüz aynı bende bebek döndü mü diye çok merak ediyorum kontrol günüme de daha çok var, taaa 4 temmuzda
sevindim bi sikinti kalmadigina. gecmis olsun tekrardan.Kızlar hepinize çok teşekkür ederim... şu an 3. Serumu taktılar. Son nst de sancı çıkmadı. Kaçağı durdurduk şimdilik :) dün öyle kasılmalar geldi ki kendimi Doğum pozisyonlarında bulmasam şüphelenmezdim çünkü hep kasılıyordu karnım. Ama dün adet sancısı gibi karın ağrısı eşlik etmeye başladı ve normalde bakmasam hissetmezdim kasılmayı. Dün kasıldıkça eğildiğimi kalorifer petrğine asıldığımı farkettim., Allahtan hastaneye erken geldik ve açılma olmadan müdahale edildi. Doktoru Bile eşim zorla arattı. Ben geçer şimdi modundaydım. Ama iyi ki gelmişsin dedi ebeler. Aman kızlar ihmal etmeyin böyle şeyler olursa. Bırakın yalancı sancı olsun pipiriklenmiş olun ama bi baktırın ihmale gelmez.
Şu an iyiyiz İnşaAllah doktor evimize yolladı öğleden sonra. Serum progestan ciğer geliştirme iğnesi sancı durdurma hapı vs. Uygulanıyor. Antibiyotik başlıcam. İdrar enfeksiyonu için ve 2 hafta evde hiç bişey yapmadan yatıcamTek korkum bunlar bitince tekrar sancı başlamasın.
Arch seni çok merak ediyorum çünkü çok iyi anlıyorum seni. Ki sen baştan beri temkinlisin. Rabbim hepimizin bebeğine sağlıklı miyadında Doğum nasip etsin.
Bu arada ben de bugün kontrole gittim. Her şey yolunda, bebek baş aşağı duruyor. Kilosu 1400 olmuş. Haftası ile uyumlu dedi doktor. Enfeksiyon için kan idrar tahlili verdim. Onlar da temiz çıkarsa iyiyiz demek :)
Bilmem ki
Kaka yapınca yıkarım diye düşünmüştüm ama deneyip görücem artık
Ben deArch ne yaptı acaba cidden çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?