2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Cnm çok geçmiş olsun,, ne oldu size öyle,, nazar mı değdi ya dönünce hemen bırak işi gerçekten Beklicek bebişleriniz inşallah, iyi haberler bekliyoruz ikinizden de

gunaydin canim. sevindim senin adina:)
seninki de su gibi miydi,renksiz?
doktor herhangi bir test falan yapti mi?

Günaydın cnm. Evet su gibiydi, renksiz ve kesik kesik. Önce ultrasonla baktı bebeğin suyu var şu an yeterli dedi, ama kesik kesik dediğin için huylandım, kesenin bir yanından az az sızar vs , ultrasonda suyu var görünüyor ama az az akıyorsa öyle görünebilir dedi. Kağıtla baktı sonra. Su değil dedi, kafamız rahatladı çok şükür :) hiç hazır değilim şu an :)))

kızlar benim de gün içinde 8-10 kere kasılmam oluyo çok uzun sürmüyo ve ağrılı olmuyo ama tesirgin olmaşı mıyım? bana normal geliyodu ama şimdi arkadaşları okuyunca korktum biraz

Gözümüz aydın canım çok sevindim. İnşallah her şey yolunda gider bundan sonra.

Eller minnak olduğu için çok hafif geliyor hissi. Bir de benim bebeğin kafası yukarıda hala o yüzden eller de göğsüme yakın. Aşağıdaysa seninki hissetmek zor olmalı.
Ondan olabilir o zaman, benimki baya oldu döneli çünkü. Hoş kızım da vaktinde dönmüştü ama ısrarla gelmedi, bakalım bu cadı napıcak :)

Bu arada ben de bugün kontrole gittim. Her şey yolunda, bebek baş aşağı duruyor. Kilosu 1400 olmuş. Haftası ile uyumlu dedi doktor. Enfeksiyon için kan idrar tahlili verdim. Onlar da temiz çıkarsa iyiyiz demek :)
Maşallah canım seninle günümüz aynı bende bebek döndü mü diye çok merak ediyorum kontrol günüme de daha çok var, taaa 4 temmuzda

Saol cnm :) kıyamam, seninki de epey zormuş bizimki kız olduğu için biraz daha naif tabi; biberon vericem altını temizlicem falan diyor... ama tabi bi taraftan da kıskanıyor... bir de değin gibi göbeğe yatmaktan vazgeçemiyor. Ben de hem kıyamıyorum hem de bu tarz şeylerde kardeşini öne sürmek istemiyorum onu aramızdaki ilişkiye engel olarak görmesin diye şu an çok hassas bir dönemden geçiyorlar, sakin kalabilmek ve fedakarlık yapmak zorundayız; zor ama az kaldı çok şükür :)

10 gün değil mi ya babalık izni
memurlara 10 gun canim.

nilselen mevzuat su sekilde

"
Mazeret izni
Ek Madde 2 – (Ek: 4/4/2015-6645/35 md.)
İşçiye; evlenmesi veya evlat edinmesi ya da ana veya babasının, eşinin, kardeşinin, çocuğunun ölümü hâlinde üç gün,
eşinin doğum yapması hâlinde ise beş gün ücretli izin verilir.

Hafta tatili ücreti
Madde 46 - Bu Kanun kapsamına giren işyerlerinde, işçilere tatil gününden önce 63 üncü maddeye göre belirlenen iş
günlerinde çalışmış olmaları koşulu ile yedi günlük bir zaman dilimi içinde kesintisiz en az yirmidört saat dinlenme (hafta
tatili) verilir.
Çalışılmayan hafta tatili günü için işveren tarafından bir iş karşılığı olmaksızın o günün ücreti tam olarak ödenir.
Şu kadar ki;
a) Çalışmadığı halde kanunen çalışma süresinden sayılan zamanlar ile günlük ücret ödenen veya ödenmeyen
kanundan veya sözleşmeden doğan tatil günleri,
b) (Değişik: 4/4/2015-6645/35 md.) Ek 2 nci maddede sayılan izin süreleri,
c) Bir haftalık süre içinde kalmak üzere işveren tarafından verilen diğer izinlerle hekim raporuyla verilen hastalık ve
dinlenme izinleri,
Çalışılmış günler gibi hesaba katılır.
"

yani normalde kanunda ctesi resmi tatil sayilmiyor anladigim kadariyla. esinin sozlesmesinde hangi gun/ler tatil sayiliyor ise o gunler harici 5 gun ucretli izin kullanabiliyor. ben bunu anladim. en azindan pazar gununun bu 5 gune dahil edilmemesi gerek.

Son düzenleme:
Maşallah canım seninle günümüz aynı bende bebek döndü mü diye çok merak ediyorum kontrol günüme de daha çok var, taaa 4 temmuzda
Sağ ol canim:) Bizim kız baştan beri ters duruyordu aslinda ama insan yine de merak ediyor acaba düz mu döndü diye. İnşallah seninki de baş aşağı döner bir an önce. Daha varmış kontrol gününe cidden.

sevindim bi sikinti kalmadigina. gecmis olsun tekrardan.
Bu arada ben de bugün kontrole gittim. Her şey yolunda, bebek baş aşağı duruyor. Kilosu 1400 olmuş. Haftası ile uyumlu dedi doktor. Enfeksiyon için kan idrar tahlili verdim. Onlar da temiz çıkarsa iyiyiz demek :)

size de masallah canim insallah temiz cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…