2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet arkasında suyla kaynatın yazıyor da ben el bezlerini bile sadece suyla kaynatınca temizliğinden emin olmam bebeğin kullanacağı şeylerde nasıl emin olacağım ki :)

cnm o şekilde daha sağlıklı olduğu için diye düşünmeye çalış :) deterjanlayınca da yeterince duruladım mı krizi oluyor hem ben uzun süre deterjan kullanmadık bol suyla yıkayıp sonra da sterilizatöre attık diye hatırlıyorum zaten. Hatta çok iyi oldu sayende hatırlamam, yoksa ben de deterjanla yıkayacaktım :)) zaten kaynatınca mikroplar ölüyor, en mühim olan o

Aslında düşününce mantıklı, mikroplar ölse temizlenmiş olur. Tamam öyle yapayım ben.
Çantaya koymadan önce de kilitli poşetlere koyacağım her şeyi, pislenmez, tozlanmaz, güzel olur.

Kiz varya yiktin beni qulmekten esimde yanimdaydi biliyo bunun aynisi basina qelecekya benden korkusundan qulemedi bile
Buqun qebelik takvimimde baktim tirnaklari uzamaya basladi yaziyo esime diyorumki ya keseyi yirtarsa sende aaaa artik abartma diyo nerden aklina qeliyo bole dusunceler diyo utaniyorum artik adamdan

Yok artık ya, sen de beni yıktın valla, öyle olsa her bebek keseyi yırtmaz mıydı tırnaklarıyla? Allah'ım bence sen komplo teorileri yaz, bu konu üzerinden yürü dünyaları kazanırsın :)

Yok artık ya, sen de beni yıktın valla, öyle olsa her bebek keseyi yırtmaz mıydı tırnaklarıyla? Allah'ım bence sen komplo teorileri yaz, bu konu üzerinden yürü dünyaları kazanırsın :)
Ayyyy sorma okadar bos bos seylere kafa yoruyorumki yani artik felaket tellalina cikti adim annem diyoki kizim sen boyle deildin noldu hamile olunca korkma bisey olmaz diyo neler yaptiqimi bi anlatsam yok artik dersinde neyse en iyisi susuyum

Hoşgeldin cnm. Maşallah, ne güzel,,, çoğumuzdan daha tecrübelisin :)) nasıl gidiyo? Hazırlıklar vs?

Hakikaten kırk yıl düşünsem aklıma gelmez,, harikasın :))

Hos geldin canım aramıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…