2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

canim sistit rahatsizliginda surekli tuvalete sıkısmışsın da yetisemeyecekmissin hissi oluyor,yanma oluyor. kanlısında afedersin idrarini yaparken kanlı yapiyorsun. aman aman cok zor bir durum. o yuzden suanda girmek istemiyorum. nasipse seneye bebisimle girerim:)

arch2401 Su an belki de mis kokulusuyla hasret gideriyordur. Umarım güzel haberler alırız bugün balbocegim2 senden de hayırlı haberler bekliyoruz cnn. Olmadı sen ara doktor unu bir sor..
Gerçekten bende her dk bakar oldum. Sanki tanıdık birinin dogumuni bekler gibi

Cnm ben farketmedim onu hiç ama sayende her dakika koklarım artık :))))) olursa söylicem :) dolap ne oldu dolap???

Ne demek ,, rica ederim cnm,,, her zaman

34 ya da 35. haftasındaydı sanırım, Ayshemina'yla yakın gidiyorlardı ama birebir aynı mı bilmiyorum.

34 ün içinde olmalı şu an cnm, doğru hatırlıyosun. Zaten 32'den sonrası için artık çok rahat konuşuyor doktorlar, küçük ama güçlü bi bebek olucaktır inşallah

canım sorucam ama akşam olsunda öyle sorarım diye düşündüm, sıkboğaz etmiş gibi olmak istemiyorum doktoru,ama zamanda ilerlemiyor sanki yaa
arch2401 bende çok merak ediyorum inşallah sağlıkla kavuşmuştur kuzusuna

Biberon emzik ve kalkanı yıkayacağım da şimdi nasıl temizlemem gerekir onları? Neyle yıkamalı ve kaynatmalıyım?

Cnm sterilizatörü ben de almadım daha, o yüzden tencerede kaynatacağım. Temizleyici olarak bir sürü marka var, ben şu an resimdekini kullanıyorum. Biberon ne marka aldın? Dr browns aldıysan içindeki aparat çok ince, biberon fırçası olmadan kalıntıları temizlemen zor ileride. Ama şu an ilk kez kullanacağın için gerek yok tabi.

Eklentiler

• image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 57
ben henüz yıkamadım ama, önce bi sabun ya da deterjan, veya sirke ile yıkayıp sonra duru suda kaynatırdım sanırım :))

Ben de öyle düşündüm de size de bir sorayım dedim.

Dr. Browns aldım, içinde fırçası var zaten kullanmaya başlayınca onu kullanırım. Ay bak her şeyi aldım da hiç aklıma gelmedi bebek eşyaları için bulaşık deterjanı almak. Şimdi önce normal deterjanımla kaynatsam sonra da 2 kez temiz suyla kaynatsam temizlenir herhalde değil mi? İlk fırsatta da deterjan alayım bari.

şu an tırnaklarımı kokluyorum ama yok:)) Artık koklarım böyle surekli dedin ya:))

Doğru onu unutmuşum. Ben daha açmadım kutuyu. İnşallah yarınki planlarım arasında :)) sanırım ilk kullanımda sadece suyla kaynatmak yetiyordu. Arkasına baktın mı kutunun? Yazıyordu sanki. Kadın dolabın tepesine kaldırmış herşeyi, yoksa bakıp yazıcaktım ben ama şu an gözüme fazla yüksek görünüyor :))) deterjan olarak da bunu tavsiye ederim,, zaten minicik damlatıyorsun çok uzun süre idare ediyor. Ben hala bunu kullanıyorum büyük kıza da elbezleri masası oyuncakları vs için.

Evet arkasında suyla kaynatın yazıyor da ben el bezlerini bile sadece suyla kaynatınca temizliğinden emin olmam bebeğin kullanacağı şeylerde nasıl emin olacağım ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…