2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Kolay gelsin cnm ama kendini cok yormak,dikkat et...

ya kızlar bişey soracağım. tırnak törpülerken yanık kokusu gibi bir koku çıkıyor ya (keratin yüzünden de olabilir emin değilim) , benim hamilelik başladığından beri ara sıra aynı koku oluyor tırnaklarımda. bikaç gün sürüyor geçiyor, 2 gündür yine var sinir ediyor beni. aynı şeyi yaşayan var mı merak ettim :)

Aynennn :))) ama bu kadar ay takip edince insan sahipleniyor işte :)) resmen dert ettim kendime sabaha kadar

Su mubarek günde,insallah canım güzel haberler alırsın erken dogum olmaz...miadında bebegini saglıkla kucagına alırsın insallah ...

Torpulerken oluyor da sonra kalıcı olmuyor, ellerimi yıkayınca geçiyor. Sende kalıcı mi oluyor anlamadim

Cnm normal o,, tırnak yanınca da öyle kokar ya hani.. sürtünmeden ve haliyle ısınmadan oluyor bence. Beni de hep sinir eder o koku :)

aminn aminn aminn inşallah.

Torpulerken oluyor da sonra kalıcı olmuyor, ellerimi yıkayınca geçiyor. Sende kalıcı mi oluyor anlamadim

Cnm normal o,, tırnak yanınca da öyle kokar ya hani.. sürtünmeden ve haliyle ısınmadan oluyor bence. Beni de hep sinir eder o koku :)

yok kızlar törpüleme esnasında oluyor o ayrı da. aynı koku durup dururken törpülemeden oluyor ara sıra, 1-2 gün sürüyor geçiyor sonra. hamilelikte başladı. hormonlar yüzünden saçlar tırnaklar güçleniyor ya ben ona bağladım, o yüzden de keratin kokusu dedim o çıkan kokuya haha bi bana mı oluyor yani şimdi bu :)))

drucilla Evininhatunu G gunesli gunler kızlar sağolun valla yorumlarınız için sayenizde daha net düşünmeye başladım. En azından yapabileceklerime odaklanıp kurtulayım şu durumdan. A AysheDuru canım çok sağol iyi niyetin için tanışmamış olsak da başım sıkışırsa yardımcı olacağına eminim Gretchen Grundler canım önerilerin için çok sağol eşimin ailesi Türkiye'nin diğer ucunda. Burada da hiç tanıdığımız yok ama armutdan temizlikçi çağırılıyordu, oraya yazıp yapabilecek kişileri bulmak geldi aklıma şuan çok teşekkürler fikir verdiğin için
balbocegim2 canım senin de inşallah en az 2 hafta daha bekletirler bebişini. Aslında 32'yi geçmesi için ısrarcı olabilirsin gibi yani 2 hafta hastanede kontrolde olsan belki tahminlerinde yanılırlar ama tabi benim sağlıkla hiç alakam yok en iyi bilgiyi doktorlar bilse de benimkisi naçizane bir öneri. Diğer doktorlar bekleyelim derler inşallah, sorun bu doktorun söylediği boyularda değildir.

Kötü olmus tam son zamanlarda ama ablanda kendine bulastıgına ihtimal vermemiştir belki,eminim o da vicdan azabı cekiyordur.
Sende iyice dezenfekte et heryeri,dikkat et.allah ın izniyle birsey olmaz insallah....

inşallah dediğin gibi olur canım, ne kadar geç alınsa o kadar iyi olur tabi, diğer doktorlara kalsa daha 16 haftalıkken alalım demişlerdi, o günden bugünlere kadar geldik çok şükür bundan sonrası da nasip inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…