- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ben de baktım ama bulamadım o da bi marifet :))rica ederim canım ne demek ben de internetten araştırıyorum çok bildiğimden değil
Amin cnm ,, çok saolOyy masallaaah bu ne güzelliik yaaaa...
Allah bağışlasın,saglıkla büyüsün kuzu yaaa
Günaydın kızlar, günlerdir gece yarısına kadar ev topluyorum. Evden eve taşımacılık tuttuk ama esyalarin tertemiz gitmesini istediğimden herseyi yıkayıp kaldırıyorum. Kemiklerim sizliyor resmenbir de ise gidiyorum mahvoldum resmen.
İlk bebegimiz geliyor çok duygulandım şuan.İnşallah hiç küveze gerek kalmadan annesine verirler kuzuyu... heyecanla bekliyoruz.
Aynennn :))) ama bu kadar ay takip edince insan sahipleniyor işte :)) resmen dert ettim kendime sabaha kadarBence de sağlıklı olacak ya, güçlü annenin güçlü kızı olacak İrem, kuvöz falan nedir bilmeden çıkıp annesinin kollarına kavuşacak inşallah. Hadi hayırlısıyla alalım haberini de bir rahatlayalım ya, ben de sık sık açıp bakıyorum yazmış mı bir şey diye. Doğumhanenin kapısında volta atıp dokuz doğuran babalar gibi olduk resmen :)
Su mubarek günde,insallah canım güzel haberler alırsın erken dogum olmaz...miadında bebegini saglıkla kucagına alırsın insallah ...Günaydın kızlar,Kadir Gecemiz mübarek olsun,ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inşallah
arch2401 güzel haberlerini bekliyoruz canım,inşallah sağsalim ikinizde atlatırsınız doğum sürecini
@MAVI_BEYAZ sana da geçmiş olsun canım,bebekler inşallah zamanını beklerler
Ve ekliyemediğim lökositi olan,kasılması olan tüm arkadaşlara da geçmiş olsun. Rabbim herkese şifa versin
Ben de dün doktordaydım kan ve idrar tahlilleri için, ama proteinim yine yükselmiş ve sonuçları kadın doğumcuma gönderdim değerlerimin kritik sewiyelerde olduğunu uzman dr lar ile durumumu görüşüp gerekirse erken doğuma alabileceklerini söyledibende bugün dr dan haber bekliyorum,benim haftam daha erken kızlar lütfen dualarınızda bana da yer verin, inşallah bir kaç hafta daha bekleyebilirler doğum için benden de haberler böyle...
Torpulerken oluyor da sonra kalıcı olmuyor, ellerimi yıkayınca geçiyor. Sende kalıcı mi oluyor anlamadimya kızlar bişey soracağım. tırnak törpülerken yanık kokusu gibi bir koku çıkıyor ya (keratin yüzünden de olabilir emin değilim) , benim hamilelik başladığından beri ara sıra aynı koku oluyor tırnaklarımda. bikaç gün sürüyor geçiyor, 2 gündür yine var sinir ediyor beni. aynı şeyi yaşayan var mı merak ettim :)
Cnm normal o,, tırnak yanınca da öyle kokar ya hani.. sürtünmeden ve haliyle ısınmadan oluyor bence. Beni de hep sinir eder o koku :)ya kızlar bişey soracağım. tırnak törpülerken yanık kokusu gibi bir koku çıkıyor ya (keratin yüzünden de olabilir emin değilim) , benim hamilelik başladığından beri ara sıra aynı koku oluyor tırnaklarımda. bikaç gün sürüyor geçiyor, 2 gündür yine var sinir ediyor beni. aynı şeyi yaşayan var mı merak ettim :)
Amin cnm,, inşallah. Baktım epey ama yazmamış galiba. Bi an önce iyi haber verse de biz de rahatlasak..
Torpulerken oluyor da sonra kalıcı olmuyor, ellerimi yıkayınca geçiyor. Sende kalıcı mi oluyor anlamadim
Cnm normal o,, tırnak yanınca da öyle kokar ya hani.. sürtünmeden ve haliyle ısınmadan oluyor bence. Beni de hep sinir eder o koku :)
Kötü olmus tam son zamanlarda ama ablanda kendine bulastıgına ihtimal vermemiştir belki,eminim o da vicdan azabı cekiyordur.Sinirlerim çok çok bozuk. Ablam(hemşire) çalıştığı yerdeki yaşlı bir hastadan uyuz kapmıştı ve sonra bizde kalmıştı. Tabii uyuz olduğundan kediside dahil haberimiz yoktu. Öğrenince tüm evi temizledik halıları, koltukları, perdeleri vs. yıkattık dermotoloğa gittik ve bize bulaşmadığını söyledi ama her ihtimale karşı 2 hafta sonrası için çağırmıştı. Bugün gittik ve eşimde belirtileri varmış. İkimizinde ilaç kullanması ve tüm evi tekrar dezenfekte etmemiz gerekiyormuş. Ablama çok çok kızgınım nasıl böyle düşüncesiz davranır. Madem bu bulaşıcı bir şey ve senin hastanda var ne diye bize gelip kalıyorsun! Dermotolog kuluçka süresinin 9 hafta olduğunu söyledi. Yani tamamen bitip bitmediğini hiç anlayamayacağız bebek doğmadan. Ablam hastalığı öğrenince annemlerin yanına gitti ve tedavisini orada oldu ama bu defa da annemlere bulaştırmış olma ihtimali var ancak 9 hafta sonra anlayacağız. Doğumumda annem gelecekti bu durumda gelemeyecek çünkü bebeği riske atamayız. Son 1 aydır giydiğimiz tüm kıyafetleri az önce çöpe attık. Yorgan yastık ve çarşaf takımlarım da dahil. Tekrar bana hamile kıyafetleri sipariş ettik. Halıları zaten hiç açmamıştık, koltukları baştan yıkatacağız. Bebeğin kıyafetlerini hurçlardan çıkarmamıştım ama onları da poşetleyip 10 gün insandan uzak tutacağız eğer varsa ölmesi için (doktor öyle söyledi). Bu akşam tedaviyi uygulayacağız bir günlük bir şey ama yarın eşimin kardeşi de bize gelecek ev taşımamıza yardım için pazartesi de bayram için kayınvalidemlere gidecek. Ya kaynıma da bulaşır ve farkında olmadan benim ve eşimin tüm ailesine bulaşırsa offf ya. Görümcemin 1 yaşında bebeği var. Moralim inanılmaz bozuldu. Biz ablamdan uyuz kaptık gelme de diyemeyiz. Ne duruma düştüm ya. Dermotolog bebek doğmadan bitirmelisiniz ve eve bulaşmış olabilecek kimseyi almamalısınız dedi. Yeni doğan bir bebekte varmış şuan ve ailesi perişan halde dedi. Annem gelecek hafta gelip bana yardım edecekti sözde şimdi gelemez onu geçtim bebeğin ilk aylarında da gelemeyecekler.
Kedime buşama olasılığı ne onu da bilmiyorum dermotolog insan türünün hayvanlara bulaşmadığını söyledi ama onu da veterinere götüreceğiz.
Bir insanın öz kardeşi nasıl bu kadar umarsız ve düşüncesiz davranır aklım almıyor. Moralim aşırı bozuk ya bebeğe bulaşırsa... Erken doğmasa bari. Tamamen bitmeden gelir diye ödüm kopuyor. Bir yeri tam temizleyememiş oluruz da tekrar yayılır diye korkuyorum. Napıcam şimdi ben ya. Eşim de çok kızgın ama beni üzmemek için bir şey demiyor.
34 ya da 35. haftasındaydı sanırım, Ayshemina'yla yakın gidiyorlardı ama birebir aynı mı bilmiyorum.canım kaç olmuştu ki arc ben çok nadr giriyorum
Amin canım İnşallahhhSu mubarek günde,insallah canım güzel haberler alırsın erken dogum olmaz...miadında bebegini saglıkla kucagına alırsın insallah ...
33+ lardaydı canım 34.hafta içindeydi.34 ya da 35. haftasındaydı sanırım, Ayshemina'yla yakın gidiyorlardı ama birebir aynı mı bilmiyorum.
İlk resmi görünce benim canım acıdı tabi yara olur o kadar çekiştirirse :)bu da burada dursun, yaralardan yakınmayalım sonra :))
inşallah dediğin gibi olur canım, ne kadar geç alınsa o kadar iyi olur tabi, diğer doktorlara kalsa daha 16 haftalıkken alalım demişlerdi, o günden bugünlere kadar geldik çok şükür bundan sonrası da nasip inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebeklerimizedrucilla Evininhatunu G gunesli gunler kızlar sağolun valla yorumlarınız için sayenizde daha net düşünmeye başladım. En azından yapabileceklerime odaklanıp kurtulayım şu durumdan. A AysheDuru canım çok sağol iyi niyetin için tanışmamış olsak da başım sıkışırsa yardımcı olacağına eminim Gretchen Grundler canım önerilerin için çok sağol eşimin ailesi Türkiye'nin diğer ucunda. Burada da hiç tanıdığımız yok ama armutdan temizlikçi çağırılıyordu, oraya yazıp yapabilecek kişileri bulmak geldi aklıma şuan çok teşekkürler fikir verdiğin için
balbocegim2 canım senin de inşallah en az 2 hafta daha bekletirler bebişini. Aslında 32'yi geçmesi için ısrarcı olabilirsin gibi yani 2 hafta hastanede kontrolde olsan belki tahminlerinde yanılırlar ama tabi benim sağlıkla hiç alakam yok en iyi bilgiyi doktorlar bilse de benimkisi naçizane bir öneri. Diğer doktorlar bekleyelim derler inşallah, sorun bu doktorun söylediği boyularda değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?