2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
la rosa beşik işini ne yaptın canım bilmiyorum ama benim beşiğim bugün geldi. Evet dediğin gibi stoplasan da hafif sallanıyor.Eşim ilerleyen zamanda istersen sallanma özelliğini tamamen iptal eder sabit kullanırız , istersen iade ederiz dedi. Ben de kararsız kaldım çünkü aynı özellikte hem sallanıp hem sabitlenen bir beşiğin sabitlendiğinde tamamen durup durmayacağını bilemiyoruz. Tekrar bir beşik arayışına girmesem mi diyorum.
Bu arada aklında bulunsun bir arkadaşım da pierre cardin opale beşik siparişi vermiş, ona da bir bak istersen.

cam damacana tarzı süslü şeyler var ya altta çeşmesi olan onlardan da alıp lohusa şerbeti yapsana masayı anlatınca onda olsa tam olcak gibi geldi

Aaa bunu iyiki söyledinn,, ben geçen Schaffer açıldı bizim kata, orada gördüm de çok sevmiştim. Ay çok saol ya,, ben kıza meyve suyu koyarım gündelik, bi ara alayım diyodum ama hastane hiç aklıma gelmemişti :))) bi de 150 lira gibi bişeydi, hep kullanabileceğim bişey olduğu için mantıklı fiyatı da. Teşekkürler cnm

Selam güzel anneler biraz baktım da arch2401 'den her şey yolunda şükür haberini almışız. Inşallah bebis de sağlıkla sıhhate gelecek. Herkes gibi bende bugün onun adına çok heyecanlıyım ama her şey çok güzel olacak buna inancım tam. Hepinizin kadir gecesi mübarek olsun. Bu özel gecede kimin derdi sıkıntısı varsa şifa bulsun. Bebelerimiz sağlıkla sıhhate zamanında doğsun inşallah.

hosgeldin canim aramiza :)
Ya hamileler kokulara duyarlı olurmuş da acaba sen daha da mı duyarlısin:))) Bence dolabı da başka birilerine koklat bakalım belki onlara kokmuyordur:)
olabilir dedigin gibi ama dolap herkese kokuyor tek bana degil

odaya lavanta diksem yine gitmicekmis gibi geliyor o koku ahah
Bizim mobilyamızda kurulalı 3 hafta oluyor koku baya azaldı ama hala kapali kalinca artıyor. Bir yerde çamasır kokuyu alır diye okumustum çarsafları yikadim odaya astım gerçekten fayda etti. Tabi birde beyaz sabunlu temizleyiciyi de bir bardakta dolabın icinde bulunduruyorum kokusu baya sindi. Başka oneri varsa yapmaya hazırım daha poşetlerden çikaramadım bebişin kıyafetlerini icim gidiyor

Aslinda watsapp qrubu acabilirz diye dusundum

Bak onu da sen söyleyince hatırladım. Madame cocoda görmüştüm, galiba 80 di. Kristal görünümlüydü evet :)) bakayım resmini bulursam daha iyi hatırlarım. Bu da bi internet sitesinde 90'a düşmüş ama tükendi yazıyor, üzüldüm bizim müdür çekinmiyor öyle şeylere, ona sordurayım belki personel indirimi falan yaparlar :)))

Olur, süper fikir. Siz karar verin kime isterseniz verelim

Benim de aklıma vassapta grup kurmak gelmişti ama sanırım forumda öyle şeyler yasakmış yoksa süper olur

ayni durumdayiz canim ben de bu yuzden yerlestiremiyorum odayi :) 15 nisanda geldi mobilyalar o zamandan beri kapaklar hep acik. odaya yayilan koku 1 ayda gitti ama dolap icindekini geciremiyorum bir turlu. ben de son care kendi kiyafetlerimizi yerlestirdim icine esyalar ceksin kokuyu diye :)

Hoşgeldinnn
Ne güzel tecrubeli anneler çoğalıyor grubumuzda

MAVI_BEYAZ bu da madamecoco'nunki . Kafam karıştı şimdi :)) biri sevimli biri şık,, napcam :))) seçtiğimiz kurabiyeleri de yükleyeyim de fikir verin madem,, yoksa evin yeni gündemi bu olucak kocam da dellenip naparsan yap dicek nihai cümle olarak :)))

Eklentiler

• IMG_4340.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_4287.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…