Bir sorayım canım. Sen teslimattan sonra durumu bana yazabilir misin? Olmazsa biz de biraz bekler Temmuz başı gibi sipariş veririz, zaten 10 günde teslim ediyorlar. İnşallah sorunsuz gelir seninki, yeni beşik arama derdinden kurtuluruz.
la rosa
beşik işini ne yaptın canım bilmiyorum ama benim beşiğim bugün geldi. Evet dediğin gibi stoplasan da hafif sallanıyor.Eşim ilerleyen zamanda istersen sallanma özelliğini tamamen iptal eder sabit kullanırız , istersen iade ederiz dedi. Ben de kararsız kaldım çünkü aynı özellikte hem sallanıp hem sabitlenen bir beşiğin sabitlendiğinde tamamen durup durmayacağını bilemiyoruz. Tekrar bir beşik arayışına girmesem mi diyorum.
Bu arada aklında bulunsun bir arkadaşım da pierre cardin opale beşik siparişi vermiş, ona da bir bak istersen.
Aaa bunu iyiki söyledinn,, ben geçen Schaffer açıldı bizim kata, orada gördüm de çok sevmiştim. Ay çok saol ya,, ben kıza meyve suyu koyarım gündelik, bi ara alayım diyodum ama hastane hiç aklıma gelmemişti :))) bi de 150 lira gibi bişeydi, hep kullanabileceğim bişey olduğu için mantıklı fiyatı da. Teşekkürler cnm
Cnm bişey olmaz hiç, sırf boya kokusu olsa çoktan çıkardı. Boyasız mobilyalar bile kokuyor bir süre, o boş kaldığı için öyleydi bence. Şimdi çıkar kesin
Selam güzel anneler biraz baktım da arch2401
'den her şey yolunda şükür haberini almışız. Inşallah bebis de sağlıkla sıhhate gelecek. Herkes gibi bende bugün onun adına çok heyecanlıyım ama her şey çok güzel olacak buna inancım tam. Hepinizin kadir gecesi mübarek olsun. Bu özel gecede kimin derdi sıkıntısı varsa şifa bulsun. Bebelerimiz sağlıkla sıhhate zamanında doğsun inşallah.
Kızlar bende Ağustos annesiyim işallah formun başından beri takip ediyorum ancak şimdi katilabildim guleceksiniz belki ama kaydı daha yeni becerebildim.ara ara deniyodum olmuyordu.nasip bu guneymis.neyse benim iki kızım var üçüncüye hamileyim.nasip olursa oglusumuz geliyor
Ya hamileler kokulara duyarlı olurmuş da acaba sen daha da mı duyarlısin:))) Bence dolabı da başka birilerine koklat bakalım belki onlara kokmuyordur:)
Çok şekermişşş ama 150 çok değil mi? Bir arkadaşım oğlunun doğumgünü için araştırmıştı 70 80 di her yerde sanki. Ama onun baktıkları kristal demode şeylerdi :) bu süpermiş. Su falan da konur. Misafire içecek de konur güzelmiş
Şimdi hepimiz arch2401
i çooook merak ediyoruz ya aklıma bir fikir geldi. Bir kişiye numaralarımızı verelim kolayca haber alalım birbirimizden acil durumlarda ve Doğum anında. Mümkünse bebişi Ağustos sonu gibi gelecek biri olsun yoksa bebekle zor bu işle ilgilenmek.
Ne dersiniz??
Bizim mobilyamızda kurulalı 3 hafta oluyor koku baya azaldı ama hala kapali kalinca artıyor. Bir yerde çamasır kokuyu alır diye okumustum çarsafları yikadim odaya astım gerçekten fayda etti. Tabi birde beyaz sabunlu temizleyiciyi de bir bardakta dolabın icinde bulunduruyorum kokusu baya sindi. Başka oneri varsa yapmaya hazırım daha poşetlerden çikaramadım bebişin kıyafetlerini icim gidiyor
Şimdi hepimiz arch2401
i çooook merak ediyoruz ya aklıma bir fikir geldi. Bir kişiye numaralarımızı verelim kolayca haber alalım birbirimizden acil durumlarda ve Doğum anında. Mümkünse bebişi Ağustos sonu gibi gelecek biri olsun yoksa bebekle zor bu işle ilgilenmek.
Ne dersiniz??
Çok şekermişşş ama 150 çok değil mi? Bir arkadaşım oğlunun doğumgünü için araştırmıştı 70 80 di her yerde sanki. Ama onun baktıkları kristal demode şeylerdi :) bu süpermiş. Su falan da konur. Misafire içecek de konur güzelmiş
Bak onu da sen söyleyince hatırladım. Madame cocoda görmüştüm, galiba 80 di. Kristal görünümlüydü evet :)) bakayım resmini bulursam daha iyi hatırlarım. Bu da bi internet sitesinde 90'a düşmüş ama tükendi yazıyor, üzüldüm bizim müdür çekinmiyor öyle şeylere, ona sordurayım belki personel indirimi falan yaparlar :)))
Şimdi hepimiz arch2401
Ne dersiniz??
Şimdi hepimiz arch2401
Ne dersiniz??
Bizim mobilyamızda kurulalı 3 hafta oluyor koku baya azaldı ama hala kapali kalinca artıyor. Bir yerde çamasır kokuyu alır diye okumustum çarsafları yikadim odaya astım gerçekten fayda etti. Tabi birde beyaz sabunlu temizleyiciyi de bir bardakta dolabın icinde bulunduruyorum kokusu baya sindi. Başka oneri varsa yapmaya hazırım daha poşetlerden çikaramadım bebişin kıyafetlerini icim gidiyor
ayni durumdayiz canim ben de bu yuzden yerlestiremiyorum odayi :) 15 nisanda geldi mobilyalar o zamandan beri kapaklar hep acik. odaya yayilan koku 1 ayda gitti ama dolap icindekini geciremiyorum bir turlu. ben de son care kendi kiyafetlerimizi yerlestirdim icine esyalar ceksin kokuyu diye :)
Kızlar bende Ağustos annesiyim işallah formun başından beri takip ediyorum ancak şimdi katilabildim guleceksiniz belki ama kaydı daha yeni becerebildim.ara ara deniyodum olmuyordu.nasip bu guneymis.neyse benim iki kızım var üçüncüye hamileyim.nasip olursa oglusumuz geliyor
MAVI_BEYAZ
bu da madamecoco'nunki . Kafam karıştı şimdi :)) biri sevimli biri şık,, napcam :))) seçtiğimiz kurabiyeleri de yükleyeyim de fikir verin madem,, yoksa evin yeni gündemi bu olucak kocam da dellenip naparsan yap dicek nihai cümle olarak :)))