Kurabiyeyi mi sebili mi cnm? Kurabiye için Didem hanımla görüştüm. Numarasını vereyim istersen? Her 20 kurabiye için bir tane de askılık gönderiyormuş. Tanesi 8 TL dedi. Sebili de kendi sitesinde buldum Schafer'in. 130 liraymış ama yarın mağazaya da sordurucam, bazıları indirim yapıyo AVM de komşuyuz personeliz vs diye.Kesinlikle pembeli gider bunlara. Çok güzeller yaaa ben de istiyorum nerden sipariş vereceksin canım netten mi. Öyleyse adres var mı?
Zorlama canım bence. Travma olmasın onlar biZden daha hassasAma ilk anlar yanında olmasını isteyebilirsin çok zorlanmazsa. En azından alışma sürecini kolay atlatırsın. Ya Doğum videosu izliyorum sürekli. Yurtdışında her Doğuma eşler de girmiş. Bizimkiler ne yufka yürek arkadaş ya şansımıza :))
Ben de olurum ama temmuzda doğum :)))Evet kim gönüllü oluyor numara toplama işine?? yoksa o piti piti yapalım. :)) ben seve seve olurdum ama Ağustosu görecek miyim meçhul
Kurabiyeyi mi sebili mi cnm? Kurabiye için Didem hanımla görüştüm. Numarasını vereyim istersen? Her 20 kurabiye için bir tane de askılık gönderiyormuş. Tanesi 8 TL dedi. Sebili de kendi sitesinde buldum Schafer'in. 130 liraymış ama yarın mağazaya da sordurucam, bazıları indirim yapıyo AVM de komşuyuz personeliz vs diye.
https://www.schafer.com.tr/ara?k=Sebil
Kurabiyeleri sormuştum canım. Ama pahalı geldi :)) selamlar Didem hanıma :) İstanbul'un havası Bile pahalı kurabiyesi mi ucuz olacaktı :) burda en fazla 4 5 bu kurabiyeler
Kurabiyeyi mi sebili mi cnm? Kurabiye için Didem hanımla görüştüm. Numarasını vereyim istersen? Her 20 kurabiye için bir tane de askılık gönderiyormuş. Tanesi 8 TL dedi. Sebili de kendi sitesinde buldum Schafer'in. 130 liraymış ama yarın mağazaya da sordurucam, bazıları indirim yapıyo AVM de komşuyuz personeliz vs diye.
https://www.schafer.com.tr/ara?k=Sebil
Tmm canim tmm ozaman brdaki sohbet olmaz doqru bosverin boyle iyi ama birine numara vermek mantikli :)Banlanmayayım diye ben demedim onu :))))
aynen benim de agustos basi. zaten 2 gun var aramizda :)Evet kim gönüllü oluyor numara toplama işine?? yoksa o piti piti yapalım. :)) ben seve seve olurdum ama Ağustosu görecek miyim meçhul
hosgeldin aramiza :)hepinize ii akşamlar arkadaşlar uzun bi süre üye olmadan yazdıklarınızı takip ediyordum .kısmet bugüneymiş bende sizler gibi agustos annesi olucam inş umarım aranıza kabul edersiniz.biraz damdan düşer gibi oldu ama
İnşallah zamanını bekler canım sıkma canını sen.Günaydın kızlar,Kadir Gecemiz mübarek olsun,ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inşallah
arch2401 güzel haberlerini bekliyoruz canım,inşallah sağsalim ikinizde atlatırsınız doğum sürecini
MAVI_BEYAZ sana da geçmiş olsun canım,bebekler inşallah zamanını beklerler
Ve ekliyemediğim lökositi olan,kasılması olan tüm arkadaşlara da geçmiş olsun. Rabbim herkese şifa versin
Ben de dün doktordaydım kan ve idrar tahlilleri için, ama proteinim yine yükselmiş ve sonuçları kadın doğumcuma gönderdim değerlerimin kritik sewiyelerde olduğunu uzman dr lar ile durumumu görüşüp gerekirse erken doğuma alabileceklerini söyledibende bugün dr dan haber bekliyorum,benim haftam daha erken kızlar lütfen dualarınızda bana da yer verin, inşallah bir kaç hafta daha bekleyebilirler doğum için benden de haberler böyle...
Bebek ters duruyor canım, dönecek gibi de değilGaz ilacı ama türkiyedekilerden farklı hem içindeki herşey organik. Hem bir kadın üretiyor,sadece bebekler için. Hemde burdaki ilaçlar gibi gazı bir yerde biriktirip çocuğu sıkmıyor.karında dağıtıyormuş bu ilaç. Bakalım kolik olmasın gazlı olmasın diye önlem. Deniyim beğenirsem sizede yazarım. Bende deneyenler var türkiyede diye aldım. Zaten getirenin elinde kalmıyor bile hemen satılıyor. Organik d vitamini ile probiyotiği falanda var.
Programın ismini öğrendiğim iyi oldu bende bir bakarım. Sezeryan neden olucaksın Allah yardımcın olsun. Açıkçası ben sezeryan olmaktan çook korkuyorum. Sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Benim de ağustos başı seninle 3 gün var arada, ben de olamam muhtemelen.aynen benim de agustos basi. zaten 2 gun var aramizda :)
Kefir candır :) hele evde mayalıyorsan. Maya bulursan süper olur. Ama bulamazsan altınkılıç markasının meyveli olanlar var çok lezzetli, şifa niyetine iç. Bağırsak sistemini de düzene sokuyor canım.Demek ki beslenmeye daha fazla kalsiyum eklemek lazım, tam kemiklerin bol kalsiyum istediği zamanlar diye belki yetmiyordur. Bir de besinle alınan kalsiyumun ilaçlardakinden daha kolay özümsendiğini okumuştum. O zaman bol bol süt, peynir, yoğurt ve kefire daha çok yer vermek lazım demek ki.
Bir de şimdi baktım da başka besinlerde de varmış kalsiyum, sağlığa başka etkilerini bilmeden ekliyorum eğer bildiğiniz başka zararları varsa bunları çok tüketmenin söylerseniz daha dikkatli oluruz ama kalsiyum içeren diğer şeyler şunlarmış.
1 adet sap kereviz günlük kalsiyum ihtiyacının %3’ünü karşılar. 1 yemek kaşığı kekik günlük ihtiyacın %8’ini, 100 gram taze dereotu %21’ini, 1 yemek kaşığı kurutulmuş mercanköşk %3’ünü, 1 yemek kaşığı kurutulmuş biberiye ise günlük kalsiyum ihtiyacının %4’ünü karşılar.Ayrıca kaşar peynir ve parmesan peyniri de kalsiyum açısından zengin. Badem ve yeşil yapraklı sebzelerde de varmış kalsiyum. Aklında bulunsun.
Bu arada ben hiç kefir içmedim, tadı nasıl bilen var mı? Bir de kimileri tavsiye ediyor kimileri etmiyor sizin bilginiz var mı bu konuda?
İnşallah birkaç hafta daha dayanacak seviyededir değerlerin de erkenden gelmez yavrun, birkaç hafta daha durur annesinin güvenli karnında. Ne oldu bu hafta bebeklere birden, bir gelme hevesi tutturdular gidiyor.
Ay evet bir de bu işler varYa ben hala kararsızım. Hastane için 25 tane kurabiye siparişi verdim, cam kavanozlarım var onları da drajeyle doldurucam. Bir de burada bir pastane var küçük sade poğaçalar olur ya hani sandwich gibi, çok güzel yapıyolar,,, onlardan aldırıcam 5-6 paket. Sallama çay, kahve vs ve 5-6 tane de kupa koyucam. zaten çok gelen olmaz diye tahmin ediyorum. Annemler, kayınvalidemler, eltim görümcem teyzemler ve kuzenlerim gelir. Tabi şimdi yazarken aklıma geldi, arkadaşlarımızdan ve çalışanlardan da gelen olursa yetmez. Yeter mi ? Oyyyy kafam bulandı birden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?