2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kesinlikle pembeli gider bunlara. Çok güzeller yaaa ben de istiyorum nerden sipariş vereceksin canım netten mi. Öyleyse adres var mı?
Kurabiyeyi mi sebili mi cnm? Kurabiye için Didem hanımla görüştüm. Numarasını vereyim istersen? Her 20 kurabiye için bir tane de askılık gönderiyormuş. Tanesi 8 TL dedi. Sebili de kendi sitesinde buldum Schafer'in. 130 liraymış ama yarın mağazaya da sordurucam, bazıları indirim yapıyo AVM de komşuyuz personeliz vs diye.
https://www.schafer.com.tr/ara?k=Sebil

Sezeryana benimki de girmişti ama normal olsaydı çok fazla dayanamazdı eminim. Bebeğin eşine bakmak gibi bir hata yaptığı için onda bile biraz buhran geçirmiş son anlarda aslında :)

Kurabiyeleri sormuştum canım. Ama pahalı geldi :)) selamlar Didem hanıma :) İstanbul'un havası Bile pahalı kurabiyesi mi ucuz olacaktı :) burda en fazla 4 5 bu kurabiyeler

Kurabiyeleri sormuştum canım. Ama pahalı geldi :)) selamlar Didem hanıma :) İstanbul'un havası Bile pahalı kurabiyesi mi ucuz olacaktı :) burda en fazla 4 5 bu kurabiyeler

Normal şeker hamuru olanlar burada da 5 aslında ama bunlarda baskı mı var nedir ben de anlamadım. Desenli mesenli çünkü. Muhtemelen o yüzden fark var. Bir de askı takıyo falan ya, onun da etkisi heralde :)

Selam evet doğum için hastane çantasına koymaya iki tane don alabildim :))) sıra gecelik ve pijama da nasip artık bu aralar okadar yoğun geçiyor ki fırsat bulupta alamadım birde size fikir danisicam ben şimdi kendim için bir gecelik bir pijama takımı iki tane çamaşır havlu bir takım kıyafet terlik hasta bezi ped tarak koyucam aklıma başkada bişey gelmiyor sizce yeterli olurmu hastane eve yakın bu arada

hepinize ii akşamlar arkadaşlar uzun bi süre üye olmadan yazdıklarınızı takip ediyordum .kısmet bugüneymiş bende sizler gibi agustos annesi olucam inş umarım aranıza kabul edersiniz. biraz damdan düşer gibi oldu ama

pembe sebil bence:))

Evet kim gönüllü oluyor numara toplama işine?? yoksa o piti piti yapalım. :)) ben seve seve olurdum ama Ağustosu görecek miyim meçhul
aynen benim de agustos basi. zaten 2 gun var aramizda :)

hosgeldin aramiza :)

İnşallah zamanını bekler canım sıkma canını sen.

Bebek ters duruyor canım, dönecek gibi de değil mecburi istikamet sezeryan görünüyor. Sanırım bir sonraki dr randevumda netleşir. Hayırlısıyla doğsunlar

Kefir candır :) hele evde mayalıyorsan. Maya bulursan süper olur. Ama bulamazsan altınkılıç markasının meyveli olanlar var çok lezzetli, şifa niyetine iç. Bağırsak sistemini de düzene sokuyor canım.

Ay evet bir de bu işler var
Yetişmiceeeeekkkk.
Ben yine doğsun da çaputa da sararız mevzuna dönücem, bu stresle bitmez bunca iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…