2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Şimdi bazi arkadaslarin sancısi suyu gelincede bir panik oldum daha hbirseyimiz hazir degil diye. Yorgan yastik falan koydum bende bayramdan sonra artik yerlestirmek istiyorum ama gelisme olursa yazarım.

Şimdi bazi arkadaslarin sancısi suyu gelincede bir panik oldum daha hbirseyimiz hazir degil diye. Yorgan yastik falan koydum bende bayramdan sonra artik yerlestirmek istiyorum ama gelisme olursa yazarım.
valla sevinirim bi cozum buldugunda yazarsan :) senin kacinci haftan?

Oyyy çok bal :)

Hepinizin gecesi mubarek olsun arkadaşlar. Insallah hepimizin bebisi vaktinde saglıkla gelir doguma giden arkadaşada enfeksiyonu olanada ayrıca dua edicem bu gece. Sizde bana edin benim bebegim tüp bebek safra kesemde taşlar oluştu ki taşlarin oynamasiyla hastanelik oluyorum bebegime birşey olacak diye cok korkuyorum. Şimdide karpal tunel sendomromu başladı gece gundüz agrim var benide dualariniza katın.

kizlar az once ebebekten soyle bi mesaj geldi. istanbulda olup ilgilenenler icin paylasiyorum

"Bayrama ozel firsatlar yarin basliyor. Yakacik Upcity, Kiziltoprak, Camlica, Bostanci ve Ritim Istanbul magazalarimizda bebek giyim, ayakkabi ve bebek odasi tekstilinde 3 AL 1'i BEDAVA, secili bebek arabalarinda %50'ye varan indirimler ve tum akulu arabalarda %20 indirim! Ustelik magazalarimiz gece saat 00.00'a kadar acik olacak! 24 Haziran'a kadar ziyaret edin, buyuk firsatlari kacirmayin "

Rabbim sana da şifa versin canım. Bugün hepimize dua edeceğim hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucagımiza inşallah.

Canım Ne güzel yazmışsın, yaşadım resmen senin yaşadıklarını :) Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi tabi :) benim eşim giremem ben Doğuma diyor. yapamam diyor. Zorlasam mı ki

Fitreyi oruç tutsan da tutmasan da vermiyor muyuz zaten? Sorumuz tutamayacağmz oruçlar için verilen para. Onun adı da mı fitre

Hmm ben o kısmı atlamışım demekki,yok canım onun adı FİDYE ve hükmü @ayshemina nın aynen deiği gibi
hanefi mezhebinde gerek yok fidye vermeye

Yok cnm onu değil de tutmadığımız her gün için veriyoruz ya ayrıca hani, ondan bahsediyorduk. Yoksa dediğin gibi kişi sayısı kadar bir kereliğine verileni zaten herkesin vermesi gerekiyor :)

yaaa işte hamile kafası ben diğerini anlamışım bu durumda senin dediklerin aynen doğru canm:)

hayırlı kandiller arkadaşlar bu arada,Rabbim sıkıntıda olanlara ferahlık versin gönüllerimize inşirah,rahatlık versin
ve bu gecenin hürmetine hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşlh
bana da dualarınız da yer verirseniz sevinirim bi haftadır ağrılı günler geçiriyyorum
psikolojim bozuldu herkes karnın iyice aşaaıya inmiş diyor istisnasız ,dışarıya çıkmak istemiyorum sırf bu sözlerden ama
daha iki hafta calışıcam inşlh

arch2401 inşlh herşey yolundadır çok güzel bi günde geliyor bebişin inşlh küveze de gerek kalmaz
diğer sıkıntısı olan arkadaşlarım da güzel haberlerler alır inşlh

Kesinlikle pembeli gider bunlara. Çok güzeller yaaa ben de istiyorum nerden sipariş vereceksin canım netten mi. Öyleyse adres var mı?

Insallah sende zamanında saglıkla bebegini kucagına alırsın cnm... bilegin için de cok gecmis olsun.bileklik kullanıyor musun?

Canım Ne güzel yazmışsın, yaşadım resmen senin yaşadıklarını :) Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi tabi :) benim eşim giremem ben Doğuma diyor. yapamam diyor. Zorlasam mı ki
Zorlama canım bence. Travma olmasın onlar biZden daha hassas Ama ilk anlar yanında olmasını isteyebilirsin çok zorlanmazsa. En azından alışma sürecini kolay atlatırsın. Ya Doğum videosu izliyorum sürekli. Yurtdışında her Doğuma eşler de girmiş. Bizimkiler ne yufka yürek arkadaş ya şansımıza :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…