- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ben whatsapp kullanmıyorum bir de grup kurulursa herkes oradan haberleşir burada kimse kalmaz. O yüzden bence hiç gerek yok :)Aslinda watsapp qrubu acabilirz diye dusundum
Peki ozaman canim herkes kullanmiyonolabilir doqru ozaman birine numara vermek daha mantikli :):)Ben whatsapp kullanmıyorum bir de grup kurulursa herkes oradan haberleşir burada kimse kalmaz. O yüzden bence hiç gerek yok :)
Şimdi bazi arkadaslarin sancısi suyu gelincede bir panik oldum daha hbirseyimiz hazir degil diye. Yorgan yastik falan koydum bende bayramdan sonra artik yerlestirmek istiyorum ama gelisme olursa yazarım.ayni durumdayiz canim ben de bu yuzden yerlestiremiyorum odayi :) 15 nisanda geldi mobilyalar o zamandan beri kapaklar hep acik. odaya yayilan koku 1 ayda gitti ama dolap icindekini geciremiyorum bir turlu. ben de son care kendi kiyafetlerimizi yerlestirdim icine esyalar ceksin kokuyu diye :)
valla sevinirim bi cozum buldugunda yazarsan :) senin kacinci haftan?Şimdi bazi arkadaslarin sancısi suyu gelincede bir panik oldum daha hbirseyimiz hazir degil diye. Yorgan yastik falan koydum bende bayramdan sonra artik yerlestirmek istiyorum ama gelisme olursa yazarım.
Oyyy çok bal :)Cnm gerçekten şu an bal,, bu uykudan hemen önceki halleri tam bir moral takviyesi :))) ben az önce yazarken saçımı seviyodu, şimdi de uyumuş... kokusu birden bebek kokusuna dönüyor sanki uyuyunca,, mis gibi yayılıyor odaya.. az kaldı, sen de yaşıcan aynılarını :)) bak kuzumun bebeklik fotosunu koydum yine :))) senin için uyuyan halini buldum :))))
Rabbim sana da şifa versin canım. Bugün hepimize dua edeceğim hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucagımiza inşallah.Hepinizin gecesi mubarek olsun arkadaşlar. Insallah hepimizin bebisi vaktinde saglıkla gelir doguma giden arkadaşada enfeksiyonu olanada ayrıca dua edicem bu gece. Sizde bana edin benim bebegim tüp bebek safra kesemde taşlar oluştu ki taşlarin oynamasiyla hastanelik oluyorum bebegime birşey olacak diye cok korkuyorum. Şimdide karpal tunel sendomromu başladı gece gundüz agrim var benide dualariniza katın.
30.haftam ama bebis aşagida 26haftada progestan falan kullandim suan durum iyi ama yinede korkuyo insanvalla sevinirim bi cozum buldugunda yazarsan :) senin kacinci haftan?
Aminnn insallahhRabbim sana da şifa versin canım. Bugün hepimize dua edeceğim hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucagımiza inşallah.
Onu ben birkaç ay önce söylemiştim kimse olur demedi ama :)Aslinda watsapp qrubu acabilirz diye dusundum
Canım Ne güzel yazmışsın, yaşadım resmen senin yaşadıklarını :) Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi tabi :) benim eşim giremem ben Doğuma diyor.Bez bebek bezi hasta bezi vs hemen alınır diye düşünüyor insan ama o stresle kocamı yanımdan namaza göndermedim ilk an. Doğumhaneye girmesi yasak normalde burda. Ama ebeye öyle acıklı sordum ki gelse nolur kocam çok korkuyorum diye soktu kocamı sancı odasına. Çocuk da annem de yanımızda düşün. Sancım tutsa birden oğlum korkar diye gıkım çıkmadı :)) oğlumda 100 lere yaklaştığında sesim çıkmıştı bunda ortam kalabalık diye sanırım ıhhhh belim dedim sadece. Koca önemli o an yanında olsun istiyo insan. Güç alıyo. Gerçi aşkım doğurursam gitme diye elini tuyuyorum adam çok açık sözlü diyo ki saçmalama şu an zor duruyorum kusura bakma en fazla 10 dakika daha durabilirim :))) ebeye bana da serum takar mısınız alt karnımda bi sancı var diyo) kadın yat takayım seni de doğurturum ben dedi. Niye gülüyorsunuz anne bir baba dokuz doğurur gerçekten sancım var diyo :)))) şapşik :) ortamı çok yumuşattı keşke hep yanımda kalıcak gücü olsa
dediğin gibi ne olacağı belli olmuyo yani. Ben bi benim başıma geldi sandım dünden beri arayan bir sürü arkadaşım ya örnek veriyo ya kendi erken doğurmuş Ya da sancısı tutmuş sonra serumla ertelenmiş. Sık oluyo demek ki.. bana olmaz dememek lazım. Oğlum 40 haftayı doldurup doğduğu için hiç beklemiyodum açıkçası, kızlar aceleci olur 9 ay 10 günü tamamlamaz diyenlere de kulak astım haliyle..
Fitreyi oruç tutsan da tutmasan da vermiyor muyuz zaten? Sorumuz tutamayacağmz oruçlar için verilen para. Onun adı da mı fitre
Yok cnm onu değil de tutmadığımız her gün için veriyoruz ya ayrıca hani, ondan bahsediyorduk. Yoksa dediğin gibi kişi sayısı kadar bir kereliğine verileni zaten herkesin vermesi gerekiyor :)
Banlanmayayım diye ben demedim onu :))))Aslinda watsapp qrubu acabilirz diye dusundum
Kesinlikle pembeli gider bunlara. Çok güzeller yaaa ben de istiyorum nerden sipariş vereceksin canım netten mi. Öyleyse adres var mı?MAVI_BEYAZ bu da madamecoco'nunki . Kafam karıştı şimdi :)) biri sevimli biri şık,, napcam :))) seçtiğimiz kurabiyeleri de yükleyeyim de fikir verin madem,, yoksa evin yeni gündemi bu olucak kocam da dellenip naparsan yap dicek nihai cümle olarak :)))
Insallah sende zamanında saglıkla bebegini kucagına alırsın cnm... bilegin için de cok gecmis olsun.bileklik kullanıyor musun?Hepinizin gecesi mubarek olsun arkadaşlar. Insallah hepimizin bebisi vaktinde saglıkla gelir doguma giden arkadaşada enfeksiyonu olanada ayrıca dua edicem bu gece. Sizde bana edin benim bebegim tüp bebek safra kesemde taşlar oluştu ki taşlarin oynamasiyla hastanelik oluyorum bebegime birşey olacak diye cok korkuyorum. Şimdide karpal tunel sendomromu başladı gece gundüz agrim var benide dualariniza katın.
Çok saol cnm :) hepsi çok güzel wala,, bilemedim şimdi :))https://www.google.com.tr/search?q=...hUBEVAKHS75DpEQ_AUICigC&biw=360&bih=560&dpr=2
Surda bir sürü sonuç çıkıyor A AysheDuru bi göz atıver istersne
Zorlama canım bence. Travma olmasın onlar biZden daha hassasCanım Ne güzel yazmışsın, yaşadım resmen senin yaşadıklarını :) Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi tabi :) benim eşim giremem ben Doğuma diyor.yapamam diyor. Zorlasam mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?