2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bana yollayabilirsiniz kızlar isim-nick şeklinde belirterek. Ama belki aramaya çekilebilirim o zaman birinize paslarim:)
Aranmak istemeyen numarasını vermez canım neden çekinesin. Sonuçta aylarımızı beraber geçirdik sayılır herkesi tek tek merak ediyorum ben şahsen. Mesaj atarsın gelmeyen haber vermeyen olursa o yani :) ben burda olursam bana paslayabilirsin hepsini ben de yardımcı haberci olurum :)
Ozaman atıyorum sana ilk numarayı

Evde su için filan da mantklı. Yazın limonata vs olablr misafir masasında. Ben de alıcam inş

Tamam canım o zaman isteyenler numaralarını göndersin bana kaydedelim. Çok merakta kalırsak, acil bir şey olursa bu şekilde haberleşiriz. Kaydediyorum senı hadi bismillah.

Lohusa şerbeti pembe zaten :) uyum sağlar her türlü masana. O yüzden ben şıktan yana oyumu kullanıyorum

Lohusa şerbeti pembe zaten :) uyum sağlar her türlü masana. O yüzden ben şıktan yana oyumu kullanıyorum

Evet cnm o da çok mantıklı :) öbürü de çok şeker :)) Sanırım ikisini de alıcam,, biz çok kahvaltı misafiri çağırıyoruz,, birini misafire birini kızlara kullanıcam. Hastanede de iki odaya da birer tane koyarım. Başka çare bulamadım :))) birini kocama birini de kardeşime kitlemeye karar verdim :)))

Hahaha mantklı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…