2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hepimiz icin guzel saglikli bir bayram olsun bebisler göbüşlerde dursun... temmuzun 15 inden sonra pitir pitir dogumlar baslar :) herkesinki sirayla gelsin insallah
Güzel haberlerini okudum çok sevindim canm. Sutunde zamanla bebeğine göre arttar insallah canm. Eve geçtiğinde daha da artar eminim. Banyo yapmadıysan bir banyo sutu epey arttırıyor. Humana çayı sutu ciddi artırıyor. Dut mevsimi canm tam. Dut bolca alsınlar sana. O da etkiliyormus. Bolca su ve yeşillik. En önemlisi dinlenme ve moral tabi. Yatabildifin kadar yat dinlen insallah. Bebisinin cennet kokusunu doya doya içine çek bizim yerimize de canm.

Herkese günaydın kızlar.. kızımın bir türlü uzamayan ve kesintisiz olmayan bir geceden yine yorgun kalkiyorum. Doguma kadar umarım düzelir. İki gündür beni çok yoruyor sağolsun. Sürekli beni isteme ve aglama modunda. Bana aşırı bağlı.Dogum zamanı nasıl olacak diye eşim bile endişelenmeye başladı. Umarım sabah dogumum olur da sonra kizim da yanimizdayken 12 saatimizi bekler evimize geçeriz. Rabbim yardımcımız olsun. Kimsenin kızımla güzel ilgilenebilecegini sanmıyorum.babaannesi olacak ama asla yapamaz ki benim yaptıklarımı. Birde kizim uykusu geldiğini evde hiç belli etmiyor ben gozundeen anlarım ama dışardan biri bilemiyor. Bu kız uyumaz diyor. Uyutup çıkınca sasiriyorlar. Yanına yatıp da uyutuyorum.gülüyor konususyor muhabbet sonra uyuyor. Annesi kesin bunun uykusu yok diye kaldırır. Of endişelerim çok artıyor. Bir günde uyumayiversin ne olck diyor herkes ama benim kizim zaten uykuyu alt sınırda uyuyan bir çocuk. Ne kadar uyusa gelişimi için o kadar iyi diye düşünüyorum. Hiç kimse anne gibi olamıyor istee.

E senin bi sorunun yok ki cnm, sen niye asker arkadaşına çevirdin olayı :)... ona da mı evham yapıosun?
Yok canim cok sasirtici ama bu konuda hic evham yapmadim aksine esim yaklasmiyo korkudan bisey olacak diye :):):) bide bikac kere kanama oldu hamilelikle alakali deqilde baska bisey yuzunden oyuzden suanlik boyle iyiyiz :):)

Bu arada eşim dün çok sinirimi bozdu. Çok kg almama rağmen gobegjm çok çıkti gibi.Bende farkındayım ama ic karnım dar. Yemekten hemen sonra gobegim çıkar normaldede. Esim dün gobegjn sanki çok büyük gibi daha iki ayın var onceki nde de böyle miydin dedi çok sinir oldum. Başka yerinden almadın yüzün falan zayıf ama gobegin epey var dedi cok üzüldüm. Kırgın uyudum.. zaten en baştan beri çok kirilganim. Hiç beni anlamadı hicc

arch2401 nasil bi duyqu annelik canim ? :) Kimbilir ne quzel kokuyodur bebeqin simdi bizim yerimizede doya doya kokla olurmu :) yaaa cok ozendim warya bian once bizde kavusalim bebeklerimize saqlicakla

Rica ederim canım benim de kendimi yormadığım halde fazla kasık ağrısı senin dahada vahimdir ağrılar tabi çok yoruldun bu aralar ama dikkat et canım kendine fazla yorma işleri günlere yay hepsibi agnı güne sığdırma canım

Canim sen hamilesin tabikide qobeqinde cikacak kiloda alacaksin yani bosver sen bunun farkinda olduktan sonra esinin ne dediqi onemli deil eminim oda kotu niyetli solememistir ama iste ahhh bu hormonlarrrr denqemizi bozuyo

ay yok canim benim yanlis anlama sakin biliyorum hastane mevzularini allah korusun erken tutan sancilar falan... ruya tahminleri ve bakalim siradaki kim olacak muhabbetleri uzerine soylemistim onu ben. bence ben diye yorum yapiyorsun ya o yuzden dediydim yani :)) zamaninda saglikla gelsin insallah bebeklerimiz

Isim dusundunmu oqlusuna kiz

drucilla dolabin kokusu gecti mi?
gecti sanirim canim. esimle benim kiyafetlerimizi koymustum en son. kapadim kapaklari da. arada bi 1-2 saat acip havalandirip tekrar kapatiyorum. ilk kapagi acinca icindeki esyalar dolap kokuyor gibi geliyor ama disari cikarip kokladigimda yeni yikanmis esya kokusu duruyo uzerinde tesekkur ederim tavsiye icin
sen nasilsin irem nasil?

O zaman iyiymiş cnm,, çünkü hamileyken tam tersini yaşayanlar acaip fazlaymış. Nasıl başa çıkıyolar öyle bi sorunla bilmiyorum
Evet bende duymuştum hatta ilk aylar kocasından tiksinme yaşayan filan oluyormuş Allah'a şükür olmadı öyle bişey zira benimkisi direk yanlış anlardi hiç öyle hamilelik hormonu filan dinlemez di

Sabah sabah benim qibi temizlik askiyla uyanan varmi acaba sabahin 7sinde silmeye basladim uyuyamiyorum kalkip ewi temizleyim dedim yaz qeldikce bizim uykular yalan olacak kizlar walla yandik

Günaydın hava artık sabah olmasına rağmen sıcak gece bütün heryeri kapatıp yatmistim eşim sabah geldi ev çok sıcak diyip bütün camları açtı ben ter içinde kalmışım sanırım artık yaz geldi ben artık hamile pantolonu filan giyemiyorum iki tane tayt aldım üzerine uzun tişört onları giyiyorum kiloluyum zayiflardaki gibi şık durmuyor ama napiyim dayanamıyorum 78 le hamile kaldım bu arada 9 kilo aldim 90 ni görmesem bari

Sabah sabah benim qibi temizlik askiyla uyanan varmi acaba sabahin 7sinde silmeye basladim uyuyamiyorum kalkip ewi temizleyim dedim yaz qeldikce bizim uykular yalan olacak kizlar walla yandik
Dün dinlene dinlene ev süpürdüm sildim banyo temizledim bugün balkon beni bekliyor esimede satamadim adam sabaha kadar çalıştı uyucak yavaş yavaş yapicam artik

Dün dinlene dinlene ev süpürdüm sildim banyo temizledim bugün balkon beni bekliyor esimede satamadim adam sabaha kadar çalıştı uyucak yavaş yavaş yapicam artik
Insanin icine sinmiyo demi yorulsakta yapiyoruz mecbur ama tabiki kendimizi yormadan :):) aman sende balkona su falan tasiyim derken aqir kaldirma canim dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…