2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
benim de esim hamile kalmadan once girerim diyordu. dun sordum girer misin diye,o da bana sordu gireyim mi diye:)
sen bilirsin dedim,bakalim ne karar verecek:)
Bence giricek :) ilkinde hiçbişey bilmedikleri için gireyim mi demesi bile yeterli; kesin girer :)) senin kocana da seslenelim buradan olmazsa :)

Hahahaah alemsin yaaa:)))
Olur cnm arada o kadarcık asabiyet,arada da biz idare edecez artık...

Hahahaah alemsin yaaa:)))
Olur cnm arada o kadarcık asabiyet,arada da biz idare edecez artık...

:))) evet ,, etmek lazım tabi :)) ediyorum da aslında... yoksa bi iki laf etsem kavgaya dönüşücekti... arkadaşı iftara çağırmış, söylemişti de üstünde durmamıştım zaten gitmezdi diye düşünüp... ama abisi de gitmiş resim falan paylaşmış.. demek ki gerçekten niyetliydi, ona canı sıkıldı havaalanı işi çıkınca :)

Çok fena öyle de ya.. seviyorum ben ileri teknolojiyi :) aşmış bi paranoya olurdu bende öyle bi belirsizlik halinde heralde...
Teknoloji kesinlikle cok iyi ama bazen de cok büyük bir girdap...mesela hamilelikle ilgili kısımları örnek verirsem,en ufak aklıma takılan bisey oldugunda bakıyordum mesela amaaann hrsey negatif negatif cok moralim bozuluyordu,doktorda yasakladı zAten:) he dinliyor muyum hayır gerci cook uzun zamandır sizin yorumlarınıZa bakıyorum,sonucta aynı yollardan geciyoruz.burası cok iyi geldi bana :)

Yaaa ben aylardır olmaz böyle klima alalım diyorum adam beni duymuyor Bile :))) bırak ne istiyosa yapsın eniştemiz az nazını çek hakediyo o :)))

E demek ki adamın planı bozulmus,gidip iki lafın belini kıracaklardı belki
Zavallımlarım bizim gibi bir erkekler kulubu yok ki ,kafa dağıtsınlar:)

Yaaa ben aylardır olmaz böyle klima alalım diyorum adam beni duymuyor Bile :))) bırak ne istiyosa yapsın eniştemiz az nazını çek hakediyo o :)))
Evet cnm, saolsun böyle konularda iyidir, hakkını yemeyeyim :))) ama dediğin gibi herşey karşılıklı tabi, ben de nazını çekiyorum işte böyle asabiyet zamanları olunca :))) şaka bi yana bu yaz klima şart. Ben hiç ama hiç sevmem, uzun süre maruz kalınca da nefesim sıkışıyor gibi hissediyorum. Ama aksi takdirde gerçekten nefes darlığından gidebilirim çünkü güneş bütün gün evin tüm odalarını dolaşıyor

Sen de pek heveslisin bacim bi an once dogurmaya, 41e uzamasin bide :)) birak zamaninda gelsin bebis soyleye soyleye olduracaksin :))

Aaaah ah ne hevesi haftabaşından beri neler çektiğimi bi görsen.. zaten kasılmam çoktu şu an Hat safhada.. Tek duam 37 yi görmek o kadar diyim ben sana. doktorum her gittiğimde Yeni bir sorunla erken doğuracaksın diyor. koşullandırdı beni diye diye. 41 e uzasın Canıma minnet de bu sefer de iri bebek diye sezaryene alınmak var. İki ucu ... değnek anlayacağın. :))) o yüzden 37 iyidir..

İyi yapmış doktor cnm :)) ben onu neredeyse hiç yapmadım iki hamileliğimde de... burası gerçekten yeterli, dediğin gibi eşzamanlı yaşanıyor herşey, bilgiler güncel ve tecrübeler gerçeğe dayalı... sonuçta olumsuz birşey duysak bile gidip doktora soruyoruz bi arkadaşımda şöyle oldu vs diye.. tedbir anlamında da yeterli yani...

Yok cnm öyle deme,, ben ilkinde 41'i gördüm de o da çok çok fena... yatağı wc ye çekicektim sığsa.. oyyy...

Kızlar bu arada yatak resmen batıyo vücuduma.. hiç ama hiç rahat değilim. Yorgunluktan uyuyamıyorum resmen ya... ve kızım aşırı sıkıldı bugün,, o yüzden söz verdim yarın gezmeye götürücem onu oyun ablasıyla beraber... mağazaya da uğramam lazım çalışanların bayram ikramiyesi vs bişeyler var kardeşimin istediği... bir iki parça da eksiğimiz var alayım da bitsin diyorum... ertesi gün de bayram... salı günü de bayram bayram tekrar temizlik... dolap içleri vs yapılıcak... hortum tutup bütün evi yıkayası var annemin :))) bu ay biter mi?

Maşallah cnm :) harika bi haber,,, çok şükür.. sütün de artar birkaç güne... bizim için de kokla güzel kızını
Darısı hepinizin basina tabiki miyadında :) kız anaları daha sanslı bizimki icin hemsireler eger erkek olsaydi enaz 15 gun kuvöze girerdi diyorlar bu sebeple oglan anaları aman göbüşlere dikkat :)

Süpersiniz,iyi haberlerinizi aldıkca inan cok seviniyorum,topigimizin ilk bebegi erken olmasına ragmen sağlıklı bir sekilde dünyaya geldii Çok şüküür.
Simdiden iyi bayramlar size:)
Hepimiz icin guzel saglikli bir bayram olsun bebisler göbüşlerde dursun... temmuzun 15 inden sonra pitir pitir dogumlar baslar :) herkesinki sirayla gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…