- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Tayt kadar rahat bisey yok ama iste ben tesetturlu olduqum icin qiyemiyorum :):) anca evin icinde qiyip hevesimi aliyorumGünaydın hava artık sabah olmasına rağmen sıcak gece bütün heryeri kapatıp yatmistim eşim sabah geldi ev çok sıcak diyip bütün camları açtı ben ter içinde kalmışım sanırım artık yaz geldiben artık hamile pantolonu filan giyemiyorum iki tane tayt aldım üzerine uzun tişört onları giyiyorum kiloluyum zayiflardaki gibi şık durmuyor ama napiyim dayanamıyorum 78 le hamile kaldım bu arada 9 kilo aldim 90 ni görmesem bari
amin canim insallah dunyanin buna ihtiyaci var :))))Ayyy yazdinda ben mi kacirdimki acaba yeni duyuyorum hadi bakalim insaAllah ismiyle yasasin dunyaya baris qetirir qibi qelsin
Allah'tan balkonda çeşme var su porblem değil ama ıvır zıvır elime ne geçtiyse atmışım toparlamam lazimInsanin icine sinmiyo demi yorulsakta yapiyoruz mecbur ama tabiki kendimizi yormadan :):) aman sende balkona su falan tasiyim derken aqir kaldirma canim dikkat et
sorma aslında şu anda okadar istahim yok ama ilk aylar canım hep ekmek arası şeyler istedi kış sebzelerinden miydem bulaniyordu inşallah daha fazla almamTayt kadar rahat bisey yok ama iste ben tesetturlu olduqum icin qiyemiyorum :):) anca evin icinde qiyip hevesimi aliyorumaman aman dikkat et vucuduna zarar okadar kilo aslinda daha bunun 2 ayi var emzirmesi var
Walla doqru soyluyosun yap yap ayni hic deqisen bisey yok 2 ksiiyle ewi nasil bukadar batiriyoruz anlamiyorum bazenamin canim insallah dunyanin buna ihtiyaci var :))))
BeyazBulut kizlar cok yormayin kendinizi. en nankor sey temizlik. yaparsin ertesi gun ayni toz ayni kir. sinir oluyorum yeminle ertesi gune bile kalmiyor bazen :) o yuzden napiyoruz kendimizi yormuyoruz :))
bi kac gun once balkon camlarini silip balkon yikadim. ertesi gun de diger balkonu silip yikadim. pertim cikti caktirmayin
ay of benim de en nefret ettigim ev isleri utu, tuvalet ve mutfak dolaplarini temizlemek. allahtan hali yikamacilar falan var da listeye bide onlar eklenmiyo hahaWalla doqru soyluyosun yap yap ayni hic deqisen bisey yok 2 ksiiyle ewi nasil bukadar batiriyoruz anlamiyorum bazenbalkon tuvalet banyo bunlardan yirttim 9 ay esim izin vermiyo kendi temizliyo saqolsun
Ya Allah askina bu kahvaltida ne yiyosunuz :):) ben biktim yumurta yemekten ne yaparsam yanina birde ek yumurta illaki yapiyorum ama kalmadi yapacak bisye aklima bisey qelmiyoBenim bebiş uyandı kıpır kıpır sanırım kahvaltı istiyor
Walla bir derdim var konularina bakiyorumda oyle esler oyle huzursuz aileler varki Allah yardimcilari olsunay of benim de en nefret ettigim ev isleri utu, tuvalet ve mutfak dolaplarini temizlemek. allahtan hali yikamacilar falan var da listeye bide onlar eklenmiyo haha
esin de iyimis yalniz bravo kendisine :)) benimki de supurup siler mutfak toplar bana elletmez ama ben kendimi yormadan hareket olsun diye yapiyorum. gecenlerde hastalandigimda ocak temizledi adam ya kalkip ben yapmayayim diye :)))
ben de hemen hemen hergun hasliyorum 1 yumurta. haslanmistan sikilirsam omlet yapiyorum. domates salatalik ve ozellikle biber yemeye dikkat ediyorum ki demirim dusmesin. yaninda da peynir. benim klasik kahvaltim bu. ama son 1 haftadir bildigin tostla gecistiriryorum kahvaltiyi. dun toparladim neyse ki :) yarin da annemle ablam gelicek zaten kahvalti yapmama gibi bi sansim olmaz bundan sonra doguma kadar burdalar :))Ya Allah askina bu kahvaltida ne yiyosunuz :):) ben biktim yumurta yemekten ne yaparsam yanina birde ek yumurta illaki yapiyorum ama kalmadi yapacak bisye aklima bisey qelmiyo
Ben hergun yumurta yemiyorum gün aşırı yiyorum tiksinmek istemiyorum çünkü yani aslında yaz kahvaltısı daha çeşitli kışın bende yiyecek şey bulamıyordum yazın domates biber salatalık bol sadece domates biber olsa bile yetiyor bana :) peynir bal bu tarz ama istahsizlik varsa sende hiçbiri cazip gelmez arkadaşımdan biliyorum saatlerce beklerdi ne yesem.diye :))Ya Allah askina bu kahvaltida ne yiyosunuz :):) ben biktim yumurta yemekten ne yaparsam yanina birde ek yumurta illaki yapiyorum ama kalmadi yapacak bisye aklima bisey qelmiyo
Demekki hepimiz az cok ayni syleri yiyoruz zaten kahvaltida baska ne olurki demi :):) ayyy ne quzel cok sevindim senin adina bundan sonraki qunlerin daha dolu dolu qecer onlar varken yorulmazsinda iyice tadini cikar bariben de hemen hemen hergun hasliyorum 1 yumurta. haslanmistan sikilirsam omlet yapiyorum. domates salatalik ve ozellikle biber yemeye dikkat ediyorum ki demirim dusmesin. yaninda da peynir. benim klasik kahvaltim bu. ama son 1 haftadir bildigin tostla gecistiriryorum kahvaltiyi. dun toparladim neyse ki :) yarin da annemle ablam gelicek zaten kahvalti yapmama gibi bi sansim olmaz bundan sonra doguma kadar burdalar :))
aynen dedigin gibi. ben de bazen okuyorum da. esim daha isten gelirken atliyorum boynuna bitanecik kocam diyeWalla bir derdim var konularina bakiyorumda oyle esler oyle huzursuz aileler varki Allah yardimcilari olsunoturup kalkip sukredelim aslinda qercekten bazen odun oluyolar tamam cok kiziyorum ama olsun yinede Allah basimizdan eksik etmesin her turlu tavrimizi tribimizi cekiyolar hamileyiz diye
Kaynanam koy yumurtasi qonderiyo koyden bende onlar bozulacak diye herqun 1 yada 2 mutlaka yiyorumda hep o olmuyo yanina ek bisey lazim :):) kahvaltilarda acayip istahim acik canim sormaBen hergun yumurta yemiyorum gün aşırı yiyorum tiksinmek istemiyorum çünkü yani aslında yaz kahvaltısı daha çeşitli kışın bende yiyecek şey bulamıyordum yazın domates biber salatalık bol sadece domates biber olsa bile yetiyor bana :) peynir bal bu tarz ama istahsizlik varsa sende hiçbiri cazip gelmez arkadaşımdan biliyorum saatlerce beklerdi ne yesem.diye :))
yani evet kahvaltida baska ne olurDemekki hepimiz az cok ayni syleri yiyoruz zaten kahvaltida baska ne olurki demi :):) ayyy ne quzel cok sevindim senin adina bundan sonraki qunlerin daha dolu dolu qecer onlar varken yorulmazsinda iyice tadini cikar bari
Benimde en sevdiğim öğün kahvaltidir kahvaltı yapmayınca sanki ogun eksik geçiyor sabah erken kalkıp kahvaltı etmeyi seviyorum ama ben :))) açık havada kuş sesleriyle olursa daha bı güzel oluyor :))Kaynanam koy yumurtasi qonderiyo koyden bende onlar bozulacak diye herqun 1 yada 2 mutlaka yiyorumda hep o olmuyo yanina ek bisey lazim :):) kahvaltilarda acayip istahim acik canim sormaoyuzden sasiriyorum ne yaparsam doyarim diye yazin en quzeli bol bol yesillik yemek yanina ne olursa qidiyo zaten bak canim cekti ama yok ewde malesef
Walla yemek diye diye aciktik kalkip patates kizartiyim iyi aklima qetirdin deqisiklik oluryani evet kahvaltida baska ne olurhaftasonu kahvaltilari daha guzel oluyo ama esimle. patates kizartmalari, pisiler, keci bacaklari, krepler, pancakeler falan ekleniyor menuye bazen
Heh işte boyle kahvaltilarin müsebbibi bu kilolaryani evet kahvaltida baska ne olurhaftasonu kahvaltilari daha guzel oluyo ama esimle. patates kizartmalari, pisiler, keci bacaklari, krepler, pancakeler falan ekleniyor menuye bazen
sagolsunlar gelecekler temizlik falan yapicaz birlikte. bebisin odasi yerlesecek. sonra dogumu beklicez hep birlikte :)) acil bisey olursa diye dogumdan once gelir kalirim dedi anam. yoksa akli kalir bursadayken :)
aman nazar degmesin dilini isir :) benim 29. haftada falan basladi sanirim. ama hergun olmuyor ara sira. normalde benim midem de cabuk rahatsiz olur ama cok sukur iyi gidiyoruzKizlar bu mide yanmalari kacinci haftada basladi sizde ya kendime cok sasiriyorum yillardir mide problemim var okadar endeskopi falan oldum ama hala midemle ilqili hic problem yasamadim hamilelikte
Benimde en sevdiğim öğün kahvaltidir kahvaltı yapmayınca sanki ogun eksik geçiyor sabah erken kalkıp kahvaltı etmeyi seviyorum ama ben :))) açık havada kuş sesleriyle olursa daha bı güzel oluyor :))
Aynen öyle yapmak lazım her sıkıntının başı stres biraz rahat olunca işler daha kolay ilerliyorWalla yemek diye diye aciktik kalkip patates kizartiyim iyi aklima qetirdin deqisiklik olurbi arkadasim 32 haftalik oruc tutuyo demistimya qecen qun doktora qitti cocuk haftasindan onde kilo almis arkadas biz tutsak qeriler ben anlamiyorum nasil oluyo bu iş kafayami takmamak lazim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?