Kaynanam koy yumurtasi qonderiyo koyden bende onlar bozulacak diye herqun 1 yada 2 mutlaka yiyorumda hep o olmuyo yanina ek bisey lazim :):) kahvaltilarda acayip istahim acik canim sorma oyuzden sasiriyorum ne yaparsam doyarim diye yazin en quzeli bol bol yesillik yemek yanina ne olursa qidiyo zaten bak canim cekti ama yok ewde malesef
Canm ben her gün yumurta yemiyorum açıkçası.omlet krep olarak da tükettiğimiz oluyor. Biber kozleriz biz, bazen patates kızartma, salata yaparım en basitinden. Her gün insan bunaliyo
aman nazar degmesin dilini isir :) benim 29. haftada falan basladi sanirim. ama hergun olmuyor ara sira. normalde benim midem de cabuk rahatsiz olur ama cok sukur iyi gidiyoruz
oo keyfimize duskunuz :))) kocama soyliim de bugun balkonda yapalim kahvaltiyi
Walla yemek diye diye aciktik kalkip patates kizartiyim iyi aklima qetirdin deqisiklik olur bi arkadasim 32 haftalik oruc tutuyo demistimya qecen qun doktora qitti cocuk haftasindan onde kilo almis arkadas biz tutsak qeriler ben anlamiyorum nasil oluyo bu iş kafayami takmamak lazim acaba
Heh işte boyle kahvaltilarin müsebbibi bu kilolar bu sene sinifca bir yere gittik kahvaltıya aman Allahım doğa içinde kocaman bir masa hazırlamışlar gelde yeme işte bende istahsiz olmak istiyorum yada en güzeli yiyip yiyip kilo almamak hayaller fit mom gerçekler koca döt
haziran annelerini okuyorum ara sıra kızı olacaklar için ön bilgilendirme yapayım. annenin hormonları yüzünden bazı kız bebeklerinde vajinadan kan gibi, kırmızı renkli akıntı gelebiliyormuş, normalmiş aklınızda olsun :) özellikle senin Evininhatunu
:))
evet koz anneleri ben 3 kız annesi olarak aynisini yasadim. yeni dogan kizlarda vajinadan akintiyla beraber azcik kan gelebiliyor sakin korkmayin çok normalmis. ben ilk yasadigimda şok olmustum &acaba oglanlarda farkli bir durum varmi ben ilk defa büyutecegim için hiç bilgim yok. anneme güveniyorum bu konuda o 3 tane büyutmus
Günaydın kızlar dün kaynanamlara geldik bir hafta buradayım dua edin de doğurmayayım bu ara :)
Dün kaynanamla ne zaman gelirsin muhabbeti oldu Sivas üzeri biyere gidecekmiş dönüşte oradan annemle gelin dedim Yok önce o gelsin zaten kardeşlerin var çok durmaz sonra Ben gelirim dddi neyse belirsizlik kafamı yoruyordu iyi oldu konuşmak rahatladım :)
gecti sanirim canim. esimle benim kiyafetlerimizi koymustum en son. kapadim kapaklari da. arada bi 1-2 saat acip havalandirip tekrar kapatiyorum. ilk kapagi acinca icindeki esyalar dolap kokuyor gibi geliyor ama disari cikarip kokladigimda yeni yikanmis esya kokusu duruyo uzerinde tesekkur ederim tavsiye icin
sen nasilsin irem nasil?
günaydın arifemiz mübarek olsun bacılar çok uzunn zamandır giremiyorum yoğunluktan bugün itibari ile doğum iznime ayrıldımm.. hamdolsun arch2401
doğum yaptın prenses geldi sanırım son msjları okuduğuma göre göznüzü aydın iyisinz inşallah
günaydın arifemiz mübarek olsun bacılar çok uzunn zamandır giremiyorum yoğunluktan bugün itibari ile doğum iznime ayrıldımm.. hamdolsun arch2401
doğum yaptın prenses geldi sanırım son msjları okuduğuma göre göznüzü aydın iyisinz inşallah
Evet bende duymuştum hatta ilk aylar kocasından tiksinme yaşayan filan oluyormuş Allah'a şükür olmadı öyle bişey zira benimkisi direk yanlış anlardi hiç öyle hamilelik hormonu filan dinlemez di
Yaaa evet bi de bebeğin strese girmesi vs olayları var o da çok büyük gerginlik. Dün okudum biri 40+5 de bebeğini kaybetmiş (( iyiki beklememişsiniz daha fazla. Ben şu an zaten du içmeye korkuyorum sürekli ama sürekli wc deyim. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin doğmalarını o zaman:) öyle diyelim işine karışmayalım :))
Kızlar bu arada yatak resmen batıyo vücuduma.. hiç ama hiç rahat değilim. Yorgunluktan uyuyamıyorum resmen ya... ve kızım aşırı sıkıldı bugün,, o yüzden söz verdim yarın gezmeye götürücem onu oyun ablasıyla beraber... mağazaya da uğramam lazım çalışanların bayram ikramiyesi vs bişeyler var kardeşimin istediği... bir iki parça da eksiğimiz var alayım da bitsin diyorum... ertesi gün de bayram... salı günü de bayram bayram tekrar temizlik... dolap içleri vs yapılıcak... hortum tutup bütün evi yıkayası var annemin :))) bu ay biter mi?
Ya Allah askina bu kahvaltida ne yiyosunuz :):) ben biktim yumurta yemekten ne yaparsam yanina birde ek yumurta illaki yapiyorum ama kalmadi yapacak bisye aklima bisey qelmiyo
Ne kayinpederler var alt katimdaki kadın çalışıyor bir kızı var ana sınıfına giden kayınpederi bakıyor kayinvalidede çalışıyor cunki adam önce karısına kahvaltı hazırlıyor ise yolluyor sonra torununu gelip alıyor gelinin yemeğini yapıyor şimdi su sesi duyunca camdan baktım gelmiş caminin önünü yıkıyor maşallah yani böyle çalışmaya can kurban :)
Ya Allah askina bu kahvaltida ne yiyosunuz :):) ben biktim yumurta yemekten ne yaparsam yanina birde ek yumurta illaki yapiyorum ama kalmadi yapacak bisye aklima bisey qelmiyo
Yumurtayı haşlanmış yemek zorunda değilsin iyi pişirirsen çeşit çeşit omlet yaparsın. Ben geçen hafta 2 kez patatesli yaptım, şeker sorunun yoksa yapabilirsin sen de. Menemen gibi yapıyorum arada ya da arasına kaşar peynir koyup eritiyorum, yumurta olduğu anlaşılmıyor. Bir de youtube'da yemek yapma videolarında yumurtalı tariflere bak çeşit çeşit şey çıkıyor. Ben işim gücüm yokmuş gibi kahvaltıda ne yapsam diye onları izliyorum :)
Peynir ve kaşar peynir vazgeçilmez benim için. Balın içine tereyağı ve ceviz atıyorum hem sofrayı tatlandırıyor hem de fazladan ceviz yemiş oluyorum. Zeytin çok yiyordum ama doktor şişlikler başladığı için tuzlu diye azalttırdı. Fıstık ezmesi güzel protein diye birkaç kaşık ondan yiyorum bazen. Domates oluyor genelde. Bazen de üşenip tost yapıyorum sadece. Ama o günler gün içinde daha çok faydalı şey yemeye çalışıyorum.