2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canm ben her gün yumurta yemiyorum açıkçası.omlet krep olarak da tükettiğimiz oluyor. Biber kozleriz biz, bazen patates kızartma, salata yaparım en basitinden. Her gün insan bunaliyo

Öyle bir şansınız varsa yapın tabi bizim balkon ufak ramazan bitsin doğru pikniğe :)

he sunu bileydin :)))

ahaha ben de istiyorum o dediginden ama olmuyor.

evet koz anneleri ben 3 kız annesi olarak aynisini yasadim. yeni dogan kizlarda vajinadan akintiyla beraber azcik kan gelebiliyor sakin korkmayin çok normalmis. ben ilk yasadigimda şok olmustum &acaba oglanlarda farkli bir durum varmi ben ilk defa büyutecegim için hiç bilgim yok. anneme güveniyorum bu konuda o 3 tane büyutmus

Günaydın kızlar dün kaynanamlara geldik bir hafta buradayım dua edin de doğurmayayım bu ara :)
Dün kaynanamla ne zaman gelirsin muhabbeti oldu Sivas üzeri biyere gidecekmiş dönüşte oradan annemle gelin dedim Yok önce o gelsin zaten kardeşlerin var çok durmaz sonra Ben gelirim dddi neyse belirsizlik kafamı yoruyordu iyi oldu konuşmak rahatladım :)

İyiyiz cnm solunumumuzun duzene girmesini bekliyoruz. Beslenirken soluk alip verebileceginin farkinda degil panik yapiyor panik yapmamayi ogrenmesini bekliyoruz.

günaydın arifemiz mübarek olsun bacılar çok uzunn zamandır giremiyorum yoğunluktan bugün itibari ile doğum iznime ayrıldımm.. hamdolsun arch2401 doğum yaptın prenses geldi sanırım son msjları okuduğuma göre göznüzü aydın iyisinz inşallah

günaydın arifemiz mübarek olsun bacılar çok uzunn zamandır giremiyorum yoğunluktan bugün itibari ile doğum iznime ayrıldımm.. hamdolsun arch2401 doğum yaptın prenses geldi sanırım son msjları okuduğuma göre göznüzü aydın iyisinz inşallah

Evet bende duymuştum hatta ilk aylar kocasından tiksinme yaşayan filan oluyormuş Allah'a şükür olmadı öyle bişey zira benimkisi direk yanlış anlardi hiç öyle hamilelik hormonu filan dinlemez di

Günaydııın :))) aynen cnm,,, benimki de inanmazdı kesin,,, inansa bile neden oldu diye sorun ederdi her türlü :))))

İyiyiz cnm solunumumuzun duzene girmesini bekliyoruz. Beslenirken soluk alip verebileceginin farkinda degil panik yapiyor panik yapmamayi ogrenmesini bekliyoruz.
oyy kiyamam ona yaa minnak cok sukur kuveze girmedi onu da ogrenir hemencecik. saglikli olun da...

Yok cnm öyle deme,, ben ilkinde 41'i gördüm de o da çok çok fena... yatağı wc ye çekicektim sığsa.. oyyy...
Yaaa evet bi de bebeğin strese girmesi vs olayları var o da çok büyük gerginlik. Dün okudum biri 40+5 de bebeğini kaybetmiş (( iyiki beklememişsiniz daha fazla. Ben şu an zaten du içmeye korkuyorum sürekli ama sürekli wc deyim. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin doğmalarını o zaman:) öyle diyelim işine karışmayalım :))

Sen Gezerken yolda doğuracaksın o çocuğu demedi deme :))) bir an önce bitsin İnşaAllah da sen de dinlen bari çok az kaldı

Ya Allah askina bu kahvaltida ne yiyosunuz :):) ben biktim yumurta yemekten ne yaparsam yanina birde ek yumurta illaki yapiyorum ama kalmadi yapacak bisye aklima bisey qelmiyo
Krep, kuymak, omlet, patates, yalancı pizza... oğlumun favorileri. Sonra başa dönüyorum:) ama %70 krep istiyo. Biz Bıktık sma o bıkmıyo malesef

Ne kayinpederler var alt katimdaki kadın çalışıyor bir kızı var ana sınıfına giden kayınpederi bakıyor kayinvalidede çalışıyor cunki adam önce karısına kahvaltı hazırlıyor ise yolluyor sonra torununu gelip alıyor gelinin yemeğini yapıyor şimdi su sesi duyunca camdan baktım gelmiş caminin önünü yıkıyor maşallah yani böyle çalışmaya can kurban :)

Ya Allah askina bu kahvaltida ne yiyosunuz :):) ben biktim yumurta yemekten ne yaparsam yanina birde ek yumurta illaki yapiyorum ama kalmadi yapacak bisye aklima bisey qelmiyo

Yumurtayı haşlanmış yemek zorunda değilsin iyi pişirirsen çeşit çeşit omlet yaparsın. Ben geçen hafta 2 kez patatesli yaptım, şeker sorunun yoksa yapabilirsin sen de. Menemen gibi yapıyorum arada ya da arasına kaşar peynir koyup eritiyorum, yumurta olduğu anlaşılmıyor. Bir de youtube'da yemek yapma videolarında yumurtalı tariflere bak çeşit çeşit şey çıkıyor. Ben işim gücüm yokmuş gibi kahvaltıda ne yapsam diye onları izliyorum :)

Peynir ve kaşar peynir vazgeçilmez benim için. Balın içine tereyağı ve ceviz atıyorum hem sofrayı tatlandırıyor hem de fazladan ceviz yemiş oluyorum. Zeytin çok yiyordum ama doktor şişlikler başladığı için tuzlu diye azalttırdı. Fıstık ezmesi güzel protein diye birkaç kaşık ondan yiyorum bazen. Domates oluyor genelde. Bazen de üşenip tost yapıyorum sadece. Ama o günler gün içinde daha çok faydalı şey yemeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…