2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

O zaman iyiymiş cnm,, çünkü hamileyken tam tersini yaşayanlar acaip fazlaymış. Nasıl başa çıkıyolar öyle bi sorunla bilmiyorum

Normal olsa ben de kesinlikle istemem girmesini aşırı etkilenir, kısa vadede sıkıntı yaşar diye düşünüyorum..

Tahmin ediyorum cnm,, annem de yazın giriyor o işlere bolca; bir de asma topluyor bahçesinden onlarla uğraşıyor falan... hem kıskanıyorum hem de dediğin gibi bana göre değil bu iş deyip geçiyorum :))

merhaba. evet dorukta yaptirdim.
Memnun kaldınız mı peki doktorunuz kimdi:)bir de hep 4 boyutlu mu incelediler yoksa sadece fotograf için kısa bir sure mi dort boyutlu gorebildiniz verdikleri cd de goruntuler nasıl 4 boyutlu mu normal mi cok sordum kusura bakmayın :)

Süper,, maşallah bebişe :) bilgilendirdiğin için de saol cnm. Kasık ağrısı bende de çok arttı.. bir ay diye avutuyorum kendimi... her akşam yarın inzivaya çekilicem kılımı kıpırdatmam artık diyorum ama sabah uyanınca başlıyorum daha kendime iş çıkarmaya :))) gün içinde iyi ama yorulunca gece tekrar başlıyo haliyle :))

sen kutuyu ac,oylelikle kaynaşirsınız:)

Yanına gittim kendi de hadi açalım dedi saolsun :))) demonteymiş yalnız,, Allahtan kolay yapması. Bu arada sohbetin içine sokuşturdum, doğuma gircen mi cnm, kendimi ona göre telkin edeyim dedim; girerim ben, bırakamam dedi :) şekeri düşmüştü herhal adamın, akşam yemeği iyi geldi sanırım :) (ya daaa kesin okuyo burayı,, canım kocam ,, cicim kocam :)))

rica ederim,onemli degil:)
doktorum gizem yildirim ama ayrintiliyi radyolog yapti. adina sonuc kagidindan baktim simdi. emine yetgin yaziyor.
verdikleri cd de inceleme de 4 boyutluydu. yarim saati gecti incelemesini. yuzunu de hep gosterdi. gozlerini acip kapamasini ve esnemesini cok net gorduk:)
hatta elini hep yuzune goturuyordu. doktor da eli olmadigi bi anda yuzunun fotosunu cekmek istedi,defalarca denedi ama olmadi,eli yanaginda poz verdi:)
siz de mi oraya gideceksiniz?

hakkaten okuyor galiba

gule gule kullansin bebisin insallah:)

gönlü razi olmadi seni birakmaya:)

Ben de yıldırım dorukta kemal korogluna gidiyorum cok memnunum:) detaylıya da gıdecegım oraya :)sizin de 22.haftada mi baktılar tam kac haftalıktınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…