Merhaba ayrintili usg dorukta mi yaptirdiniz
Bizde durumlar bı bozuk bı güzel :) hormonların etkisiyle sanırım yanımdan hiç ayrılmasın istiyorum zaten sürekli evde olmadığı için oda sağolsun hep yanımda çalışmadığı zamanlar ama sanki yetmiyor bana :))
bende arada olcturuyorum 11_6 çıkıyor genelde çok şükür yüksek değil
Benim eşim sancilarimn hepsine tanık oldu kaç kez agladida içine akıttı.dün doğum odalarını gezince, insallah bu kez çok zorlanmazsin dedi, umarım öyle olur bu iki sonuçta sancı surem azilir diye dua ediyorum dedim, seninki ölümden beterdi ya ben bile mahvoldum diyor adamcagiz. Doğumhnede çok durmadım ama eşim hop oturup hop kalkmış bir sorun mu oldu diye korkudan. Doğuma almadilar normal diye mi bilmiyorum ama ben girmesini istemezdim ya. Yine istemem gibi normal olursa. Sezeryan olursa gelsin derim ama eşim gelir mi bir sorayım bugün gelir diye düşünüyorum.
Tahmin ediyorum cnm,, annem de yazın giriyor o işlere bolca; bir de asma topluyor bahçesinden onlarla uğraşıyor falan... hem kıskanıyorum hem de dediğin gibi bana göre değil bu iş deyip geçiyorum :))Ay canm kiskanilacak bir durum değil ınan ki. Yardımcı olacak kimse olmadığından ve eşimle iki kişi az yedigimizden hep buzluk yolunu tutuyor. Ama sonrasi müthiş rahatlık oluyor. Yazdan hszirlikda yaparım ben. Annem olmadığı için birde kışın yaz sebze meyvesi almadigimizdan her is eşimle bana düşüyor. O da benimle alıştı. Hatta geçen diyor ki biz ne zaman konserve domates yapiciazçok yardım ettginden değil sadece kapalari sıkar, yarım kg fasulye ayiklasa aman Alla yoruldum der. Ama sonrasında lezzetli lezzetli yendiğini görünce her sene bu kez dhaa fazla yapalım der.benim tarhanami içer başka tarhana icemez mesela. Kizim da çok sevdiğinden tarhanada yaparım.bayram gecsinde başlayacağız kismetse. O çalışmalar sırasında bize gelde gör halimizi canm kim kimi kiskaniyor
Memnun kaldınız mı peki doktorunuz kimdi:)bir de hep 4 boyutlu mu incelediler yoksa sadece fotograf için kısa bir sure mi dort boyutlu gorebildiniz verdikleri cd de goruntuler nasıl 4 boyutlu mu normal mi cok sordum kusura bakmayın :)merhaba. evet dorukta yaptirdim.
E senin bi sorunun yok ki cnm, sen niye asker arkadaşına çevirdin olayı :)... ona da mı evham yapıosun?Walla bizim asker arkadasindan farkimiz yok canimhic bi ozel hayatimiz kalmadi ye ic yat tv izle (aldatilma ruyalarida cabası tabi )
Ben memnunum halimden,, sor sen :)Ayyy sonra dersinizki bu kiz delimi ne ? Bukadar soruyla nasil yasiyo
Neyse simdiden yavas yavas alistiriyimda cunku bebeqim doqunca qorun siz beni eminim daha milyon tane sorum olacak
O onların asli görevi zaten cnm. Bozmasalar olmaz :)))Aramız daha iyi gibi muhabbetimiz arttı bebekten sonra yine de bayağı sinirimi bozuyor sma olsun
. Merhaba canım bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda bebeğin gelişimş haftası ile uyunlu suyum iyi herhangibir sorun yok. Diğer kontrolüm 35. Haftafa olacak 1 ay sonra yani nst yapılacakmış o zaman.
1) göğüs kremini sordum 32. Haftada başlayabilirsin dedi
2) perine masajını sordum 36. Haftadan itibaren olmalı dedi
3) magnorm ı sordum kesinlikle doğumu geciktieici bir özelliği yok dedi krampların yoğunsa veya kalça ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı çoksa kullanmanı öneririm dedi ben yaklaşık 1.5 aydır kullanmıyordum. Kasık ağrım vardı adet sancısı gibi idrar kültür testi istedi eğer temiz çıkarsa magnorm başlamalısın bu ağrılar için dedi.
Bizden haberler böyle canım bilgilendirmek istedim
sen kutuyu ac,oylelikle kaynaşirsınız:)
Maşallah cnm :) harika bi haber,,, çok şükür.. sütün de artar birkaç güne... bizim için de kokla güzel kızınıKizlar biz cok iyiyiz rabbime sukur sutumun artmasini bekliyoruz bayrami hastahanede gecirecegiz sonra da evimize insallah :)
Memnun kaldınız mı peki doktorunuz kimdi:)bir de hep 4 boyutlu mu incelediler yoksa sadece fotograf için kısa bir sure mi dort boyutlu gorebildiniz verdikleri cd de goruntuler nasıl 4 boyutlu mu normal mi cok sordum kusura bakmayın :)
Yanına gittim kendi de hadi açalım dedi saolsun :))) demonteymiş yalnız,, Allahtan kolay yapması. Bu arada sohbetin içine sokuşturdum, doğuma gircen mi cnm, kendimi ona göre telkin edeyim dedim; girerim ben, bırakamam dedi :) şekeri düşmüştü herhal adamın, akşam yemeği iyi geldi sanırım :) (ya daaa kesin okuyo burayı,, canım kocam ,, cicim kocam :)))
Saol cnm :)) içi rahat etmez biliyorum aslında, o yüzden şaşırdım zaten; demek ki epey kötü olmuş diye düşündüm :)hakkaten okuyor galiba
gule gule kullansin bebisin insallah:)
gönlü razi olmadi seni birakmaya:)
Ben de yıldırım dorukta kemal korogluna gidiyorum cok memnunum:) detaylıya da gıdecegım oraya :)sizin de 22.haftada mi baktılar tam kac haftalıktınız :)rica ederim,onemli degil:)
doktorum gizem yildirim ama ayrintiliyi radyolog yapti. adina sonuc kagidindan baktim simdi. emine yetgin yaziyor.
verdikleri cd de inceleme de 4 boyutluydu. yarim saati gecti incelemesini. yuzunu de hep gosterdi. gozlerini acip kapamasini ve esnemesini cok net gorduk:)
hatta elini hep yuzune goturuyordu. doktor da eli olmadigi bi anda yuzunun fotosunu cekmek istedi,defalarca denedi ama olmadi,eli yanaginda poz verdi:)
siz de mi oraya gideceksiniz?
Ben de yıldırım dorukta kemal korogluna gidiyorum cok memnunum:) detaylıya da gıdecegım oraya :)sizin de 22.haftada mi baktılar tam kac haftalıktınız :)
Saol cnm :)) içi rahat etmez biliyorum aslında, o yüzden şaşırdım zaten; demek ki epey kötü olmuş diye düşündüm :)
Valla onu bende arada düsünüyorum ama cözemedim, Allah a emanet gidiyordu herhalde bir sekilde :):)) acaba eskiden böyle problemler teşhis edilemiyomuş falan ya hani,, nasıl içleri rahat ediyodu?
Kac gun önce almistınız randevu hatırlıyormusunuz sabah aramam gerekıyormus gece alamadım randevu :/hemen karsi odada kemal bey:) iyi bi doktor oldugunu duymustum.
21+5te randevu vermislerdi bana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?