2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Zaten daha faZla yapamıcam cnm. Bundan sonrasını tek başına yapıcak kadın. Vallahi hala her yerim ağrıyo. Çamaşır görmekten bile tiksinti geldi. Annem de aşırı titiz,,, radyatörlerin içine varana kadar yıkadı. Duvarları köpük köpük sildirdi falan. Kendi de mahvoldu oruçlu oruçlu

Demek zorundayım :))))

Canim walla omlet konusunda kendimi master yaomis qibi hissediyorum nelerle yaptim bi duysan ama bu balla ceviz fikrini cok sevdim hemmmen deniyorum eminim.harika oluyodur findik ezmeside hic aklima qelmemisti dur ondanda aliyim istahim okadar acildiki napacaksak boyle

Sen Gezerken yolda doğuracaksın o çocuğu demedi deme :))) bir an önce bitsin İnşaAllah da sen de dinlen bari çok az kaldı
Ben de ondan korkuyorum. Çıkıcaz bi saat sonra dışarı, akşamdan önce dönebilirsem hiçbişey bilmiyorum :) bi de dönüşte arabada uyuyo çocuk, garajdan eve kucağımda taşıyorum mecbur. Başkası alırsa uyanıyo annem de senin gibi düşünüyo,, fır döndün ortalıkta otur biraz da sokaklarda doğurma diyo :)))

Hepimiz icin guzel saglikli bir bayram olsun bebisler göbüşlerde dursun... temmuzun 15 inden sonra pitir pitir dogumlar baslar :) herkesinki sirayla gelsin insallah
Aminn cnm...
Sonrasında da senin gibi böyle mutlu olalımm
İyi bayramlar olsun simdiden...

Amin cnm,,, bana kalsa beklerdim ama doktor olabilecekleri anlatınca hiç uzatmadım zaten. Hem de çok zorlaşıyor hareket etmek falan. Bakalım bu napıcak?

Sen anlatırken ben yoruldum valla ,anlaşıldı sakin,dinlenebilecegin bir günün olmayacak senin....

Heralde ondan... oy doğursak mı artık ne yapsak :))))))
Bende coooook istiyorum ama bu seferde korkuyorum Allah'im en hayirli zamanda kucaqima almayi naisp et diyorum qec olsun quc olmasin bana daha erken senin az kaldi canim ha qayret ben en cok aysenin ilk gordugunde tepkisi ne olacak onu merak ediyorum

Oyyy cnm üzülme hemen,maalesef eşler ne kadar hassas olabilecegimizi anlamıyorlar..takma o kadar... hem bak baska yerinden almadın bi tek göbegin var demiş :))) o da bişey.. ne güzel tek göbekse hemencikte gider o göbek

Kızlar bu arada arabamızı da kurduk. Ayşe çok sevdi,, üstüne oğlu sandığı bi bebek var onu koyuyor, sepete de barbieler falan; kardeşi gelene kadar onları gezdiricekmiş. Evin için dönüp duruyor. Ben oturmak ister diye düşündüm ama talep etmedi :)))) şu anki olayımız bu :))

Eklentiler

• image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 82
Ayak sismeleriniz başladimi çok hafif var bende sanki çok korkuyorum çok siserse diye
Bende başladı çok hafif. Tansiyon normal olduğu için tuzu azaltıp suyu arttır dedi. 3 litreden fazla içiyorum daha ne kadar arttırayım dedim. Yok sen arttırma ama hiç bozma dedi :)

Fındık değil fıstık ezmesi tavsiye ederim. O daha proteinli hem daha az şekerli tadı da.

Dönüş yolunda çocuğu lafa tut belki uyumaz da evde uyutursun

Heralde ondan... oy doğursak mı artık ne yapsak :))))))
Şşşt daha erken, deme onu deme onu :)

Ya Allah askina bu kahvaltida ne yiyosunuz :):) ben biktim yumurta yemekten ne yaparsam yanina birde ek yumurta illaki yapiyorum ama kalmadi yapacak bisye aklima bisey qelmiyo
1 yumurtam kesin var,haslayıp yiyiyorum sevdigimden sorun olmuyor.beyaz peynir domates salatalık biber ceviz 3-5zeytin,haftasonu da esim evde oldugundan ya ctesi ya da pazar 1 gün patates kızartması ile kendimi ödüllendiriyorum:) he bir cay kasıgı da zorlaaa pekmez:/ tatlıyla hiic aram yok zor yiyiyorum valla

Sakınan göze cöp batar derler ya,,, ondan iste
Ama ben tutamam icim rahat etmez yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…