2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Şu arttırma işini benim yapmam lazım en fazla 1.5 içiyorum dur gün icinde

Hem de kayınpeder Valla masallah:)

Amin cnm :) neden öyleymiş acaba?
Kız cocuklarının daha dayanıklı oldugunu ve herhangi bir kromozom sorunu oldugunda daha kolay atlattıgını bende bir kac yerde okudum ve duydum.
Söyle ki deniyordu,erkekler x ve y kromozomlarından olusuyor ,kızlar 2 x kromozomundan olusuyor,kız cocuklarının kromozomlarının birinde sorun oldugunda diger x kromozomu devreye girip onu onarabiliyormus ama erkeklerde x y kromozomuna ya da y x kromozomuna müdahale edemiyormus gibi gibii cnm

ayni sey bende de oldu canim. doymadim,doymadikce gece mece demedim,mecbur ekmek arasi yedim.
2 hafta onceki kontrolde doktor cok almissin deyince dikkat ettim. bu sabah tartildim. 200 gr. vermisim,mutlu oldum almadigima:))

Çok güzelmiş rengi falan da... güzel günlerde kullanın.
Hevesini alsın oynasın Ayşecikk

Sakınan göze cöp batar derler ya,,, ondan iste
Ama ben tutamam icim rahat etmez yanii
Bende tutamam sonucta Allah hamileler tutacak diye kesin bi kural koymuyo yani hem bi qerilik falan ciksa icim icimi yer benim keske tutmasaydim diye sonradan tutacaz artik borclarimizi napalim

Darısı hepinizin basina tabiki miyadında :) kız anaları daha sanslı bizimki icin hemsireler eger erkek olsaydi enaz 15 gun kuvöze girerdi diyorlar bu sebeple oglan anaları aman göbüşlere dikkat :)
E hadi bizi unuttun kızı görünce:) merakla bekliyoruz nasıl bi duygu kime benziyoranlaaaaaat

arch2401 nasil bi duyqu annelik canim ? :) Kimbilir ne quzel kokuyodur bebeqin simdi bizim yerimizede doya doya kokla olurmu :) yaaa cok ozendim warya bian once bizde kavusalim bebeklerimize saqlicakla
Bi an önce deme dur:))) Rüyamda erken alıcaktı doktorm napacağmı şaşrdım. Rüyalar beni mahvediyo yaa

en guzel protein kaynagi,bi de koyden,ohhh bol bol yerdim valla ben olsam yumurtadan:)

ayy canim cekti yazdiklarindan birini:)) kac gundur cekiyor zaten de yapmasi uzun sürüyor:) kocam yapar normalde,oruclu adama da yap denmez simdi:) ise gidiyor zaten.

ne guzel gelmisler erkenden,canin da sıkılmaz,hem de yorulmazsin,her seyi yaparlar:)

Ayak sismeleriniz başladimi çok hafif var bende sanki çok korkuyorum çok siserse diye
Bende de yeni başladı. Yüzğklerm hala oluyor ama tam olan ayakkabılarım sıkıyor artık. Hele sabahları ayağa kalktğmda havada yürüyomuşum gibi ağrı oluyo sonra geçiyo ama benm de korkum çok şişerse diye. Bi numara büyk güzel bi terlk alaym diyorum

Çok güzelmiş canm güzel günlerde kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…