Bende coooook istiyorum ama bu seferde korkuyorum Allah'im en hayirli zamanda kucaqima almayi naisp et diyorum qec olsun quc olmasin bana daha erken senin az kaldi canim ha qayret ben en cok aysenin ilk gordugunde tepkisi ne olacak onu merak ediyorum
Azicik kiskanclik olurda olsun oda qecer zamanla :) benim kucuk kardesimle aramda 14 yas var ozamanlar ortaokuldaydim annem test yapti hamileyim deyince kendimi odaya kapatip aqlamistim sonra doqum yapinca babam bizi hastaneye qoturdu bebeqi qorelim diye cocuqun yuzune bakmamistim amaaa
suan o benim herseyim sen aradaki denqeyi cok quzel kuracaksin eminim
Tünaydın kızlar Yenı uyananlardanım aman allahım ayağa kalktığımda ayaklarımın altı nasıl karıncalanıyor batıyor sızdede oluyor mu? Ooo daha ev süpüreceğim biraz ütü var
Walla yemek diye diye aciktik kalkip patates kizartiyim iyi aklima qetirdin deqisiklik olur bi arkadasim 32 haftalik oruc tutuyo demistimya qecen qun doktora qitti cocuk haftasindan onde kilo almis arkadas biz tutsak qeriler ben anlamiyorum nasil oluyo bu iş kafayami takmamak lazim acaba
Can'ım bende tutuyorum sahurda takvıyemı sağlam yaptım maşallah hiç bir sorun çıkmadı bebeğin kontrolünüde yaptırdım sık sık haftasıyla uyumlu suyumda hep iyi çıktı mevlam yardım ediyor rabbim herkezın niyetini kabul etsin
Tünaydın kızlar Yenı uyananlardanım aman allahım ayağa kalktığımda ayaklarımın altı nasıl karıncalanıyor batıyor sızdede oluyor mu? Ooo daha ev süpüreceğim biraz ütü var Can'ım bende tutuyorum sahurda takvıyemı sağlam yaptım maşallah hiç bir sorun çıkmadı bebeğin kontrolünüde yaptırdım sık sık haftasıyla uyumlu suyumda hep iyi çıktı mevlam yardım ediyor
Ne biliyim canim tutanada tutmayanada sayqim var :) hani Rabbim kesinlikle tutulmasi qerekiyo diye bi sart koymadiqi icin ben tutmadim :) bide bende qerilik vardi yeni duzelmisti oyuzdende kokrtum acikcasi borcumuzu tutariz seneye Allah nasip ederse
Azicik kiskanclik olurda olsun oda qecer zamanla :) benim kucuk kardesimle aramda 14 yas var ozamanlar ortaokuldaydim annem test yapti hamileyim deyince kendimi odaya kapatip aqlamistim sonra doqum yapinca babam bizi hastaneye qoturdu bebeqi qorelim diye cocuqun yuzune bakmamistim amaaa
suan o benim herseyim sen aradaki denqeyi cok quzel kuracaksin eminim
İnşallah cnm... evden tam çıkmadan önce anakucağını gördü. Arabaya hiç bozulmamıştı ama bunu kıskandı nedense ( çok canım sıkıldı,, babası da üzüldü,,, şimdi avm ye geldik sinema vs derken keyfi yerine gelir inşallah... yol boyunca ben bebek olmak istiyorum, okula da gitmicem anne dedi (((
Oyyy cnm üzülme hemen,maalesef eşler ne kadar hassas olabilecegimizi anlamıyorlar..takma o kadar... hem bak baska yerinden almadın bi tek göbegin var demiş :))) o da bişey.. ne güzel tek göbekse hemencikte gider o göbek
Ay insallah umarım bu kez gider canm. Yine de eşimin öyle söylemesi zoruma gitti.4.9 kg aldım şimdiye kadar. Bebisim de çok tontis değilde iste napayim
Kız cocuklarının daha dayanıklı oldugunu ve herhangi bir kromozom sorunu oldugunda daha kolay atlattıgını bende bir kac yerde okudum ve duydum.
Söyle ki deniyordu,erkekler x ve y kromozomlarından olusuyor ,kızlar 2 x kromozomundan olusuyor,kız cocuklarının kromozomlarının birinde sorun oldugunda diger x kromozomu devreye girip onu onarabiliyormus ama erkeklerde x y kromozomuna ya da y x kromozomuna müdahale edemiyormus gibi gibii cnm
Bende başladı çok hafif. Tansiyon normal olduğu için tuzu azaltıp suyu arttır dedi. 3 litreden fazla içiyorum daha ne kadar arttırayım dedim. Yok sen arttırma ama hiç bozma dedi :)
Fındık değil fıstık ezmesi tavsiye ederim. O daha proteinli hem daha az şekerli tadı da.
Dönüş yolunda çocuğu lafa tut belki uyumaz da evde uyutursun
Ay insallah umarım bu kez gider canm. Yine de eşimin öyle söylemesi zoruma gitti.4.9 kg aldım şimdiye kadar. Bebisim de çok tontis değilde iste napayim
Toplamda 5kg aldın yanii topu topuu ve esin boyle dedi,,,kesin bilerek demistir sana takılmıstır cnm ya,5kg da ne var allah askına.hastanede bırakıp gelirsin sen eve
Ne biliyim canim tutanada tutmayanada sayqim var :) hani Rabbim kesinlikle tutulmasi qerekiyo diye bi sart koymadiqi icin ben tutmadim :) bide bende qerilik vardi yeni duzelmisti oyuzdende kokrtum acikcasi borcumuzu tutariz seneye Allah nasip ederse
1 yumurtam kesin var,haslayıp yiyiyorum sevdigimden sorun olmuyor.beyaz peynir domates salatalık biber ceviz 3-5zeytin,haftasonu da esim evde oldugundan ya ctesi ya da pazar 1 gün patates kızartması ile kendimi ödüllendiriyorum:) he bir cay kasıgı da zorlaaa pekmez:/ tatlıyla hiic aram yok zor yiyiyorum valla
ayy canim cekti yazdiklarindan birini:)) kac gundur cekiyor zaten de yapmasi uzun sürüyor:) kocam yapar normalde,oruclu adama da yap denmez simdi:) ise gidiyor zaten.
ne guzel gelmisler erkenden,canin da sıkılmaz,hem de yorulmazsin,her seyi yaparlar:)
Ben yaptırıyorum ne yalan söyliyim :)) kendi teklif ediyo bende kırmıyorum ne yapayım şimdi :) süperdir kendisi mutfakta bana 5 basar. Evladı için yapıyo yapsın nolucak :) sevabı artar :)
Günaydın kızlar, temizlik filan derken anca okuyabildim buralari:) Hala da bitmedi. AAysheDuru
Araba çok güzelmiş, rengine bayıldım. Gule gule kullanin. Ayşe de güle güle oynasın:)))
Benim bey de öyle dedi bana bi kere:)) Aşkım yanlış anlama da çok fazla büyümedi mi sence de normal mi bu dedi hem de :))) düşünsene normal mi dedi :) normal şekerim vücut tipim böyle aldığım 16 kiloyla alakası Yok dedim susturdum:) hiç de alınmıyorum arkadaş bendeki özgüven de yaniii :)
AAysheDuru
güle güle kullanın İnşaAllah bayılıyorum ben o arabaya çok güzel. Dışarda görünce yanımdan Jaguar geçmiş gibi bakıyorum :)) nazarlık falan as :)
Zaten daha faZla yapamıcam cnm. Bundan sonrasını tek başına yapıcak kadın. Vallahi hala her yerim ağrıyo. Çamaşır görmekten bile tiksinti geldi. Annem de aşırı titiz,,, radyatörlerin içine varana kadar yıkadı. Duvarları köpük köpük sildirdi falan. Kendi de mahvoldu oruçlu oruçlu
ria ederim:)
evet konustuk. normal 1650. sezeryan 2100. epidural istersek +250.
normalde 1 gece,sezeryanda 2 gece kaliyorsun. eger daha fazla kalirsan da geceligi 350 tl.
nobet sistemi oldugu icin kendi doktorun doguma denk gelmeyebilir ama ben illa kendi doktorumu isterim,o olmadan dogurmam dersen +1000 tl :))
odalari da gezmeye ciktik ama hepsi doluydu goremedik.