2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de cnm :) Normalde korkuyordu çok küçük bebeklerden ama epeydir hiç görmedi. Bakalım :))

Ben de cnm :) Normalde korkuyordu çok küçük bebeklerden ama epeydir hiç görmedi. Bakalım :))
Azicik kiskanclik olurda olsun oda qecer zamanla :) benim kucuk kardesimle aramda 14 yas var ozamanlar ortaokuldaydim annem test yapti hamileyim deyince kendimi odaya kapatip aqlamistim sonra doqum yapinca babam bizi hastaneye qoturdu bebeqi qorelim diye cocuqun yuzune bakmamistim amaaa
suan o benim herseyim sen aradaki denqeyi cok quzel kuracaksin eminim

Tünaydın kızlar Yenı uyananlardanım aman allahım ayağa kalktığımda ayaklarımın altı nasıl karıncalanıyor batıyor sızdede oluyor mu? Ooo daha ev süpüreceğim biraz ütü var Can'ım bende tutuyorum sahurda takvıyemı sağlam yaptım maşallah hiç bir sorun çıkmadı bebeğin kontrolünüde yaptırdım sık sık haftasıyla uyumlu suyumda hep iyi çıktı mevlam yardım ediyor rabbim herkezın niyetini kabul etsin

Ne biliyim canim tutanada tutmayanada sayqim var :) hani Rabbim kesinlikle tutulmasi qerekiyo diye bi sart koymadiqi icin ben tutmadim :) bide bende qerilik vardi yeni duzelmisti oyuzdende kokrtum acikcasi borcumuzu tutariz seneye Allah nasip ederse

İnşallah cnm... evden tam çıkmadan önce anakucağını gördü. Arabaya hiç bozulmamıştı ama bunu kıskandı nedense ( çok canım sıkıldı,, babası da üzüldü,,, şimdi avm ye geldik sinema vs derken keyfi yerine gelir inşallah... yol boyunca ben bebek olmak istiyorum, okula da gitmicem anne dedi (((

Ay insallah umarım bu kez gider canm. Yine de eşimin öyle söylemesi zoruma gitti.4.9 kg aldım şimdiye kadar. Bebisim de çok tontis değilde iste napayim

Mantıklıymış :) bi de biz güçlüyüz derler,, pehhh :)))

Bu sefer herşeyi denicem gerçekten :)))

Ay insallah umarım bu kez gider canm. Yine de eşimin öyle söylemesi zoruma gitti.4.9 kg aldım şimdiye kadar. Bebisim de çok tontis değilde iste napayim

Toplamda 5kg aldın yanii topu topuu ve esin boyle dedi,,,kesin bilerek demistir sana takılmıstır cnm ya,5kg da ne var allah askına.hastanede bırakıp gelirsin sen eve

Ne biliyim canim tutanada tutmayanada sayqim var :) hani Rabbim kesinlikle tutulmasi qerekiyo diye bi sart koymadiqi icin ben tutmadim :) bide bende qerilik vardi yeni duzelmisti oyuzdende kokrtum acikcasi borcumuzu tutariz seneye Allah nasip ederse
herkezın kendı kararı tabıkıde, bebekler iyi olsunda önemli olan o inşallah

Sen bigün ödüllendiriyorsun ben de 1 gün cezalandırıyorum tava işi yapmayarak:))) bu 16 kilo kolay alınmadı emek var :))

Ben yaptırıyorum ne yalan söyliyim :)) kendi teklif ediyo bende kırmıyorum ne yapayım şimdi :) süperdir kendisi mutfakta bana 5 basar. Evladı için yapıyo yapsın nolucak :) sevabı artar :)

Benim bey de öyle dedi bana bi kere:)) Aşkım yanlış anlama da çok fazla büyümedi mi sence de normal mi bu dedi hem de :))) düşünsene normal mi dedi :) normal şekerim vücut tipim böyle aldığım 16 kiloyla alakası Yok dedim susturdum:) hiç de alınmıyorum arkadaş bendeki özgüven de yaniii :)

Selam kızlarr sabah yola çıktık benim memlekete varmak üzereyiz buralar yanıyooor 35 derece ben zaten yanıyordum napcaksam 4 gün

Allah kolaylık versin canım benim

Tesekkur ediyorum :)dogum ucretlerini konustunuz mu peki :)

ria ederim:)
evet konustuk. normal 1650. sezeryan 2100. epidural istersek +250.
normalde 1 gece,sezeryanda 2 gece kaliyorsun. eger daha fazla kalirsan da geceligi 350 tl.
nobet sistemi oldugu icin kendi doktorun doguma denk gelmeyebilir ama ben illa kendi doktorumu isterim,o olmadan dogurmam dersen +1000 tl :))
odalari da gezmeye ciktik ama hepsi doluydu goremedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…