2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Oyyyy kiyamam minnos yaaa nelerde dusunmus simdiden okula qitmek falan ne quzel 2 kiz kardes olacaklar onlar yarin birqun oyle bi anlasirlarki ne babalarini ne seni qozleri bike qormez fistiklarin

Bayramdan sonra ben de konusayim artik :)orada mi yapacaksiniz peki dogumu.bu nobet olayi kotu olmus :/

Ben yaptırıyorum ne yalan söyliyim :)) kendi teklif ediyo bende kırmıyorum ne yapayım şimdi :) süperdir kendisi mutfakta bana 5 basar. Evladı için yapıyo yapsın nolucak :) sevabı artar :)

oruclu oruclu boya,duvar kagidi,temizlik yapti da yemek olunca kiyamiyorum:))
neyse ramazan bitti,bundan sonra yaptirmaya devam

evet nasipse orda olacak.
nobet olayi evet gıcık malesef ama napalim verecegiz 1000 tl yi eger doktor olmazsa. insallah denk gelir.
Aynen diger turlusu zor olur cunku benim bazen gece gitmem gerekti kemal bey nobetci olmadigi zaman baska doktorlara da denk geldim bazilarindan hic memnun kalmadim sanki kendi hastalari olmayinca verdigimiz para oara deilmis gibi davraniyor bazilari trip atiyolar desem yeri var o yuzden sansa birakamicam ben de sanirim :)peki fotografci konusunu konustunuz mu bir de esimizi kabul ediyorlar mi doguma acaba :)

Toplamda 5kg aldın yanii topu topuu ve esin boyle dedi,,,kesin bilerek demistir sana takılmıstır cnm ya,5kg da ne var allah askına.hastanede bırakıp gelirsin sen eve
Önceden fazla kg vardı canm ama. 69-70 Arası gidip geliyorum. Umarım bebeğim gelişimi düzgün olur ama ben daha da almadan giderim. Dr sahane gidiyorsun gebelik boyunca Max 11-12 kg alımı tavsiye ediyoruz dedi. İnsallah doğum sonrası dediğin gibi hepsi gider. Görsün iki çocuklu kadını o zaman gıcık
@Mavi _beyaz valla benn o kadar ozguvenli olamadım canm ya

sehir disinda olmasin yeter ki,ben de verecegim para napayim:)
benimki nasipse kurban bayramina denk geliyor,insallah sehirdisinda olmaz. olursa gelemez.

aslinda baska doktorun hastasina daha ozen gostermeleri gerekiyor.sonucta baska doktora gorunmenin tedirginligi var,bir de onlarin tribini cekmeyelim,onlar ceksin bizim tribimizi:))

fotografciyi kendin ayarliyorsun bildigim kadariyla,onlarin fotografcisi yok. disarda da sormadim fiyatlari. ben de istiyorum ama cok pahali degildir insallah. aslinda teyzem foto cekiyor zevkine ama dogumda sakin kalamayabilir:))) odada ceker de ben ilk anda da cekilsin istiyorum. bakalim:)

bir cok hastanede esleri kabul ediyor ama sormadik onu. bugun gidecegim hastaneye. sorar yazarim.

Oyyyy kiyamam minnos yaaa nelerde dusunmus simdiden okula qitmek falan ne quzel 2 kiz kardes olacaklar onlar yarin birqun oyle bi anlasirlarki ne babalarini ne seni qozleri bike qormez fistiklarin
İnşallah cnm,, şimdi bi iki oyuncak terlik merlik aldım da keyiflendi. Oyun parkında da zıplar hoplar unutur mevzuyu inşallah

A AysheDuru güle güle kullanın İnşaAllah bayılıyorum ben o arabaya çok güzel. Dışarda görünce yanımdan Jaguar geçmiş gibi bakıyorum :)) nazarlık falan as :)
Çok saol cnm :) renginden dolayı ben de düşünmedim değil asmayı :)) fena alıştım wala, mama sandalyesini de Almanya'dan istemeyi düşünüyorum da çekiniyorum artık, nasıl olsa zaman var daha, biraz arası geçsin de :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…