2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Güzel günlerde kullanın insallah arabanızı canm

locu giysi dolaplarinin icine kullanmadim hic.

cnm bebeğin eşyaları için değil mi? öyleyse toz bebek sabunları var. o olabilir mesela,
veya bebek şampuanı. çünkü bebek giysileri koyucaksın. bu tarz deterjan kalıntıları dermatit vs sebep olabiliyor yenidoğanda. en iyisi sabun tozu.

Canm loc aldım bende sen sürekli kullanıyorsun sanırım. Mutfak dolaplarini silmek için kullancm da başka bir deterjanla karistirayimi. Direk püskürt sil mu yapayim

canim ben bi kaba ilik su koyuyorum,birkac damla loc ekliyorum,oyle siliyorum,ardindan da temiz suyla uzerinden geciyorum. baska bi deterjanla karistirmiyorum.

evet evet canim bebisin dolabi icin. sabun tozu alayim o zaman.

cnm o mevcut durumu dile getirmiştir sadece. yani olumsuz anlamda söylememiştir erkekler fazla düz bu konuda ya :)

Cok tesekkur ederim umarim iyi olur her sey :)

Gider gider merak etme,aynen o zmn görsün 2cocuklu anneyi..

Ay biz kurdurmadik daha mobilyaları, kutularında duruyorlar. Acaba kokuyorlar mıdır? İnşallah kokmuyordur. İskillendim şimdi.
Ben de sirkeli şu ve karbonat ile silinmesi gerektiğini duymuştum. Bebekler için yüzey temizleyiciler filan da var onlarla da olabilir kızlar. Bir de hacisakirin, dalinin granül deterjanları var sabun tozu seklinde. Onlarla da olabilir.

Bugün miniğimin kıyafetlerini yıkadım bir makina. Yarım saat çamaşırlığa asmakla uğraştım:) minnak minnak hepsi. İlk çocuğun üstünden 8yıl geçince unutmuşum tabii. Hem astım hem sevdim hem kokladım. Daha ütüsü olacak hepsinin. Yıkansın bayramdan sonra yavaş yavaş ütülerim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…