2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

niye kurdurmadiniz?
bizim ilk kurduklarinda kokmadi,ay ne guzel dedim,sonra sonra basladi:)
sabahtan aksama kadar cam acik simdi.

gule gule giysin insallah hepsini.

koltuklari falan onunla silmek daha saglikli,haklisin,sagol canim:)

ay ne güzel Allah hayırlı günlerde giydirmeyi Nasıp etsın bende bayramdan sonra o işleri yapıcam inşallah

Camasir makinasinin sesine qicik oluyorum ama mecbur calisacak bayrama kiyafet lazim sabahin korunde calistirdimbBirazdan binadakiler beni vurmaya qelebilir
Benimki de kurutma yaptığımda fena. Resmen utanıyorum alt komşudan :))) normalde sessiz ama kurutmaya geçtiği an yürüyecek gibi oluyor nedense :)))

Hanımlar kocam da erken çıkmış, AvM ye geldi,, onu bulmuşken Marksandspencera girdim, daha önce sorduğumda yoktu ama şimdi emzirme sütyenleri gelmiş; şahane, hem rahat hem de nispeten şık :). İkili satılıyor. Bir de ikinci ürüne %50 indirim var şu an. Lohusa çamaşırı yerine de yüksek belli aynı tonlarda altlar var. Onlar da çok güzel. Aklınızda olsun :)

lohusa camasiri yerine altlar var dedin ya canim,alirsan fotosunu paylasir misin?
nasil bir sey alacagimi bilemiyorum da.

Alışverişe gittim hiç bişey olmuyor karnımdan değil göğüsten dolayı olmuyor sinir oldum Doğumdan sonra gider mi göğüs kilosu yoksa emzirmeyle daha da şişecek mi bunlar bunalıma girdim şu an

kizlar sabahtan beri kafamin icinde sanki fabrika calisiyor,kulaklarim ugulduyor. tansiyonum normal. bir ara basim da dondu,yattik uyudum. kalktigimda bas donmem gecmisti ama uguldama gecmedi.sizde de boyle bir sey oldu mu hic?

niye kurdurmadiniz?
bizim ilk kurduklarinda kokmadi,ay ne guzel dedim,sonra sonra basladi:)
sabahtan aksama kadar cam acik simdi.
Ay hadi yaaa. Demek bizim de kokacak kaçış yok. Nerden almistinjz siz? Eşim erken dedi henüz o yüzden kurdurmadi:$

kizlar sabahtan beri kafamin icinde sanki fabrika calisiyor,kulaklarim ugulduyor. tansiyonum normal. bir ara basim da dondu,yattik uyudum. kalktigimda bas donmem gecmisti ama uguldama gecmedi.sizde de boyle bir sey oldu mu hic?
Canım sanırım kan şekerin ya da tansiyonun düşüyor

Ay hadi yaaa. Demek bizim de kokacak kaçış yok. Nerden almistinjz siz? Eşim erken dedi henüz o yüzden kurdurmadi:$

bizim de birkac gun oldu geleli. hemen cikmasini beklemiyorum tabi kokunun ama yine de ne zaman cikacak belli degil. 31.haftaya girdik canim. cok da erken degil. sen bayramdan sonra kurdur dursun oyle,nolacak.

tansiyon sabah normaldi. birazdan yine olcecegim. kan sekeri neden duser,acliktan mi ?

lohusa camasiri yerine altlar var dedin ya canim,alirsan fotosunu paylasir misin?
nasil bir sey alacagimi bilemiyorum da.

Tamam cnm paylaşırım. Kuaföre de uğradım kızı kocaya satıp, o da uyutmuş o arada saolsun. çok yorulmuşum bari biraz uzanayım dedim. Az dinleneyim kalktığımda açar çekerim fotosunu, özelden mesaj atarım sana

Alışverişe gittim hiç bişey olmuyor karnımdan değil göğüsten dolayı olmuyor sinir oldum Doğumdan sonra gider mi göğüs kilosu yoksa emzirmeyle daha da şişecek mi bunlar bunalıma girdim şu an

Cnm önceki halinden büyük ama şimdiki halinden küçük oluyor bi süre sonra. Tabi kilo durumlarına da bağlı :)

Valla eşimle anneme kalsa Ağustos ayini bekleyecekler:))yoruldm artık bir şey yapalım demekten akışına bıraktım bakalım belki bayramdan sonra niyetlenir kurdurmaya:))
Muhtemelen acliktandir kan şekeri düşmesi aç mı kaldın?

bizimki belis mobilya canim.
Hiiii anladım canım güle güle kullanın. Belis de aslında seri üretim yapan bir marka kokmaz diye düşünmüştüm ama demek her mobilyada biraz oluyor.

Kurdur bence de ufaktan cnm. Temizlemesi, kuruması, havalanması, yerleştirmesi vs yavaş yavaş yaparsın en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…