Önceki halinden az büyük çok sıkıntı olmaz da böyle kalırsa bütün dolabı yenilemek lazım ve 44-46 beden olur ancak düzgün bişey de bulamam neyse inşallah arkadan kilo almışımdır da ondan olmuyodur
Bugün miniğimin kıyafetlerini yıkadım bir makina. Yarım saat çamaşırlığa asmakla uğraştım:) minnak minnak hepsi. İlk çocuğun üstünden 8yıl geçince unutmuşum tabii. Hem astım hem sevdim hem kokladım. Daha ütüsü olacak hepsinin. Yıkansın bayramdan sonra yavaş yavaş ütülerim artık.
Önceki halinden az büyük çok sıkıntı olmaz da böyle kalırsa bütün dolabı yenilemek lazım ve 44-46 beden olur ancak düzgün bişey de bulamam neyse inşallah arkadan kilo almışımdır da ondan olmuyodur
Evininhatunu
nerdesin hatun,,, yazdın da ben mi göremedim acaba?
Kızlar bi de Zzeynebim111
vardı hani,, ne çok merak etmiştik onu. Napıyo acaba? Kimseye mesaj atmadı di mi ?
Tamam cnm paylaşırım. Kuaföre de uğradım kızı kocaya satıp, o da uyutmuş o arada saolsun. çok yorulmuşum bari biraz uzanayım dedim. Az dinleneyim kalktığımda açar çekerim fotosunu, özelden mesaj atarım sana
Valla eşimle anneme kalsa Ağustos ayini bekleyecekler:))yoruldm artık bir şey yapalım demekten akışına bıraktım bakalım belki bayramdan sonra niyetlenir kurdurmaya:))
Muhtemelen acliktandir kan şekeri düşmesi aç mı kaldın?
Hiiii anladım canım güle güle kullanın. Belis de aslında seri üretim yapan bir marka kokmaz diye düşünmüştüm ama demek her mobilyada biraz oluyor.
agustos basina kadar her seyi bitirmeyi planliyorum ben. simdi bile yoruluyorum. o zamanlar daha zor olacak. bayram gecsin de en azindan temmuz ortasinda falan basla bence sen de,nolur nolmaz:)
benim annem de oyle diyordu ama simdi yavas yavas yapalim diyor:)
evet canim illaki az da olsa kokuyor herhalde,hangi mobilyaci olursa olsun.
yok canim ac kalmadim ama anlamadim neden oldu. kulaklarim cok fena. acayip gürültü var
Evininhatunu
nerdesin hatun,,, yazdın da ben mi göremedim acaba?
Kızlar bi de Zzeynebim111
vardı hani,, ne çok merak etmiştik onu. Napıyo acaba? Kimseye mesaj atmadı di mi ?
kizlar sabahtan beri kafamin icinde sanki fabrika calisiyor,kulaklarim ugulduyor. tansiyonum normal. bir ara basim da dondu,yattik uyudum. kalktigimda bas donmem gecmisti ama uguldama gecmedi.sizde de boyle bir sey oldu mu hic?
Hiii,, senin de kocan tek başına bırakmaz bırakmaz bu havaları mı buldu bırakıcak.. çıkmasaydın keşke ( bugün ben de çok piştim... felaket bunaltıcıydı burası da..
Fön benim de kaldı yapış yapış olduğum için her türlü banyo yapmam gerekicekti çünkü. Ama iftardan sonra da açığız dedi kız,, bayram diye.. geldim yıkandım uzandım işte.. Ayşe uyanınca bu sefer de nennesiyle dedesine satar giderim diyorum halim olursa. Ya benim kayınvalidem şekerlik abidesi, yaşayan Adile Naşit,,, beni böyle fönlü makyajlı falan görünce acaip bi tatlı oluyo kadın, nası güzel sözler söylüyo, içim eriyo hoşuna gitti diye :))))) annemlerle onlardan başkasına gitmicez yarın ziyarete de sırf onun için üşenmeyip çektirmek istiyorum vallahi... yoksa kemiklerim ağlıyo resmen :)))
Ben ilk 15-20 günde bile çatır çatır geri verdim kiloları cnm :) çok azı kalmıştı kiii boza iç bilmem ne ye de sütün artsın gazları, ve bir de uyumayan çocuk neticesinde dışarıdan hazır yenilen yemekler vs derken daha fazlasıyla geri aldım. Kısacası hamilelik kilosu çabuk veriliyo, yeter ki beslenme düzeni kalıcı olarak bozulmasın. Ben bu sefer hamilelik sürecini iyi atlattım korkudan,, emzirme sürecinde de sapıtmazsam çok umutluyum :) lütfen gaza gelmeyin, süt çayı ve su için bol bol, yeşillik tüketin,, gerisi boş..
Hiii,, senin de kocan tek başına bırakmaz bırakmaz bu havaları mı buldu bırakıcak.. çıkmasaydın keşke ( bugün ben de çok piştim... felaket bunaltıcıydı burası da..
Ben de ondan korkuyorum. Çıkıcaz bi saat sonra dışarı, akşamdan önce dönebilirsem hiçbişey bilmiyorum :) bi de dönüşte arabada uyuyo çocuk, garajdan eve kucağımda taşıyorum mecbur. Başkası alırsa uyanıyo annem de senin gibi düşünüyo,, fır döndün ortalıkta otur biraz da sokaklarda doğurma diyo :)))