2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cnm önceki halinden büyük ama şimdiki halinden küçük oluyor bi süre sonra. Tabi kilo durumlarına da bağlı :)
Önceki halinden az büyük çok sıkıntı olmaz da böyle kalırsa bütün dolabı yenilemek lazım ve 44-46 beden olur ancak düzgün bişey de bulamam neyse inşallah arkadan kilo almışımdır da ondan olmuyodur

Cnm güle güle giysin bebişin :) ben de çok tuhaf oldum hazırlarken... birden içeriden sesi gelicekmiş gibi bi hisse kapıldım hatta...

Tabi cnm sırt da genişliyor neticede. Hiç takma kafana.. hamilelik normal bi kilo alımı değil ki, resmen biçimi bozuluyor insanın..

tamam canim,uygun olunca atarsin:)
ay ben de bi fön cektirsem diyordum ama kafam kalkmadi,doktor randevusuna bile gidemedim. sen iyi yapmissin:)

agustos basina kadar her seyi bitirmeyi planliyorum ben. simdi bile yoruluyorum. o zamanlar daha zor olacak. bayram gecsin de en azindan temmuz ortasinda falan basla bence sen de,nolur nolmaz:)
benim annem de oyle diyordu ama simdi yavas yavas yapalim diyor:)

evet canim illaki az da olsa kokuyor herhalde,hangi mobilyaci olursa olsun.

yok canim ac kalmadim ama anlamadim neden oldu. kulaklarim cok fena. acayip gürültü var

A AysheDuru qeldim qeldim :) ayyy buqun pazara qidiyim az dolasiyim dedim sicaktan tansiyonum dustu qaliba bayilacaktim nerdeyse oturttular beni biyere hala kendime qelemedim

kizlar sabahtan beri kafamin icinde sanki fabrika calisiyor,kulaklarim ugulduyor. tansiyonum normal. bir ara basim da dondu,yattik uyudum. kalktigimda bas donmem gecmisti ama uguldama gecmedi.sizde de boyle bir sey oldu mu hic?
Gecmis olsun cnm,yok bende olmadı böyle bisey,bol bol dinlen en iyisi ...

A AysheDuru qeldim qeldim :) ayyy buqun pazara qidiyim az dolasiyim dedim sicaktan tansiyonum dustu qaliba bayilacaktim nerdeyse oturttular beni biyere hala kendime qelemedim
Hiii,, senin de kocan tek başına bırakmaz bırakmaz bu havaları mı buldu bırakıcak.. çıkmasaydın keşke ( bugün ben de çok piştim... felaket bunaltıcıydı burası da..

tamam canim,uygun olunca atarsin:)
ay ben de bi fön cektirsem diyordum ama kafam kalkmadi,doktor randevusuna bile gidemedim. sen iyi yapmissin:)

Fön benim de kaldı yapış yapış olduğum için her türlü banyo yapmam gerekicekti çünkü. Ama iftardan sonra da açığız dedi kız,, bayram diye.. geldim yıkandım uzandım işte.. Ayşe uyanınca bu sefer de nennesiyle dedesine satar giderim diyorum halim olursa. Ya benim kayınvalidem şekerlik abidesi, yaşayan Adile Naşit,,, beni böyle fönlü makyajlı falan görünce acaip bi tatlı oluyo kadın, nası güzel sözler söylüyo, içim eriyo hoşuna gitti diye :))))) annemlerle onlardan başkasına gitmicez yarın ziyarete de sırf onun için üşenmeyip çektirmek istiyorum vallahi... yoksa kemiklerim ağlıyo resmen :)))

Haklısın aslında canım ne bilim ilk olunca gider mi kalır mı bilmiyorum hiç bekleyip göreceğiz :)

Ben ilk 15-20 günde bile çatır çatır geri verdim kiloları cnm :) çok azı kalmıştı kiii boza iç bilmem ne ye de sütün artsın gazları, ve bir de uyumayan çocuk neticesinde dışarıdan hazır yenilen yemekler vs derken daha fazlasıyla geri aldım. Kısacası hamilelik kilosu çabuk veriliyo, yeter ki beslenme düzeni kalıcı olarak bozulmasın. Ben bu sefer hamilelik sürecini iyi atlattım korkudan,, emzirme sürecinde de sapıtmazsam çok umutluyum :) lütfen gaza gelmeyin, süt çayı ve su için bol bol, yeşillik tüketin,, gerisi boş..

gule gule giysin insallah hepsini.

ay ne güzel Allah hayırlı günlerde giydirmeyi Nasıp etsın bende bayramdan sonra o işleri yapıcam inşallah

Cnm güle güle giysin bebişin :) ben de çok tuhaf oldum hazırlarken... birden içeriden sesi gelicekmiş gibi bi hisse kapıldım hatta...
Teşekkür ederiz hepimizinki güle güle giysin cicilerini. Daha bebişler gelmeden evler bebiş kokmaya başladı:)

Hiii,, senin de kocan tek başına bırakmaz bırakmaz bu havaları mı buldu bırakıcak.. çıkmasaydın keşke ( bugün ben de çok piştim... felaket bunaltıcıydı burası da..
Esim isteydi canim nebiliyim quya hava aliyim dedim artik bu sicakta ne havasiysa walla sicaklar qeldi Allah yardimcimiz olsun

Yaa işte kıyılmıyor ablaya, o da daha bebek. Ama karnındakini de düşün annesi, yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…