2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yaa işte kıyılmıyor ablaya, o da daha bebek. Ama karnındakini de düşün annesi, yorma kendini

Saol cnm,, elimden geldiği kadar dikkat ediyorum da maksimum bu kadar oluyo işte O hep bebek kalıcak gibi, tabi diğeri de :)) karnımdaki için korkma diyor doktor, olan size olur bebeğe bişey olmaz modunda daha doğrusu,,, Allahtan ona güveniyorum da içim rahat.. ama yine de dediğin gibi aşırı yorulmamak lazım... ben pek iyi bi örnek değilim yani bu hamilelikte :)

kizlar sabahtan beri kafamin icinde sanki fabrika calisiyor,kulaklarim ugulduyor. tansiyonum normal. bir ara basim da dondu,yattik uyudum. kalktigimda bas donmem gecmisti ama uguldama gecmedi.sizde de boyle bir sey oldu mu hic?
Bende oldu ilk başta baya panik oldum sonra gun icinde siddeti azalarak gecti
.

o zaman hemen kuafore,koltukta dinlenirsin:))))

Ooooffff çok sıcakkkkkk. Duş belki iyi gelir dedim ama hiç fark yok. Bedenim istanbul ama hissedilen memleketim adana şuan:) dr'um dediki sen sıcaklığı bize göre 3-5 derece fazla hissedersin diye. Oğlum da bunu duymuş dalga geçiyor anne adanada hava nasıl diye:)

o zaman hemen kuafore,koltukta dinlenirsin:))))
Gittim geldim :) bugün kocam da bayram şekeri maşallah. Oyaladı parkta çocuğu çektirdim ben de 15 dk'da. Bu adamların modu neye göre değişiyo acaba? Bu ara saçlarımı gri yaptırmıştım bi ara, hatırlayanlar vardır belki... şimdi resmen sarıya döndü gri olan yerler akıp. Çok fena kararsızım, nasıl devam etsem diye. Doğumdan önce boyatmam lazım her türlü

Yaaa kizlar sicaktanmi bilmiyorum cok carpintim oluyo biraz once olctum 114 cikti kalbimn agzimda attigini hissediyorum zaten elim
Ayagim yaniyo biz napicaz ilerleyen gunlerde

Alışverişe gittim hiç bişey olmuyor karnımdan değil göğüsten dolayı olmuyor sinir oldum Doğumdan sonra gider mi göğüs kilosu yoksa emzirmeyle daha da şişecek mi bunlar bunalıma girdim şu an
Offff offf o qoqus problemi bendede var 85tim 95 oldum

Sicaktan yananlar su jel seklindeki buz torbalari iyi geliyor tavsiye ederim :)) A Aron1509 Mavili Pembeli
B bursa_83 dus bir ise yaramiyor yanan ayaklara canim ya, icten yaniyor :)
Gece bazen nirvanaya ulaşıyor ayaklarımdaki sıcaklık. Soğuk suyla yıkıyorum gece gece anlık bir rahatlma oluyor okadar. Buz torbasından biraz çekiniyorum canım ben. Çünkü benim dr dünde söyledi çok soğuklardan uzak dur dedi. Özellikle karın bölgen sıcak olsun dedi. Ve klimalı ortamdan uzak dur dedi. Ani soğuk şok yapma dedi. Bende neden diye sormadım açıkcası vardır bi bildiği:;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…