2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

hmm yapma ya neden acaba. yapmayayim ben de bi daha bari. arkadas ama dayanilacak gibi degil yaz geldi mi nasil uyuyacagimi sapitiyorum gecede 3 kez kalkip dizlere kadar bacak yikadigimi bilirim.

hmm yapma ya neden acaba. yapmayayim ben de bi daha bari. arkadas ama dayanilacak gibi degil yaz geldi mi nasil uyuyacagimi sapitiyorum gecede 3 kez kalkip dizlere kadar bacak yikadigimi bilirim.
Canim benim annem hamileyken ayaklarini karnini usutmus hali falan yikamis o haliyle kardesim bronsit doqdu 6 sene onla uqrastik yani doktora qotur qetir dikkat et suan bana hic soquk bile icirmez oyuzden

kizlar sabahtan beri kafamin icinde sanki fabrika calisiyor,kulaklarim ugulduyor. tansiyonum normal. bir ara basim da dondu,yattik uyudum. kalktigimda bas donmem gecmisti ama uguldama gecmedi.sizde de boyle bir sey oldu mu hic?
Bende de uzun süre aç kaldığım zamanlarda olur, yemek yesem bile hemen geçmez. Kan şekeri muhtemelen, şekerini hafif yükseltecek şeyler ye, uyu biraz, düzelir diye düşünüyorum.

canim cok sicak. avm olmadiktan sonra aksamustu sicak gecmeden cikmamak lazim. bol su ic,uzan.
Ben bugun çıktım dışarı ama kafama koca bir hasır şapka, gözde koca güneş gözlüğü, altta şort... Turistik geziye gelmiş gibi gezdim yine de yanaklarım hala kırmızı kırmızı, dikkat edin korunma olmadan çıkmayın güneşe doğrudan.
Sicaktan yananlar su jel seklindeki buz torbalari iyi geliyor tavsiye ederim :)) @Aron1509 @Mavili Pembeli
@bursa_83 dus bir ise yaramiyor yanan ayaklara canim ya, icten yaniyor :)
Bir de ayaklarını tuzlu soğuk suya sokabilirsin, hem şişliği azaltır hem serinletir. Su ısındıkça buz kupleriyle serinlemek devam :)
Bir ay önce 95 aldım dar geliyor oda artk aman ya :) millet büyük ister niye istiyorlar hiç anlamıyorum:)
Yahu aynısını ben de düşünüyorum dertleri ne bu insanların. Kup hala b ama beden büyüdükçe büyüdü, iri yarı hissediyorum kendimi, sinir oluyorum bu sırt nasıl kilo verecek diye dertleniyorum bir de, zaten sırt nasıl kilo alıyor onu da anlamadım ki! :)

Gerçekten fena. Ben de çok daralıyorum. Şimdi doğduktan önce mi daha zor sıcak olması, yoksa doğduktan sonra mı daha zor acaba diye düşünüyorum. Hamilelik vs lohusalıkkkk

Bakalım artık bayramdan sonra bir daha söyleyeceğim inşallah kurulur :)
Ben öyle durumlarda direk tehdide bağlıyorum ev ahalisini cnm.. sorumluluk size ait, hesapta olmayan bi durum yaşarsak bi zahmet kurar temizler yerleştirir ben hastaneden dönene kadar hazır edersiniz dersen işe yarayabilir :))

Benim ciddi ciddi sirtim aqriyo artik tasiyamadiqimi hissediyorum Bide eqilerek oturunca bebe direk oralara vuruyo yazik cocuk eziliyomu ne

Bugün hepimizin şikayetler tavan yapmış demek ki. Ben de kendimi hiç bu kadar ağır hissetmemiştim. Hep yorulmuş oluyorum akşamları ama bugün bi başka...

Sıcaklar çok fena etkiliyor. Benim ilk dogumum nisan sonu lohusalikta daha çok terlemis ve sıcak hissetmiştim bu sefer ne yaparım diye korkuyorum açıkçası A AysheDuru . Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Sıcaklar çok fena etkiliyor. Benim ilk dogumum nisan sonu lohusalikta daha çok terlemis ve sıcak hissetmiştim bu sefer ne yaparım diye korkuyorum açıkçası A AysheDuru . Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Pofff.. bu durumda ağustosu düşünmeyeyim bile ben hiç... benim direk başı çünkü,,, hatta temmuz sonu... bir ay kavrulucam en az demek ki (((

Evet ya sırttan kilo alınmaz diyordum ama alınıyormuş gayet güzel :)

Gerçekten fena. Ben de çok daralıyorum. Şimdi doğduktan önce mi daha zor sıcak olması, yoksa doğduktan sonra mı daha zor acaba diye düşünüyorum. Hamilelik vs lohusalıkkkk
Hamilelik diyordum ama bebek olunca cam kapı vs de açamayız onu düşününce lohusalık öne geçti yanma hissi hamilelikten fazlaysa bide düşünmek istemiyorum

Hamilelik diyordum ama bebek olunca cam kapı vs de açamayız onu düşününce lohusalık öne geçti yanma hissi hamilelikten fazlaysa bide düşünmek istemiyorum
ben ocak sonu doğurdum,, gece bikaç kez ateş basıyodu, ter içinde kalıyodum.. eğer sıcaklıkla beraber o da artarsa fena... yalnız cam kapı falan açılır canım her türlü, cereyan yapmasın yeter ki.. sıcak bebekler için de hiç iyi değil. Biraz serin tutmakta fayda var evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…