2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Cnm ilaç biz de aldık ama hiç kullanmadık. Yalnız doktor bir miktar rezene önermişti. Şimdi doğmadan önce insan öyle düşünüyor ama gaz sancısı çocuğu mahvediyor. su için de sadece meme aldığında gerek yok, ama formül mama aldığında bir tatlı kaşığı kadar su verebilirsiniz demişti. Yine de ilk 6 ay vermedim ben su. Ama dediğim gibi, gaz ilacı veya rezene olmadan ilk birkaç ayı atlatmak çok zor malesef.

Aynen.. nefret ediyorum klimadan. Biraz fazla maruz kalsam tıkanıyorum. Ama aşırı sıcak da tehlikeli ve artık dayanamadığım için geçen gün kendi isteğimle aradım eşimi alalım diye... daha önce bi evimde de hazırda vardı klima. Salondaydı, orayı açıp diğer odaların kapılarını kapatıyoduk,,, yatak odasını hem güzel serinletiyodu hem de beni çok rahatsız etmiyodu aynı odada olmayınca. Yine öyle yaparız diye düşünüyorum

Orasi oyle tabi bakalim Rabbim kimseyi korktuqu seylerle sinamasin insaAllah hepimiz bi saq salim doqursaydik ondan sonra bebislerin qelisimini konusuyo olurduk burda

Olucaz olucaz az kaldı,,, ama öyle doğursaydık falan deme, 40 kez söylersen olur derler ya :)))) daha minnak seninki, en az bi 5 hafta dayan bakalım :)

Rezene ve kimyon çayı verdim bende kızlar . İnsan istiyor ki hiç birşey vermesin. Ama bebeginiz öyle acı acı kıvranırken eli kolu bağlı durulmuyor. Acı elma yağı topuga gibege sürdüm. Karnına sıcak su torbası,gaz damlaları herşeyi kullandık. Mecbur kalınca. Ayrıca damlalarin icerigene bakınca kimyon rezene görürsünüz ne farkı var. Zaten alıp bir bardak icmeyecek. Bir çay kasigi verirsin pit pit gazi cikardi

Masallah cnm cok sukur saglikli dogduya biraz aceleci davrandı annemi vok bekletmeyim dedi prenses herlde bizim yerimizede kokla melek gibi kokuyodur simdi fistik

Canım selam senin düdüklü tencerenin markası ne

Maşallah cnm,, bizimkiler doğduğunda aynı kiloya gelmiş olucak o da, öyle düşün :) Geçer bile belki :) kucağında ya çok şükür, gerisinde de vardır bi hayır... kime benziyo peki? Nasıl bi bebiş?? Detayları alalım artık yavaş yavaş :))))

Çok teşekkür ederim canım çok makbule geçti sağolasın

Canım çok sevindim bebeğin ve senin iyi olmana sağlıkla büyüsün bebeşin hem sık kontrol daha iyi gelişimini çok daha iyi takip edebilirsiniZ canım

Çom şükür çok sevindim canım sağlıkla büyüsün inşallah irem bebek

Benim de Sivas :) hemşeri sayılırız :) annemler gitti geldi memlekete yeni, üşüyorduk diyorlar. Üşümeyi özledim resmen
Bende sivaslıyım canım geçen hafta oradaydım yorganla yatıyoruz resmen :) yarın yine gidecem bakalım üşüyeyim az sırf havası için doğumu orada mı yapsam diye düşünmüyor değilim canıma tak ederse giderim :)

Beşiğimizi aldık sonunda hanımlar,, döndük dolaştık bildiğimiz yerden alalım dedik Çilek'te karar kıldık. Baya da indirimde şu anda. Kıskanmasın diye Ayşe'ye de cibinlik aldık :)

Eklentiler

• IMG_4586.webp
    14 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_4587.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 79
Aman aman Allah korusun :):) hep diyorum 38i qoreyim diye dua ediyorum :)
Amin cnm, 38-39 görmekte fayda var.. bu arada bizim kız 41 de bile inatla doğmadı biliyosun... Doğduktan sonra da muhteşem huysuzdu, doymuyordu, elleri kolları çok aktifti,, üstünü örtmek bile çok zordu... sonra aldık hastaneye gittik, oradaki doktoru pek beğenmeyince yıllardır bütün ailemiz şimdiki doktorumuza gidiyor, ona gidelim dedik. Geç doğum mu dedi, evet dedim; bu artık bildiğimiz birşey, geç doğan bebekler daha agresif, daha obur ve hırslı oluyor dedi :) hatta işte mama takviyesi yap deyince benim canım sıkılmıştı, ya bırakırsa memeyi dedim; bu çocuk ne memeyi bırakır ne mamayı dedi :) dediği de çıktı,,, memeyi 2 yaşında ben bıraktırdım ama hala canım memem diye seviyor, gergin olunca canı yanınca vs anne meme diyor yatmadan önce de malesef hala biberonla istiyor sütünü... neyse, o zaman günlerce şakasını yaptık agresifim oburummm hırslıyımmmm falan diye konuşturduk bebeği sözde :))) yalnız öyle oldukları için mi geç doğuyorlar yoksa geç doğdukları için mi öyle oluyorlar onu sormamıştım o zaman :) Duru'yu ilk götürdüğümde sormayı planlıyorum :)))) hepsi ayrı bi cins bunların işte, erken doğanı doğmayanı, huylusu huysuzu :)) hepsi kabulümüz tabi ama bu sefer 41'i görmeyeceğim diye de sevinmiyo değilim yani :))))

önce iki hafta sonra görüşelim dedi sonra porblem olmazsa 2_3 hafta sonrada gelsen olur dedi pazartesi 33 haftalık olucak 3 hafta beklesem 36 olucak cokmu geç olur bilemedim duruma göre bakicam artık :))
Beni de çok aralıklı çağırıyor... 6'sında gel sonra da doğumda görüşürüz dedi :)) demek ki hep aynılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…