- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Benim ev şu anda bile 30 derece nasıl serin tutucaz :))) göbek bağı düşüne kadar yıkama deniyor genelde bizde kızımı yikamamistik yanlız bizim kıyaftler hep uzun kollu uçun bacaklı :)))hiç kısa tulum filan almadım benKızlar doktoru aradım bi fasıl aklımdakileri sorayım diye. İlk iş zeka testleri (topuk kanı), hepatit b ve işitme testi yapılıcak, bu rutin zaten hastane yapıcak dedi. 7 günlükken bana getiriyosun dedi. Sadece body giydiriyosun ve incecik pamuklu bi örtü örtüyosun dedi. Tam da düşündüğüm gibi :) evi serin tutuyosun, 24-25 derece olucak dedi. Göbek bağı düşene kadar da yıkama dedi. DuRum bu :)) @sakyuz
Evininhatunu
@drucillaBeyazBulut
Ne yaptın cnm? Aldın mı sonucları?
Merak ettik seni canim ya cok sukur bak korktuqun qibi bisey cikmamis daha iyi olacak insaAllahaldim canim.
15 gunde 1 takip edecek doktor. olumsuz bir sey soylemedi. yavas kilo aliyor olabilir,yeter ki alsin,az da alsa gelisiminin devam etmesi onemli dedi. insallah sadece kilo almasi geridir,yapisal gerilik yoktur dedi.
hareketlerini takip et,azalirsa hemen gel dedi. gelisiminin yavasladigini gorursek erken aliriz bebegi dedi.
onun disinda nst de bir sorun cikmadi. sancı varla yol arasi cikti. hareketleri de gayet iyi dedi. tek duam sadece kilo alimi yavastir insalah. saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin rabbim. bu arada 3 gun oncesine gore 90 gr. almis,1360 olmus. boyu da 40 cm.
Merak ettik seni canim ya cok sukur bak korktuqun qibi bisey cikmamis daha iyi olacak insaAllahbosver seninkide minyon tatli yakisikli bi erkek olur kilo cokta onemli deil bence 2 bucuqu qectikten sonra yeter yani :) hem aramizda 4 qun var benimkide 1400 gramdi 29+2 de simdi ne oldu bilmiyorum ama canini skma yani bosuna quzel olucak quzel
İnsanlar neden bukadar anlayışsız İstanbul'dan teyzem ve kızı geldi burda evleri var bayram için gelmişlerdi bizde üzerimize düşen ne varsa yaptık 3 gün gezdirdik dünde pikniğe gittik bugün artık ben pes dedim yoruldum kasilmalarim arttı şimdi aramış parka gidelim ben evden cikicak halde degilim dedim ozaman sana gelelim.diyor yahu anla beni kadın yorgunum hava zaten sıcak incecik bir elbiseyle oturuyordum evde mecburen kalktım giyindim evi toparladım yani halimide görüyor
Dışarısı 35-40 dereceyken evi 24-25 derece nasıl tutacakmışız onu da söyledi mi doktor peki? Klima da önerilmiyor :)Kızlar doktoru aradım bi fasıl aklımdakileri sorayım diye. İlk iş zeka testleri (topuk kanı), hepatit b ve işitme testi yapılıcak, bu rutin zaten hastane yapıcak dedi. 7 günlükken bana getiriyosun dedi. Sadece body giydiriyosun ve incecik pamuklu bi örtü örtüyosun dedi. Tam da düşündüğüm gibi :) evi serin tutuyosun, 24-25 derece olucak dedi. Göbek bağı düşene kadar da yıkama dedi. DuRum bu :)) @sakyuz
Evininhatunu
@drucillaBeyazBulut
Kilo alıyor o zaman yavaş da olsa, kilo artışı bu şekilde giderse 1800-1900 gram olur sonraki randevuya kadar, o kiloya ulaştıktan sonra gelişimi de iyiyse doğsa bile iyi bir kiloda olmuş olur. İnşallah tabi ki zamanını bekler inşallah hızlanır kilo alımı ama çok da üzme kendini, zayıf doğan bebekler daha güçlü olur derler.aldim canim.
15 gunde 1 takip edecek doktor. olumsuz bir sey soylemedi. yavas kilo aliyor olabilir,yeter ki alsin,az da alsa gelisiminin devam etmesi onemli dedi. insallah sadece kilo almasi geridir,yapisal gerilik yoktur dedi.
hareketlerini takip et,azalirsa hemen gel dedi. gelisiminin yavasladigini gorursek erken aliriz bebegi dedi.
onun disinda nst de bir sorun cikmadi. sancı varla yol arasi cikti. hareketleri de gayet iyi dedi. tek duam sadece kilo alimi yavastir insallah. saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin rabbim. bu arada 3 gun oncesine gore 90 gr. almis,1360 olmus. boyu da 40 cm.
Sağ ol canım aslında fiyattan değil de m bedeni yoktu s aldım. Biraz dar oldu ondan sanırım öyle hissettim :)) Satıcı kız gaz verdi güzel oldu diye. Neyse seksi logusa olurum artık:)))))
:))))) Ama göbüş baya inicek doğumdan hemen sonra cnm,, şişin de epey inicek,, iyi yapmışsın bence S almakla
İyi geceler hatunlar, kıyafet vs alışverişlerini yaptık beşik ve arabamız kaldı yarın onlarida alicaz inşallah Bursa'da önereceğinz yerler var mı beşik ve araba icin
Benide qelen qiden deil illa qel diyen kaynana boquyoya tutturdu ewe besik koyacam diye ben orda kalmak istemiyorum rahat edemem zaten ewi kucucuk cocuklari var kp falan ne banyoduna qirebilirim ne tuvalete kendimi biliyorum cocukla rezil olacam besik falan koyma dedim ben cok kalamam duruma qore hemen qelecem ewe cok istersen sen qel kal ben rahat edemiyom baska yerde dedim ama ne fayda hala duymamazliktan qeliyo
Adet sancisi gibi sanci dogum alameti aman dikkat bir sure yorma kendiniKızlar dün gece sancıyla uyandım bildiğiniz adet sancısı gibi şiddetliydi. esimde yanımda deildi aksıne çok korktum hemen kalktım yürüdüm sonra nedenini buldum .Gece şiddetli rüzgar olmasına ragmen battaniyesiz balkonda yattım .hemen kışlık çorap giyindim battaniyeye sarıldım bi 20 dk anca sancım dindi şimdilik iyi gibiyim umarım kendime uygulafığım tedavi doğrudur .Sizlerle paylasmak istedim kaş yaparken göz çıkarmayalım .
Yemin ederim warya suan orda 1 qun dahi kalmak qozumde buyuyo halbuki beni kendi halime biraksa cocuk bakimi konusunda hic suphem yok cok cok iyi bakacaqimi biliyorum halada bakiyorum cunku yiqenim surekli bizimle iyice tecrubelendim :):) belkide ben o sicaklarda sadece sifir kolla yada qecelikle qezicem ewde ama dediqin qibi kapali olunca kp falan yanar dururum artik bakalim neler olacak canim umarim seninkide cok durmadan qider bide senin ikinci cocuqun yani cok durmasina qerek bile yok aslinda
Aynen canım :) teknolojiden öncesini düşünmek bile istemiyorum. İlerleyen zamanlarda, göz rengini bile söylecekler, bizim çocuklarımız da," göz rengini bilmeden nasıl yaşıyorlarmış" diye düşünecekler :))Cnm doktoru referansla seçmek çok önemli. Ben ilk hamileliğimde uzun süre karşıdan geldim doktora hatta. İyi olsun da uzak olsun diye :) sana da ikinci için fikir olmuş oldu,, bi dahakine direk başlarsın inşallah. Resimden çok cd leri seviyoruz biz. Ayşe hala açıp izliyo :)))) tabi bunlar işin ekstrası, bebek sağlıkla doğduktan sonra asgari önem taşıyolar. Önceden siyah beyaz bile görmediklerini düşününce cinsiyetini bilmek dahi çok büyük lüks aslında :)
Ohhh fistiqa bak kilo almayada baslamis masaAllah saqlikli olsunda kilo alinir elbet oda fit bi kiz olur ne quzel sindiden formunu koruyoKızlar cok sukur kilo almaya basladik tekrar bugun kontrolumuz vardi 20 gr almisiz 1.5 gunde :) hersey yolunda dr umuz miadinda dogan bebek kadar saglikliyiz dedi... Çok sukur ah biraz daha anne karninda dursaydik da kilo olarak toromanlaşsaydik iyiydi ama Rabbim boyle uygun gormus
Suan tum fikrim deqisti canim kalmayacam heralde soylucem onada qelirse kalir yanimda ben kalamam dicemcanim hic gitme o zaman,madem bakarim diyorsun. lohusa halinle o sicaklar hic cekilmez,hele evde erkek varken.
maşallah maşallah saglikliya kiloda alır o nasıl giydiriyorsun canım sana sorucagimiz çok soru var :))Kızlar cok sukur kilo almaya basladik tekrar bugun kontrolumuz vardi 20 gr almisiz 1.5 gunde :) hersey yolunda dr umuz miadinda dogan bebek kadar saglikliyiz dedi... Çok sukur ah biraz daha anne karninda dursaydik da kilo olarak toromanlaşsaydik iyiydi ama Rabbim boyle uygun gormus
Benim de Sivas :) hemşeri sayılırız :) annemler gitti geldi memlekete yeni, üşüyorduk diyorlar. Üşümeyi özledim resmenBenim de memleket Erzincan,, kalkın gidelim diyorum düşün artık :))) Allahım püfür püfürdür ne güzel yaa,. Ömrüm boyunca 3-4 kez gittiğim yere hasret duyuyorum resmen!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?