2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim ev şu anda bile 30 derece nasıl serin tutucaz :))) göbek bağı düşüne kadar yıkama deniyor genelde bizde kızımı yikamamistik yanlız bizim kıyaftler hep uzun kollu uçun bacaklı :)))hiç kısa tulum filan almadım ben

Ne yaptın cnm? Aldın mı sonucları?

aldim canim.
15 gunde 1 takip edecek doktor. olumsuz bir sey soylemedi. yavas kilo aliyor olabilir,yeter ki alsin,az da alsa gelisiminin devam etmesi onemli dedi. insallah sadece kilo almasi geridir,yapisal gerilik yoktur dedi.
hareketlerini takip et,azalirsa hemen gel dedi. gelisiminin yavasladigini gorursek erken aliriz bebegi dedi.
onun disinda nst de bir sorun cikmadi. sancı varla yol arasi cikti. hareketleri de gayet iyi dedi. tek duam sadece kilo alimi yavastir insallah. saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin rabbim. bu arada 3 gun oncesine gore 90 gr. almis,1360 olmus. boyu da 40 cm.

Merak ettik seni canim ya cok sukur bak korktuqun qibi bisey cikmamis daha iyi olacak insaAllah bosver seninkide minyon tatli yakisikli bi erkek olur kilo cokta onemli deil bence 2 bucuqu qectikten sonra yeter yani :) hem aramizda 4 qun var benimkide 1400 gramdi 29+2 de simdi ne oldu bilmiyorum ama canini skma yani bosuna quzel olucak quzel

sagol canim:)
kilo olsun sadece,baska bir sey olmasin da,raziyim ben de. allahim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah.

insanlar niye anlayisli olmuyor anlamiyorum ki teyzen yani,cok yakının.
bu sicakta hic misafir cekilmiyor valla. dedigin gibi incecik kisacik elbise ve sortlarlayiz evde. bu sicakta bi de ustunu giy,hizmet et. aradiginda yatiyorum halsizim deseydin keske.

Dışarısı 35-40 dereceyken evi 24-25 derece nasıl tutacakmışız onu da söyledi mi doktor peki? Klima da önerilmiyor :)

Kilo alıyor o zaman yavaş da olsa, kilo artışı bu şekilde giderse 1800-1900 gram olur sonraki randevuya kadar, o kiloya ulaştıktan sonra gelişimi de iyiyse doğsa bile iyi bir kiloda olmuş olur. İnşallah tabi ki zamanını bekler inşallah hızlanır kilo alımı ama çok da üzme kendini, zayıf doğan bebekler daha güçlü olur derler.
Peki neden kilo alımı yavaşlamış onu söyledi mi doktor?

Sağ ol canım aslında fiyattan değil de m bedeni yoktu s aldım. Biraz dar oldu ondan sanırım öyle hissettim :)) Satıcı kız gaz verdi güzel oldu diye. Neyse seksi logusa olurum artık:)))))

canim benimki de 150 tl,yalniz degilsin:)
soyle duzgun kaliteli bir sey olsun diye aldim,yedek geceligi daha uyguna alacagim. foto cekimi falan olursa guzel cikalim sekerim:)

sen de 1 hafta sonra esyalarini toplarsin gelirsin.simdiden dert anlatmaya ugrasma.

Adet sancisi gibi sanci dogum alameti aman dikkat bir sure yorma kendini

Kızlar cok sukur kilo almaya basladik tekrar bugun kontrolumuz vardi 20 gr almisiz 1.5 gunde :) hersey yolunda dr umuz miadinda dogan bebek kadar saglikliyiz dedi... Çok sukur ah biraz daha anne karninda dursaydik da kilo olarak toromanlaşsaydik iyiydi ama Rabbim boyle uygun gormus

canim hic gitme o zaman,madem bakarim diyorsun. lohusa halinle o sicaklar hic cekilmez,hele evde erkek varken.

Aynen canım :) teknolojiden öncesini düşünmek bile istemiyorum. İlerleyen zamanlarda, göz rengini bile söylecekler, bizim çocuklarımız da," göz rengini bilmeden nasıl yaşıyorlarmış" diye düşünecekler :))

Ohhh fistiqa bak kilo almayada baslamis masaAllah saqlikli olsunda kilo alinir elbet oda fit bi kiz olur ne quzel sindiden formunu koruyo doya doya op kokla yerimize

maşallah maşallah saglikliya kiloda alır o nasıl giydiriyorsun canım sana sorucagimiz çok soru var :))

Benim de memleket Erzincan,, kalkın gidelim diyorum düşün artık :))) Allahım püfür püfürdür ne güzel yaa,. Ömrüm boyunca 3-4 kez gittiğim yere hasret duyuyorum resmen!
Benim de Sivas :) hemşeri sayılırız :) annemler gitti geldi memlekete yeni, üşüyorduk diyorlar. Üşümeyi özledim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…