Yaa maşallah irem'e Bi an önce annesinin kollarına gelmek istedi oKızlar cok sukur kilo almaya basladik tekrar bugun kontrolumuz vardi 20 gr almisiz 1.5 gunde :) hersey yolunda dr umuz miadinda dogan bebek kadar saglikliyiz dedi... Çok sukur ah biraz daha anne karninda dursaydik da kilo olarak toromanlaşsaydik iyiydi ama Rabbim boyle uygun gormus
Aahahah napalim anacim anca bukadar ilerliyoz artikTaksit taksit iş yapıyorum sabah salon ve koridoru süpürdüm birazdan yatak odası ve çocuk odasını supurcem arada yemek yaptım saat oldu 8 kaplumbağa hızında ilerliyoruz:))
Evet baya hemşeriyiz :)) Sivastan gece geçmiştim Ağustos ayında ve donduğumu hatırlıyorum :))Benim de Sivas :) hemşeri sayılırız :) annemler gitti geldi memlekete yeni, üşüyorduk diyorlar. Üşümeyi özledim resmen
Ahahah :) şimdi bile dna'dan falan öğreniyolardır isteyince eminim :))))Aynen canım :) teknolojiden öncesini düşünmek bile istemiyorum. İlerleyen zamanlarda, göz rengini bile söylecekler, bizim çocuklarımız da," göz rengini bilmeden nasıl yaşıyorlarmış" diye düşünecekler :))
Şimdikine göre veya çok az küçük almak lazım bence cnm. Değiştirmene gerek yok diye düşünüyorum ben ya :)ben suandaki bedenime gore aldim,yanlis mi yaptim
degistireyim mi?
Dışarısı 35-40 dereceyken evi 24-25 derece nasıl tutacakmışız onu da söyledi mi doktor peki? Klima da önerilmiyor :)
Kilo alıyor o zaman yavaş da olsa, kilo artışı bu şekilde giderse 1800-1900 gram olur sonraki randevuya kadar, o kiloya ulaştıktan sonra gelişimi de iyiyse doğsa bile iyi bir kiloda olmuş olur. İnşallah tabi ki zamanını bekler inşallah hızlanır kilo alımı ama çok da üzme kendini, zayıf doğan bebekler daha güçlü olur derler.
Peki neden kilo alımı yavaşlamış onu söyledi mi doktor?
Kolay gelsin cnm,, ben de bi yandan yapabildiğimi yapıyorum, yarın da annemle kadın geliceksagol canim
anca yazabildim. hastaneden geldik,annem geldi bize. bugun de temizlik isleri vardi.
Aahahah napalim anacim anca bukadar ilerliyoz artikesimde isten qeliyo supurqe vileda ortada yatiyon yatiyon aksam is yapasin qeliyo seninde diyo bilmiyoki ben taaa uyaninca basliyorum
Amaan iyi iyi sevindim 3 günde 90gr alması gelisme sonucta,hiç kg almıyor deil.sende iyi takip et hareketlerini vs doktorun zaten ne yapacagını bilir.Allahın izniyle kötü bisey cıkmaz...aldim canim.
15 gunde 1 takip edecek doktor. olumsuz bir sey soylemedi. yavas kilo aliyor olabilir,yeter ki alsin,az da alsa gelisiminin devam etmesi onemli dedi. insallah sadece kilo almasi geridir,yapisal gerilik yoktur dedi.
hareketlerini takip et,azalirsa hemen gel dedi. gelisiminin yavasladigini gorursek erken aliriz bebegi dedi.
onun disinda nst de bir sorun cikmadi. sancı varla yol arasi cikti. hareketleri de gayet iyi dedi. tek duam sadece kilo alimi yavastir insallah. saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin rabbim. bu arada 3 gun oncesine gore 90 gr. almis,1360 olmus. boyu da 40 cm.
Coook güzel haberler ya cnm,nasıl sevindim su süreci böyle atlatmanıza,az biraz daha sabır biraz geçsin mıncıklanma kıvamına bile gelir hemencik irem kız :)Kızlar cok sukur kilo almaya basladik tekrar bugun kontrolumuz vardi 20 gr almisiz 1.5 gunde :) hersey yolunda dr umuz miadinda dogan bebek kadar saglikliyiz dedi... Çok sukur ah biraz daha anne karninda dursaydik da kilo olarak toromanlaşsaydik iyiydi ama Rabbim boyle uygun gormus
Kızlar bugün de ben isim sorayım Beren, İpek, Ekin, Melis fikirleriniz nedir acaba
tefal canim. ama ben baya bi once almistim evlenmeden once alinip ceyize koyulanlardan :)))Canım hangi marka? Benim Karaca, aslında bir yanlışını görmedim, iyi de pişiriyor ama genel olarak çekiniyorum. 3 dk, 5 dk çok güzel geliyor yoksa kulağa. :)
yani baska nerelerde vardir bilmiyorum ama ben dun mothercare'den aldim 1 aya kadar olan bedeninden. bu arada epey indirim var orda da eksikleri olan kacirmasin :)Dün yigenim doğum yaptı bildiğin alt üst takım giydirmisler şapkası bile takılı bende anlamadım kısa paçalı tulumlarin yeni doğanı için olanı varmiki
tesekkurler canimKızlar doktoru aradım bi fasıl aklımdakileri sorayım diye. İlk iş zeka testleri (topuk kanı), hepatit b ve işitme testi yapılıcak, bu rutin zaten hastane yapıcak dedi. 7 günlükken bana getiriyosun dedi. Sadece body giydiriyosun ve incecik pamuklu bi örtü örtüyosun dedi. Tam da düşündüğüm gibi :) evi serin tutuyosun, 24-25 derece olucak dedi. Göbek bağı düşene kadar da yıkama dedi. DuRum bu :)) @sakyuz
Evininhatunu
drucilla BeyazBulut
valla kizlar benden size tavsiye hava sicakken camlari acmayin evin ici daha serin kaliyor :)) havalandiracaksaniz da sabah 6-7 gibi en serin zamanda havalandirinCamları bebiş cereyanda kalmıcak şekilde açık tutucaz sürekli cnm,, klimayı da bulunduğu odada değil de diğer odalardan birinde açmak epey fayda eder bence. Başka çare yok gibi
Aslında ağustos sonu doğum yapanlarda fazla sıkıntı yok, çünkü eylülde başlıyor ufak ufak serinlemeye. Başında olanlar fena... tek çözüm klima gibi cnm...Benim ev şu anda bile 30 derece nasıl serin tutucaz :))) göbek bağı düşüne kadar yıkama deniyor genelde bizde kızımı yikamamistik yanlız bizim kıyaftler hep uzun kollu uçun bacaklı :)))hiç kısa tulum filan almadım ben
Cnm Allah korusun ama varsa bilmek bilmemekten çok daha iyi sonuçta.. öyle düşünelim... gerçekten çok can sıkıcı bi test uygulama açısından ama yapıcak bişey yokHarikasin canim cok tesekkur ederimEn cok korktuqumda bu topuk kani meselsi bisey cikacak diye icim icimi yer artik ah bu tiroidler beni ne strese soktu yaaa
kontrolden geldim minikim çok iyi suyu filanda iyi 2 kilo olmuşuz doğum psuzyonu almis eller hep yüzünde oyuzden doğru düzgün yüzünü göremedik :))
Evin termometresi 30.4 gosteriyor
Ben kalkar kalkmaz tüm camları açıyorum, camları açmadığımda ev havası çekilmiş uzay istasyonu gibi oluyor. Esmese de en azından temiz hava giriyor içeriye diye rahatlatıyorum kendimi.valla kizlar benden size tavsiye hava sicakken camlari acmayin evin ici daha serin kaliyor :)) havalandiracaksaniz da sabah 6-7 gibi en serin zamanda havalandirinbu sicaklarda bulabildigim tek cozum bu evi serin tutmak icin. disarida ruzgar da olsa gunes gitmeden firin kapagi acilmis gibi oluyor
Ya ben de klimayı hiç sevmiyorum, yarım saat klimalı ortamda dursam başım çatlıyor, gözlerimin üzerinde atan damarları tek tek hissediyorum o yüzden benim için en son çözüm bile değil maalesef. Normalde vantilatörde de olurdu ama onu kendime çevirmiyorum tavana doğru gönderiyorum havayı duvarlara çarpıp dönüyor, o da bir nebze olsun kesiyor sıcağı, en azından başımı ağrıtmıyor.Aslında ağustos sonu doğum yapanlarda fazla sıkıntı yok, çünkü eylülde başlıyor ufak ufak serinlemeye. Başında olanlar fena... tek çözüm klima gibi cnm...
Orasi oyle tabi bakalim Rabbim kimseyi korktuqu seylerle sinamasin insaAllah hepimiz bi saq salim doqursaydik ondan sonra bebislerin qelisimini konusuyo olurduk burdaCnm Allah korusun ama varsa bilmek bilmemekten çok daha iyi sonuçta.. öyle düşünelim... gerçekten çok can sıkıcı bi test uygulama açısından ama yapıcak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?