2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yaa maşallah irem'e Bi an önce annesinin kollarına gelmek istedi o

Taksit taksit iş yapıyorum sabah salon ve koridoru süpürdüm birazdan yatak odası ve çocuk odasını supurcem arada yemek yaptım saat oldu 8 kaplumbağa hızında ilerliyoruz:))
Aahahah napalim anacim anca bukadar ilerliyoz artik esimde isten qeliyo supurqe vileda ortada yatiyon yatiyon aksam is yapasin qeliyo seninde diyo bilmiyoki ben taaa uyaninca basliyorum

Ahahah :) şimdi bile dna'dan falan öğreniyolardır isteyince eminim :))))

Camları bebiş cereyanda kalmıcak şekilde açık tutucaz sürekli cnm,, klimayı da bulunduğu odada değil de diğer odalardan birinde açmak epey fayda eder bence. Başka çare yok gibi

sagol canim
anca yazabildim. hastaneden geldik,annem geldi bize. bugun de temizlik isleri vardi.
Kolay gelsin cnm,, ben de bi yandan yapabildiğimi yapıyorum, yarın da annemle kadın gelicek sıkıntı bastı temizlik mevzusundan artık... iyi olmanıza çok sevindim bu arada. Kilosu da öyle çok az değil, için rahatlamıştır epey :)

Amaan iyi iyi sevindim 3 günde 90gr alması gelisme sonucta,hiç kg almıyor deil.sende iyi takip et hareketlerini vs doktorun zaten ne yapacagını bilir.Allahın izniyle kötü bisey cıkmaz...
bir an haber alamayınca korktuk,simdi rahatladık valla :)

Coook güzel haberler ya cnm,nasıl sevindim su süreci böyle atlatmanıza,az biraz daha sabır biraz geçsin mıncıklanma kıvamına bile gelir hemencik irem kız :)

Canım hangi marka? Benim Karaca, aslında bir yanlışını görmedim, iyi de pişiriyor ama genel olarak çekiniyorum. 3 dk, 5 dk çok güzel geliyor yoksa kulağa. :)
tefal canim. ama ben baya bi once almistim evlenmeden once alinip ceyize koyulanlardan :)))

Dün yigenim doğum yaptı bildiğin alt üst takım giydirmisler şapkası bile takılı bende anlamadım kısa paçalı tulumlarin yeni doğanı için olanı varmiki
yani baska nerelerde vardir bilmiyorum ama ben dun mothercare'den aldim 1 aya kadar olan bedeninden. bu arada epey indirim var orda da eksikleri olan kacirmasin :)
tesekkurler canim
Camları bebiş cereyanda kalmıcak şekilde açık tutucaz sürekli cnm,, klimayı da bulunduğu odada değil de diğer odalardan birinde açmak epey fayda eder bence. Başka çare yok gibi
valla kizlar benden size tavsiye hava sicakken camlari acmayin evin ici daha serin kaliyor :)) havalandiracaksaniz da sabah 6-7 gibi en serin zamanda havalandirin bu sicaklarda bulabildigim tek cozum bu evi serin tutmak icin. disarida ruzgar da olsa gunes gitmeden firin kapagi acilmis gibi oluyor

Kızlr 3 gündür resmen agirlastigimi hissediyorum. Sürekli su icsemde ayaklarım sis. Çok yorgunm

Aslında ağustos sonu doğum yapanlarda fazla sıkıntı yok, çünkü eylülde başlıyor ufak ufak serinlemeye. Başında olanlar fena... tek çözüm klima gibi cnm...

Harikasin canim cok tesekkur ederim En cok korktuqumda bu topuk kani meselsi bisey cikacak diye icim icimi yer artik ah bu tiroidler beni ne strese soktu yaaa
Cnm Allah korusun ama varsa bilmek bilmemekten çok daha iyi sonuçta.. öyle düşünelim... gerçekten çok can sıkıcı bi test uygulama açısından ama yapıcak bişey yok

Ben kalkar kalkmaz tüm camları açıyorum, camları açmadığımda ev havası çekilmiş uzay istasyonu gibi oluyor. Esmese de en azından temiz hava giriyor içeriye diye rahatlatıyorum kendimi.

Aslında ağustos sonu doğum yapanlarda fazla sıkıntı yok, çünkü eylülde başlıyor ufak ufak serinlemeye. Başında olanlar fena... tek çözüm klima gibi cnm...
Ya ben de klimayı hiç sevmiyorum, yarım saat klimalı ortamda dursam başım çatlıyor, gözlerimin üzerinde atan damarları tek tek hissediyorum o yüzden benim için en son çözüm bile değil maalesef. Normalde vantilatörde de olurdu ama onu kendime çevirmiyorum tavana doğru gönderiyorum havayı duvarlara çarpıp dönüyor, o da bir nebze olsun kesiyor sıcağı, en azından başımı ağrıtmıyor.

Cnm Allah korusun ama varsa bilmek bilmemekten çok daha iyi sonuçta.. öyle düşünelim... gerçekten çok can sıkıcı bi test uygulama açısından ama yapıcak bişey yok
Orasi oyle tabi bakalim Rabbim kimseyi korktuqu seylerle sinamasin insaAllah hepimiz bi saq salim doqursaydik ondan sonra bebislerin qelisimini konusuyo olurduk burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…