2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İnşallah cnm ilerisi için ben de çok umutluyum.. bi de bizde kardeş bağları çok güçlüdür.. iki çocuk annesi olucam, yine bile kardeşim için gerekirse canımı veririm. Eminim o da tereddütsüz verir.. madden de manen de herşeyimiz hala birdir.. dilerim onlar da hep öyle olur :)

önce iki hafta sonra görüşelim dedi sonra porblem olmazsa 2_3 hafta sonrada gelsen olur dedi pazartesi 33 haftalık olucak 3 hafta beklesem 36 olucak cokmu geç olur bilemedim duruma göre bakicam artık :))

Senle aramizda 1 gin var persembe gittim bende kontrole banada 3 hafta sonraya gun verdi banada uzun gibi geldi aslinda ama hep boyle sanirim peki bebegin dogum pozisyonunu almismi benim kiz hala oturuyo pozisyonda kafa yukarda dr not aldirdi hatta makat gelisli diye. Senle gunler ayni olunca merak ettim simdi

Tabi cnm annem sebze falan yapıyo buharında, bayılıyorum ben, rengi bile değişmiyo.. ama diyorum ya tencereyle beraber ben de kaynıyorum sanki... yarın burdan aldığım güçle bi daha rica edeyim de göstersin iyice ya.. çok özendim şu an, bi de pırasa falan dedin ya gidip çiğ sebze yicem şimdi nerdeyse :))

Amin:) Evet gerçekten öyle dediğin gibi olduğun fark ettim herkesin hikayesinin. Sağlık olduktan sonra diğer şeyleri insanın gözü görmüyor.
Bi de hormonlar da o şekilde çalışıyormuş bildiğim kadarıyla.. unutturmaya yönelik yani.. çok güzel bi yazı okumuştum bununla alakalı,, bulabilirsem paylaşıcam bi ara :)

Wallahi sor bi bende merak ettim simdi qerekten qec yada erken doqumla alakasi varmiymis :):) benim yiqen 42.haftada zorla doqdu yani kiz qidip aldirdi artik :):):) ben hayatimda bukada akilli sakin huylu bi cocuk qormedim...kilosu boyu herseyi suoer ne qaz sancisi oldu nede bi skntisi masaAllah 41 kere :):):)

Ay ne güzel ya,. Bu sefer o cinsten istiyorum,, hakkım artık bence :)))))

Wayyy ilk defa duydum ama bence kesinlikle doqru yoksa kimse yaomazdi bidaha cocukannemin bi arkadasi var 2 tane oqlu var iste herkesin aklina kotu doqum deyince o kadin qelir ortamda oyle bi anlatiyoki yasadiklarini acilarini biz hepimiz aqlamakli oluyoruz...hatta ben takiliyodum tekrar yap diye kadin sok qibi bisey qeciriyodu aman aman falan oqun qelmisti qunu qecmis nolur bi test yap dedim heycanini anlatamam ama okadar sevindiki testi yaparken ama cikmadi malesef :) bu cok doqru biseymis katiliyorum.yani o kadin bile unuttuysa

Wala iş hamilelik ve doğumla kalsa inan 10 tane doğururum ben de cnm... tabi sezeryan olduğu için daha da rahattı doğum, kahramanlık isteyen bi durum yoktu pek yani.. ama işte layıkıyla büyütme kısmı çok zor... insan bırak doğumu dokuz aylık hamileliği bile "bir anmış" gibi hatırlıyor... asıl hikaye sonradan başlıyor :)

Evet canım doğum pozisyonuna geçmiş geçen kontrolde tersdi

Çok yorgun hissediyorum bende kendimi hiç enerjim yok Allah'a şükür şişme yok henüz hicbiryerimde ama sanki göbeğim çok büyüdü oturmak yatmak porblem oldu

Pırasa zaten düdüklüde pişmiyor mu ya :) ben düdüklüde yapıyorum

Çok yorgun hissediyorum bende kendimi hiç enerjim yok Allah'a şükür şişme yok henüz hicbiryerimde ama sanki göbeğim çok büyüdü oturmak yatmak porblem oldu

ben de epey yoruldum bugün ama vücudum evde oturduğum günlerden daha az ağrıyor wala... hatta kızın uyanıp ağlamayacağını bilsem yürüyüşe çıkıcam... hareketsizlik iyi gelmiyor ve sıcak çok mahvediyor beni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…