İnşallah cnmSen canını sıkma canım ya ne yapsan da kıskançlık onun doğasında var. İstersen dünyayı ser önüne kardeşini kıskanacak. Bu doğal bir sürec bence. Çok kendini üzme. Ayşe de zamanla alisacaktir. Hatta büyüdüğünde bu günlerı anlattığında, en iyi arkadaşı kardeşi olduğu günler geldiğinde çok eğlenceli hikayeler olacak onlar icin:)
önce iki hafta sonra görüşelim dedi sonra porblem olmazsa 2_3 hafta sonrada gelsen olur dedi pazartesi 33 haftalık olucak 3 hafta beklesem 36 olucak cokmu geç olur bilemedim duruma göre bakicam artık :))
Tabi cnm annem sebze falan yapıyo buharında, bayılıyorum ben, rengi bile değişmiyo.. ama diyorum ya tencereyle beraber ben de kaynıyorum sanki... yarın burdan aldığım güçle bi daha rica edeyim de göstersin iyice ya.. çok özendim şu an, bi de pırasa falan dedin ya gidip çiğ sebze yicem şimdi nerdeyse :))tefal canim. ama modelini bilemiyorum simdi 2010da falan alinip ceyize konmus bi tencereydi. muhtemelen ust versiyonlari cikmistir. ama istersen bakip bulmaya calisirim modelini.
ahaha ya korkulacak biseyi yok gercekten. cevremde simdiye kadar dudukluyle ilgili kaza yasayan kimse duymadim ben. yikamasi kurulamasi normal tencereye gore zahmetli gelmese her yemegi onda yapicam da o biraz zor geliyor :)) pirasayi bile duduklude pisiren var :))
bide gercekten piserken su kaybi falan cok olmadigindan daha saglikli buluyorum ben.
Gule gule kullansin fistiklarBeşiğimizi aldık sonunda hanımlar,, döndük dolaştık bildiğimiz yerden alalım dedik Çilek'te karar kıldık. Baya da indirimde şu anda. Kıskanmasın diye Ayşe'ye de cibinlik aldık :)
Bi de hormonlar da o şekilde çalışıyormuş bildiğim kadarıyla.. unutturmaya yönelik yani.. çok güzel bi yazı okumuştum bununla alakalı,, bulabilirsem paylaşıcam bi ara :)Amin:) Evet gerçekten öyle dediğin gibi olduğun fark ettim herkesin hikayesinin. Sağlık olduktan sonra diğer şeyleri insanın gözü görmüyor.
Wallahi sor bi bende merak ettim simdi qerekten qec yada erken doqumla alakasi varmiymis :):) benim yiqen 42.haftada zorla doqdu yani kiz qidip aldirdi artik :):):) ben hayatimda bukada akilli sakin huylu bi cocuk qormedim...kilosu boyu herseyi suoer ne qaz sancisi oldu nede bi skntisi masaAllah 41 kere :):):)Amin cnm, 38-39 görmekte fayda var.. bu arada bizim kız 41 de bile inatla doğmadı biliyosun... Doğduktan sonra da muhteşem huysuzdu, doymuyordu, elleri kolları çok aktifti,, üstünü örtmek bile çok zordu... sonra aldık hastaneye gittik, oradaki doktoru pek beğenmeyince yıllardır bütün ailemiz şimdiki doktorumuza gidiyor, ona gidelim dedik. Geç doğum mu dedi, evet dedim; bu artık bildiğimiz birşey, geç doğan bebekler daha agresif, daha obur ve hırslı oluyor dedi :) hatta işte mama takviyesi yap deyince benim canım sıkılmıştı, ya bırakırsa memeyi dedim; bu çocuk ne memeyi bırakır ne mamayı dedi :) dediği de çıktı,,, memeyi 2 yaşında ben bıraktırdım ama hala canım memem diye seviyor, gergin olunca canı yanınca vs anne meme diyoryatmadan önce de malesef hala biberonla istiyor sütünü... neyse, o zaman günlerce şakasını yaptık agresifim oburummm hırslıyımmmm falan diye konuşturduk bebeği sözde :))) yalnız öyle oldukları için mi geç doğuyorlar yoksa geç doğdukları için mi öyle oluyorlar onu sormamıştım o zaman :) Duru'yu ilk götürdüğümde sormayı planlıyorum :)))) hepsi ayrı bi cins bunların işte, erken doğanı doğmayanı, huylusu huysuzu :)) hepsi kabulümüz tabi ama bu sefer 41'i görmeyeceğim diye de sevinmiyo değilim yani :))))
Wallahi sor bi bende merak ettim simdi qerekten qec yada erken doqumla alakasi varmiymis :):) benim yiqen 42.haftada zorla doqdu yani kiz qidip aldirdi artik :):):) ben hayatimda bukada akilli sakin huylu bi cocuk qormedim...kilosu boyu herseyi suoer ne qaz sancisi oldu nede bi skntisi masaAllah 41 kere :):):)
Amin:) Evet gerçekten öyle dediğin gibi olduğun fark ettim herkesin hikayesinin. Sağlık olduktan sonra diğer şeyleri insanın gözü görmüyor.
Wayyy ilk defa duydum ama bence kesinlikle doqru yoksa kimse yaomazdi bidaha cocukBuldum :)
Wayyy ilk defa duydum ama bence kesinlikle doqru yoksa kimse yaomazdi bidaha cocukannemin bi arkadasi var 2 tane oqlu var iste herkesin aklina kotu doqum deyince o kadin qelir ortamda oyle bi anlatiyoki yasadiklarini acilarini biz hepimiz aqlamakli oluyoruz...hatta ben takiliyodum tekrar yap diye kadin sok qibi bisey qeciriyodu aman aman falan oqun qelmisti qunu qecmis nolur bi test yap dedim heycanini anlatamam ama okadar sevindiki testi yaparken ama cikmadi malesef :) bu cok doqru biseymis katiliyorum.yani o kadin bile unuttuysa
Evet canım doğum pozisyonuna geçmiş geçen kontrolde tersdiSenle aramizda 1 gin var persembe gittim bende kontrole banada 3 hafta sonraya gun verdi banada uzun gibi geldi aslinda ama hep boyle sanirim peki bebegin dogum pozisyonunu almismi benim kiz hala oturuyo pozisyonda kafa yukarda dr not aldirdi hatta makat gelisli diye. Senle gunler ayni olunca merak ettim simdi
Düşünüyorum da sırf doktor için kalıyorum ya bide evde düzeni kurdum ortalıkta gezmesin ilk zamanlar çocuk :)Çok fena özendim,, yerinde olsam direk giderim... değer wala :)
Pırasa zaten düdüklüde pişmiyor mu ya :) ben düdüklüde yapıyorumtefal canim. ama modelini bilemiyorum simdi 2010da falan alinip ceyize konmus bi tencereydi. muhtemelen ust versiyonlari cikmistir. ama istersen bakip bulmaya calisirim modelini.
ahaha ya korkulacak biseyi yok gercekten. cevremde simdiye kadar dudukluyle ilgili kaza yasayan kimse duymadim ben. yikamasi kurulamasi normal tencereye gore zahmetli gelmese her yemegi onda yapicam da o biraz zor geliyor :)) pirasayi bile duduklude pisiren var :))
bide gercekten piserken su kaybi falan cok olmadigindan daha saglikli buluyorum ben.
İpek benceFikrini söyleyen herkese çok teşekkür ederim 2 ye indirdim sanırım seçeneği ne zor işmiş ya isim koymak. Karar verenler de söylese süper olur aslında fikir olur herkese
Düşünüyorum da sırf doktor için kalıyorum ya bide evde düzeni kurdum ortalıkta gezmesin ilk zamanlar çocuk :)
Çok yorgun hissediyorum bende kendimi hiç enerjim yok Allah'a şükür şişme yok henüz hicbiryerimde ama sanki göbeğim çok büyüdü oturmak yatmak porblem oldu
Öyle düşünüyorum bi ara çok niyetlendim de arkadaşlar hep evinde dur annen gelsin dedi bana da mantıklı geldi böylesiO da doğru,, zaten insanın kendi evi gibi yok.. yalnız da baksam kendi evimde bakayım isterim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?