- 8 Nisan 2015
- 1.235
- 1.874
- 133
Güle güle kullansn bebis cok guzel olmus cnm benmkide yatagmn yanından yer oluo sıgdıktam snra ne olacakBu da dolabımız ve yatağımız. Dolabı hala daha çamaşır odamız olan yere koyduk. Yatak da bizim yatağın yanında. Koca karyolayi bizim gibi yatak odasına koyacak olan var mı acaba merak ediyorum?
Emzirme sutyeni atletine boşa para vermisim. Onun yerine straplez sutyen alin. Lansinoh krem alin ama sakin elbisenize geceliginize degmesin leke birakiyor ve cikmiyooor !!! Sürünce üzerine muhakkak goguspedi koyunarch2401 canım bizlere hastaneye şunu götürdüm ama kullanmadım veya mutlaka alın diyebileceğin şeyler var mı ?
Benim de çok düşüyordu bir ara. Sordum dr hiç ilgilenmedi çok normal dedi. Dinlenmeye çalış dedi ve atasözümüzü söyledi bol su iç :)Kızlar bende tansiyon düşüklüğü var, içinizde yaşayan var mı? Doktora her gittiğimde normal çıkıyordu tansiyon ama doktor arada kontrol et tansiyonunu demişti ayak şişliğinden dolayı yüksek tansiyondan korkarak. Ben de iki gündür gün içinde ölçüyorum bazen normal bazen düşük çıkıyor. Ama düştüğü zaman fark ediyorum, bütün enerjim çekiliyor, soğuk ter basıyor vücudumu, kolumu kaldıracak dermanım kalmıyor. Eczacıya sordum hamilelikte normal dedi, bu hafta kontrolüm var doktora da soracağım bakalım.
Hayır canım sallanmiyor. Ama sanırım newjoy mağazasında o tarz büyüyen hem de sallanan karyola lar vardı yanlış hatırlamıyorsam.Beşik sallanıyormu?
Bende büyüyen beşik alıcam.büyüyen beşiklerin bazıları sallanmıyor genelde.
Teşekkür ederim :) İyi bari annem bize odasına koyun küçük besik alın demisti de o yüzden merak ettim fikirlerinizi.Çok güzel olmuş güle güle kullanın yatak odamda yerim olsa kesnlikle düşünürdüm hem iki yatak alma derdiniz olmamış ayırmak istediğin zaman da odasına taşırsın artık
Sana da kolay gelsin canm:) Neler koyacaksın bizimle de paylaşırsan fikir olur.Biz de haftasonunu bebek hazırlıklarıyla geçirdik. Odayı boşalttık eşimle kıyafetlerini yıkadım sardım kaldırdım. Ütüsünü de dolap gelince yapıp yerleştircem inşallah. Bebeğin çantasını hazırlıyorum bugün de .
Sağ olasın:) Yalnız değiliz yani:) Siz de güle güle kullanın.Güle güle kullansn bebis cok guzel olmus cnm benmkide yatagmn yanından yer oluo sıgdıktam snra ne olacak
Hayır canım sallanmiyor. Ama sanırım newjoy mağazasında o tarz büyüyen hem de sallanan karyola lar vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Teşekkür ederim :) İyi bari annem bize odasına koyun küçük besik alın demisti de o yüzden merak ettim fikirlerinizi.
Sana da kolay gelsin canm:) Neler koyacaksın bizimle de paylaşırsan fikir olur.
Sağ olasın:) Yalnız değiliz yani:) Siz de güle güle kullanın.
Aaa emzik zinciri mi? Çok tatlı annesi Zumra kız mutlulukla kullansın.Anneannesi kizima supriz yapmis
Canm biz ev tipi ana kucağında sallarız diye düşündük eğer sallanmak isterse. Öyle çözdüğümuzu düşündük ama bakalim :))Çok tesekkur ederim hepimiz inşallah sağlıkla mutlulukla kullanalimİstikbaldede gördüm sallanan modelini.
Ama aklım çilekteki büyüyen beşikte :)
Ama çilekteki sallanmıyor.çocuk sallanmak isterse ayrıyeten bi beşik daha almak istemiyorum
Yatak odama koyucam beşiğini.
Beşiğin ve dolabın çok güzel olmuş.sağlıkla mutlulukla kullanın inşaallah :)
Slm kizlarr masallah hazirliklar herkesde son hiz devam ediyor benimde misafirim var onlari bi gondereyim sali gunu bende baslicam hersey hazir ama yika utule yerlestir var buyuk kizimin odasinda buyuk dolabi var zaten mobilya derdimiz yok sadece letgodan su sepet besiklerden aldim yanimda kalicagi ay boyunca yeterli sonra zaten 7 ayini doldurunca ablasinin yanina oyun parkina geciririm odayida ayirmis olurummm.
Dun esim suluk tedavisine gitti hamilelikten once bende yuzum icin gidiyodum orda akupunkturdan bahsedilmis sutu az olan anneye uygulaniyomus tek seansda 4 katina cikiyomus sut pek bilinmeyen bi yontem diye anlatmis uzun uzun adam gogusdeki sut duvarlarini tetikliyomus belki arastirip yaptirmak isteyen olur diye buraya yazayim dedimm ben buyuk kizimi 4 bucuk ay emzirebildim hem yetmedi sutum hem kendi birakti aldiramadim tekrar bu akupunkturu arasturacagim biraz mama vermek istemiyorumm insallah bol bol sutumuz olur
Selam kızlar bugün baya bir iş yaptık. Duvarlar silindi, perdeler yıkandı, dolaplar düzenlendi, her yer pırıl pırıl oldu :) Şu an yorgunluktan ölüyorum. Tatlı bit yorgunluk. Dün de çok iş yaptık gece bebek gibi uyudum. Bugün de kesin bebek gibi uyurum:) İş yapmanın en güzel yanı sanırım bu :)))
Kızın dolabını da yerleştirdik. Ay en zevkli şey oymuş meğerse. Minik minik şeyleri askilara aşmak filan. Şimdilik yatağını da koyduk, çarşafını serdik:) Yatağımızin yanında yatagi olunca daha bi gerçek geldi her şey :) Tamam anne oluyorum dedim :)
Aynen canım buyuk temizlik bitti sayılır çok şükür. Belki bir gün daha ugrastirir o kadar.bak ben sana dedim başlayınca 2 günde biter diye :)) güle güle kullanın, kirletin canım. aynen öyle oluyor yerleştirince
ne güzel sen yorgunken uyuyabiliyorsun. benim tam tersi ayak ve bacak ağrısından uyuyamıyorum çok yorulunca.
yeri de kötü olmamış bu arada. sığdıktan sonra ne olacak ki koca karyola olsun :)
İnternette kendi sitesinde kaç kiloya hangi beden uygun olduğu yazıyor. Oradan bakıp karar verebilirsin.Depend in bedenine nasıl karar vericegimi bilemedim üzerinde ölçü var bel ölçüsü ama m mi alsam l mi alsam karar veremedim. M alsam hafif dar gelse bile biraz esner mi acaba hiç kullanmadım daha önce. Büyük gelirse düşer durmaz belde çünkü
Köpüklü aldım ben.İyi pazarlar kızlar :) banyo filesini köpüklü mü aldınız normal mi
Bizim beşiğin yanında çekmeceler yol ama yine de odada duruyor. Sığdıysa hiç dert etme. Ne güzel bitti gibi işleriniz, el atınca oluyor. Güle güle kullanın hepsini :)Bu da dolabımız ve yatağımız. Dolabı hala daha çamaşır odamız olan yere koyduk. Yatak da bizim yatağın yanında. Koca karyolayi bizim gibi yatak odasına koyacak olan var mı acaba merak ediyorum?
Sıcaklar arttıkça 3,5 litreye çıktı su tüketimim daha ne kadar artacak bilmiyorum :)Benim de çok düşüyordu bir ara. Sordum dr hiç ilgilenmedi çok normal dedi. Dinlenmeye çalış dedi ve atasözümüzü söyledi bol su iç :)
Daha bende hicbisye yapmadim canim :) buqun azicik alisveris yaptik bu hafta ici temizliqi bitirecez pazar qunu toplu alisverisimizi yapacaz yikanacak utulenecek falan :):) biter yani hepsini toplasan 1 haftalik.isimiz yokta iste biz uzatiyoruz :):):)Herkes işleri bitirmiş maşallah ben daha hiçbir iş yapmadım desem bebeğin eşyaları yikandi utulendi o kadar evin temizliği duruyor olduğu gibi temmuz ortası kadın alıp yaptırırim dedim ama gecmi kalırım şüpheye düştüm simdi
Cnm cok quzel olmus qule qule kullansin bebisBu da dolabımız ve yatağımız. Dolabı hala daha çamaşır odamız olan yere koyduk. Yatak da bizim yatağın yanında. Koca karyolayi bizim gibi yatak odasına koyacak olan var mı acaba merak ediyorum?
Benimde tek yaptigim o..esyalarini yıkadım utuledim yerleştirdim o kadar.. temizlik çanta duruyo çantanın da eksikleri var..35 de hepsi bitmiş olsun istiyorum ama bakalım:)Herkes işleri bitirmiş maşallah ben daha hiçbir iş yapmadım desem bebeğin eşyaları yikandi utulendi o kadar evin temizliği duruyor olduğu gibi temmuz ortası kadın alıp yaptırırim dedim ama gecmi kalırım şüpheye düştüm simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?