2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu da dolabımız ve yatağımız. Dolabı hala daha çamaşır odamız olan yere koyduk. Yatak da bizim yatağın yanında. Koca karyolayi bizim gibi yatak odasına koyacak olan var mı acaba merak ediyorum?
Güle güle kullansn bebis cok guzel olmus cnm benmkide yatagmn yanından yer oluo sıgdıktam snra ne olacak

arch2401 canım bizlere hastaneye şunu götürdüm ama kullanmadım veya mutlaka alın diyebileceğin şeyler var mı ?
Emzirme sutyeni atletine boşa para vermisim. Onun yerine straplez sutyen alin. Lansinoh krem alin ama sakin elbisenize geceliginize degmesin leke birakiyor ve cikmiyooor !!! Sürünce üzerine muhakkak goguspedi koyun bebislere bolca body atlet koyun... tulumlar giyilmiyor bu sicakta 1 adet tulum sapka eldiven koysaniz yeter banyo yaptirinca giydirirler hastahanede banyo sonrasi 3 saat giyerler sonra cocuklar bunaliyor sicakta... depend kullandim 3 adet lohusa pijamasi kullandim ama dogum olayinda gecelik daha kullanisli oluyor. Corap koyun muhakkak. Bir de dogum sonrasi ayaklar cok sisiyor bir buyuk terlik koymakta fayda var.

Benim de çok düşüyordu bir ara. Sordum dr hiç ilgilenmedi çok normal dedi. Dinlenmeye çalış dedi ve atasözümüzü söyledi bol su iç :)

Beşik sallanıyormu?
Bende büyüyen beşik alıcam.büyüyen beşiklerin bazıları sallanmıyor genelde.
Hayır canım sallanmiyor. Ama sanırım newjoy mağazasında o tarz büyüyen hem de sallanan karyola lar vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Çok güzel olmuş güle güle kullanın yatak odamda yerim olsa kesnlikle düşünürdüm hem iki yatak alma derdiniz olmamış ayırmak istediğin zaman da odasına taşırsın artık
Teşekkür ederim :) İyi bari annem bize odasına koyun küçük besik alın demisti de o yüzden merak ettim fikirlerinizi.
Sana da kolay gelsin canm:) Neler koyacaksın bizimle de paylaşırsan fikir olur.

Güle güle kullansn bebis cok guzel olmus cnm benmkide yatagmn yanından yer oluo sıgdıktam snra ne olacak
Sağ olasın:) Yalnız değiliz yani:) Siz de güle güle kullanın.

İstikbaldede gördüm sallanan modelini.
Ama aklım çilekteki büyüyen beşikte :)
Ama çilekteki sallanmıyor.çocuk sallanmak isterse ayrıyeten bi beşik daha almak istemiyorum
Yatak odama koyucam beşiğini.

Beşiğin ve dolabın çok güzel olmuş.sağlıkla mutlulukla kullanın inşaallah :)

Slm kizlarr masallah hazirliklar herkesde son hiz devam ediyor benimde misafirim var onlari bi gondereyim sali gunu bende baslicam hersey hazir ama yika utule yerlestir var buyuk kizimin odasinda buyuk dolabi var zaten mobilya derdimiz yok sadece letgodan su sepet besiklerden aldim yanimda kalicagi ay boyunca yeterli sonra zaten 7 ayini doldurunca ablasinin yanina oyun parkina geciririm odayida ayirmis olurummm.
Dun esim suluk tedavisine gitti hamilelikten once bende yuzum icin gidiyodum orda akupunkturdan bahsedilmis sutu az olan anneye uygulaniyomus tek seansda 4 katina cikiyomus sut pek bilinmeyen bi yontem diye anlatmis uzun uzun adam gogusdeki sut duvarlarini tetikliyomus belki arastirip yaptirmak isteyen olur diye buraya yazayim dedimm ben buyuk kizimi 4 bucuk ay emzirebildim hem yetmedi sutum hem kendi birakti aldiramadim tekrar bu akupunkturu arasturacagim biraz mama vermek istemiyorumm insallah bol bol sutumuz olur

Anneannesi kizima supriz yapmis
Aaa emzik zinciri mi? Çok tatlı annesi Zumra kız mutlulukla kullansın.

Canm biz ev tipi ana kucağında sallarız diye düşündük eğer sallanmak isterse. Öyle çözdüğümuzu düşündük ama bakalim :))Çok tesekkur ederim hepimiz inşallah sağlıkla mutlulukla kullanalim

akupunkturun faydalarina ben de inaniyorum. tüp bebek tedavisi oncesi 15 seans gittim ve yumurtalarimi hareketlendirdi kesinlikle. eger oyle bir sorunum olursa yine giderim,cok rahtlatiyor insani.

bak ben sana dedim başlayınca 2 günde biter diye :)) güle güle kullanın, kirletin canım. aynen öyle oluyor yerleştirince
ne güzel sen yorgunken uyuyabiliyorsun. benim tam tersi ayak ve bacak ağrısından uyuyamıyorum çok yorulunca.
yeri de kötü olmamış bu arada. sığdıktan sonra ne olacak ki koca karyola olsun :)

Aynen canım buyuk temizlik bitti sayılır çok şükür. Belki bir gün daha ugrastirir o kadar.
Sağ ol teşekkür ederim, odamız büyük ya sıkıntı yaşamadık. Emzirmek için tekli koltuk bile koydum köşeye:)
Herkesin huyu değişik işte ama cidden yorgunluk iyi oluyor aslında. Ben herkeste ise yarayacağını dusunurdum

İnternette kendi sitesinde kaç kiloya hangi beden uygun olduğu yazıyor. Oradan bakıp karar verebilirsin.

İyi pazarlar kızlar :) banyo filesini köpüklü mü aldınız normal mi
Köpüklü aldım ben.

Bu da dolabımız ve yatağımız. Dolabı hala daha çamaşır odamız olan yere koyduk. Yatak da bizim yatağın yanında. Koca karyolayi bizim gibi yatak odasına koyacak olan var mı acaba merak ediyorum?
Bizim beşiğin yanında çekmeceler yol ama yine de odada duruyor. Sığdıysa hiç dert etme. Ne güzel bitti gibi işleriniz, el atınca oluyor. Güle güle kullanın hepsini :)

Benim de çok düşüyordu bir ara. Sordum dr hiç ilgilenmedi çok normal dedi. Dinlenmeye çalış dedi ve atasözümüzü söyledi bol su iç :)
Sıcaklar arttıkça 3,5 litreye çıktı su tüketimim daha ne kadar artacak bilmiyorum :)
Dinleniyorum ya, sağolsun eşim her şeyi kendisi yapıyor hiç yorulmuyorum ama yemek yerken bile birden düşüyor omuzlarım, o bile yoruyor anlayacağın

Daha bende hicbisye yapmadim canim :) buqun azicik alisveris yaptik bu hafta ici temizliqi bitirecez pazar qunu toplu alisverisimizi yapacaz yikanacak utulenecek falan :):) biter yani hepsini toplasan 1 haftalik.isimiz yokta iste biz uzatiyoruz :):):)

Kizlar bu dependin bedenleri varmi yani neye qore alacaz ? Simdi hastanede hasta bezi istiyolarmis ben bundan alsam isimi qorur heralde demi ?

Benimde tek yaptigim o..esyalarini yıkadım utuledim yerleştirdim o kadar.. temizlik çanta duruyo çantanın da eksikleri var..35 de hepsi bitmiş olsun istiyorum ama bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…