2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Migrosta var cnm.

Canım benim kendimi bildim bileli tansiyonum sık sık düşer. Hamileliktede günde en az bir defa oluyor. Doktor sorun yok dedi bana.

Kızlar d vitaminim 12.2 çıkmış normal aralık 40-110 arası olmalı yazıyor internetten baktığım kadarıyla. Doktor hiç d vitamini vermemişti. Yarın gidicem doktora ilaç verir muhtemelen. Siz kullanıyor musunuz d vitamini ilacı? Bebeğe bir etkisi olmamıştır inşallah düşüklüğün.
Saçlarım çok döküldüğü için kan değerlerime baktırayım dedim b12 ve ferritin de alt sınırda çıkmış

Hadi yaa o kadar demek Hepsi aynıdır bence kimseden iyi bişey duymadım çünkü şirket hakkında..Haber bekliyorum artık inşallah döner biri..ev üstüme üstüme geliyo..Hem sicak hem pis cam kapi

kendimi ii hissediyorum ama yinede bi bakarım cnm

Bu arada 1 kuzen 3 kardeşle bizde temizliğe başladık .dün bütün halıları yıkadık ( lar ) bugünde duvarlar perdeleri halladecz. Insanın böyle gönüllü yardımcıları oluktan sonra sırtı yere gelmez Banada oturup kk takılmak kalıyor

Allahim banada Boyle kuzen Boyle kardes. Yakin olsak kesin yaparlardaa uzak ya rabbim.

Herkese iyi günler kızlar. Bugün tarhanami kaldırma telasim var. Simdidedn bittim.henüz kurumadilar. Bir caliskanlik geldi bana anlatamamm. Dun caciklik salatalık attm buzluga. Akşam pogaca hamuru yogurdum. Sabah piairdim. 4 gibi bir yere davetliyiz oraya gideceğiz kismetse. Bir tarhanam kalksaydi ortadan puf

Migrosta var cnm.
Depend in bedenine nasıl karar vericegimi bilemedim üzerinde ölçü var bel ölçüsü ama m mi alsam l mi alsam karar veremedim. M alsam hafif dar gelse bile biraz esner mi acaba hiç kullanmadım daha önce. Büyük gelirse düşer durmaz belde çünkü

Cnm benide bi yorgunluk bi tembellik sarmişki anlatamam kalkıyorum bizimkiler ne alemde diye bakıyorum sonra tekrar oturuyorum artık bedenim agır gelmeye basladı valla tembellik diz boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…