Cnm benide bi yorgunluk bi tembellik sarmişki anlatamam kalkıyorum bizimkiler ne alemde diye bakıyorum sonra tekrar oturuyorum artık bedenim agır gelmeye basladı valla tembellik diz boyu
Bende çabuk yoruluyorum cnn ama mecbur yapmak zorundayım. Kizim esim benim yaptığım tarhanaya bayılıyor. Başka alamıyorum. Tarhanadan sonra temizlik faslim baslick. Geç kaldım of
Kızlar d vitaminim 12.2 çıkmış normal aralık 40-110 arası olmalı yazıyor internetten baktığım kadarıyla. Doktor hiç d vitamini vermemişti. Yarın gidicem doktora ilaç verir muhtemelen. Siz kullanıyor musunuz d vitamini ilacı? Bebeğe bir etkisi olmamıştır inşallah düşüklüğün.
Saçlarım çok döküldüğü için kan değerlerime baktırayım dedim b12 ve ferritin de alt sınırda çıkmış
Saol cnm,, gece nasıl yorulmuşsam sadece iki kez uyandım. Mucize :))) süremedim bişey ama geçmiş çok şükür,,, inşallah olmaz tekrar, feci bişey çünkü :))
dün gece biraz daha serin bi esinti vardı ama sanki. ben de sabah 6ya kadar deliksiz uyumuşum. neyse bugünü de atlatırsak inşallah serinleyecek :)) iyi sevindim geçmesine.
AAysheDuru
sen bebek küveti icini mothercare den mi almıstın? Kademeliydi dimi?nette baktım bulamadım.kuveti baska yerden de alabiliyorsun dimi? Standart mıydı onların ölcüsü?
yan yatarken zor olmuyor mu oyle? bizim yatak cok yumusak, suan vucudumun en agir bolgesi karnim oldugu icin en cok orasi gomuluyor. bide ayaklarimi yastik uzerine kaldirirsam v seklini alirim ama deneyecegim bunu yine de. muhtemelen sabah uyandigimda yastik yerde olucak ama olsun
Karnim cok sert kizlar niyeyse anlamiyorum ya yone toplaniyo biyerlere duruyo oylece yarin kontrol var bi qelseydi su yarin walla bi problemmi var qidiyim icim rahatlasin artik canim sklyo iyice
Karnim cok sert kizlar niyeyse anlamiyorum ya yone toplaniyo biyerlere duruyo oylece yarin kontrol var bi qelseydi su yarin walla bi problemmi var qidiyim icim rahatlasin artik canim sklyo iyice
Çok sevindim cnm,, biz de ilkini sarılık olmadan atlatmıştık, darısı bunun başına :) dediğin gibi anne sütü çok çok önemli. Vitaminin adını da elbette isteriz seve seve :))))
Selam kızlar bugün baya bir iş yaptık. Duvarlar silindi, perdeler yıkandı, dolaplar düzenlendi, her yer pırıl pırıl oldu :) Şu an yorgunluktan ölüyorum. Tatlı bit yorgunluk. Dün de çok iş yaptık gece bebek gibi uyudum. Bugün de kesin bebek gibi uyurum:) İş yapmanın en güzel yanı sanırım bu :)))
Kızın dolabını da yerleştirdik. Ay en zevkli şey oymuş meğerse. Minik minik şeyleri askilara aşmak filan. Şimdilik yatağını da koyduk, çarşafını serdik:) Yatağımızin yanında yatagi olunca daha bi gerçek geldi her şey :) Tamam anne oluyorum dedim :)
Bu da dolabımız ve yatağımız. Dolabı hala daha çamaşır odamız olan yere koyduk. Yatak da bizim yatağın yanında. Koca karyolayi bizim gibi yatak odasına koyacak olan var mı acaba merak ediyorum?
Bu da dolabımız ve yatağımız. Dolabı hala daha çamaşır odamız olan yere koyduk. Yatak da bizim yatağın yanında. Koca karyolayi bizim gibi yatak odasına koyacak olan var mı acaba merak ediyorum?
Çok güzel olmuş güle güle kullanın yatak odamda yerim olsa kesnlikle düşünürdüm hem iki yatak alma derdiniz olmamış ayırmak istediğin zaman da odasına taşırsın artık