2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cnm benide bi yorgunluk bi tembellik sarmişki anlatamam kalkıyorum bizimkiler ne alemde diye bakıyorum sonra tekrar oturuyorum artık bedenim agır gelmeye basladı valla tembellik diz boyu
Bende çabuk yoruluyorum cnn ama mecbur yapmak zorundayım. Kizim esim benim yaptığım tarhanaya bayılıyor. Başka alamıyorum. Tarhanadan sonra temizlik faslim baslick. Geç kaldım of

Bana ferritin eksikligi icin ferra sanol verdi,demir icin de devit3 vermişti 3-4 aydır kullanıyorum

Saol cnm,, gece nasıl yorulmuşsam sadece iki kez uyandım. Mucize :))) süremedim bişey ama geçmiş çok şükür,,, inşallah olmaz tekrar, feci bişey çünkü :))

dün gece biraz daha serin bi esinti vardı ama sanki. ben de sabah 6ya kadar deliksiz uyumuşum. neyse bugünü de atlatırsak inşallah serinleyecek :)) iyi sevindim geçmesine.

A AysheDuru sen bebek küveti icini mothercare den mi almıstın? Kademeliydi dimi?nette baktım bulamadım.kuveti baska yerden de alabiliyorsun dimi? Standart mıydı onların ölcüsü?

Yok pek sorun olmuyor gobegimin altına da koyuyorum çünkü destekliyor:) Ama cidden hafif bi v şekli oluyor malesef :)))))

Karnim cok sert kizlar niyeyse anlamiyorum ya yone toplaniyo biyerlere duruyo oylece yarin kontrol var bi qelseydi su yarin walla bi problemmi var qidiyim icim rahatlasin artik canim sklyo iyice

Karnim cok sert kizlar niyeyse anlamiyorum ya yone toplaniyo biyerlere duruyo oylece yarin kontrol var bi qelseydi su yarin walla bi problemmi var qidiyim icim rahatlasin artik canim sklyo iyice
Bisey kalmamıs canım yarına... az daha sabret yarın herseyi sorarsın doktoruna...

Kızlar sandalet tipi terliklerden aldim dışarı çıkarken filan ayakkabı giymek zor oluyordu. Tavsiye ederim..

Selam kızlar bugün baya bir iş yaptık. Duvarlar silindi, perdeler yıkandı, dolaplar düzenlendi, her yer pırıl pırıl oldu :) Şu an yorgunluktan ölüyorum. Tatlı bit yorgunluk. Dün de çok iş yaptık gece bebek gibi uyudum. Bugün de kesin bebek gibi uyurum:) İş yapmanın en güzel yanı sanırım bu :)))
Kızın dolabını da yerleştirdik. Ay en zevkli şey oymuş meğerse. Minik minik şeyleri askilara aşmak filan. Şimdilik yatağını da koyduk, çarşafını serdik:) Yatağımızin yanında yatagi olunca daha bi gerçek geldi her şey :) Tamam anne oluyorum dedim :)

Bu da dolabımız ve yatağımız. Dolabı hala daha çamaşır odamız olan yere koyduk. Yatak da bizim yatağın yanında. Koca karyolayi bizim gibi yatak odasına koyacak olan var mı acaba merak ediyorum?

Eklentiler

• 20170702_162143-min.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 111
  • 20170702_162039-min.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 109
Bu da dolabımız ve yatağımız. Dolabı hala daha çamaşır odamız olan yere koyduk. Yatak da bizim yatağın yanında. Koca karyolayi bizim gibi yatak odasına koyacak olan var mı acaba merak ediyorum?

Beşik sallanıyormu?
Bende büyüyen beşik alıcam.büyüyen beşiklerin bazıları sallanmıyor genelde.

Çok güzel olmuş güle güle kullanın yatak odamda yerim olsa kesnlikle düşünürdüm hem iki yatak alma derdiniz olmamış ayırmak istediğin zaman da odasına taşırsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…