2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bu aksam serinledi ya disarisi 24 derece gosteriyor termometre. evin sicakligi disarisinin sicakligindan yuksek suan 28 derece bizim burasi esiyor en azindan, actim her yeri icerisinin de isisi dussun azcik diye ne kadar duserse artik :))

temizlik yapan istanbullularin da gozu aydin sali gunu siddetli yagmur uyarisi yapiliyor. o kadar cam bosa mi silindi ya

Pişik kremi vermişlerdi bize cnm hastaneden. Sudokrem'in küçük boyuydu hatta. Yine de koysam mı? Bi günde pişer mi ki?

Oyyyy tek yağssın da bi daha silinir ya,, razıyım ben :)))))

canim sitede sgk kapsamindadir yaziyor,devlet mi karsiliyor?

Oyyyy tek yağssın da bi daha silinir ya,, razıyım ben :)))))
valla ben bu halimle bi daha cam falan silemem ne anneme ne ablama sildiririm. dursun oyle damlali damlali hic umurum olmaz :)) emeklerine yazik ona uzuluyorum :))
seviniyorsun ama yagan yagmur nem olarak geri donmesin sonra bize

Ellerine sağlık cnm :) ve de geçmiş olsun :))) dolap kısmı kesinlikle en güzel tarafı.. doğana kadar açıp açıp bakıcaksın şimdi...

tamam canim,bakacagim insallah,sagolasin:)
tam nerde yeri?

göğüs pedi yerine kalkan daha iyi diye konusulmus muydu,ben mi yanlis hatirliyorum?
yoksa ikisi farkli seyler mi

Bu da dolabımız ve yatağımız. Dolabı hala daha çamaşır odamız olan yere koyduk. Yatak da bizim yatağın yanında. Koca karyolayi bizim gibi yatak odasına koyacak olan var mı acaba merak ediyorum?
Ben de koyucam cnm. Başka çare yok ilk zamanlar için... hatta ben bi tane de Ayşe'nin odasına koyucam mecbur. Çünkü o da bensiz uyumuyor.. napıcam bilmiyorum... çok beğendim bu arada karyolasını,, huzurla uyusun sağlıkla büyüsün inşallah

canim bu sekilde mi aldin?

canim sitede sgk kapsamindadir yaziyor,devlet mi karsiliyor?
Hiç bilmiyorum ki, ne durumda kapsıyor. Biz marketten aldık bizimkini de kapsama herhalde.

drucilla aman ne olacak yağmur lekesi de olur o kadar. Tekrar silmeye gerek kalmaz bence, hoş benim camlara daha sıra gelmedi ama üstüne yağsa da silmezdim :)

A AysheDuru güzel olmuş, artık yeter dur ama burada, yorgunluktan biteceksin.

B bursa_83 depend külot alınca gerek kalmazmış pede ama depend'in kullanımı bitince yani kanama azalınca pede geçiş yapılır herhalde yine.

Ben de seni önceki doğumunda da kullandin gibi hatırlıyorum tecrubelisin diye sorayım dedim bel kısmı esner mi diye :))))))).
Tamamen unutmuşum. Daha doğrusu hiç aklıma gelmedi :) bakıyorum şu an canlı canlıııı :)) veee orta almışım. Bedenler arkada yazıyomuş. Başka bilmeyen varsa iyi oldu valla hatırlatman. Bence gayet büyük cnm orta boyu. Zaten beli çok esnek. Yazan bedenler doğru bence yani. Bu arada bunu çıkarırken külot gibi çıkarmaya çalışmayın, yanlardan cırt cırt yırtılıyo kolayca :)

Eklentiler

• image.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…