Nerde oturuyosun cnm?Hadi yaa o kadar demekHepsi aynıdır bence kimseden iyi bişey duymadım çünkü şirket hakkında..Haber bekliyorum artık inşallah döner biri..ev üstüme üstüme geliyo..Hem sicak hem pis cam kapi
bu aksam serinledi ya disarisi 24 derece gosteriyor termometre. evin sicakligi disarisinin sicakligindan yuksek suan 28 dereceSaol cnm,, inşallah serinler gerçekten. Bir de klima rezaleti yaşıyorum bi yandan,, dün takmaya geldiler, bu site hazır tesisat bu klima da buraya uymuyo dedi gittiler! Üstelik duvarımı deldikten sonra! Bugün gittik yenisini aldık bunlar da cumartesi bağlıcaz diyo,,, deliricem sıcaktanHerkes mi böyle bilmiyorum, benim terlemekten öte nefesim daralıyo çok ((
Çok teşekkür ederim canım:) Hepimizin bebekleri güle güle kullansınlar inşallah.
Sağ olasın canım:) Hep birlikteeee
Teşekkürler canım:)
Benm listemde anne için ekstradan kağıt havlu, kirli poşeti, göğüs pedi var.
Bebek için de pişik kremi var.
Oyyyy tek yağssın da bi daha silinir ya,, razıyım ben :)))))bu aksam serinledi ya disarisi 24 derece gosteriyor termometre. evin sicakligi disarisinin sicakligindan yuksek suan 28 derecebizim burasi esiyor en azindan, actim her yeri icerisinin de isisi dussun azcik diye ne kadar duserse artik :))
temizlik yapan istanbullularin da gozu aydin sali gunu siddetli yagmur uyarisi yapiliyor. o kadar cam bosa mi silindi ya
Kendi sitesinde vücut ölçülerine göre beden seçme kısmı var, ona göre seç. Bir de belimiz şimdi kalın göbekten dolayı ama hamilelikten sonra normale yakınsayacak o yüzden normal ölçüne yakın olana bak derim ben.
Tabi yine kendiniz bilirsiniz ama doğumdan sonra sanki başka uğraşlar ve sorunlar çıkarmış gibi geliyor bana, doğum sonrası hareket zorluğu, bebeğin sıcaklarda dışarı çıkamaması falan o yüzden hamilelikte alsanız daha mı iyi olur sanki. Ben hiçbir şeyini bırakmak istemiyorum sonraya.
Ben m aldım Can'ım 75kiloya kadar m olur yazıyordu, hem kilot hem bez ihtiyacını karşılıyor Depend ayrıca almana gerek yok hasta bezi, ben 10lu aldım şimdilik bakalım yetmezse alırım devamını
valla ben bu halimle bi daha cam falan silemem ne anneme ne ablama sildiririm. dursun oyle damlali damlali hic umurum olmaz :)) emeklerine yazik ona uzuluyorum :))Oyyyy tek yağssın da bi daha silinir ya,, razıyım ben :)))))
Ya ben bu odaya bayılıyorum:)
Havalar sıcak ya ondan her ihtimale karşı koyacagim ben yoksa annem de bi günde pişmez dedi:)Pişik kremi vermişlerdi bize cnm hastaneden. Sudokrem'in küçük boyuydu hatta. Yine de koysam mı? Bi günde pişer mi ki?
Ellerine sağlık cnm :) ve de geçmiş olsun :))) dolap kısmı kesinlikle en güzel tarafı.. doğana kadar açıp açıp bakıcaksın şimdi...Selam kızlar bugün baya bir iş yaptık. Duvarlar silindi, perdeler yıkandı, dolaplar düzenlendi, her yer pırıl pırıl oldu :) Şu an yorgunluktan ölüyorum. Tatlı bit yorgunluk. Dün de çok iş yaptık gece bebek gibi uyudum. Bugün de kesin bebek gibi uyurum:) İş yapmanın en güzel yanı sanırım bu :)))
Kızın dolabını da yerleştirdik. Ay en zevkli şey oymuş meğerse. Minik minik şeyleri askilara aşmak filan. Şimdilik yatağını da koyduk, çarşafını serdik:) Yatağımızin yanında yatagi olunca daha bi gerçek geldi her şey :) Tamam anne oluyorum dedim :)
yok canm bebeler sarayı var ordakiler pahalı aynı bebitofun 10 lu hastane çıkışı 75-80 mi neydi özlem bebeden 60 tlye aldım bence bi bak 3 katlı aradığın herseyi bulabileceğin bi mağaza fiyatlar uygun ürünler kaliteli
Çok teşekkür ederim canım:) Hepimizin bebekleri güle güle kullansınlar inşallah.
Sağ olasın canım:) Hep birlikteeee
Teşekkürler canım:)
Benm listemde anne için ekstradan kağıt havlu, kirli poşeti, göğüs pedi var.
Bebek için de pişik kremi var.
Ben de koyucam cnm. Başka çare yok ilk zamanlar için... hatta ben bi tane de Ayşe'nin odasına koyucam mecbur. Çünkü o da bensiz uyumuyor.. napıcam bilmiyorum...Bu da dolabımız ve yatağımız. Dolabı hala daha çamaşır odamız olan yere koyduk. Yatak da bizim yatağın yanında. Koca karyolayi bizim gibi yatak odasına koyacak olan var mı acaba merak ediyorum?
Ben de seni önceki doğumunda da kullandin gibi hatırlıyorum tecrubelisin diye sorayım dedim bel kısmı esner mi diye :))))))).Ben hiç bakmadan aldımmmmm!! İyiki söyledin( kalkıp denesem mi napsam? Çok üşeniyorum şu an ama (
Çok saol cnm :))Ya ben bu odaya bayılıyorum:)
Havalar sıcak ya ondan her ihtimale karşı koyacagim ben yoksa annem de bi günde pişmez dedi:)
Evet cnm,,, mothercare den aldım içini. 3 kademeli. Dışını baby jem aldık. Yalnız iki boy vardı büyüğünü aldık. Gerçekten iyi ki aldık diyeceğimi düşündüğüm iki şeyden biri. Bence al niyetin varsa :) küveti mothercare alma yalnız internetten alıcaksan, oradakilere sığmıyor çünkü.
Hiç bilmiyorum ki, ne durumda kapsıyor. Biz marketten aldık bizimkini de kapsama herhalde.canim sitede sgk kapsamindadir yaziyor,devlet mi karsiliyor?
göğüs pedi yerine kalkan daha iyi diye konusulmus muydu,ben mi yanlis hatirliyorum?
yoksa ikisi farkli seyler mi
Tamamen unutmuşum. Daha doğrusu hiç aklıma gelmedi :) bakıyorum şu an canlı canlıııı :)) veee orta almışım. Bedenler arkada yazıyomuş. Başka bilmeyen varsa iyi oldu valla hatırlatman. Bence gayet büyük cnm orta boyu. Zaten beli çok esnek. Yazan bedenler doğru bence yani. Bu arada bunu çıkarırken külot gibi çıkarmaya çalışmayın, yanlardan cırt cırt yırtılıyo kolayca :)Ben de seni önceki doğumunda da kullandin gibi hatırlıyorum tecrubelisin diye sorayım dedim bel kısmı esner mi diye :))))))).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?