- 8 Nisan 2015
- 1.235
- 1.874
- 133
Çok güZel olmuş canım sağlıkla güle güle kullansın bebeğin.Bu da dolabımız ve yatağımız. Dolabı hala daha çamaşır odamız olan yere koyduk. Yatak da bizim yatağın yanında. Koca karyolayi bizim gibi yatak odasına koyacak olan var mı acaba merak ediyorum?
O serin memleket Bilecik ama o da 2gundur kavruluyorgunah bize
sen kactin kurtar kendini
kapalicarsiyi bu sicakta dusunemiyorum. korkudan disari cikamiyorum,anca avm:)
klima beni rahatsiz ediyor
o serin memleket neresi?
O serin memleket Bilecik ama o da 2gundur kavruluyorvallahi Allah bı gayret verdi o gün gittik bu dünya alışveriş yaptık bide belediye otobüsleri ile
tüm kiyafetlerini aldık o gün hastane çıkışları battaniye alt açma mevlid kıyafeti çorap zıbın alt don vs vs vs bi sürü şeyi kıyafet eksiğimz kalmadıı yüklü alışveriş yaptık :) daha gezdim kendme pijama takımı,pike,nevresimlik kumaş flan da aldık :) alışveriş olunca diriliyor insanhem de otobüsle
hakkaten allah hem gayret hem kolaylik vermis canim:)
cogu seyi almissinizdir,iyi olmus. yorulmadan olmuyor napalim:)
ben de ev isi bitince alacagim eksikleri insallah.
tüm kiyafetlerini aldık o gün hastane çıkışları battaniye alt açma mevlid kıyafeti çorap zıbın alt don vs vs vs bi sürü şeyi kıyafet eksiğimz kalmadıı yüklü alışveriş yaptık :) daha gezdim kendme pijama takımı,pike,nevresimlik kumaş flan da aldık :) alışveriş olunca diriliyor insankapalı çarşıya gidiceksen özlem bebeyi tavsiye ederim
Kendi sitesinde vücut ölçülerine göre beden seçme kısmı var, ona göre seç. Bir de belimiz şimdi kalın göbekten dolayı ama hamilelikten sonra normale yakınsayacak o yüzden normal ölçüne yakın olana bak derim ben.Kizlar bu dependin bedenleri varmi yani neye qore alacaz ? Simdi hastanede hasta bezi istiyolarmis ben bundan alsam isimi qorur heralde demi ?
Tabi yine kendiniz bilirsiniz ama doğumdan sonra sanki başka uğraşlar ve sorunlar çıkarmış gibi geliyor bana, doğum sonrası hareket zorluğu, bebeğin sıcaklarda dışarı çıkamaması falan o yüzden hamilelikte alsanız daha mı iyi olur sanki. Ben hiçbir şeyini bırakmak istemiyorum sonraya.Ben daha çocuğa küvet şampuan almadım eşim doğunca alırız dedi iyi dedimkari koca rahatız geziyoz anca :))
Canim ozaman normal boyut alsak mantikli qibi benim pek karnim yok hani cok kiloda almadim oyle :) dur ben bi bakim sitesine :):) yinede bi paket buyuk ped koysammi cantaya ?Kendi sitesinde vücut ölçülerine göre beden seçme kısmı var, ona göre seç. Bir de belimiz şimdi kalın göbekten dolayı ama hamilelikten sonra normale yakınsayacak o yüzden normal ölçüne yakın olana bak derim ben.
Tabi yine kendiniz bilirsiniz ama doğumdan sonra sanki başka uğraşlar ve sorunlar çıkarmış gibi geliyor bana, doğum sonrası hareket zorluğu, bebeğin sıcaklarda dışarı çıkamaması falan o yüzden hamilelikte alsanız daha mı iyi olur sanki. Ben hiçbir şeyini bırakmak istemiyorum sonraya.
Ben m aldım Can'ım 75kiloya kadar m olur yazıyordu, hem kilot hem bez ihtiyacını karşılıyor Depend ayrıca almana gerek yok hasta bezi, ben 10lu aldım şimdilik bakalım yetmezse alırım devamınıKizlar bu dependin bedenleri varmi yani neye qore alacaz ? Simdi hastanede hasta bezi istiyolarmis ben bundan alsam isimi qorur heralde demi ?
yok canm bebeler sarayı var ordakiler pahalı aynı bebitofun 10 lu hastane çıkışı 75-80 mi neydi özlem bebeden 60 tlye aldım bence bi bak 3 katlı aradığın herseyi bulabileceğin bi mağaza fiyatlar uygun ürünler kalitelikapalicarsida fiyatlar yuksek olur mu acaba diye dusundum ama uygunsa bakabilirim tabiki.
hepsini gule gule kullanin insallah:)
ben de bitirsen rahatlayacagim.
Çok teşekkür ederim canım:) Hepimizin bebekleri güle güle kullansınlar inşallah.İnternette kendi sitesinde kaç kiloya hangi beden uygun olduğu yazıyor. Oradan bakıp karar verebilirsin.
Köpüklü aldım ben.
Bizim beşiğin yanında çekmeceler yol ama yine de odada duruyor. Sığdıysa hiç dert etme. Ne güzel bitti gibi işleriniz, el atınca oluyor. Güle güle kullanın hepsini :)
Sıcaklar arttıkça 3,5 litreye çıktı su tüketimim daha ne kadar artacak bilmiyorum :)
Dinleniyorum ya, sağolsun eşim her şeyi kendisi yapıyor hiç yorulmuyorum ama yemek yerken bile birden düşüyor omuzlarım, o bile yoruyor anlayacağın
Sağ olasın canım:) Hep birlikteeeeCnm cok quzel olmus qule qule kullansin bebis
Teşekkürler canım:)Eki Görüntüle 2015698 G gunesli gunler iki çanta hazırlıycam canım listemin fotosunu ekleyim ama gereklilik konusunda emin olmadıklarım var mama biberon emzik gibi eksiğim varsa sizler de bana söyleyin
Çok sag ol canm hepimizin bebekleri inşallah güzel günlerde kullansinlarÇok güZel olmuş canım sağlıkla güle güle kullansın bebeğin.
Canm kızın ne kadarlık. Bende 3 hafta önce başladm. Yeni yeni kaçaklar azalıyor. Ama bende çok stres yapmışım onu farkettim. Belki ondan bu kadar uzadı. Şimdi bez derdi yok. Lazimlik tasiyoriz yanımızda. Ama onuda birakicaz inşallah yakında. Basladiysab hazırsa bırakma. Bol çamaşır yıkamaya biraz kirlenmesine hazır ol. Eve de kapanmsnihayet bu gun çantayı hazirladim...bir bebek bezi kaldı alinacak...kizimada 4 gündür tuvaleti öğretmeye çalışıyorum...her an tekrar bez takabilirim sabrim i cok zorluyor bazen...dogumdan once öğrensin istiyordum ama inşallah hallederiz ...
Canım bende aynı dusuncedeyim herşeyi hazır olsun mantigindayim o an eşime iyi dedim gecistirdim iki saat gerekliliğinden bahsetsemde anlamicakti erkek sonuçta :) ben bı ara disarfayken alıyorum bunu dicem oda tamam dicekKendi sitesinde vücut ölçülerine göre beden seçme kısmı var, ona göre seç. Bir de belimiz şimdi kalın göbekten dolayı ama hamilelikten sonra normale yakınsayacak o yüzden normal ölçüne yakın olana bak derim ben.
Tabi yine kendiniz bilirsiniz ama doğumdan sonra sanki başka uğraşlar ve sorunlar çıkarmış gibi geliyor bana, doğum sonrası hareket zorluğu, bebeğin sıcaklarda dışarı çıkamaması falan o yüzden hamilelikte alsanız daha mı iyi olur sanki. Ben hiçbir şeyini bırakmak istemiyorum sonraya.
Evet cnm,,, mothercare den aldım içini. 3 kademeli. Dışını baby jem aldık. Yalnız iki boy vardı büyüğünü aldık. Gerçekten iyi ki aldık diyeceğimi düşündüğüm iki şeyden biri. Bence al niyetin varsa :) küveti mothercare alma yalnız internetten alıcaksan, oradakilere sığmıyor çünkü.
Saol cnm,, inşallah serinler gerçekten. Bir de klima rezaleti yaşıyorum bi yandan,, dün takmaya geldiler, bu site hazır tesisat bu klima da buraya uymuyo dedi gittiler! Üstelik duvarımı deldikten sonra! Bugün gittik yenisini aldık bunlar da cumartesi bağlıcaz diyo,,, deliricem sıcaktandün gece biraz daha serin bi esinti vardı ama sanki. ben de sabah 6ya kadar deliksiz uyumuşum. neyse bugünü de atlatırsak inşallah serinleyecek :)) iyi sevindim geçmesine.
:))) eşim de aynı şeyi düşünmüş bugün,, hatta en son arabayı eve sokabilseydik keşkeye kadar vardırdık işi :))))))Kalktıgmdan beri 2 kere dusa girdim,acaba diorum araba kullanmam yasak ama gidip klimayı acıp araba da mı otursamo da yasak deil yaaaa ....
Ben hiç bakmadan aldımmmmm!! İyiki söyledinDepend in bedenine nasıl karar vericegimi bilemedim üzerinde ölçü var bel ölçüsü ama m mi alsam l mi alsam karar veremedim. M alsam hafif dar gelse bile biraz esner mi acaba hiç kullanmadım daha önce. Büyük gelirse düşer durmaz belde çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?