- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ellerine sağlık cnm :) ve de geçmiş olsun :))) dolap kısmı kesinlikle en güzel tarafı.. doğana kadar açıp açıp bakıcaksın şimdi...
Çok teşekkür ederim canım:) Dediğin gibi açıp açıp bakıyorum arada :)Ben de koyucam cnm. Başka çare yok ilk zamanlar için... hatta ben bi tane de Ayşe'nin odasına koyucam mecbur. Çünkü o da bensiz uyumuyor.. napıcam bilmiyorum...çok beğendim bu arada karyolasını,, huzurla uyusun sağlıkla büyüsün inşallah
Sanirim aynı islevli şeylerdi canım:) dogrup diyorsungöğüs pedi yerine kalkan daha iyi diye konusulmus muydu,ben mi yanlis hatirliyorum?
yoksa ikisi farkli seyler mi
Tekirdag/corlu..ilce olunca seçenek de az oluyo..Alisamadim zaten buranin hicbiseyine :)Biri varmis da o da diplomasını almaya gitmiş gelicekmis bi kaç güne o gelirse gelecek işte.. Ya ben mersinden geldim buraya 1.5yıl önce evlenince..Butun ailem mersinde doğuma gelebilecekler anca..Kayinvelidemle ve gorumcemle aynı apartmandayız ama onlarda sagolsun kendilerine hayirlari yokNerde oturuyosun cnm?
Ya benim geçen kalca ölçümu ölçtuk de 118 çıktı bana büyük olan mi olur şimdi:/ şu an 42 bedenim ama emin olamadımTamamen unutmuşum. Daha doğrusu hiç aklıma gelmedi :) bakıyorum şu an canlı canlıııı :)) veee orta almışım. Bedenler arkada yazıyomuş. Başka bilmeyen varsa iyi oldu valla hatırlatman. Bence gayet büyük cnm orta boyu. Zaten beli çok esnek. Yazan bedenler doğru bence yani. Bu arada bunu çıkarırken külot gibi çıkarmaya çalışmayın, yanlardan cırt cırt yırtılıyo kolayca :)
Hiç bilmiyorum ki, ne durumda kapsıyor. Biz marketten aldık bizimkini de kapsama herhalde.
@drucilla aman ne olacak yağmur lekesi de olur o kadar. Tekrar silmeye gerek kalmaz bence, hoş benim camlara daha sıra gelmedi ama üstüne yağsa da silmezdim :)
A AysheDuru güzel olmuş, artık yeter dur ama burada, yorgunluktan biteceksin.
B bursa_83 depend külot alınca gerek kalmazmış pede ama depend'in kullanımı bitince yani kanama azalınca pede geçiş yapılır herhalde yine.
Tekirdag/corlu..ilce olunca seçenek de az oluyo..Alisamadim zaten buranin hicbiseyine :)Biri varmis da o da diplomasını almaya gitmiş gelicekmis bi kaç güne o gelirse gelecek işte.. Ya ben mersinden geldim buraya 1.5yıl önce evlenince..Butun ailem mersinde doğuma gelebilecekler anca..Kayinvelidemle ve gorumcemle aynı apartmandayız ama onlarda sagolsun kendilerine hayirlari yokKayinvalideme duzenli biri geliyodu sansima o da ise girmis biyere.Hayirli olsunda benden sonra başlasaydı iyiydi
Diger halinden cok daha ferah olmus boyle odalari fistiklarin
Ya benim geçen kalca ölçümu ölçtuk de 118 çıktı bana büyük olan mi olur şimdi:/ şu an 42 bedenim ama emin olamadım
Can'ım bende senın gibi düşünüyorum temmuz ortası büyük temizlik yapılır, 1 hafta sonrada genel yaptırırız olur biter.Herkes işleri bitirmiş maşallah ben daha hiçbir iş yapmadım desem bebeğin eşyaları yikandi utulendi o kadar evin temizliği duruyor olduğu gibi temmuz ortası kadın alıp yaptırırim dedim ama gecmi kalırım şüpheye düştüm simdi
Biri bizi aydinlatsin:)))ben de anlamadim o ölculeri
suan 77 kiloyum,kac almam lazim?
Ctesi günü başka bir doktora gittim, 4d yüzünü görelim bebeğin diye.canim dun de endokrine gidip sonucumu gosterdim,2.46 cikmisti ya. cok iyi dedi. 2nin altinda olmasi gerekmiyor mu ama dedim. hayir,gebeligin her doneminde cikmasi gereken deger farklidir dedi. 35.haftada yeniden gel,boyle devam dedi,o yuzden sanmiyorum onunla ilgili oldugunu,korkma.
Yok canim demiyo bende beklemiyorum zaten cunku kv kendi günlük temizliğini de herseyini kadına yaptırıyo (gerçi o da ise girmiş işte şimdi ne yapar bilmemagiz ucuyla da olsa yapalim demiyor mu kv ve gr?
Kaçıncı haftaydı canım tam gün olarak?2210 gr
Çok saol cnm,, bana da öyle geldi :)) oyuncak dolabını çamaşır odasına taşıdık,, epey açıldı ortalık... zaten üstlere kendi uzanamadığı için ben veriyordum sepet sepet... Hem de iş olmadığında o odada da oynarlar dedim.. yarın sabah da orayı bitirirsem huzura kavuşucam... vallahi bazen bütün evi ters düz edesim geliyo.. çok fena bunalıyorum herşey uzun süre aynı kalırsa :))))Diger halinden cok daha ferah olmus boyle odalari fistiklarin
Cnm normalde başka doktor takip ettiği için öyle davranmış da olabilir... yani kötü niyetli düşünmeyelim tabi ama ister istemez yeni bişey söyleme ihtiyacı duymuştur belki kendisi tercih sebebi olsun diye.. bozma moralini şimdiden.. hele ki kendini suçlamaya kalkışma hiç çalıştığın için olabilir dedi diye.. öyle olsa benimki hala bi kilo olurdu... sözde işi bıraktım,, hala totomu yere koyamıyorum doğru düzgün ya,,, sabah kayınvalidemler bizeydi, kadın bile acıdı halime hiç mi dinlenmiyosun sen diye... ama neticede doktorların kendisi değil mi bangır bangır "hamilelik hastalık değildir, hasta gibi yaşamayın vs" diyen?Ctesi günü başka bir doktora gittim, 4d yüzünü görelim bebeğin diye.
Benim de tsh 0.65 çıktı ve bebek normalden 300gr küçük dedi doktor. Ama çalıştığın için de olabilir dedi. Bir hafta izin yap, 10 gün sonra tekrar bakalım, eğer gelişimi az ise erken alabiliriz, demek ki anne karnında gelişemiyor deriz dedi.
Bütün moralimizi bozdu. Güya bebeğin resmini alalım diyorduk. Yüzünü bile göstermedi.
Yarın kendi doktoruma gideceğim tekrar.
Bebek 2100gr çıktı, 2400gr olmalıymış. O kadar büyük bir farkmış gibi gelmedi bana.
Neyse yarın doktoruma gittiğimde tatmin olmazsam, sonomede gidicem.
Bence orta olur cnm. Sen bedene bak. Bu arada külot ilk bir iki gün iyi,, sonra azalınca ped daha rahat. Fazla almayın bence.Ya benim geçen kalca ölçümu ölçtuk de 118 çıktı bana büyük olan mi olur şimdi:/ şu an 42 bedenim ama emin olamadım
Cnm aynı şey oluyor. yani benim max 23-24 gün kaldı doğuma. O yüzden bitiriyorum. Sen 34 hafta olduğun için temmuz ortası yapsan zamanlama aynı olucak. Bence de ideali o zaten. Ondan sonraki haftalar da artık doğum haftaları çünkü..Can'ım bende senın gibi düşünüyorum temmuz ortası büyük temizlik yapılır, 1 hafta sonrada genel yaptırırız olur biter.
Tekirdag/corlu..ilce olunca seçenek de az oluyo..Alisamadim zaten buranin hicbiseyine :)Biri varmis da o da diplomasını almaya gitmiş gelicekmis bi kaç güne o gelirse gelecek işte.. Ya ben mersinden geldim buraya 1.5yıl önce evlenince..Butun ailem mersinde doğuma gelebilecekler anca..Kayinvelidemle ve gorumcemle aynı apartmandayız ama onlarda sagolsun kendilerine hayirlari yokKayinvalideme duzenli biri geliyodu sansima o da ise girmis biyere.Hayirli olsunda benden sonra başlasaydı iyiydi
Sancı odası ayrı mı oluyo? Ben onu bilmiyodum hiçç,,, niye öyle, niye kendi odanda beklemiyosun acaba?Kızlar selam,
Bu akşam ilk nst'me girdim. Bugün 2 defa regl sancısına benzer bir sancı yaşayınca korktum, bir de karın kasılmalarım oldu, bel ağrısı falan da vardı. Baya bir korkuyla gittim ama çok şükür ne nst'de ne ultrasonda bir sorun çıkmadı baya rahatladım :) Bu arada 2270 gram, 47 cm olmuşuz. Karın çevresi 1 hafta geriden geliyor hala. 2 aydır aynı fark devam ediyor ne büyüyor ne küçülüyor.Ama gittiğim 2 doktor da sıkıntı yok yapısı öyle olabilir dedi o yüzden canımı çok sıkmamaya çalışıyorum. Bu arada nst'yi sancı odasında çektiler, dünyanın en sıkıcı yeri olabilir. Normal doğum olursa orada 10-12 saat nasıl beklicez bilmiyorum. Yanıma refakatçi almayı düşünmüyordum ama kesin olarak birini almaya karar verdim. Biz de haberler böyle kızlar:) hepinize iyi geceler. Bol bol su için :)
Ctesi günü başka bir doktora gittim, 4d yüzünü görelim bebeğin diye.
Benim de tsh 0.65 çıktı ve bebek normalden 300gr küçük dedi doktor. Ama çalıştığın için de olabilir dedi. Bir hafta izin yap, 10 gün sonra tekrar bakalım, eğer gelişimi az ise erken alabiliriz, demek ki anne karnında gelişemiyor deriz dedi.
Bütün moralimizi bozdu. Güya bebeğin resmini alalım diyorduk. Yüzünü bile göstermedi.
Yarın kendi doktoruma gideceğim tekrar.
Bebek 2100gr çıktı, 2400gr olmalıymış. O kadar büyük bir farkmış gibi gelmedi bana.
Neyse yarın doktoruma gittiğimde tatmin olmazsam, sonomede gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?