2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ellerine sağlık cnm :) ve de geçmiş olsun :))) dolap kısmı kesinlikle en güzel tarafı.. doğana kadar açıp açıp bakıcaksın şimdi...

Çok teşekkür ederim canım:) Dediğin gibi açıp açıp bakıyorum arada :)
Valla bebeklere uyuyormusuz ben onu fark ettim. Resmen yatak odasını baştan dizayn ettik ona yer açalım diye. Emzirmek için tekli bir koltuk filan koydum. Eşim kendimi dışlanmış hissettim diyor :)) Bizim yatağı iyice köşeye ittik diye eşim de köşede kaldı iyice :))) Siz o düzene aliskinsinizdir gerçi ama ikinci bebekle çok farklı bir boyut alacaktır eminim.

göğüs pedi yerine kalkan daha iyi diye konusulmus muydu,ben mi yanlis hatirliyorum?
yoksa ikisi farkli seyler mi
Sanirim aynı islevli şeylerdi canım:) dogrup diyorsun

Nerde oturuyosun cnm?
Tekirdag/corlu..ilce olunca seçenek de az oluyo..Alisamadim zaten buranin hicbiseyine :)Biri varmis da o da diplomasını almaya gitmiş gelicekmis bi kaç güne o gelirse gelecek işte.. Ya ben mersinden geldim buraya 1.5yıl önce evlenince..Butun ailem mersinde doğuma gelebilecekler anca..Kayinvelidemle ve gorumcemle aynı apartmandayız ama onlarda sagolsun kendilerine hayirlari yok Kayinvalideme duzenli biri geliyodu sansima o da ise girmis biyere.Hayirli olsunda benden sonra başlasaydı iyiydi

Ya benim geçen kalca ölçümu ölçtuk de 118 çıktı bana büyük olan mi olur şimdi:/ şu an 42 bedenim ama emin olamadım

sagol canim,alip koyayim kenara pedden de bir tane. hazir olsun.

agiz ucuyla da olsa yapalim demiyor mu kv ve gr?

Can'ım bende senın gibi düşünüyorum temmuz ortası büyük temizlik yapılır, 1 hafta sonrada genel yaptırırız olur biter.

Ctesi günü başka bir doktora gittim, 4d yüzünü görelim bebeğin diye.
Benim de tsh 0.65 çıktı ve bebek normalden 300gr küçük dedi doktor. Ama çalıştığın için de olabilir dedi. Bir hafta izin yap, 10 gün sonra tekrar bakalım, eğer gelişimi az ise erken alabiliriz, demek ki anne karnında gelişemiyor deriz dedi.
Bütün moralimizi bozdu. Güya bebeğin resmini alalım diyorduk. Yüzünü bile göstermedi.
Yarın kendi doktoruma gideceğim tekrar.
Bebek 2100gr çıktı, 2400gr olmalıymış. O kadar büyük bir farkmış gibi gelmedi bana.
Neyse yarın doktoruma gittiğimde tatmin olmazsam, sonomede gidicem.

agiz ucuyla da olsa yapalim demiyor mu kv ve gr?
Yok canim demiyo bende beklemiyorum zaten cunku kv kendi günlük temizliğini de herseyini kadına yaptırıyo (gerçi o da ise girmiş işte şimdi ne yapar bilmem ).. Kendine de yapmiyo yani..Geziyo tozuyo takılıyo tek yaşıyo zaten..Bana doğumda flan da faydası olmaz soyluyoda acik acik annemi sıkıştırıyo ne zaman gelcen diye :) Ne ihtiyacın varsa yardımcı olur sağolsun laf arasında bişey söyle ertesi gün alır gelir flan ama bu konularda böyle.. öyle kabullendim artık:) Görümcemde hic soylemiyo hatta az once burdaydi kadin ariyo bana :) ama zaten yapmasın daha iyi o kadar soyliyim

Diger halinden cok daha ferah olmus boyle odalari fistiklarin
Çok saol cnm,, bana da öyle geldi :)) oyuncak dolabını çamaşır odasına taşıdık,, epey açıldı ortalık... zaten üstlere kendi uzanamadığı için ben veriyordum sepet sepet... Hem de iş olmadığında o odada da oynarlar dedim.. yarın sabah da orayı bitirirsem huzura kavuşucam... vallahi bazen bütün evi ters düz edesim geliyo.. çok fena bunalıyorum herşey uzun süre aynı kalırsa :))))

Cnm normalde başka doktor takip ettiği için öyle davranmış da olabilir... yani kötü niyetli düşünmeyelim tabi ama ister istemez yeni bişey söyleme ihtiyacı duymuştur belki kendisi tercih sebebi olsun diye.. bozma moralini şimdiden.. hele ki kendini suçlamaya kalkışma hiç çalıştığın için olabilir dedi diye.. öyle olsa benimki hala bi kilo olurdu... sözde işi bıraktım,, hala totomu yere koyamıyorum doğru düzgün ya,,, sabah kayınvalidemler bizeydi, kadın bile acıdı halime hiç mi dinlenmiyosun sen diye... ama neticede doktorların kendisi değil mi bangır bangır "hamilelik hastalık değildir, hasta gibi yaşamayın vs" diyen?

Kızlar selam,

Bu akşam ilk nst'me girdim. Bugün 2 defa regl sancısına benzer bir sancı yaşayınca korktum, bir de karın kasılmalarım oldu, bel ağrısı falan da vardı. Baya bir korkuyla gittim ama çok şükür ne nst'de ne ultrasonda bir sorun çıkmadı baya rahatladım :) Bu arada 2270 gram, 47 cm olmuşuz. Karın çevresi 1 hafta geriden geliyor hala. 2 aydır aynı fark devam ediyor ne büyüyor ne küçülüyor.Ama gittiğim 2 doktor da sıkıntı yok yapısı öyle olabilir dedi o yüzden canımı çok sıkmamaya çalışıyorum. Bu arada nst'yi sancı odasında çektiler, dünyanın en sıkıcı yeri olabilir. Normal doğum olursa orada 10-12 saat nasıl beklicez bilmiyorum. Yanıma refakatçi almayı düşünmüyordum ama kesin olarak birini almaya karar verdim. Biz de haberler böyle kızlar:) hepinize iyi geceler. Bol bol su için :)

Can'ım bende senın gibi düşünüyorum temmuz ortası büyük temizlik yapılır, 1 hafta sonrada genel yaptırırız olur biter.
Cnm aynı şey oluyor. yani benim max 23-24 gün kaldı doğuma. O yüzden bitiriyorum. Sen 34 hafta olduğun için temmuz ortası yapsan zamanlama aynı olucak. Bence de ideali o zaten. Ondan sonraki haftalar da artık doğum haftaları çünkü..

Cnm en güzeli bakkal vs gibi esnafa sormak bence. Onların illa vardır tanıdığı. Kötü olmuş gerçekten de... ama görümcenden de mi hayır yok?

Sancı odası ayrı mı oluyo? Ben onu bilmiyodum hiçç,,, niye öyle, niye kendi odanda beklemiyosun acaba?

evet buyuk bir fark yok ama iste doktorlar boyle konusunca bizi de tedirgin ediyorlar. bana da ayni seyi soyledi,gelisimi yavaslarsa erken aliriz dedi. insallah oyle bir sey olmaz canim. dinlen bakalim sen de,iyi gelir belki. canini sıkma,ben olumsuz dusunmemeye calisiyorum.

biz de bir tek 21+5 te ayrintilida yüzünü renkli gorduk,sonra hep siyah beyaz.annem de baska doktora gidin bir kerelik renkli cihazi olan dedi ama ben de bilemedim,giden var mi ki diye dusundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…