2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

gonlune göre birini bulursun o zaman insallah:)

oyy haklı adam.. şimdi şakayla söylüyor ama özellikle de ilk aylarda bunu gerçekten söylediği zamanlar olabilir cnm... bunu dikkate almakta fayda var :)) dediğin gibi düzen bebeğe göre değişiyor ve bu sefer de büyük bebeklerimiz bozuluyor :))))) çünkü sadece eşyanın değil annenin de düzeni tamamen değişiyor. O yüzden yeri gelmişken yazayım, ilk bebeği olan anneler için yani; kocalarınız doğumdan sonra bir süre böyle dışlanmış çocuk gibi davranırsa çok normal , hiç şaşırmayın :))))

Canım moralini bozma hemen..Kendi doktorun söylerdi en son ne zaman gitmiştin..Farkli olcmuştur büyük ihtimal..Benimde 10 gün geri bana da doktor dedi evet gelişmesi yavaşlarsa almak zorunda kalabiliriz diye ama takip ediyo gelişmeye devam ediyo çok sukur..Onemli olan oymuş..

Biter biter..Herseyini bitirdin devede kulak kaldı darısı bize :) dinlen artık:)

Geçmiş olsun canım.. Neymiş ki peki o ağrılar yalancı sancı flan mi acaba..

Benimde 2.5 aydır 10 gün geride ne uzuyo ne kısalıyo buna da şükür diyorum artık dahada gerilemiyo diye..Kilosu da çok bi fark yok canım ortalama 2400 flan olması lazım sanırım bu haftalarda.. senin 2270 o da normal yani..benim 32+1 de 1700 du şimdi 2000-2050 anca olmustur..sık gide gide tahmin ediyorum benim minnosu..Insallah yanıltır bu sefer beni ama insan takmamaya calissada takılıyo kafaya

Amin cnm :) aslında bakarsan doğduktan sonra beş dk fazla dinlenebilmek için hepimizin bu çabaları :)))) yoksa doğmamış bebeğin 6-9 aylık kıyafetlerini bile neden yıkar ütüler ki insan... bilinçaltımızın oyunu bence :))))

:)))))) saol cnm :) cumartesi mutfak işim var,, ki mutfağın da yarısını kapıya koymayı düşünüyorum; ondan sonra kılımı bile kıpırdatmam zaten. 15-20 gün boyunca durmaksızın kızımla oynamak yüzmek ve öpüşüp koklaşmak istiyorum Allah izin verirse :)

valla ben bu halimle bi daha cam falan silemem ne anneme ne ablama sildiririm. dursun oyle damlali damlali hic umurum olmaz :)) emeklerine yazik ona uzuluyorum :))
seviniyorsun ama yagan yagmur nem olarak geri donmesin sonra bize

Durabilir bence de, hiç sorun diil :) şaka bi yana önemli olan içlerinin temiz olması, hijyen açısından düşününce sorun yok yani, dışarıdan kirli durmuş falan ben de takılmam hiç :) ama bu nem olayını iyi dedin bak,,, çok sevinmeyeyim :)))))))

evinde küveti olanlar bunu alabilir demis miydin canim?
Aynen, evde küvet varsa bunu aldıktan sonra ayrıca bebek küvetine gerek yok. Bizim duşakabin ve minnacık, göbeğimle bile kapısından zor sığdığım için bebekle imkansız :))) ama seninki normal küvetse sadece bunu alman yeterli cnm.

Cnm küçükse zorlama bence. Pedagoglar hep "iki büyük olay, değişiklik vs aynı anda olmasın" diyor çünkü. Ve tuvalet eğitimini de bu şekilde görüyorlar. Yani şu an kardeş + tuvalet fazla geliyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…