2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
aynen Can'ım sağlığımız yerınde olsun herşey olur Şen'de kendini çok yorma .

bizim işimiz daha zor hem kocalar var hemde büyük çocuklar herkez bir havada olursa naparız bilmem artık 3 parçaya bölünürüz Gönüller'ini hoş tutarız

Eki Görüntüle 2015698 G gunesli gunler iki çanta hazırlıycam canım listemin fotosunu ekleyim ama gereklilik konusunda emin olmadıklarım var mama biberon emzik gibi eksiğim varsa sizler de bana söyleyin

Tırnak makasına gerek yok gibi cnm. Mama da koyma bence. Hatta alma çünkü doktorunun önerisine göre alırsın mamaya ihtiyaç olursa. Gerisi fazlalık değil bence.

Evet gerçekten öyle. Ama en azından o ruh hali değişikliği nispeten tanıdık olur diye avutuyorum kendimi :) çünkü ilkinde hayatım tepetaklak oldu, tarumarım ve asla toparlanamıcam diye düşünmüştüm :))) hani tv reklamları gibi olucak sanıyo ya insan, sallanan koltuğuma oturur emziririm sonra da pıt diye uyur, gider duşumu alırım kocamla iki kelam ederiz, bebek albümü hazırlarız falan... yalannnnnn :)))) şimdi gerçekleri biliyoruz, hazırlıklıyız

hatirlayamadim canim,bir sey mi yasadiniz?
Ya ben bebeği tek yıkayamıyodum cnm.. eşim de aşırı strese giriyodu falan... bazen yorgun oluyodu... bizim stresimiz kıza da yansıdı, o da bi süre banyoda çok ağladı falan (şimdi sudan çıkmıyo:) ... tatsızlık oluyodu kısacası... hani evlilik için şey deriz ya, işte dişmacunundan falan saçma şeylerden bile problem çıkar bazen; bebekte de öyle oluyor.. o yüZden de bu sefer gerektiğinde anneme eşime vs mecbur kalmadan kendi kendime sessiz sakin yıkayabileyim bebeği istiyorum bu sefer... kendime böyle detaylarla "huzur anları" yaratmaya çalışıyorum kısacası... yanlış anlama,, benim eşim en ilgili babalardan biridir, hatta hemen hemen herkes hiç bu kadar ilgilenen baba görmedik der... ama ne olursa olsun babayla bebek arasındaki bağ anneyle olduğu kadar çabuk kurulmuyor. O derece hayati bir bağ olmuyor yani bir süre... ve o süreçte bazı şeyler erkekleri zorlayabiliyor.. yani ben hep kötü yanlarını yazıyorum gibi oluyo ilk ayların ama çok sevdiğim bir söz var, "iyi tecrübe, tecrübe değildir" diye... o yüzden yani... iyileri zaten yaşayıp görmek güzel, ama zor olanlar kısımlar için önceden fikir sahibi olmak artı değer katabilir belki :)))

bu arada biz geçen ay babalar günü, kendi uydurduğumuz daydaylar günü, kardeşimin ve ertesi gün de babamın doğumgünü vs gibi sebeplerle sürekli hediye alışverişi yaptık. Tabi bu arada herbiri için kardeşim benim yerime de babama şunu al bunu al dediği için bazılarını çifter kez yaptık :))) bugün de kızla H&M e girerken dönüp "kime hediye alıcaz anne" dedi :)))) kimseye almıcaz kendimize alıcaz falan dedim,, tabi bunun üstüne kendime şunu alayım sana bunu alalım falan diye bişeyler seçti... sonra bebek kıyafetlerini görüp çıldırdı ve herşeye dokunup "bu kardeşime tam olur annnneeeee, kardeşime hediye alalım anneeee" falan demeye başladı. Çok mutlu oldum. Bi de kardeşiyle takım giymek istedi, resimdeki tulumları seçti (kottan nefret eder normalde),,, Acaip hoşuma gitti. Çok ağır bi ikilem yaşıyor. Hem huysuzlanıp kıskanıyor bir yandan, hem de durmadan kardeşim diyor, onu da düşünüyor falan... Resmen film gibi sonunu merak ederek izliyorum şu sürecin :))) korku, gerilim, heyecan, komedi, sevgi vb herşey mevcut :)))

Eklentiler

• IMG_4627.webp
    44 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar benim 2 gündür çok kasiklarim ağrıyo boyle birden bişey vuruyo sanki ama hemen geçiyo karnim da cok sertleşiyo bunlar yalancı kasilmami yoksa bizim oğlan erken mi gelecek doktor da randevum cuma günü o zamana kadar beklemek istiyorum ama tecrübeli anneler fikrinizi öğrenebilir miyim ?

Nedense doktor bana biraz abartmış gibi geldi

Bence orta olur cnm. Sen bedene bak. Bu arada külot ilk bir iki gün iyi,, sonra azalınca ped daha rahat. Fazla almayın bence.
Tamam canım sağ ol :)
Geçmiş olsun canım neyseki haberler iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…