bu arada biz geçen ay babalar günü, kendi uydurduğumuz daydaylar günü, kardeşimin ve ertesi gün de babamın doğumgünü vs gibi sebeplerle sürekli hediye alışverişi yaptık. Tabi bu arada herbiri için kardeşim benim yerime de babama şunu al bunu al dediği için bazılarını çifter kez yaptık :))) bugün de kızla H&M e girerken dönüp "kime hediye alıcaz anne" dedi :)))) kimseye almıcaz kendimize alıcaz falan dedim,, tabi bunun üstüne kendime şunu alayım sana bunu alalım falan diye bişeyler seçti... sonra bebek kıyafetlerini görüp çıldırdı ve herşeye dokunup "bu kardeşime tam olur annnneeeee, kardeşime hediye alalım anneeee" falan demeye başladı. Çok mutlu oldum. Bi de kardeşiyle takım giymek istedi, resimdeki tulumları seçti (kottan nefret eder normalde),,, Acaip hoşuma gitti. Çok ağır bi ikilem yaşıyor. Hem huysuzlanıp kıskanıyor bir yandan, hem de durmadan kardeşim diyor, onu da düşünüyor falan... Resmen film gibi sonunu merak ederek izliyorum şu sürecin :))) korku, gerilim, heyecan, komedi, sevgi vb herşey mevcut :)))