2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Haftasonu buraya vakit ayıramıyorum ben o yüzden hep kopuk kopuk muhabbetler, takip edemiyorum
İyi mi herkes?
arch2401 maşallah bebeğine annesii, ben de bizim kız sarı olur kesin kel olur o yüzden diyordum, sarı ve saçlı olması ilk dikkatimi çeken şey maşallah maşallah Allah sağlıkla sizlere bağışlasın

nilselen Bana da doktor abartmış gibi geldi. Benim de düşüktü tsh başlarda, dotorum hiç sorun etmemişti ki asıl ilk 3 aylık dönemde sorun yapıyorlar bunu. tiroidler hızlı çalışıyor demekmiş sözde ama çok çok bi düşük değil senin de. Bence kafana takma bunu gerekirse başka bir doktora daha danış. Her doktor bir değil maalesef. İlk doktorum o kadar gereksiz strese sokmuştu ki beni şimdi düşündükçe üzülüyorum ilk 3 ayımı o kadında gereksiz streslerle geçirdiğim için. İçini ferah tut.

Son düzenleme:

Ah nst odası, tam kasvet odası resmen
Niye orda beklicen canım nst'yi odana getirirler ki zaten.

Onlar ne güzel tulumlar öyle, ben de onlarla takım giymek istedim birden
Böyle böyle iyice benimseyecek, siz ve gelen giden de ikinci planda kaldığını hissettirmezseniz çok uzun süre kıskanmaz gibi geliyor bana, büyük çocukluğun doğasında var kardeş olunca sinir olmak ama atlatılmayacak bir şey değil iyi bir tavırla :)
Doktorun boş saati varsa randevunu erkene al. Tecrübeli değilim ama az çok okuduğum ve doktordan duyduğum kadarıyla cevaplayayım, sıklığı ne kasılmaların? Ne kadar sürüyor, bunları bir yarım saat 40 dakika kontrol et kaydet bir yere sonra doktorunu arama şansın varsa sor, yoksa gidip gör. Muhtemelen önemli bir şey değildir ama tedbiri elden bırakmamakta fayda var.

hareket ediyor durmadan bilemiyorumki canım çok anlatan var böyle ama her doktora gittiğimde daha da çok umutsuzlaşıyorum rabbim ol derse herşey oluverir inşallah sağsalim doğar evladım sadece bu imtihanla atlatırız ama nedense içimdeki his çok kötü

Günaydın güzel anneler bizimde bugün kontrolümüz vardı.Bebegimin karın bölgesi bir hafta geriden geliyor.Doktorum gayet normal dedi ama benim kafama takıldı

Günaydın güzel anneler bizimde bugün kontrolümüz vardı.Bebegimin karın bölgesi bir hafta geriden geliyor.Doktorum gayet normal dedi ama benim kafama takıldı

inşallah canım tek duamız o artık sizde dualarınızda unutmayın lütfen

kızlar adana çok sıcak , artık işe gitmeye çok zorlanıyorum bazen diyorum ki iznimi kullansam mı ama o zamanda kızımla vaktim az olacak 21 temmuza kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum 1 saat yol çekiyorum arabada klima yok kan ter içinde kalıyorum .biraz rahatsız olunca izin istesem müdür zorluk çıkarıyor bi kaç yerde hamileler idari izinli sayılmış ama adanaya yok işyerinde oturup ağlicam valla şimdi çok bunaldım

Günaydın cnm :) çok saol, valla zayıf olsam bi tane de kendime alıcaktım,, ben de beğendim :))))) dediğin gibi yavaş yavaş alışıcak, inşallah doğru davranmayı becerebilirsek daha kolay atlatırız :)

Ücretsi izin kullanma şansın var mı cnm? Öyleyse hiç düşünme ayrıl izne

Günaydın cnm,, ben de üstüm başımla denize girmiş gibi uyandım her yerim kaşınıyor üstelik (
Ben anlamiyorumki insan varya denizede qirse dusada qirse ayni deqisen bisey yok herturlu yaniyoruz iyice aqirlastikya hic cekilmiyo sicak saqa sola donerken kendimi ters donmus kaplumbaqa qibi hissediyorum

Biraz zayıf bir bebek olacaktır, her bebek aynı değil, artık ilerleyen haftalarda farklılıkları belli oluyor yavaş yavaş. Kimi daha zayıf doğar kimi daha tombiş, sağlığını etkileyen bir şey olsa önce doktor söylerdi zaten, kafana takma boşuna :)

Ben anlamiyorumki insan varya denizede qirse dusada qirse ayni deqisen bisey yok herturlu yaniyoruz iyice aqirlastikya hic cekilmiyo sicak saqa sola donerken kendimi ters donmus kaplumbaqa qibi hissediyorum
Günaydın cnm,, ben de üstüm başımla denize girmiş gibi uyandım her yerim kaşınıyor üstelik (
Aynı durumdayım gece uyandığımda da sabah da sular seller içinde kalkıyorum, bir de kaşıntı oluyor tabi o kadar ter vücutta kuruyunca. Kalkar kalkmaz banyo yapıyorum, yetmiyor gün içinde 1-2 kez de duş alıyorum ama sanki hiçbirini yapmamış gibi yine ter yine ter... Uyurken yan dönünce hepten beter oluyor, kollar bir araya gelince daha beter terliyor. Gece uyandığımda; dik yatak olsa daha iyi olurdu en azından ter akıp giderdi ama o zaman yatakta nasıl dururduk diye saçma sapan planlar yaptım, hamilelikte yaz uyku sersemliği de hiç çekilmiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…