2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Allah'immmm hayallere bakkk walla ne dusuneceqimizi sasirdik artik neyseki tek tesellim seneye nasip olursa bebeklerimiz bu aylarda 11 aylik falan oluyo quzelce sarilip sarilip uyuyup hem yazin tadini hemde bu qunlerin acisini cikaririz bizin farkimiz var ama millet yazi yasicak bosu bosuna yanacak kis qelecek bitti ama bizzzzz sknti cekecez sonunda bebeklerimize kavusacazzzz deqecek deqecek quzel olacak

Kafam karisti ya dun depend alacam dedim annem dediki hadi bide normal doqum olursa onu nasil kullanacan dedi yani farkedermiki ? Illa sezeryan olanlarmi kullaniyoki ? Bi doqum seklin belli olsun oyle al dedi ama hadi normal diye qidipte sezeryan olursak oda var yani

Normal doğumda da kullanılmaz mı? Hatta normal doğumda daha rahat kullanılmaz mı? Kanama zaten onun bulunduğu bölgeden olacak, bir de depend'i kullanamazsan normal pedi de kullanamazsın o zaman aynı mantıkla. Bir de ben hem normal doğum hem sezaryen yapanları okudum ikisinde de önermişlerdi.

Ben de aynısını düşündüm dün gece,. Gidip koltukta dik pozisyonda mı uyusam acaba diye :))) gerçekten fena

Tmm cnm cok sagol,bu hafta fln gidip bakarız artık...

Ücretsi izin kullanma şansın var mı cnm? Öyleyse hiç düşünme ayrıl izne
o yok işte maalesef krediler var ödenmesi gereken dayanmaya çalışıyorum ama artık çok zor geliyor,bebekte rahatsız oluyor sanki karnım semsert oluyor yol boyunca

Ay kızlar günaydın. Ne sicaaak yaa. Dun birde midem yandı Allahım. Çok yorgundum uyudum şükür ama asla durulacak hava değil. Dun robotu bozduk tarhana yapi caz diye neyseki sonuna dogruydu. Eşim olmasa hayattta yapamazisim bu halde. Dun araya gezme bile sıkıştırdik. Sıra temizliğe geldi bakalım bir dinleneyim dee. Nerden nasıl baslicagimida bilmorum bu kez nedense

evet canim normal kuvet bizimki. bundan bakayim o zaman ben.

Gecmis olsun cnm.. bence de yapısaldır,takma kafana:)

Gunaydin kizlar. Bende dun ciger gelistirici ignelerimi oldum. Ilk iki doz acimamisti o kadar, ama ikinci iki doz yakti bayaga sabaha kadar, cok sukur ki simdi agrisi acisi kalmadi. Gercekten hava cok sicak. Yaz hamileligi zormus haftasinda gerilik olan arkadaslarim tek tek alintilayamdim ama benimde 1 hafta geriden gelmeye basladi dr normal oldugunu soyledi insallah hepimizin bebekleri gunlerini yakalar. arch2401 masallah canim prensesine cook guzel. Bahtida kendi gibi guzel olur insallah. Evininhatunu seninde iyi haberlerini bekliyoruz canim dr dan. la rosa canim benim sikinti cikmamasina sevindim. Mutella canim kestir walla hurafelere takintim olmasa bende kestirmeyi cok istiyorum ama malum etkilenen cinstenim ben :)))

c
Cnm neden ciğer geliştirici vurdular ? benimde 29 haftalıkken yapılmıştı nst de sancı çıkınca tabi yalancı doğum sancısıymıs inş seninde tedbir amaçlıdır

A AysheDuru canim kizlarin odasi super gozukuyor. Ikisinin takiminada bayildim. Ne de tatli olurlar giydiklerinde. Walla seni hiperaktif anne ve hamilr ilan ediyorum enerjine hayran kalmamak elde degil :))) keske bende seni kadar enerjik olabilsem henuz hicbisey yapabilmis degilim. Yarin dr a goturmek icin babam gelicek donustede banyolardan basliyacaz babam sagolsun brn yardim ederim dedi. Cunku bende temizlikci bulamadim dolu butun cevrede calisanlar ( yawas yawas yapabildigimiz kadarini yapicaz. Zaten hastane cikisi k.validemlerde bir muddet kalicagimiz icin ewi simdilik cokta dert etmiyorum oldugu kadar sanirim ondan bu rahatligim. Birde sicaklarda etkiliyor kolumu kaldiricak halim yok ee birde her hafta doktora git gel. Boyle istee canimn :)))

Yaa cok seker... bu tulumlar:)
Cok normal bu sekilde git gel yasaması,o da daha cok kücük çünkü.yeri gelcek belki zorlanacaksın ama bence sen altından kalkabilirsin rahatca...benim 8yasında yeğenim var o bile bazen böyle kıskanıyor gibi konusuyor... çocuk bu en nihayetinde,siz o dengeyi iyi kurarsınız

c
Cnm neden ciğer geliştirici vurdular ? benimde 29 haftalıkken yapılmıştı nst de sancı çıkınca tabi yalancı doğum sancısıymıs inş seninde tedbir amaçlıdır
Benim protein kacagim war canim. Bobrek rahatsizligimdan dolayi. Yukselirse birden almamiz gerekebilit diye erken haftalarda, o yuzden tedbir amacli. Insallah hepimizin bebekleri zamaninda saglikla dogarlar. Sanada cok gecmis olsun canim

Bencede her ikisnde kullanilabilir diye dusunuyorum canim

Cok Zor tahmin edebiliyorum,insan nefes alamıyor resmen...
Bi de üzerine anlayıssız müdür! Insan değil valla onlar...
İzin alsan sonrasında ücretsiz izin alma sansın yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…