- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Allah'immmm hayallere bakkkAynı durumdayım gece uyandığımda da sabah da sular seller içinde kalkıyorum, bir de kaşıntı oluyor tabi o kadar ter vücutta kuruyunca. Kalkar kalkmaz banyo yapıyorum, yetmiyor gün içinde 1-2 kez de duş alıyorum ama sanki hiçbirini yapmamış gibi yine ter yine ter... Uyurken yan dönünce hepten beter oluyor, kollar bir araya gelince daha beter terliyor. Gece uyandığımda; dik yatak olsa daha iyi olurdu en azından ter akıp giderdi ama o zaman yatakta nasıl dururduk diye saçma sapan planlar yaptım, hamilelikte yaz uyku sersemliği de hiç çekilmiyormuş
Ben anlamiyorumki insan varya denizede qirse dusada qirse ayni deqisen bisey yok herturlu yaniyoruziyice aqirlastikya hic cekilmiyo sicak saqa sola donerken kendimi ters donmus kaplumbaqa qibi hissediyorum
Normal doğumda da kullanılmaz mı? Hatta normal doğumda daha rahat kullanılmaz mı? Kanama zaten onun bulunduğu bölgeden olacak, bir de depend'i kullanamazsan normal pedi de kullanamazsın o zaman aynı mantıkla. Bir de ben hem normal doğum hem sezaryen yapanları okudum ikisinde de önermişlerdi.Kafam karisti yadun depend alacam dedim annem dediki hadi bide normal doqum olursa onu nasil kullanacan dedi yani farkedermiki ? Illa sezeryan olanlarmi kullaniyoki ? Bi doqum seklin belli olsun oyle al dedi ama hadi normal diye qidipte sezeryan olursak oda var yani
Aynı durumdayım gece uyandığımda da sabah da sular seller içinde kalkıyorum, bir de kaşıntı oluyor tabi o kadar ter vücutta kuruyunca. Kalkar kalkmaz banyo yapıyorum, yetmiyor gün içinde 1-2 kez de duş alıyorum ama sanki hiçbirini yapmamış gibi yine ter yine ter... Uyurken yan dönünce hepten beter oluyor, kollar bir araya gelince daha beter terliyor. Gece uyandığımda; dik yatak olsa daha iyi olurdu en azından ter akıp giderdi ama o zaman yatakta nasıl dururduk diye saçma sapan planlar yaptım, hamilelikte yaz uyku sersemliği de hiç çekilmiyormuş
Tmm cnm cok sagol,bu hafta fln gidip bakarız artık...Evet cnm,,, mothercare den aldım içini. 3 kademeli. Dışını baby jem aldık. Yalnız iki boy vardı büyüğünü aldık. Gerçekten iyi ki aldık diyeceğimi düşündüğüm iki şeyden biri. Bence al niyetin varsa :) küveti mothercare alma yalnız internetten alıcaksan, oradakilere sığmıyor çünkü.
o yok işte maalesef krediler var ödenmesi gerekenÜcretsi izin kullanma şansın var mı cnm? Öyleyse hiç düşünme ayrıl izne
Kalkan daha iyi dediler bana da,ped kuruluk ve yara yapabiliyormus gögüste...göğüs pedi yerine kalkan daha iyi diye konusulmus muydu,ben mi yanlis hatirliyorum?
yoksa ikisi farkli seyler mi
Aynen, evde küvet varsa bunu aldıktan sonra ayrıca bebek küvetine gerek yok. Bizim duşakabin ve minnacık, göbeğimle bile kapısından zor sığdığım için bebekle imkansız :))) ama seninki normal küvetse sadece bunu alman yeterli cnm.
Gecmis olsun cnm.. bence de yapısaldır,takma kafana:)Kızlar selam,
Bu akşam ilk nst'me girdim. Bugün 2 defa regl sancısına benzer bir sancı yaşayınca korktum, bir de karın kasılmalarım oldu, bel ağrısı falan da vardı. Baya bir korkuyla gittim ama çok şükür ne nst'de ne ultrasonda bir sorun çıkmadı baya rahatladım :) Bu arada 2270 gram, 47 cm olmuşuz. Karın çevresi 1 hafta geriden geliyor hala. 2 aydır aynı fark devam ediyor ne büyüyor ne küçülüyor.Ama gittiğim 2 doktor da sıkıntı yok yapısı öyle olabilir dedi o yüzden canımı çok sıkmamaya çalışıyorum. Bu arada nst'yi sancı odasında çektiler, dünyanın en sıkıcı yeri olabilir. Normal doğum olursa orada 10-12 saat nasıl beklicez bilmiyorum. Yanıma refakatçi almayı düşünmüyordum ama kesin olarak birini almaya karar verdim. Biz de haberler böyle kızlar:) hepinize iyi geceler. Bol bol su için :)
Cnm neden ciğer geliştirici vurdular ? benimde 29 haftalıkken yapılmıştı nst de sancı çıkınca tabi yalancı doğum sancısıymıs inş seninde tedbir amaçlıdırGunaydin kizlar. Bende dun ciger gelistirici ignelerimi oldum. Ilk iki doz acimamisti o kadar, ama ikinci iki doz yakti bayaga sabaha kadar, cok sukur ki simdi agrisi acisi kalmadi. Gercekten hava cok sicak. Yaz hamileligi zormushaftasinda gerilik olan arkadaslarim tek tek alintilayamdim ama benimde 1 hafta geriden gelmeye basladi dr normal oldugunu soyledi insallah hepimizin bebekleri gunlerini yakalar. arch2401 masallah canim prensesine cook guzel. Bahtida kendi gibi guzel olur insallah. Evininhatunu seninde iyi haberlerini bekliyoruz canim dr dan. la rosa canim benim sikinti cikmamasina sevindim. Mutella canim kestir walla hurafelere takintim olmasa bende kestirmeyi cok istiyorum ama malum etkilenen cinstenim ben :)))
bu arada biz geçen ay babalar günü, kendi uydurduğumuz daydaylar günü, kardeşimin ve ertesi gün de babamın doğumgünü vs gibi sebeplerle sürekli hediye alışverişi yaptık. Tabi bu arada herbiri için kardeşim benim yerime de babama şunu al bunu al dediği için bazılarını çifter kez yaptık :))) bugün de kızla H&M e girerken dönüp "kime hediye alıcaz anne" dedi :)))) kimseye almıcaz kendimize alıcaz falan dedim,, tabi bunun üstüne kendime şunu alayım sana bunu alalım falan diye bişeyler seçti... sonra bebek kıyafetlerini görüp çıldırdı ve herşeye dokunup "bu kardeşime tam olur annnneeeee, kardeşime hediye alalım anneeee" falan demeye başladı. Çok mutlu oldum. Bi de kardeşiyle takım giymek istedi, resimdeki tulumları seçti (kottan nefret eder normalde),,, Acaip hoşuma gitti. Çok ağır bi ikilem yaşıyor. Hem huysuzlanıp kıskanıyor bir yandan, hem de durmadan kardeşim diyor, onu da düşünüyor falan... Resmen film gibi sonunu merak ederek izliyorum şu sürecin :))) korku, gerilim, heyecan, komedi, sevgi vb herşey mevcut :)))
Benim protein kacagim war canim. Bobrek rahatsizligimdan dolayi. Yukselirse birden almamiz gerekebilit diye erken haftalarda, o yuzden tedbir amacli. Insallah hepimizin bebekleri zamaninda saglikla dogarlar. Sanada cok gecmis olsun canimc
Cnm neden ciğer geliştirici vurdular ? benimde 29 haftalıkken yapılmıştı nst de sancı çıkınca tabi yalancı doğum sancısıymıs inş seninde tedbir amaçlıdır
Aklın yolu birse demek kiBen de aynısını düşündüm dün gece,. Gidip koltukta dik pozisyonda mı uyusam acaba diye :))) gerçekten fena
Bencede her ikisnde kullanilabilir diye dusunuyorum canimNormal doğumda da kullanılmaz mı? Hatta normal doğumda daha rahat kullanılmaz mı? Kanama zaten onun bulunduğu bölgeden olacak, bir de depend'i kullanamazsan normal pedi de kullanamazsın o zaman aynı mantıkla. Bir de ben hem normal doğum hem sezaryen yapanları okudum ikisinde de önermişlerdi.
Cok Zor tahmin edebiliyorum,insan nefes alamıyor resmen...kızlar adana çok sıcak , artık işe gitmeye çok zorlanıyorum bazen diyorum ki iznimi kullansam mı ama o zamanda kızımla vaktim az olacak 21 temmuza kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum 1 saat yol çekiyorum arabada klima yok kan ter içinde kalıyorum .biraz rahatsız olunca izin istesem müdür zorluk çıkarıyorbi kaç yerde hamileler idari izinli sayılmış ama adanaya yok işyerinde oturup ağlicam valla şimdi çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?